od Drine do Une.
Samo tako i nikako drugačije.

#marš
Trebalo ga je nagraditi aplauzom i ohrabriti nekog novog Ognjena da se sutra pojavi s tetovažom sa likom Ratka Mladica i onako sasvim kao mahinalno se "popiša" na hiljade poginulih koji su život dali da bi ova zemlja bila u svojim granicama koje je on podjelio jer mu se može,.Pa ne može mu opravdanje biti zato što je glup ili zato što je to izgubljenja opklada..geoxx je napisao/la:Kjucna stvar naravno. Al ovdje se svaki dan pojavi novi slijepac koji baca pricu 'RS je dio BiH'. Jeste i neka bude tu a ne tamo gdje je Ognjen vidi.chily-rz je napisao/la: ali sa bilo kakvom asocijacijom na nezavisnu RS se ne treba zaj.ebavati pa makar se radilo i o izgubljenoj opkladi..
Razumijem da se javi par ljudi ali vec imamo zabrinjavajuce velik broj ljudi koji su glupi, najblaze receno.
Da je imao mjesta u prvom timu Srbije ne bi nikada zaigrao za nas. Mogao ga je Hasan svaki dan moliti.lumani je napisao/la:2002 igrao za mladu repkuGreivis je napisao/la:Upravu si. Igrao je za Srbiju i Crnu Goru.sigurnoable je napisao/la: NOPE, informisi se tinije ni bitno,Hasan je ga nagovorio da igra za nas.
geoxx je napisao/la:RS postoji kao dio BiH, ali nezavisna RS ( znas ona sto je Ognjen fino nacrtao na ruci) ne postoji. Ali uvijek se neko nadje pa prica istu pricu, odakle izvirete vise?lumani je napisao/la: Pasha moj solidni,R.S postoji,htjeli mi to priznati ili neako njega mrzimo onda ih moramo sve mrziti,i prestati im slati pozive.
Neće.Virtu4l je napisao/la:ODLAZI !!!
Imao je ponudu Srbije sa 18 ali je odbio i zaigrao za BIHQUARESMA 18<<< je napisao/la:
To sto igra za Bih nimalo ne opravdava stvar, sta mislite da je prije dobio poziv srbije, da li bi se odlucio za bih?
Koji ****? Bih je sastavljena od fbih i rs. Ne znam zbog čega panetujete. Ako nekada na bude rsa javite se. **** vas nacionalizam u glavu. Sve ostalo propada a vi zadojeni. **** me. Boli da je nacrtao i sliku moje djevojke kako je žigu, sve dok svoj posao obavlja korektno. **** vas cmaruga od ove države. Dabogda se raspala bas radi ovakvih.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Sa onom tetovazom za mene je polozio, a bio mi je drag
Sama tetovaza granica rs.a znaci nepriznavanje BiH kao drzave, a vi dalje tjesite se nekim drugim pricama.
To sto igra za Bih nimalo ne opravdava stvar, sta mislite da je prije dobio poziv srbije, da li bi se odlucio za bih?
To je moje misljenje, a svakom svoje.
Ja koliko znam Vranjes je odbio mladu Srbije da igra za BiH. A velicaju se igraci kojim smo bili druga opcija.lumani je napisao/la:@Greivis,
To je ono o cemu pricam..Pandza je najbolji primjer...Jedan je Neno Markovic ...
Izvor? Samo mi nemoj lijepiti onaj intervju sa njim u kojem on to govori.Interista je napisao/la:Imao je ponudu Srbije sa 18 ali je odbio i zaigrao za BIH
Bosna dok je njenih sinova će biti prkosna, sloboda i ponosnaLvG je napisao/la:Koji ****? Bih je sastavljena od fbih i rs. Ne znam zbog čega panetujete. Ako nekada na bude rsa javite se. **** vas nacionalizam u glavu. Sve ostalo propada a vi zadojeni. **** me. Boli da je nacrtao i sliku moje djevojke kako je žigu, sve dok svoj posao obavlja korektno. **** vas cmaruga od ove države. Dabogda se raspala bas radi ovakvih.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Sa onom tetovazom za mene je polozio, a bio mi je drag
Sama tetovaza granica rs.a znaci nepriznavanje BiH kao drzave, a vi dalje tjesite se nekim drugim pricama.
To je moje misljenje, a svakom svoje.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Definitivno ne može se objasniti ... Poenta je ako nećeš poštovati svoj integritet i svoje "postojanje" onda te niko neće ni poštovati i cijeniti.tuzlak1987 je napisao/la:Ne moze se nekim ljudima objasniti da postuju sami sebe ljudi, nemojte se trudit. Neki Bosnjaci su genetski konjusari i uvijek ce ostati, niza raza i to je to. Ne mozes ti dati mentalitet nizoj rasi i naucit je da sama sebe postuje..
DOLAZI !!! Ostavi se Crne goreVirtu4l je napisao/la:ODLAZI !!!
Obicno odustanem od rasprave kada naletim na ovako "tvrd orah"lumani je napisao/la:rodjenisa je napisao/la:Ja tebe momcino nikako da skontam.Da li ti je jasno da se ovdje ne radi o fudbalu,ne radi se takodje o njegovim licnim simpatijama ili ideoloskim shvatanjima.Shvatas li decko da je on onim cinom pljuno,hrakno na tebe ,na mene ,na sve nas ,na nase mrtve ...mozes li to skontati ,nije bolan tesko.Boli me qrac kako grajer igra lopte i sta mu visi na kucnim zidovima ,meni se nece smijati u facu i nece pljuvati mojim saborcima koji leze po Bosanskim mezarjima .Svi koji ga podrzavate niste dobrilumani je napisao/la:Ogi ostavlja srce na terenu..Jedna tetovaza to ne moze promijeniti..Sta i da nema tetovaze,a kuci ima 50 slika R.S na zidu,sta bi tada?Narode slabo koji katolik,pravolslavac voli BIH vise od Hrvatske,Srbije bitno je da igraju kako treba.
Pasha moj solidni,R.S postoji,htjeli mi to priznati ili neako njega mrzimo onda ih moramo sve mrziti,i prestati im slati pozive.
Trenutno korisnika/ca: NeRi_K, supervizor i 8 gostiju.