Pokaz'o bih ti ja svoje mišljenje da mi u lice takvo šta kažaš, papčiću dijasporski, pobjeglički!!!thulkazal je napisao/la:Ne zna se ko je veći beskičmenjak i ko je gluplji ... Vranješ ili ove balije po forumu što traže opravdanje. Pu bagro, prodali bi mater!
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
da se pita BHF-a igr'o bi nam Hadžić jer pjeva jedna si jedina..
@voltron30 +1
@voltron30 +1
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
U potpunosti djelem ovo misljenje .Virtu4l je napisao/la:Nadam se da mu je ovo bila posljednja utakmica u svetom dresu. Ogi hvala ti za sve, ali ne zaslužuješ biti dio ovog tima.
Mladji ce shvatiti jednog dana, skandal koji je napravio je jednostavno nedopustiv

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Neznaš ti burazeru kako je u tuđiniDeniro je napisao/la:Upravo tako, koga boli qita sta Austrijanci i Skandinavci i dr. misle o Ogiju?
Ogi je jedan od nas![]()

Vranjes bi poslije one tetovaze trebao zavrsiti sa reprezentacijom (ali nazalost nece). Momak dobijao pozive i dok kluba nije imao, ispostovali ga svi, a on na okupljanje reprezentacije dodje sa istetoviranim granicama genocidne tvorevine. O cemu je on razmisljo kad je to tetoviro? (Sigurno nije o "njegovoj dragoj" cjelovitoj Bosni i Hercegovini). I sta mislis kako seosjecao naprimjer Ibisevic kad je vidio tu tetovazu. I pusti to da ga dozivljavaju ko brata, pa i prije rata su se tako bracom zvali pa su bosnjaci najvise stradali od svojih "dobrih komsija" i "brace".adriano_leite je napisao/la:A to su navijaci samo BHF, tj. likovi koji dodju jednom godisnje u BiH i misle da su vlasnici repke? Sta je sa ostalim navijacima? Sta je sa reprezentativcima koji Ogija dozivljavaju kao brata? Sta je sa fantasticnim partijama ovog momka? BHF najbitniji i njihovo misljenje? Aha, jest jest, al u qrcu.Gunner4 je napisao/la:I ja se nadam da mu je ovo oprostajna utakmica... Nema on sto da radi u reprezentaciji gdje ga navijaci ne postuju radi onog sto jeste...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
I ja mislim da je covjek vise glup nego sto je nacionalista. Napravio je veliku glupost i zbog toga mi ga nije zao, iako mislim da je greska vrijedjat bilo koga dok je na terenu za BiH. To moze samo nama naskodit.
Treba objasnit zasto je uradio to sto je uradio, ali nisam za to da se izbaci iz bilo cega niti ce se to desit. A poznavajuci nas, ovo ce se zaboravit za par sedmica.
Treba objasnit zasto je uradio to sto je uradio, ali nisam za to da se izbaci iz bilo cega niti ce se to desit. A poznavajuci nas, ovo ce se zaboravit za par sedmica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bujrum samo reći odakle si ... Evo gdje ja budem Foča, Sarajevo, Tuzla, Lukavac. Preko poruke da se dogovorimo za dalje ? Balijo!voltron30 je napisao/la:Pokaz'o bih ti ja svoje mišljenje da mi u lice takvo šta kažaš, papčiću dijasporski, pobjeglički!!!thulkazal je napisao/la:Ne zna se ko je veći beskičmenjak i ko je gluplji ... Vranješ ili ove balije po forumu što traže opravdanje. Pu bagro, prodali bi mater!
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 12 jun 2015, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Ah sad je to samo dijaspora napala na Ognjena, a ovi drugi nisu? Joj ta dijaspora, nikako da se BiH razvije zbog nje.voltron30 je napisao/la:Pokaz'o bih ti ja svoje mišljenje da mi u lice takvo šta kažaš, papčiću dijasporski, pobjeglički!!!thulkazal je napisao/la:Ne zna se ko je veći beskičmenjak i ko je gluplji ... Vranješ ili ove balije po forumu što traže opravdanje. Pu bagro, prodali bi mater!

Sto se tice pobjeglica, borili bi se bez njih protiv Andore za predzadnje mjesto, tako da malo umjerenosti ne bi stetilo.

