Igrač br. 6

BadrHari
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la BadrHari » 13 jun 2015, 01:31

ceze je napisao/la:Odličnu utakmicu je odigrao danas, bukvalno svaki zračni duel je dobio, taktički me dosta iznenadio jer je na tom planu odigrao stvarno dobro i odgovorno. Malo slabiji sa loptom u nogama, ali opet pristojan. On i Spahić su stvarno dobar par, dobro funkcionišu, a inače volim stopere da gledam kao par, ne pojedinačno.

Što se ostalih stvari tiče, ne opravdavam ga, uradio je nešto jako glupo i bezobrazno, ali sam mišljena da sve stvari i nesuglasice trebaju prvo da se rješavaju unutar ekipe i među igračima. Možda se varam, ali je meni danas izgledalo da ima podršku svih igrača, ali i stručnog štaba.

Parola i uzvici su došli u jako pogrešno vrijeme jer je on bio jedan od 11 igrača na terenu i lako se moglo desiti da psihički pade, na sreću nije, ali opet sam mišljenja da je sve to veoma lako moglo biti kotraproduktivno.
Za sve treba imati i pronaći pravo vrijeme i mjesto.
Ovo večeras nije bilo ni pravo vrijeme ni mjesto, jer su istu poruku mogli poslati nakon utakmice, sutra ili u neko drugo vrijeme.

Inače mislim da si BHF uzima puno za pravo, ne samo večeras nego i inače.
Malo je neozbiljno da navijači sebi dopuštaju toliko prostora za neke jako bitne odluke u još bitnijim situacijama i mislim da bi trebali biti malo pametniji kad su takve stvari u pitanju.
Ne samo u vezi Vranješa, nego i inače. Dali su sebi za pravo da tjeraju Safeta, da prirede pravi mali linč Hajroviću i još mnogo toga.

Da ne bude zabune, svaka njima čast što su uvijek uz reprezentaciju, što je prate u bukvalno svakom kutku svijeta i meni je prvom srce puno kad ih vidim, ali uzimaju si za pravo mnogo više no što bi trebali.
:bow:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 jun 2015, 01:36

dakle, BHF je svoj debilizam podigao i na visi nivo: zvizde i vrijedjaju igraca koji TRENUTNO igra za nasu ekipu- nevjerovatno. i kakve su ovo gluposti o oprostaju? jasno je da mesa na jega ozbiljno racuna, i ne pokazuje interes za gluosti van terena.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 13 jun 2015, 01:36

Ognjen Vranjes je dobio ovacije Bilinog polja protiv Litvanije, nakon onog uzasnog poluvemena protiv Grcke. Citavo Bilino polje mu je skandiralo tu utakmicu da bi ga psihicki podiglo.

Kako je on uzvratio? tako sto je prekrstio granice Bosne i Hercegovine.

Bosnjaci su stoka, iako i ja pripadam Bosnjacima. Stoka koja je pretrpjela klanja 1942, a 1945 se ljubila sa svojim dzelatima da bi kasnije potomci tih dzelata ponovo klali 90-ih i sad opet neki hoce da se ljube sa njim.

Svaki posteni patriota trebalo je da mu poruci ono sto su mu porucili dijasporci veceras.

More krvi smo prolili da bi spasili granice ove drzave, i ne trebamo dozvliti da ih prekraja kako ko hoce, to se mora sankcionisati.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jun 2015, 01:38

Mozambik je napisao/la:Ognjen Vranjes je dobio ovacije Bilinog polja protiv Litvanije, nakon onog uzasnog poluvemena protiv Grcke. Citavo Bilino polje mu je skandiralo tu utakmicu da bi ga psihicki podiglo.

Kako je on uzvratio? tako sto je prekrstio granice Bosne i Hercegovine.

Bosnjaci su stoka, iako i ja pripadam Bosnjacima. Stoka koja je pretrpjela klanja 1942, a 1945 se ljubila sa svojim dzelatima da bi kasnije potomci tih dzelata ponovo klali 90-ih i sad opet neki hoce da se ljube sa njim.

