Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Da li je svjesno ili nesvjesno pocijepao drzavnu teritoriju to zna samo on, ali je cinjenica da ju je pocijepao. Mislim da bi sad za sad svi trebali da zažmirimo na jedno oko, obzirom da je vec promijenio tu tetovazu.
Neka ovo ostane upozorenje za ubuduce.
Njegovu igru sam uvijek hvalio, i kad su ga mnogi ismijavali i ponizavali pogotovu nakon Grcke. A i treba uzeti u obzir da momak i nije previse bistar kad pogledamo sve njegove poteze i izjave u zadnjih dvije godine, od Manchestera, onog predsjednika Partizana itd...
Neka ovo ostane upozorenje za ubuduce.
Njegovu igru sam uvijek hvalio, i kad su ga mnogi ismijavali i ponizavali pogotovu nakon Grcke. A i treba uzeti u obzir da momak i nije previse bistar kad pogledamo sve njegove poteze i izjave u zadnjih dvije godine, od Manchestera, onog predsjednika Partizana itd...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ogi Daca Vranjes
Voli na fb. Vojska Republike Srpske, Yes. Srpska, Svi Srbi u jednoj drzavi itd.
STO PRIJE GA NOGIRATI IZ REPKE !!!!
ISTETOVIRAO JE GRANICE RS. I KADA JE SHVATIO STA JE NAPRAVIO I KOJI JE TO GAF, PRETETOVIRAO JU JE U SAT !? KOJI DEBIL MORAS BITI ???
ILI IMAS MUDA ILI NEMAS ...

ODLAZI
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 13 jun 2015, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Brate upravu si. I dijaspora nije sva ista. Ali malo ko ce ti priznati to. Ja sam cijeli rat u Bosni proveo. Oca od pocetka rata pa gotovo do kraja nisam ni vidio jer je citavo vrijeme na prvoj liniji bio. Sreca pa sam bio dijete pa se ne sjecam. Majka isto nikakav kontakt sa njim gotovo imala nije. Otprilike je znala gdje se kad nalazi i to je sve. Dvije godine su prosle kad je sa njim pricala prvi put od pocetka rata.Ona se jadna borila kako znala i umjela. Sreca, ziv je ostao. I ostao je pri vojsci posle rata. I obecali su oni njemu i stan dati (mi smo u ratu apsolutno sve izgubili-ostali bez ista) i tako covjeka koji je cjeli rat proveo na prvoj liniji vukli za nos 6 godina dok nejmu na kraju nije pukao film i pokupio mamu mene i brata (rodio se 95-e) i za Ameriku. I ja sam dio sad te kako ti nazva "dijaspore". A sto se tetovaze tice, vjeruj da vise nemam ni snage ni volje da ovakve stvari komentarisem. Toliko godina nas truju istom pricom i takve stvari se i danas danile desavaju da vise ne vrijedi ni komentarisati. Samo se covjeku pritisak dzaba podigne. Ovoga ce jos dugo biti, nazalost!!Mozambik je napisao/la:Nemam ni ja nikakve veze sa dijasporom, naprotiv, one koji su pobjegli iz zemlje dok se vodio rat za prezivljavanje bi ja sutra prvi streljao, al mora postojati nekakva crvena linija oko koje bi se svi trebali okupitijoker90 je napisao/la:Ma ne znam sto se ovdje potencira to da dijasporci su protiv njega samo.. Apsolutno podrzavam ovu sto su BHF uradili veceras, a nikakve veze sa dijasporom nemam. Ove gliste sto ga pravdaju ce sve popljuvati samo da operu svog ljubimca..
Ta linija je jasno ocitana, a to je Drina i niko ne smije prekrstiti granice ove drzave a da prodje nekaznjeno.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad se sjetim samo Nemanje Supica, pa i Borisa Pandze kakve su stvari izjavljivali cim su izgubili korist od reprezentacije. To sto se ovaj bori na terenu, bori se da bi ga skauti jacih klubova zapazili i da se probije u svojoj karijeri.
Da je ovaj mogao igrati za Srbiju, kao da bi ikad zaigrao za Bosnu i Hercegovinu, pa ni u Zvezdi nije prosao probu.
