Safet Sušić - Pape

SjeverniVjetar

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 maj 2015, 14:03

Nakon potpisa za slavni Real Madrid, renomirani strucnjak je iskoristio slobodno vrijeme da napise clanak za France Football. Nakon toga ce na univerzitetu u Oxfordu, odrzati predavanje o savremenim trendovima u fudbalu.
Na pitanje zasto ne navrati u Sarajevo, na srneca ledje i paradajz salatu, odgovorio je "Sta cete, nema se vremena, moram u Milano, Tinov potpis za Inter je gotova stvar ". Tako je kada neko zna znanje.

Ah, lazi su uvijek bile omiljeno oruzje Papesaurusa :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 maj 2015, 18:40

Izuzetno mi je drago i čestitam Fudbalskom klubu Sarajevo na osvojenoj tituli državnog prvaka Bosne i Hercegovine, upitan da prokomentariše juče završenu sezonu u Premijer ligi BiH, istakao je za Anadolu Agency (AA) Safet Sušić, doskorašnji selektor reprezentacije BiH i igračka „živa legenda“ Sarajeva i PSG-a.

„Sretan sam zbog titule na koju su navijači Sarajeva čekali osam godina. Uvjeren sam da će Sarajevo dominirati našim klupskim fudbalom, odnosno Premijer ligom BiH u narednim godinama. Sarajevo je najorganizovaniji klub. Već sada ima najbolji igrački kadar u BiH, tako da vjerujem da će se iduće sezone prošetati kroz ligu i puno prije kraja šampionata osigurati titulu prvaka“, kazao je Sušić, dodavši:

„Iskreno se nadam da će Vincent Tan dodatno odriješiti kesu, kako bi se ekipa znatno pojačala za kvalifikacije Lige prvaka i napravila prvi veliki poslijeratni uspjeh bh. ekipa u Evropi“.

Sušić posljednjih dana iz Francuske prati i dešavanja u i oko reprezentacije BiH.

„Nažalost, nikada nije bila ovakva situacija sa našim reprezentativcima. Samo su trojica, četvorica standardni prvotimci u svojim klubovima, što svakako nije dobro pred veoma važnu utakmica u kvalifikacijama za EURO 2016 protiv Izraela 12. juna u Zenici. Ipak, vjerujem da će naši igrači i selektor Mehmed Baždarević 'zbiti redove' koliko je moguće i naći recept da ostvare trijumf nad Izraelcima, a potom u ostatku kvalifikacija i plasiraju se na šampionat Starog kontinenta koji će naredne godine biti odigran u Francuskoj“, naglasio je Sušić.

U pojedinim turskim medijima Sušić se danas spominjao kao jedan od ozbiljnijih kandidata za trenera slavnog Fenerbahcea.

„Trenutno sam u Francuskoj i nemam nikakav kontakt sa čelnicima Fenerbahcea. Čitao sam i ja da sam kandidat. No, oni su prije nekoliko dana izabrali sportskog direktora Italijana. Logično bi bilo da Giuliano Terraneo za trenera dovede svog zemljaka Italijana. Kao kandidat spominje se Luciano Spalletti i još neki Italijani. Sportski direktor i trener moraju stalno komunicirati, blisko sarađivati, pa obično budu iz iste zemlje. Ne bih puno pričao o tome. Iskren ću biti, nemam konkretniji komentar. Konkretno, ne vjerujem da ću biti trener Fenerbahcea“, rekao je Sušić za Anadolu Agency.

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pape, Kosevo te ceka. :njanjanja:
1946

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2015, 18:54

U iducem broju France Footballa: eminentni i proslavljeni strucnjaci sjeverni povjetarac, cocacolapija i neprincipijalitus komentarisu rasplet u ligama petice i dijele savjete trenerima. Nemojte to propustiti.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jun 2015, 03:29

SjeverniVjetar je napisao/la:Nakon potpisa za slavni Real Madrid, renomirani strucnjak je iskoristio slobodno vrijeme da napise clanak za France Football. Nakon toga ce na univerzitetu u Oxfordu, odrzati predavanje o savremenim trendovima u fudbalu.
Na pitanje zasto ne navrati u Sarajevo, na srneca ledje i paradajz salatu, odgovorio je "Sta cete, nema se vremena, moram u Milano, Tinov potpis za Inter je gotova stvar ". Tako je kada neko zna znanje.