Ognjen je napravio glupu gresku, ali se od toga napravio film sa strane internet ratnika.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Ja ne razumijem nikog ovdje ko podržava Vranješa. Jel vi znate šta znači njegova tetovaža? Protiv BHFa ste jer su oni dijaspora, znači svi živite u Bosni i svjesni ste stanja u ovoj državi i opet ga podržavate. Raspitajte se šta to znači, zbog čega je tetovirao, kao neka opklada, gluposti. Razmislite glavom tom svojom šta se sve desilo zbog te tetovaže, koliko je ljudi mrtvo, šta je djece silovano i ubijeno?... Pa jeste li vi ikako normalni, da mi jedan obični igrač igra koji provocira čitavu Bosnu, i naravno da je morao poginuti na terenu jer je mislio da će ovom utakmicom ispraviti sve. Nosi ga što dalje, jer ga smatram istim kao ovim Izraelcima. Marš, daleko od Bosne bio !!
Hahahah dobar si momakthulkazal je napisao/la:Bujrum samo reći odakle si ... Evo gdje ja budem Foča, Sarajevo, Tuzla, Lukavac. Preko poruke da se dogovorimo za dalje ? Balijo!voltron30 je napisao/la:Pokaz'o bih ti ja svoje mišljenje da mi u lice takvo šta kažaš, papčiću dijasporski, pobjeglički!!!thulkazal je napisao/la:Ne zna se ko je veći beskičmenjak i ko je gluplji ... Vranješ ili ove balije po forumu što traže opravdanje. Pu bagro, prodali bi mater!

1946
Ma otjerat ga.
Ostavit cemo rasne patriote Tinu,Hadzica,Vrsajevica. . .
Dijaspora ne moze krojiti sudbinu drzave u kojoj ne zive i odlucivat ko ce igrat a ko nece!
Ostavit cemo rasne patriote Tinu,Hadzica,Vrsajevica. . .
Dijaspora ne moze krojiti sudbinu drzave u kojoj ne zive i odlucivat ko ce igrat a ko nece!
A.F.C. Bournemouth!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma svaka cast BHF-u na vecerasnjoj tekmi,skandiranje,parola,gazenje zastave
Ogi ****!

Ogi ****!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Momak da ne voli reprezentaciju digao bi ruke davno od nje a ne izgarao na terenu.. Previse bhf gura prste gdje im nije mjesto od famoznih pisama Susicu itd sreca pa se ne pitaju puno ako ja imam tetoviranu Ljutu krajinu da li to zmaco da me volim BIHnebeskasila je napisao/la:Interista je napisao/la:Bravo Ogi majstore koliko se samo naskakao iznudio penal svaka cast a one parole bhf-a smijesno uostalom ko jos njih ozbiljno shvata ljudi borave u BIH manje od brata Vranjesa
Da ti nema tih ljudi ne bi nikad nigdje ni imao podršku navijača, a da nemaš podršku navijača ne bi ovako ni igrali, jer ovo i igraju za navijače. Pričaš gluposti.
Igrač ti tetovira granice znaš i sam čega i branite ga. Ovo mu treba biti zadnja utakmica, kako god da igra, da je najbolji izbaciti ga. I nadam se da će tako i biti. Za dokaz drugima kako se treba ponašati u Reprezentaciji.
Ali ne trebaš biti Ajnštajn da bi shvatio šta je Ogi uradio, pljunuo nas je u lice, zbog onoga što predstavlja njegova tetovaža sam 4 godine bio u podrumu, preko svega mogu preći, ali preko toga ne. Ne zanima me da li je bila opklada ili nešto drugo, opravdanje ne postoji.rodjenisa je napisao/la:Mladji ce shvatiti jednog dana, skandal koji je napravio je jednostavno nedopustiv
Marš iz reprezentacije!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Balije se nisu prodale već ostale u BIH živjeti i sa Srbima,Hrvatima,romima i nisu pobjegle iz svoje zemlje da po dijaspori budu građani trećeg reda kao što si ti auslanderuvoltron30 je napisao/la:Pokaz'o bih ti ja svoje mišljenje da mi u lice takvo šta kažaš, papčiću dijasporski, pobjeglički!!!thulkazal je napisao/la:Ne zna se ko je veći beskičmenjak i ko je gluplji ... Vranješ ili ove balije po forumu što traže opravdanje. Pu bagro, prodali bi mater!