Ne budite naivni.
Da je ovaj mogao igrati za Srbiju, kao da bi ikad zaigrao za Bosnu i Hercegovinu, pa ni u Zvezdi nije prosao probu.

Ne budite naivni.
Don't believe the hype.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
vidim misljenja su podijeljena oko Vranjesa...moje misljenje o njemu je da je solidan igrac i ljudska slina....mislim,dolazis na okupljanje repke sa takvom tetovazom....imas li ti gram mozga u toj svojo glavi slunto sluntavi....hajd sto ja kao obicni navijac repke cu to vidjet...njega hladno boli tuki za nekim bosnjom al bolan zivis,jedes,spavas sa dzekom,vedom,miretom...vidjet ce ti ljudi to sto si istetovirao i sutra treba sa tobom da istrce na teren,vole...ovom tetkom je pokazao sta misli o svima nama i p o s r a o nam se u usta kolektivno jer ODLICNO je on znao sta ce ovo izazvat i kakve posljedice moze imat po njega i po njegovu karijeru...I IPAK JE TO URADIO...odprilike,ma ko vas ba j e b e...e pa ko tebe j e b e sabane...nisi ti pujol pa da si nezamjenjiv..on gine u dresu repke jer je repka IZLOG..i gine da se sutra moze bolje udomit i prodat u neki bolji klub lige petice..ja sam ga prekrizio taman kad bi nas na evropsko licno odveo....a vi nastavite svrsavat na ogija i nadam se da ce vec sutra istetovirat lik draze mihajlovica na desnom ramenu pa da vam se opet p o s e r e u usta....nek mu onda opet bosnjo kockaste glave halali zbog jednog penala...ja ne mogu i necu makar zbog ovog mog potpisa dole
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja jasno pravim razliku izmedju "ekonomske dijaspore", ljudi koji su poslije rata otisli trbuhom za kruhom i pacova koji su pobjegli na pocetku i u toku rata. Ja u svojoj porodici imam i poginule branitelje, i pacove koji su pobjegli na pocetku rata i ekonomsku dijasporu koja je otisla nakon ratasoccerfan je napisao/la: Brate upravu si. I dijaspora nije sva ista. Ali malo ko ce ti priznati to. Ja sam cijeli rat u Bosni proveo. Oca od pocetka rata pa gotovo do kraja nisam ni vidio jer je citavo vrijeme na prvoj liniji bio. Sreca pa sam bio dijete pa se ne sjecam. Majka isto nikakav kontakt sa njim gotovo imala nije. Otprilike je znala gdje se kad nalazi i to je sve. Dvije godine su prosle kad je sa njim pricala prvi put od pocetka rata.Ona se jadna borila kako znala i umjela. Sreca, ziv je ostao. I ostao je pri vojsci posle rata. I obecali su oni njemu i stan dati (mi smo u ratu apsolutno sve izgubili-ostali bez ista) i tako covjeka koji je cjeli rat proveo na prvoj liniji vukli za nos 6 godina dok nejmu na kraju nije pukao film i pokupio mamu mene i brata (rodio se 95-e) i za Ameriku. I ja sam dio sad te kako ti nazva "dijaspore". A sto se tetovaze tice, vjeruj da vise nemam ni snage ni volje da ovakve stvari komentarisem. Toliko godina nas truju istom pricom i takve stvari se i danas danile desavaju da vise ne vrijedi ni komentarisati. Samo se covjeku pritisak dzaba podigne. Ovoga ce jos dugo biti, nazalost!!
Nemam nista protiv ljudi koji su otisli poslije rata da prezive, al one koji su pobjegli od rata mrzim vise nego ijednog agresora
- samogrbavica
- Kontakt:
Svi ste vi u neko ruku u pravu. Isto kao sto ovaj ima svoju zivotnu pricu, isto tako imam i ja. Moj otac i brat bili na liniji, zgrada u kojoj smo zivjeli granatirana. Sami je renovirali, niko nam nije dao nista, nismo nigdje otisli sami se borili. Prvi komsija pored znao da ce biti i nije rekao ni rijec. Pa kad je prvi put vidjen poslije dosta godinu u Sarajevo dobio je da ga neko hrakne u facu i nastavi dalje. Bilo proslo.
