FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 22 apr 2010, 16:25

bad_boy je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:slika
:D :D :D
Zbog sigurnosti djece,ako dodje do kakvih incidenata,da djeca djaba ne dobiju.
Nije nego je to kao praznik, dolazi Željo, u tom trenutku sve prestaje 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 16:26

Virtu4l je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:slika
:D :D :D
Zbog sigurnosti djece,ako dodje do kakvih incidenata,da djeca djaba ne dobiju.
Nije nego je to kao praznik, dolazi Željo, u tom trenutku sve prestaje 8-)
:lol: :lol: smijesno
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 22 apr 2010, 16:30

eo izaslo da je moguce da se kosevo suspenduje??? sta vi mislite...nista od derbija ako se to desi
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 apr 2010, 16:30

ChelseaFann11 je napisao/la:eo izaslo da je moguce da se kosevo suspenduje??? sta vi mislite...nista od derbija ako se to desi
Igraćemo u Hrasnici. :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 apr 2010, 16:31

cena je napisao/la:
jollytm87 je napisao/la:Divljaci, koji sebe nazivaju navijačima Sarajeva, pokušali su i donekle uspjeli u namjeri da demoliraju stadion svog kluba, valjda kako bi pokazali svu svoju ljubav prema bordo boji.
sve ovo je tacno osim STADION SVOG KLUBA :idea:
Dragi boze ,pa vi ste do prosle sezone dok Vam nije dosla nova uprava i Amar iste stvari radili, mozda ne u ovom obliku kao sto je to bilo na Kosevu.Pa zar nije bilo paljevine zapadne tribine i ganjanje uprave i sl. :idea:
jedna rijec: NIJE
narkic bio na tribini i zapalio tepih...u civilizovanim klubovima se ceka skupstina...vas klub vasa sramota!
Pusti nas da se patimo oko toga hocemo li osvojiti jedan ili dva trofeja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 22 apr 2010, 16:33

Virtu4l je napisao/la:
ChelseaFann11 je napisao/la:eo izaslo da je moguce da se kosevo suspenduje??? sta vi mislite...nista od derbija ako se to desi
hahahahha..pa moze jedno 50 navijaca na onu tribinu :D :D :D
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 22 apr 2010, 16:50

Seyo_TM je napisao/la:
cena je napisao/la:
jollytm87 je napisao/la:Divljaci, koji sebe nazivaju navijačima Sarajeva, pokušali su i donekle uspjeli u namjeri da demoliraju stadion svog kluba, valjda kako bi pokazali svu svoju ljubav prema bordo boji.
sve ovo je tacno osim STADION SVOG KLUBA :idea:
Dragi boze ,pa vi ste do prosle sezone dok Vam nije dosla nova uprava i Amar iste stvari radili, mozda ne u ovom obliku kao sto je to bilo na Kosevu.Pa zar nije bilo paljevine zapadne tribine i ganjanje uprave i sl. :idea:
jedna rijec: NIJE
narkic bio na tribini i zapalio tepih...u civilizovanim klubovima se ceka skupstina...vas klub vasa sramota!
Pusti nas da se patimo oko toga hocemo li osvojiti jedan ili dva trofeja...
a Grbavica? :)
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 apr 2010, 16:52

ja sam je napisao/la:a Grbavica? :)
Sta Grbavica?

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 22 apr 2010, 16:58

Seyo_TM je napisao/la:
ja sam je napisao/la:a Grbavica? :)
Sta Grbavica?
fulah citat :)
ovaj je ispravan...
ChelseaFann11 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
hahahahha..pa moze jedno 50 navijaca na onu tribinu :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Volim_Plavo
Kontakt:

Post Postao/la Volim_Plavo » 22 apr 2010, 16:59

forza zeljo :lol: Mi smo sampioni sta se sikirate :)
Prvo sam rekao Zeljo pa tek onda mama

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 apr 2010, 17:24

Pitajte Lazara Popovica!
http://fkzeljeznicar.com/sadrzaj/pitajt ... povica.php

Navalite, bez stida :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 apr 2010, 18:11

čamac je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
čamac je napisao/la:Lahko je tebi ti si mlad :D
Samo mi čir još treba od ove sezone. Pa još kup i to je dodatna sekiracija. Sutra je izvlačenje?
Rahatniji smo bili prošlih sezona :D
Hvala ti na ovom boldiranom. Samo da mi jos kazes sta podrazumjevas pod "mlad". Koje su to godine ..
Ma sve ispod 4 banke. Da mi je sad cvaja i kusur već bi pjevo šampioni, šampioni
E ako je ispod ceterest onda jesam mlad, priznajem ... ;)

A valjda si mogao procitati u mojim postovima da nikako nisam optimista i da sam stalno govorio da je sezona duga. Jos uvjek ne mislim toliko na osvajanje titule. Puno je bitaka pred igracima i strukom i "rat" se jos vodi. Zato svo vrijeme i govorim da treba zavrsiti jednu bitku da bi se pricalo o drugoj .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 22 apr 2010, 18:24

moj neki komentar na jucerasnje gostovanje

imali smo 3 mrtva ziciera, pogotovo stanic koji je bio sam pred golom. Tuzla je do sad najgore gostovanje pravi papci pocevsi od njihovog golmana pa do trenera i ostalih uposlenika koji su vrsili konstantan pristisak na sudiju psovali nasim igracima itd... kad je pocela utakmica bilo je 10 lopti na terenu, a kad je sloboda zabila gol sve su lopte nestale i ostale su samo dvije i na kraju nasi navijaci su presli toliki put da bi bili smjesteni na nekom gradilistu ili sta je vec, mogu vam samo reci da je Prijedor i ostali manji gradovi gdje smo igrali mnogo ispred Tuzle po uredjenosti stadiona i gostoprimstvu.