- adriano_leite
- Kontakt:
Kako ti znas sta je moje glavno zadovoljstvo u zivotu? Veze nemas o meni, ne pokusavaj biti pametan.sigurnoable je napisao/la:E moj Bosnjo, blago nama! Prvo ako dolaze jednom godisnje u Bosnu to je zato sto ljudi rade i pokusavaju nesto uspjeti u zivotu dok je tvoje glavno zadovoljstvo kad ti neko podrzi komentar. Drugo, razmislis li ti uopste zasto su oni vani, vani su zato sto ih je ta ideologija koju Vranjes nosi na ruci a i u srcu sigurno otjerala ili su pobjegli da ne bi zavrsili u Tomasici. Trece, razmislis li ti zasto je BHF to uradio, uradio je to zato sto im je ta ideologija kao i nama vecini ovdje oduzela najljepse godine, oduzela mladost kada smo trebali da trcimo i ganjamo loptu mi smo brojali granate i sakupljali ostatke metaka kao glavni hobi.adriano_leite je napisao/la:A to su navijaci samo BHF, tj. likovi koji dodju jednom godisnje u BiH i misle da su vlasnici repke? Sta je sa ostalim navijacima? Sta je sa reprezentativcima koji Ogija dozivljavaju kao brata? Sta je sa fantasticnim partijama ovog momka? BHF najbitniji i njihovo misljenje? Aha, jest jest, al u qrcu.Gunner4 je napisao/la:I ja se nadam da mu je ovo oprostajna utakmica... Nema on sto da radi u reprezentaciji gdje ga navijaci ne postuju radi onog sto jeste...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svaka cast Ogi na zalaganju ali MOLIM TE ODLAZI jer to je bolje i za tebe ali i za nas!
Ideologija koju spominjes je preglupa, jer da je sve to tako kako kazes, Ognjen ne bi bio clan nase reprezentacije dugi niz godina i ne bi pokusavao ispraviti gresku koju je napravio i na kraju, ne bi bio jedan od najpozrtvovanijih igraca u dresu nase repke.
To trece, pa nije rat oduzeo najbolje godine samo BHF-u i tebi, oduzeo je i meni, kao i svim stranama koje su ucestvovale u ratu. Kao sto sam rekao, veze nemas o meni i nemoj da pricas gluposti.
A da te pitam, ko je BHF da se mijesa u posao repke? Ko je BHF da tjera igrace i trenere? Ko je ovlastio BHF da pravi prekide? Ko je to BHF? Skupina likova koji idu na utakmice da se malo napiju, naprave belaje, smrknu i zapale i misle da su vlasnici repke? Zato idu na tekme, a ne jer vole fudbal. Onaj ko voli fudbal i repku, nece nista uraditi da nasteti toj istoj repki, a takodjer nece ni tjerati jednog od najboljih stopera koji moze jos 10 godina igrati u istoj. Evo forum se zalaze za poziv nekom Salaticu kojeg boli qrac za repkom i drzavom, a tjera se igrac koji je uvijek davao maksimum za tu repku i zemlju koju volimo. Ko je ovdje glup?
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 12 jun 2015, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Od čega bi on digao ruke? Od reprezentacije koja mu je uredno slala pozive i kad je bio bez kluba? Ne budi smiješan.Interista je napisao/la:Momak da ne voli reprezentaciju digao bi ruke davno od nje a ne izgarao na terenu..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci pljuje se po BHF-u, po nasim izbjeglicama, po raji koja je pjevala protiv njega veceras, sve se pljuje i gazi da se odbrani jedan papcic koji je napravio glupost preko koje mu ne bi trebalo preci! To Bosnjo ovco staaaara nek te vjeeecno neko kaara!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 12 jun 2015, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- bistrikboy
- Kontakt:
Ispade ljudi se sami iselili iz ekonomskih razlogajoker90 je napisao/la:Znaci pljuje se po BHF-u, po nasim izbjeglicama, po raji koja je pjevala protiv njega veceras, sve se pljuje i gazi da se odbrani jedan papcic koji je napravio glupost preko koje mu ne bi trebalo preci! To Bosnjo ovco staaaara!!

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Evolution87
- Kontakt:
On je tetovazom pokazao ko je i sta je, vise ga ni zemzem voda ne moze oprati.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!