Samo sto vecina fanatikosa nije ni bila u ratu,nego su pobjegli kad se trebalo ratovati i sad oni glume neke bosnjake, prave probleme kad u miru moramo zivjeti i nastavite dalje. Boli njega on se vrati u dijasporu i zaraduje hiljade, a mi ovdje moramo nastaviti raditi ko crnci sa srbima, hrvatim i ostalim. A to nas cini jacim od tih sto sad pokusavaju da ispravljaju krivu Drinu.
On je vjerovatno kao covjek 0,ali ponavljam dok je dobar i gine u dresu, kapa dole.
Samo sto vecina fanatikosa nije ni bila u ratu,nego su pobjegli kad se trebalo ratovati i sad oni glume neke bosnjake, prave probleme kad u miru moramo zivjeti i nastavite dalje. Boli njega on se vrati u dijasporu i zaraduje hiljade, a mi ovdje moramo nastaviti raditi ko crnci sa srbima, hrvatim i ostalim. A to nas cini jacim od tih sto sad pokusavaju da ispravljaju krivu Drinu.
On je vjerovatno kao covjek 0,ali ponavljam dok je dobar i gine u dresu, kapa dole.
KHAJ PRICE
E slazem se sa tobom tu! Kod mene su svi rat u Bosni proveli, a kasnije ko je htjeo isao je "trbuhom za kruhom". I kod svih muskaraca je bila situacija ko i kod mog oca. Srecom nikome nista nije bilo. Svi zivi i zdravi ostali!Mozambik je napisao/la:Ja jasno pravim razliku izmedju "ekonomske dijaspore", ljudi koji su poslije rata otisli trbuhom za kruhom i pacova koji su pobjegli na pocetku i u toku rata. Ja u svojoj porodici imam i poginule branitelje, i pacove koji su pobjegli na pocetku rata i ekonomsku dijasporu koja je otisla nakon ratasoccerfan je napisao/la: Brate upravu si. I dijaspora nije sva ista. Ali malo ko ce ti priznati to. Ja sam cijeli rat u Bosni proveo. Oca od pocetka rata pa gotovo do kraja nisam ni vidio jer je citavo vrijeme na prvoj liniji bio. Sreca pa sam bio dijete pa se ne sjecam. Majka isto nikakav kontakt sa njim gotovo imala nije. Otprilike je znala gdje se kad nalazi i to je sve. Dvije godine su prosle kad je sa njim pricala prvi put od pocetka rata.Ona se jadna borila kako znala i umjela. Sreca, ziv je ostao. I ostao je pri vojsci posle rata. I obecali su oni njemu i stan dati (mi smo u ratu apsolutno sve izgubili-ostali bez ista) i tako covjeka koji je cjeli rat proveo na prvoj liniji vukli za nos 6 godina dok nejmu na kraju nije pukao film i pokupio mamu mene i brata (rodio se 95-e) i za Ameriku. I ja sam dio sad te kako ti nazva "dijaspore". A sto se tetovaze tice, vjeruj da vise nemam ni snage ni volje da ovakve stvari komentarisem. Toliko godina nas truju istom pricom i takve stvari se i danas danile desavaju da vise ne vrijedi ni komentarisati. Samo se covjeku pritisak dzaba podigne. Ovoga ce jos dugo biti, nazalost!!
Nemam nista protiv ljudi koji su otisli poslije rata da prezive, al one koji su pobjegli od rata mrzim vise nego ijednog agresora
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- sigurnoable
- Kontakt:
Effenberg je napisao/la:Ako ce odigrati svaku tekmu ko ovu danas, neka istetovira vala i 4C i kartu Velike Srbije ako hoce, boli me.![]()
Samo udri brate Ogi, Srbija do Tokija!

Ljudi moji pa jeste li se mogli suzdrzati makar ovih 15 dana ovakvih komentara jer nam dolazi 11. Juli. Ovo je zalosno u kakvu rupu Bosnjaci polako propadaju a to "komsije" iskoristavaju!

