Imas link profila?Virtu4l je napisao/la:Posljednjih dana samo stavlja slike sa reprezentativcima, kakav licemjer.Cartman je napisao/la:Opet on preko drustvenih mreza. Momcino, daj intervju nekome, objasni zasto si uradio sto si uradio i da idemo dalje. Yebem ti Pecikozu i savjete za medije, daj da ti radim posao dzabe.
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako ce sad dodik I kompanija da iskoriste ovo sikaniranje ognjena za svoje politike ciljeve pricom kako je ovo "bosnjacka repka" I kako srpska nejjac nije dobrodosla u repku..mozda su mu naredili da ono istetovira kako bi uveli razdor u repku ....bhf su nasjeli kao najveci naivci
Stavio je sliku sa Viscom ali nije nista napisao ko sto klix veli.
Ja tebe momcino nikako da skontam.Da li ti je jasno da se ovdje ne radi o fudbalu,ne radi se takodje o njegovim licnim simpatijama ili ideoloskim shvatanjima.Shvatas li decko da je on onim cinom pljuno,hrakno na tebe ,na mene ,na sve nas ,na nase mrtve ...mozes li to skontati ,nije bolan tesko.Boli me qrac kako grajer igra lopte i sta mu visi na kucnim zidovima ,meni se nece smijati u facu i nece pljuvati mojim saborcima koji leze po Bosanskim mezarjima .Svi koji ga podrzavate niste dobrilumani je napisao/la:Ogi ostavlja srce na terenu..Jedna tetovaza to ne moze promijeniti..Sta i da nema tetovaze,a kuci ima 50 slika R.S na zidu,sta bi tada?Narode slabo koji katolik,pravolslavac voli BIH vise od Hrvatske,Srbije bitno je da igraju kako treba.

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- sigurnoable
- Kontakt:
NOPE, informisi se tilumani je napisao/la:sigurnoable je napisao/la:Drug izgleda da vecinom mi iz Krajine ne mozemo ovo oprostiti. Na zalost izgleda da je takvo vrijeme doslo, roditelji su najvise krivi za to!unavita je napisao/la:Ognjene cigane odlazi iz svetinje, pa taman da si 4 gola dao Izraelu i da si najveci potencijal kojeg je ova repka imala.Sta ga branite ebo vas on, imao je podrsku svih navijaca iako ni kluba nije imao i mahao 4s zastavama, ali sto je previse previse je, pa kakvi ste vi ljudi kad opravdavate njegov postupak.
Da vas pitam, zasto jedan Miske nikad nije nista slicno uradio? Imao je priliku igrati i za Srbiju ali se odlucio za BiH jer je istinski voli. Iako je Srbin ja ga volim vise od bilo koje igraca PA CAK I OD DZEKE!
Informisi se bolje,Miske je igrao za Srbiju.

- Principatus
- Kontakt:
Misimovic je rodjen u Minhenu, u drugoj okolini, porediti ga sa Vranjesom koji je rodjen u Banja Luci, nema veze.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Ja da mu oprostim tu tetovazu zbog njegove partije veceras ? E moje bosnje lude i naivne,vuk dlaku mjenja cud nikad.
ODLAZI OGNJENE
ODLAZI OGNJENE
#musvdg
Upravu si. Igrao je za Srbiju i Crnu Goru.sigurnoable je napisao/la: NOPE, informisi se ti

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- sigurnoable
- Kontakt:
NOPE, opet netacno!Greivis je napisao/la:Upravu si. Igrao je za Srbiju i Crnu Goru.sigurnoable je napisao/la: NOPE, informisi se ti
Znači četalju otkucalo
E sad neka igra za svoju šumsku protiv protiv srbije u limburgu

E sad neka igra za svoju šumsku protiv protiv srbije u limburgu
ODLAZI!
rodjenisa je napisao/la:Ja tebe momcino nikako da skontam.Da li ti je jasno da se ovdje ne radi o fudbalu,ne radi se takodje o njegovim licnim simpatijama ili ideoloskim shvatanjima.Shvatas li decko da je on onim cinom pljuno,hrakno na tebe ,na mene ,na sve nas ,na nase mrtve ...mozes li to skontati ,nije bolan tesko.Boli me qrac kako grajer igra lopte i sta mu visi na kucnim zidovima ,meni se nece smijati u facu i nece pljuvati mojim saborcima koji leze po Bosanskim mezarjima .Svi koji ga podrzavate niste dobrilumani je napisao/la:Ogi ostavlja srce na terenu..Jedna tetovaza to ne moze promijeniti..Sta i da nema tetovaze,a kuci ima 50 slika R.S na zidu,sta bi tada?Narode slabo koji katolik,pravolslavac voli BIH vise od Hrvatske,Srbije bitno je da igraju kako treba.
Pasha moj solidni,R.S postoji,htjeli mi to priznati ili ne