Svaki posteni patriota trebalo je da mu poruci ono sto su mu porucili dijasporci veceras.

More krvi smo prolili da bi spasili granice ove drzave, i ne trebamo dozvliti da ih prekraja kako ko hoce, to se mora sankcionisati.
Ma ne znam sto se ovdje potencira to da dijasporci su protiv njega samo.. Apsolutno podrzavam ovu sto su BHF uradili veceras, a nikakve veze sa dijasporom nemam. Ove gliste sto ga pravdaju ce sve popljuvati samo da operu svog ljubimca..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 13 jun 2015, 01:41

joker90 je napisao/la:Ma ne znam sto se ovdje potencira to da dijasporci su protiv njega samo.. Apsolutno podrzavam ovu sto su BHF uradili veceras, a nikakve veze sa dijasporom nemam. Ove gliste sto ga pravdaju ce sve popljuvati samo da operu svog ljubimca..
Nemam ni ja nikakve veze sa dijasporom, naprotiv, one koji su pobjegli iz zemlje dok se vodio rat za prezivljavanje bi ja sutra prvi streljao, al mora postojati nekakva crvena linija oko koje bi se svi trebali okupiti

Ta linija je jasno ocitana, a to je Drina i niko ne smije prekrstiti granice ove drzave a da prodje nekaznjeno.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 jun 2015, 01:45

pa, onaj malinovic iz rukometne, u kojeg se svi kunu sada, kad je bilo svjetsko u kosarci objavio sliku sa pobjede reprezentacije srbije, i napisao da ce se francuzima u klubu napisti krvi radi toga.... zar vi stvarno mislite da svi igraci koji nose nas dres u bilo kojoj selekciji na BiH gledaju onako kako je gledamo mi? ne budite naivni. teren je mjerilo jedino.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jun 2015, 01:50

SlevinKelevra je napisao/la:pa, onaj malinovic iz rukometne, u kojeg se svi kunu sada, kad je bilo svjetsko u kosarci objavio sliku sa pobjede reprezentacije srbije, i napisao da ce se francuzima u klubu napisti krvi radi toga.... zar vi stvarno mislite da svi igraci koji nose nas dres u bilo kojoj selekciji na BiH gledaju onako kako je gledamo mi? ne budite naivni. teren je mjerilo jedino.
Znamo mi kako gledaju, ali Ognjen se javno popisao na sve nas sa separatistickom tetovazom.. Ma ustvari zayebi ovo, sto rece onaj, ne mozes ovcu nauciti da cijeni sebe. Eto pravdaj ga, yebo te on.. Odoh spavat i necu ulaziti vise ovdje!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 13 jun 2015, 01:51

Boli me **** kako ko gleda Srbiju, na to imaju pravo i niko im to ne moze oduzeti

Al kad neko promovira prekrajanje granica drzave za koju su mnogi dali svoje zivote, a medju njima i moj otac naprimjer, e to mi onda itekako smeta.

Nek crta 10 Srbija , 100x 4S, al nek granice ove drzave ne prekraja.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 jun 2015, 01:52

joker90 je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:pa, onaj malinovic iz rukometne, u kojeg se svi kunu sada, kad je bilo svjetsko u kosarci objavio sliku sa pobjede reprezentacije srbije, i napisao da ce se francuzima u klubu napisti krvi radi toga.... zar vi stvarno mislite da svi igraci koji nose nas dres u bilo kojoj selekciji na BiH gledaju onako kako je gledamo mi? ne budite naivni. teren je mjerilo jedino.
Znamo mi kako gledaju, ali Ognjen se javno popisao na sve nas sa separatistickom tetovazom.. Ma ustvari zayebi ovo, sto rece onaj, ne mozes ovcu nauciti da cijeni sebe. Eto pravdaj ga, yebo te on.. Odoh spavat i necu ulaziti vise ovdje!
pa, mozda malinovic ima karadzica istetoviranog na guzici, ali nije glup ko ognjen da se hvali okolo. frajer je veceras ginuo za dres i grb, a odnos sa suigracima je korektan. yebes bhf i njihovo misljenje.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 13 jun 2015, 01:53

