Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Dobro ti ova plava stoji.Head je napisao/la:
Mislim na Sea.![]()
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Head je napisao/la:
Mislim na Sea.![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Head je napisao/la:
Mislim na Sea.![]()
Moras jos jesti ovcavine da popunis dres, zateg'o ga rukama da ne visi
Al aferim u svakom slucaju
Seo sinoc uslikan u sobi za odmor u trening kampu u Zenici

FORZA MARŠAL !!!
Kakav je ono kukavicluk Sea? Ne smije penal da gleda. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nije htio da stavlja dodatni pritisak na Dzeku. Zamisli da znas da te Seo gleda.Greivis je napisao/la:Kakav je ono kukavicluk Sea? Ne smije penal da gleda.
Inace slab danas. Vidi se da mu nedostaje utakmice. Ali uvijek borben, sto je najvaznije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Fali mu jos utakmica. Ali oni "filigrani detalji", kad uklizne i uzme i igraca i loptu, ili kad trci i klize da sprijeci da lopta predje liniju. To dize moral.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nije ni Medo smio gledati :DA k'o od brda odvaljeni a izvođenje penala ne smiju gledati 
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Veceras losija partija, ali je bio jako borben i srcan.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jedan od losijih veceras, fali mu dosta fudbalske inteligencije.
Don't believe the hype.
Ima sve momak, ali ako hoće postati pravi igrač trebat će mu jedan vrhunski trener da ga nauči nekim taktičkim stvarima, kretnjama u defanzivi, tajmingu izlaženja, načinu postavljanja kad se mora brzo formirati odbrana jer je njegov tim izgubio posjed itd.. Neko mora istesati ovaj sirovi potencijal i silu od igrača kakav je Kolašinac. Rijetko koji defanzivac ima takvu moć da može nekim svojim potezom prelomiti atmosferu utakmice u drugom smjeru, a on to može.
- master1015
- Kontakt:
ljudi imo sam mogucnost da pricam sa momkom tri dana prije utakmice radi se o malom povredom koju je zadobio na trening malo mu to smetalo i polaksalo ga ali nije htio u javnost da prica o tome da nebi mislili da je p*cka i da se puno zali inace nije htio da propusti ni minut ovog meca i sto se tice mene uradio je dovoljno mogo je bolje ali ako je rezultat dobar onda bez brige ljudi ovo je mozda prva utakmica u bosansku reprezentaciju gdje je seo malo sjebo ali sljedecu utakmicu ima da rusi sve zivo isto radi se o mentalitetu ovog bisona momak ponekad previse uziva tokom rusenjem taktika mu ne dodje na pamet inace momak je legenda mislim na sea a evo dokaz

sead seo rusilac kolasinac
ako ti momak pokaze prst uradi 100 sklekova i popij tri case mlijeka da dokazes da si jak ili uhvatice te za uho i bices ubiven

sead kolasinac kad je bio t-35 teski tenk,,sad je teski tenk M6
gle ga ovamo

ovo je prije nego da rokne zemlju neznam jestel vi u zenici primjetili zemljotres ovo mu kao debi poruka prije njegovu prvu utakmicu u zenici momak je legenda mislim na sea

sead seo rusilac kolasinac
ako ti momak pokaze prst uradi 100 sklekova i popij tri case mlijeka da dokazes da si jak ili uhvatice te za uho i bices ubiven

sead kolasinac kad je bio t-35 teski tenk,,sad je teski tenk M6
gle ga ovamo

ovo je prije nego da rokne zemlju neznam jestel vi u zenici primjetili zemljotres ovo mu kao debi poruka prije njegovu prvu utakmicu u zenici momak je legenda mislim na sea
Mastere, rodila te majka.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- master1015
- Kontakt:
jadna majka koja je rodila ovog rusilca sa takvom glavomPirke je napisao/la:Mastere, rodila te majka.
Hvala joj, jer je rodila legendu. Mislim na Sea.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo tako, da ne kazem da mu fali i one druge inteligencijeakisarajevo92 je napisao/la:Jedan od losijih veceras, fali mu dosta fudbalske inteligencije.
master1015 je napisao/la:jadna majka koja je rodila ovog rusilca sa takvom glavomPirke je napisao/la:Mastere, rodila te majka.
jasmin10 je napisao/la:Hvala joj, jer je rodila legendu. Mislim na Sea.
Seo je legenda, nema razloga za zabrinutost. Samo me nervira što ga se novinari toliko boje, pa nikako da traže izjavu od njega.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- master1015
- Kontakt:
strah da razgovaraju sa njim nikad se nezna kad momak poludiBaDa12 je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Hvala joj, jer je rodila legendu. Mislim na Sea.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Seo je legenda, nema razloga za zabrinutost. Samo me nervira što ga se novinari toliko boje, pa nikako da traže izjavu od njega.
uopste nije bio na nivou i grijesio i propuha bilo
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, MostarNeretva, UtdBiH21 i 23 gosta.