Tako mi je zao svih nas a pogatavo ovih sto su sve zaboravili i spremni su opet pruziti ruku! Ovo je moj zadnji stav na ovoj temi i vidim da ovdje nema nikakve pomoci ma koliko se nas nekoliko trudilo da dokazemo neke cinjenice.
Jedini je balija bio Alija koji je to isto potpisao i njemu se obrati, ja nisam kriv sto nam je drzava nakaradna. Ogi je vise nego pristojno odigro svaku tekmu za repku, a ti ako hoces zovi pa nek igraju za repku demobilisani borci tvoja stvar. Bosna je jarane i nasa i njihova i to je fakt. Nema tu ni balije ni cetnici ni ustase, valja ziviti zajedno i prihvatiti se kakvi smo takvi smo. Ti se sad naso mjenjat istorije neke. Bas takvi ko ti sto nemogu preci preko stvari i zazivaju nove zle duhove proslosti i ne daju nam da idemo naprijed.sigurnoable je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Ako ce odigrati svaku tekmu ko ovu danas, neka istetovira vala i 4C i kartu Velike Srbije ako hoce, boli me.![]()
Samo udri brate Ogi, Srbija do Tokija!![]()
![]()
![]()
Sva sreca za nas sto su Majke Srebrenice vecinom starije zene pa ne znaju sta je internet i forum. Ovdje kad bi dosle i vidjele komentare od pravih ba****(ovo prvi put govorim za svoj narod
) ja mislim da bi se zene izgubile i ne bi mogle vjerovati!
Ljudi moji pa jeste li se mogli suzdrzati makar ovih 15 dana ovakvih komentara jer nam dolazi 11. Juli. Ovo je zalosno u kakvu rupu Bosnjaci polako propadaju a to "komsije" iskoristavaju!![]()
..... Sa ovakvim stavovima nemojte se zacuditi da Vranjes jednog dana bas zaigra za tu tvorevina koju ima na ruci. SRAMITE SE!
Tako mi je zao svih nas a pogatavo ovih sto su sve zaboravili i spremni su opet pruziti ruku! Ovo je moj zadnji stav na ovoj temi i vidim da ovdje nema nikakve pomoci ma koliko se nas nekoliko trudilo da dokazemo neke cinjenice.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
yebalo vas rato više. Trebamo svi pomrijet od sjećanja na rato jer je to jedina pravda.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- samogrbavica
- Kontakt:
I sad kao bitniji je glas fanatikosa nego nas koji smo ovdje sve vrijeme i kojih ima stotine hiljada. Ali fanatikosi se vode pricom kako oni za Bosnu idu svugdje molim te lijepo a ide jer ima para. Ja da imam para isto bi svaku utakmicu bio gdje god BIH igra, a ovako moram odvajati da idem 10 dana na more cijelu godinu.
Zato Ognjene dok igras i dobar si imas podrsku!
Popustite vise rata, granica, politike, bavimo se fudbalom.
Zato Ognjene dok igras i dobar si imas podrsku!
Popustite vise rata, granica, politike, bavimo se fudbalom.
KHAJ PRICE
staragarda, prvo svaka cast na komentaru. Sve tacno! Ali dzaba je dokazivati neke stvari glupom bosnji, pametnom covjeku je samo dovoljna slika.
Pogledaj samo npr. komentar retarda topnika ili ovog klinca aldina, pa veci je cetnik sa tim postom nego oni sto su palili njegovu Grbavicu.