Glupost naseg naroda, level 1: Sta ce nam izdajnici Tankovic, Hajrovic, Seferovic itd...nama trebaju samo oni koji igraju srcem, imamo mi Vranjesa, Pandzu i ostale koji iako nisu Bosnjaci igraju srcem.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 13 jun 2015, 01:54

Pa nema razlike izmedu dijasporca i pitara. Zato se slazete. ;)
KHAJ PRICE

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 13 jun 2015, 01:57

Ima, dijasporci su daleko i ne mogu nam uciniti nista lose za razliku od navijaca Istocnog Sarajeva

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jun 2015, 01:58

samogrbavica je napisao/la:Pa nema razlike izmedu dijasporca i pitara. Zato se slazete. ;)
Idi spavaj Aldine, ne siri bolesnu mrznju svoju prema svojim sugrađanima koji ne navijaju za isti klub ko ti..
Bahati, bahati Željkan!
1946

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 13 jun 2015, 02:05

Mozambik je napisao/la:Ima, dijasporci su daleko i ne mogu nam uciniti nista lose za razliku od navijaca Istocnog Sarajeva
Niti ga branim, niti me on zanima sve dok gine na terenu. Ali me zanima jedna stvar, to sto je on tetovirao da li je to Bosna I Hercegovina ili Srbija? Konkretno samo ?
KHAJ PRICE

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 jun 2015, 02:07

ovdje pisu ko da je spojio RS sa ostatkom drzave u kojoj zive srbi pretjerujete..
momak je na glup nacin odao pocast dijelu gdje zive bosanski srbi, nesvjesno cijepajuci drzavni teritorij.
fudbaleri nisu mentalni kapacitet za neke stvari
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 jun 2015, 02:08

Šta one seljačine fanatikosi rade ? :facepalm:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 jun 2015, 02:09

Kao sto se istice ova tetovaza, treba istaci i da je dobro oznojio dres veceras. Bolji od Spahica, a da je prodao par lopti kao Emir veceras, svasta bi se pricalo. Zasluzeno naravno... ne bas bistar potez Ognjene.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 13 jun 2015, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 13 jun 2015, 02:14

Ovaj topnik je nazalost jedan dobar primjer glupog bosnje.
Aldine idi spavaj.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 jun 2015, 02:16

Ako ce odigrati svaku tekmu ko ovu danas, neka istetovira vala i 4C i kartu Velike Srbije ako hoce, boli me. :D

Samo udri brate Ogi, Srbija do Tokija! :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 13 jun 2015, 02:19

BadrHari je napisao/la:ovdje pisu ko da je spojio RS sa ostatkom drzave u kojoj zive srbi pretjerujete..
momak je na glup nacin odao pocast dijelu gdje zive bosanski srbi, nesvjesno cijepajuci drzavni teritorij.
fudbaleri nisu mentalni kapacitet za neke stvari
Slazem se.

Opet kazem koliko god neko htio da je drugacije sve je to Bosna i Hercegovina i to sto neki pokusavaju mogu k... sanjati, Ja ne znam odakle je Vranjes ali mozda je moguce da je tetovirao dio Bosne i Hercegovine gdje je roden. Uostalom njegova licna stvar.

Sve dok budemo gledali na ovaj nacin za nas nema napredka. Ljudi moraju vec jednom zaboraviti na ovi, oni i svi zajedno da smo za jedan cilj a to je reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Ima selektor koji ce odlucivati sta ce s njim, a najmanje su tu balavi fanatikosi koji su kad je najteze ufatili se noge i sad glume velike bosnjake.

Dok momak igra srcem, dok je dobar za reprezentaciju podrzat cu svakog pa i njega. Kad ne bude valjao treba ga otjerati.
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 13 jun 2015, 02:21, ukupno mijenjano 2 puta.
KHAJ PRICE

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.