Isto sam i ja razmisljao o tome.gruezi je napisao/la:Kako ce sad dodik I kompanija da iskoriste ovo sikaniranje ognjena za svoje politike ciljeve pricom kako je ovo "bosnjacka repka" I kako srpska nejjac nije dobrodosla u repku..mozda su mu naredili da ono istetovira kako bi uveli razdor u repku ....bhf su nasjeli kao najveci naivci
Bosna i Hercegovina nije ni srpska ni hrvatska ni bosnjacka, ona pripada svim narodima koji u njoj zive stoljecima.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Hahaha, kakav cirkus na ovom fb profilu, briše se svaki negativni komentar a oni pozitivni se ostavljaju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemojte ovo prebacivati na Bosna vs dijaspora..ima nas iz BIH koji se slazemo sa njima koji su digli transparent.
Ovo nije oko fudbala vec oko postovanja drzave. Ili tetoviraj citavu ili nemoj nista..sve ostalo je fuj i za osude. Jbt sportista si, ljudi te vole, niko te u Srbiji ne ebe ni dva posto i ti njima ovako dizes ego i pisas se na ljude koji su te dizali u zvijezde
Ovo nije oko fudbala vec oko postovanja drzave. Ili tetoviraj citavu ili nemoj nista..sve ostalo je fuj i za osude. Jbt sportista si, ljudi te vole, niko te u Srbiji ne ebe ni dva posto i ti njima ovako dizes ego i pisas se na ljude koji su te dizali u zvijezde
-
- Kontakt:
upravo tako ne radi se o fudbalu, zato svi koji u ovome vide strasnu uvredu i izdaju i koji ne mogu da smisle nista sto je vezano za one tamo lijepo puske u ruke i u sumu da se borite za svetinju. sve dok sjedite za kompom i furate ptsp pricu pustite nas izdajice da u prici o ognjenu vranjesu vidimo i nesto pozitivno.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
2002 igrao za mladu repkuGreivis je napisao/la:Upravu si. Igrao je za Srbiju i Crnu Goru.sigurnoable je napisao/la: NOPE, informisi se ti

RS postoji kao dio BiH, ali nezavisna RS ( znas ona sto je Ognjen fino nacrtao na ruci) ne postoji. Ali uvijek se neko nadje pa prica istu pricu, odakle izvirete vise?lumani je napisao/la: Pasha moj solidni,R.S postoji,htjeli mi to priznati ili neako njega mrzimo onda ih moramo sve mrziti,i prestati im slati pozive.

