Igrač br. 6

Clutch
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Clutch » 13 jun 2015, 00:40

Od mora do Save,
od Drine do Une.

Samo tako i nikako drugačije. :bih:

#marš
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 jun 2015, 00:41

geoxx je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: ali sa bilo kakvom asocijacijom na nezavisnu RS se ne treba zaj.ebavati pa makar se radilo i o izgubljenoj opkladi..
Kjucna stvar naravno. Al ovdje se svaki dan pojavi novi slijepac koji baca pricu 'RS je dio BiH'. Jeste i neka bude tu a ne tamo gdje je Ognjen vidi.
Razumijem da se javi par ljudi ali vec imamo zabrinjavajuce velik broj ljudi koji su glupi, najblaze receno.
Trebalo ga je nagraditi aplauzom i ohrabriti nekog novog Ognjena da se sutra pojavi s tetovažom sa likom Ratka Mladica i onako sasvim kao mahinalno se "popiša" na hiljade poginulih koji su život dali da bi ova zemlja bila u svojim granicama koje je on podjelio jer mu se može,.Pa ne može mu opravdanje biti zato što je glup ili zato što je to izgubljenja opklada..

Ok,eto može mu se ipak,e pa može mu se sad i da "istrpi" reakcije koje bi ovakav postupak svugdje u svijetu izazvao,.

Šta sad ? Da kuliramo ? Pa koji qrc onda devedestih nismo iskulirali,mogli smo zajedno sa Ognjenom mahati trobojkom na Marakani i tetovirati granice Yuge ili ono što bi od nje ostalo,malo veca Srbija nego što je danas.

Rekao sam vec,kontra Ogija ništa licno,ne poznajem momka,možda i nije loš čovjek al brate izvadio si qrc i popišao se na Bošnju i sad bi ja trebao iskulirati jer si mi dao sapun da se operem,ma bjaži ba..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 jun 2015, 00:42

lumani je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
sigurnoable je napisao/la: NOPE, informisi se ti ;)
Upravu si. Igrao je za Srbiju i Crnu Goru. :thumbup:
2002 igrao za mladu repku ;) nije ni bitno,Hasan je ga nagovorio da igra za nas.
Da je imao mjesta u prvom timu Srbije ne bi nikada zaigrao za nas. Mogao ga je Hasan svaki dan moliti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 13 jun 2015, 00:42

Smarate. Ostavite momka na miru, dobro je odigrao, igrači i selektor stoje iza njega, šta još hoćete? Većina pljuvača ovdje su balavci rođeni poslije rata kojima starci daju marku za kafu. Aj mrš.
#Salihović

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 jun 2015, 00:43

geoxx je napisao/la:
lumani je napisao/la: Pasha moj solidni,R.S postoji,htjeli mi to priznati ili ne ;) ako njega mrzimo onda ih moramo sve mrziti,i prestati im slati pozive.
RS postoji kao dio BiH, ali nezavisna RS ( znas ona sto je Ognjen fino nacrtao na ruci) ne postoji. Ali uvijek se neko nadje pa prica istu pricu, odakle izvirete vise? :tokralju:

zavisna ili nezavisna njima postoji i oni je vole sigurno vise od BIH ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jun 2015, 00:45

ODLAZI !!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 jun 2015, 00:46

@Greivis,

To je ono o cemu pricam..Pandza je najbolji primjer...Jedan je Neno Markovic ...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 13 jun 2015, 00:46

Sa onom tetovazom za mene je polozio, a bio mi je drag

Sama tetovaza granica rs.a znaci nepriznavanje BiH kao drzave, a vi dalje tjesite se nekim drugim pricama.

To sto igra za Bih nimalo ne opravdava stvar, sta mislite da je prije dobio poziv srbije, da li bi se odlucio za bih?

To je moje misljenje, a svakom svoje.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 13 jun 2015, 00:47

Virtu4l je napisao/la:ODLAZI !!!
Neće.

Neće ni Spaha otići.

Samo je Safet otišao.

Pomiri se s tim.
#Salihović

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 00:48

Ne moze se nekim ljudima objasniti da postuju sami sebe ljudi, nemojte se trudit. Neki Bosnjaci su genetski konjusari i uvijek ce ostati, niza raza i to je to. Ne mozes ti dati mentalitet nizoj rasi i naucit je da sama sebe postuje..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 00:49

Ne moze se nekim ljudima objasniti da postuju sami sebe ljudi, nemojte se trudit. Neki Bosnjaci su genetski konjusari i uvijek ce ostati, niza raza i to je to. Ne mozes ti dati mentalitet nizoj rasi i naucit je da sama sebe postuje..

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 13 jun 2015, 00:49

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
To sto igra za Bih nimalo ne opravdava stvar, sta mislite da je prije dobio poziv srbije, da li bi se odlucio za bih?
Imao je ponudu Srbije sa 18 ali je odbio i zaigrao za BIH

LvG
Kontakt:

Re: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la LvG » 13 jun 2015, 00:50

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Sa onom tetovazom za mene je polozio, a bio mi je drag

Sama tetovaza granica rs.a znaci nepriznavanje BiH kao drzave, a vi dalje tjesite se nekim drugim pricama.