Pogledaj samo npr. komentar retarda topnika ili ovog klinca aldina, pa veci je cetnik sa tim postom nego oni sto su palili njegovu Grbavicu.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
stas..sto u mene otac kaze...kakvi smo i kako zaboravljamo,malo je nama rata bilo.....a sta kazete da rasim ljaljic istetovira ljiljana recimo na ruci...sta mislite sta bi bilo kad bi dosao na okupljanje srbijanske repke...sigurno bi mu rekli ma nek si ba rasime,legendo..samo ti daji maksimum u repki...ahhaaaa...sutirali bi ga i saigraci i navijaci sa noge na nogu...ne zna se ko bi ga vise tukao....covjeka otjerase iz repke jer nije htio da PJEVA BOZE PRAVDE...eeeeeeeeeee,sto nije htio da pjeva himnu....koja smo mi stoka,to je za romana,jbtsigurnoable je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Ako ce odigrati svaku tekmu ko ovu danas, neka istetovira vala i 4C i kartu Velike Srbije ako hoce, boli me.![]()
![]()
![]()
Sva sreca za nas sto su Majke Srebrenice vecinom starije zene pa ne znaju sta je internet i forum. Ovdje kad bi dosle i vidjele komentare od pravih ba****(ovo prvi put govorim za svoj narod
Ljudi moji pa jeste li se mogli suzdrzati makar ovih 15 dana ovakvih komentara jer nam dolazi 11. Juli. Ovo je zalosno u kakvu rupu Bosnjaci polako propadaju a to "komsije" iskoristavaju!![]()
..... Sa ovakvim stavovima nemojte se zacuditi da Vranjes jednog dana bas zaigra za tu tvorevina koju ima na ruci. SRAMITE SE!
Bujrum naprijed pod ruku sa Ogijem pa u Banja Luku sa zastavom ljiljana, ako te ne uhapsi milicija
Da nije možda Adem?staragarda je napisao/la:stas..sto u mene otac kaze...kakvi smo i kako zaboravljamo,malo je nama rata bilo.....a sta kazete da rasim ljaljic istetovira ljiljana recimo na ruci...sta mislite sta bi bilo kad bi dosao na okupljanje srbijanske repke...sigurno bi mu rekli ma nek si ba rasime,legendo..samo ti daji maksimum u repki...ahhaaaa...sutirali bi ga i saigraci i navijaci sa noge na nogu...ne zna se ko bi ga vise tukao....covjeka otjerase iz repke jer nije htio da PJEVA BOZE PRAVDE...eeeeeeeeeee,sto nije htio da pjeva himnu....koja smo mi stoka,to je za romana,jbtsigurnoable je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Ako ce odigrati svaku tekmu ko ovu danas, neka istetovira vala i 4C i kartu Velike Srbije ako hoce, boli me.![]()
![]()
![]()

Prijavljen ti je post zbog vrijeđanja.Lacoste je napisao/la:staragarda, prvo svaka cast na komentaru. Sve tacno! Ali dzaba je dokazivati neke stvari glupom bosnji, pametnom covjeku je samo dovoljna slika.
Ti znas sta je cetnik, i ti znas sta je ko izgubio u ratu.
Nema poganije stvari u životu od ljudske prirode, sve nas treba pobit jer smo gamad.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Potpisujem, ali Rasim?staragarda je napisao/la: stas..sto u mene otac kaze...kakvi smo i kako zaboravljamo,malo je nama rata bilo.....a sta kazete da rasim ljaljic istetovira ljiljana recimo na ruci...sta mislite sta bi bilo kad bi dosao na okupljanje srbijanske repke...sigurno bi mu rekli ma nek si ba rasime,legendo..samo ti daji maksimum u repki...ahhaaaa...sutirali bi ga i saigraci i navijaci sa noge na nogu...ne zna se ko bi ga vise tukao....covjeka otjerase iz repke jer nije htio da PJEVA BOZE PRAVDE...eeeeeeeeeee,sto nije htio da pjeva himnu....koja smo mi stoka,to je za romana,jbt

Don't believe the hype.
- samogrbavica
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma adem ba...nego mi je pritisak 300 od kockastih glavaakisarajevo92 je napisao/la:Potpisujem, ali Rasim?staragarda je napisao/la: stas..sto u mene otac kaze...kakvi smo i kako zaboravljamo,malo je nama rata bilo.....a sta kazete da rasim ljaljic istetovira ljiljana recimo na ruci...sta mislite sta bi bilo kad bi dosao na okupljanje srbijanske repke...sigurno bi mu rekli ma nek si ba rasime,legendo..samo ti daji maksimum u repki...ahhaaaa...sutirali bi ga i saigraci i navijaci sa noge na nogu...ne zna se ko bi ga vise tukao....covjeka otjerase iz repke jer nije htio da PJEVA BOZE PRAVDE...eeeeeeeeeee,sto nije htio da pjeva himnu....koja smo mi stoka,to je za romana,jbt

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.