Nisam to upratio, al je vjerovatno prica za smirivanje javnosti. A to u kakvoj drzavi zivimo smo svjesni, al ocito ognjen nije. Njemu treba objasnit da RS nije samostalna, da je BiH cjelovita drzava. Treba ici dalje, al ne treba prelaziti preko nekih stvari. U lice nam se pljuje svima, a mi samo sutimo i pljujemo glavom, a kad neko digne glas (BHF u ovom slucaju) nadju mu se mane i pocnemo se dijelit. Zato svakih 50ak godina genocid nad nasim narodom, al znas ti nas j.ebo ti nas. Odo predaleko al me ova tetovaza bas pogodila jos kad vidim kolko ga raje brani (svi lafo ovaj potez okarakterisali ko glupost). Pa kad je tako glup nek izadje pred novinare i izvine se i objasni ovo, al ja mislim da nema od toga nista.bulbasor je napisao/la:Vjerovato nisi upratio pricu na forumu (ne znam da li je tacna) ali je izgubio opkladu sa nekim prijateljima u Banjaluci i morao se tetovirati.mumin je napisao/la: Okrenu se prica samo protiv dijaspore i za par postova ce nastat svadja samo dijaspora-domace patriote a niko nece pisat o vranjesovom ispadu. Samo da bi volio vi sto ga branite da mi pokusate objasnit (bar ono sta vi mislite) sta je njemu bilo u glavi kad je ovo istetovirao? Odakle mu u opste ideja da granice RS tetovira?
A i ako nije tacna ta prica, mi moramo biti svjesni u kakvoj drzavi zivimo. RS je realnost. Nastala je na krvi, ali postoji kao SASTAVNI dio Bosne i Hercegovine. Ko god misli da ce se RS otcijepiti je u zabludi, i isto tako ko god misli da ce se RS ukinuti je u istoj zabludi. Moramo prihvatiti realnost i ici dalje. Necemo citav zivot zivjeti u proslosti.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Odličnu utakmicu je odigrao danas, bukvalno svaki zračni duel je dobio, taktički me dosta iznenadio jer je na tom planu odigrao stvarno dobro i odgovorno. Malo slabiji sa loptom u nogama, ali opet pristojan. On i Spahić su stvarno dobar par, dobro funkcionišu, a inače volim stopere da gledam kao par, ne pojedinačno.
Što se ostalih stvari tiče, ne opravdavam ga, uradio je nešto jako glupo i bezobrazno, ali sam mišljena da sve stvari i nesuglasice trebaju prvo da se rješavaju unutar ekipe i među igračima. Možda se varam, ali je meni danas izgledalo da ima podršku svih igrača, ali i stručnog štaba.
Parola i uzvici su došli u jako pogrešno vrijeme jer je on bio jedan od 11 igrača na terenu i lako se moglo desiti da psihički pade, na sreću nije, ali opet sam mišljenja da je sve to veoma lako moglo biti kotraproduktivno.
Za sve treba imati i pronaći pravo vrijeme i mjesto.
Ovo večeras nije bilo ni pravo vrijeme ni mjesto, jer su istu poruku mogli poslati nakon utakmice, sutra ili u neko drugo vrijeme.
Inače mislim da si BHF uzima puno za pravo, ne samo večeras nego i inače.
Malo je neozbiljno da navijači sebi dopuštaju toliko prostora za neke jako bitne odluke u još bitnijim situacijama i mislim da bi trebali biti malo pametniji kad su takve stvari u pitanju.
Ne samo u vezi Vranješa, nego i inače. Dali su sebi za pravo da tjeraju Safeta, da prirede pravi mali linč Hajroviću i još mnogo toga.
Da ne bude zabune, svaka njima čast što su uvijek uz reprezentaciju, što je prate u bukvalno svakom kutku svijeta i meni je prvom srce puno kad ih vidim, ali uzimaju si za pravo mnogo više no što bi trebali.
Što se ostalih stvari tiče, ne opravdavam ga, uradio je nešto jako glupo i bezobrazno, ali sam mišljena da sve stvari i nesuglasice trebaju prvo da se rješavaju unutar ekipe i među igračima. Možda se varam, ali je meni danas izgledalo da ima podršku svih igrača, ali i stručnog štaba.
Parola i uzvici su došli u jako pogrešno vrijeme jer je on bio jedan od 11 igrača na terenu i lako se moglo desiti da psihički pade, na sreću nije, ali opet sam mišljenja da je sve to veoma lako moglo biti kotraproduktivno.
Za sve treba imati i pronaći pravo vrijeme i mjesto.
Ovo večeras nije bilo ni pravo vrijeme ni mjesto, jer su istu poruku mogli poslati nakon utakmice, sutra ili u neko drugo vrijeme.
Inače mislim da si BHF uzima puno za pravo, ne samo večeras nego i inače.
Malo je neozbiljno da navijači sebi dopuštaju toliko prostora za neke jako bitne odluke u još bitnijim situacijama i mislim da bi trebali biti malo pametniji kad su takve stvari u pitanju.
Ne samo u vezi Vranješa, nego i inače. Dali su sebi za pravo da tjeraju Safeta, da prirede pravi mali linč Hajroviću i još mnogo toga.
Da ne bude zabune, svaka njima čast što su uvijek uz reprezentaciju, što je prate u bukvalno svakom kutku svijeta i meni je prvom srce puno kad ih vidim, ali uzimaju si za pravo mnogo više no što bi trebali.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.