Koji ****? Bih je sastavljena od fbih i rs. Ne znam zbog čega panetujete. Ako nekada na bude rsa javite se. **** vas nacionalizam u glavu. Sve ostalo propada a vi zadojeni. **** me. Boli da je nacrtao i sliku moje djevojke kako je žigu, sve dok svoj posao obavlja korektno. **** vas cmaruga od ove države. Dabogda se raspala bas radi ovakvih.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 jun 2015, 00:52

lumani je napisao/la:@Greivis,

To je ono o cemu pricam..Pandza je najbolji primjer...Jedan je Neno Markovic ...
Ja koliko znam Vranjes je odbio mladu Srbije da igra za BiH. A velicaju se igraci kojim smo bili druga opcija.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jun 2015, 00:53

Interista je napisao/la:Imao je ponudu Srbije sa 18 ali je odbio i zaigrao za BIH
Izvor? Samo mi nemoj lijepiti onaj intervju sa njim u kojem on to govori.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

stokton
Kontakt:

Re: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la stokton » 13 jun 2015, 00:55

LvG je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Sa onom tetovazom za mene je polozio, a bio mi je drag

Koji ****? Bih je sastavljena od fbih i rs. Ne znam zbog čega panetujete. Ako nekada na bude rsa javite se. **** vas nacionalizam u glavu. Sve ostalo propada a vi zadojeni. **** me. Boli da je nacrtao i sliku moje djevojke kako je žigu, sve dok svoj posao obavlja korektno. **** vas cmaruga od ove države. Dabogda se raspala bas radi ovakvih.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Bosna dok je njenih sinova će biti prkosna, sloboda i ponosna :bih: a ti, i takvi ko ti i ovaj četalj možete da crknete od muke

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 13 jun 2015, 00:55

tuzlak1987 je napisao/la:Ne moze se nekim ljudima objasniti da postuju sami sebe ljudi, nemojte se trudit. Neki Bosnjaci su genetski konjusari i uvijek ce ostati, niza raza i to je to. Ne mozes ti dati mentalitet nizoj rasi i naucit je da sama sebe postuje..
Definitivno ne može se objasniti ... Poenta je ako nećeš poštovati svoj integritet i svoje "postojanje" onda te niko neće ni poštovati i cijeniti.

A još važnije, jer ovdje mnogi ističu to poštivanje drugog i drugačijeg ono ne može da vrijedi ako nemaš svog integriteta...

Poz za ovog @voltrona jak na riječima slab na djelima ...

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 13 jun 2015, 00:55

Virtu4l je napisao/la:ODLAZI !!!
DOLAZI !!! Ostavi se Crne gore
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 13 jun 2015, 00:55

Dok ga igraci i selektor prihvataju, dok gine za dres meni je dovoljno.
To za tetovazu sam nekako siguran da nije svojom voljom napravio.
DD

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 13 jun 2015, 00:56

lumani je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:
lumani je napisao/la:Ogi ostavlja srce na terenu..Jedna tetovaza to ne moze promijeniti..Sta i da nema tetovaze,a kuci ima 50 slika R.S na zidu,sta bi tada?Narode slabo koji katolik,pravolslavac voli BIH vise od Hrvatske,Srbije bitno je da igraju kako treba.
Ja tebe momcino nikako da skontam.Da li ti je jasno da se ovdje ne radi o fudbalu,ne radi se takodje o njegovim licnim simpatijama ili ideoloskim shvatanjima.Shvatas li decko da je on onim cinom pljuno,hrakno na tebe ,na mene ,na sve nas ,na nase mrtve ...mozes li to skontati ,nije bolan tesko.Boli me qrac kako grajer igra lopte i sta mu visi na kucnim zidovima ,meni se nece smijati u facu i nece pljuvati mojim saborcima koji leze po Bosanskim mezarjima .Svi koji ga podrzavate niste dobri :oops:

Pasha moj solidni,R.S postoji,htjeli mi to priznati ili ne ;) ako njega mrzimo onda ih moramo sve mrziti,i prestati im slati pozive.
Obicno odustanem od rasprave kada naletim na ovako "tvrd orah" :wtf: ali cu sad jos jednom pokusati.
Vjerovatno si mlad (ali ni to ne opravdava ovaku naivnost).Dakle RS postoji ali je ogromna vecina probosanski orijentisanih ljudi jednostavno ne priznaje i ne prihvata jer smo na svojoj kozi osjetili kako je nastala.Ako ti tvoji nisu objasnili ,ona je nastala na krvi vise od 100 000 mrtvih i jos vise iskasapljenih ranjenih ljudi ,na zapaljenih i zatrtih hiljade i hiljade domova ,na pljacki ,na zlocinu nevidjenom u Evropi od 45-te ,na protjerivanju i raseljavanju mozda milion ljudi.I ovo sto sam ti nabrojajo sve stane u jednu tetovazu koja bode u oci i vrijedja svakog kome je BIH na srcu,koja nosi poruku svima da drzave BIH nema a RS ima,i on se jasno deklarise kao neko ko se zalaze za nezavisnu RS.
Dakle ovdje se ne radi o fudbalu ,ovdje se radi o politickoj poruci koju nam Ognjen salje, i CRTA NAM KO SMO I STA SMO ,KAZE NAMA OGI VI STE K.U.R.A.C MAJKU VAM YEBEM BALIJSKU
JELI TI JASNO OVO :?:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.