Ovu utakmicu što brže zaboraviti i okrenuti se Modriči koja nam stiže u subotu.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 22 apr 2010, 19:01

kinone je napisao/la:moj neki komentar na jucerasnje gostovanje

imali smo 3 mrtva ziciera, pogotovo stanic koji je bio sam pred golom. Tuzla je do sad najgore gostovanje pravi papci pocevsi od njihovog golmana pa do trenera i ostalih uposlenika koji su vrsili konstantan pristisak na sudiju psovali nasim igracima itd... kad je pocela utakmica bilo je 10 lopti na terenu, a kad je sloboda zabila gol sve su lopte nestale i ostale su samo dvije i na kraju nasi navijaci su presli toliki put da bi bili smjesteni na nekom gradilistu ili sta je vec, mogu vam samo reci da je Prijedor i ostali manji gradovi gdje smo igrali mnogo ispred Tuzle po uredjenosti stadiona i gostoprimstvu.

Tuzla je seljacki grad i nismo mogli ocekivati nista bolje.. Ja sam govorio da nema sanse da ostanemo neporazeni jer bi tamo i Barselona fasovala..

Vlatko Glavas je najveci seljak na ovim prostorima
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 19:05

mak_033 je napisao/la:

Tuzla je seljacki grad i nismo mogli ocekivati nista bolje.. Ja sam govorio da nema sanse da ostanemo neporazeni jer bi tamo i Barselona fasovala..

Seljacki grad sto ste izgubili 1:0,nidje veze,smijesan si,ako usput mislis na stadion,nismo mi krivi,nadji druge krivce,i nemoras sve gradjane Tuzle stavljat u isti kos,previse pricas.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 22 apr 2010, 19:07

bad_boy je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:

Seljacki grad sto ste izgubili 1:0,nidje veze,smijesan si,ako usput mislis na stadion,nismo mi krivi,nadji druge krivce,i nemoras sve gradjane Tuzle stavljat u isti kos,previse pricas.
bio sam na mnogo gostovanja, ali onoliko psovanje i pritisak na sudije nisam ocekivao od Slobode. I jos da dodam da su vam igraci pravi mesari mozda zbog borbe za opstanak ne znam...
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 19:12

U tuzli danas nema fudbala, to sam vec napisao na nasoj temi. Nas ceka isto sto i vas. Mozes igrat ne znam kako lijepo to tamo ne znaci nista, samo ekipa koja odigra cvrsto grubo i bude se spremna potuci na terenu moze uzet tamo bod(ove).
Nazalost tako je s slobodom danas.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 apr 2010, 19:14

subota od 19:30:
SARAJEVO: Željezničar - Modriča (Semir Kaplan)

Posljednji subotnji meč igraju lider Željezničar i "fenjeraš" Modriča i to pod svjetlima reflektora. Iako se "na prvu" ovo čini lagan zadatak za Plave, pobjeda Uljara nad Slavijom u srijedu (2:0), znak je da nekadašnji šampion nije odustao.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 22 apr 2010, 19:17

borcev_navijac je napisao/la:U tuzli danas nema fudbala, to sam vec napisao na nasoj temi. Nas ceka isto sto i vas. Mozes igrat ne znam kako lijepo to tamo ne znaci nista, samo ekipa koja odigra cvrsto grubo i bude se spremna potuci na terenu moze uzet tamo bod(ove).
Hahaha ma dobro, nije jednostavno igrati kada znas da ti gori pod nogama :D Dobro ja sam zadovoljan sto su igraci igrali, borbeno, sto su ostavili srce na terenu, a to da li su igraci Slobode igrali grubo ne znam i sada me vec i ne interesuje, ta utakmica je arhivirana i okrecemo se Modrici Ako Bog da, pa onda vrapcicima i Velezu... Kada sef Osim kaze da je Sloboda zasluzeno pobjedila onda nema potrebe da mi komentarisemo i da se zalimo :D

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 19:18

borcev_navijac je napisao/la:U tuzli danas nema fudbala, to sam vec napisao na nasoj temi. Nas ceka isto sto i vas. Mozes igrat ne znam kako lijepo to tamo ne znaci nista, samo ekipa koja odigra cvrsto grubo i bude se spremna potuci na terenu moze uzet tamo bod(ove).
Dobra ba,necu vise o tome,nije tema o Slobodi,vec o Zelji,ne bih da kvarim temu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, benko21, Bordo10, Hilmo123, Levin, Orvel, Pablo11, ristagrad, Sarun, TefalTava i 72 gosta.