Ah, lazi su uvijek bile omiljeno oruzje Papesaurusa :lol:
@bubnjas, @rusilac, @Boze Petar sad i Sinan Skakic sa Severnim Vetrom.
Da nije malo previse ljudino? :facepalm:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jun 2015, 00:29

[youtube][/youtube]

:D :salut:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 jun 2015, 23:11

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

:D :salut:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 06 jun 2015, 23:38

Pape nam potpisuje za neki spor :D u ugovoru postoji klauzula da se bekovi i krila podhitno prodaju jer ne trebaju :D dovesti sto vise veznjaka :D i maximalno jedan napadac smije da se nadje na platnom spisku kluba :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 jun 2015, 23:44

Koliko je dugo ovaj takticki velikan na birou? Haman godinu.
I sad se eo povezuje sa nekakvim Turskim sporom.

Velicina. :tokralju:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 jun 2015, 00:34

Fb komentar

Prije Kasimpase : Moramo dobro startati sezonu pobjedom jer ako njih ne možemo pobijediti nemamo se čemu nadati.

Poslije Kasimpase : Izgubili jesmo ali mogu biti zadovoljan igrom jer smo igrali protiv jedne izuzetno kvalitetne ekipe.

Prije Sivasspora : Nema opravdanja moramo uzeti bod

Poslije Sivasspora : Sigurno da je Sivasspor izuzetno kvalitetna ekipa iznenadili su me kako su dobri jer ja sam na kaseti vidio jednu sasvim drugu ekipu u odnosu na ovu danas .

Poslije Bešiktaša : Bešiktaš je jedan od glavnih kandidata za osvajanje lige prvaka i mogu biti zadovoljan uprkos visokom porazu.

Poslije Buraspora : Cijelo vrijeme sam upozoravao da Buraspor zna biti izuzetno opasan , sad šta je tu je 0 bodova iz 4 utakmice nije nešto , ali nije tako loše ima još 70 bodova u igri

:bow: :bow:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 07 jun 2015, 00:46

Sheyi je napisao/la:Fb komentar

Prije Kasimpase : Moramo dobro startati sezonu pobjedom jer ako njih ne možemo pobijediti nemamo se čemu nadati.

Poslije Kasimpase : Izgubili jesmo ali mogu biti zadovoljan igrom jer smo igrali protiv jedne izuzetno kvalitetne ekipe.

Poslije Sivasspora : Sigurno da je Sivasspor izuzetno kvalitetna ekipa iznenadili su me kako su dobri jer ja sam na kaseti vidio jednu sasvim drugu ekipu u odnosu na ovu danas .

Poslije Bešiktaša : Bešiktaš je jedan od glavnih kandidata za osvajanje lige prvaka i mogu biti zadovoljan uprkos visokom porazu.

Poslije Buraspora : Cijelo vrijeme sam upozoravao da Buraspor zna biti izuzetno opasan , sad šta je tu je 0 bodova iz 4 utakmice nije nešto , ali nije tako loše ima još 70 bodova u igri

Prvo da vas pozdravim sviju. :D Moras ubaciti malo tih Safetovih recenica tipa: Ne znam razlog za poraz, podbacila je cijela ekipa, imali smo los dan, oni nisu ni i od igraca, nisam ih gledao, oni mene ne zanimaju, nicim ih ne mozemo iznenaditi kao ni oni nas, molio sam Boga da pada kisa, oni su kvalitetniji i logicno je da pobijede, nismo mi jos na tom nivou da njih pobijedimo itd.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 jun 2015, 15:00

Sajo, nazovi Mesu, izdiktiraj mu sastav i reci mu kako da igra dok jos nije kasno. Samo tako mozemo pobjediti.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 jun 2015, 15:38

Head je napisao/la:Sajo, nazovi Mesu, izdiktiraj mu sastav i reci mu kako da igra dok jos nije kasno. Samo tako mozemo pobjediti.
:stop: :stop: :stop:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 jun 2015, 15:49

Pivopija je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Fb komentar

Prvo da vas pozdravim sviju. :D Moras ubaciti malo tih Safetovih recenica tipa: Ne znam razlog za poraz, podbacila je cijela ekipa, imali smo los dan, oni nisu ni i od igraca, nisam ih gledao, oni mene ne zanimaju, nicim ih ne mozemo iznenaditi kao ni oni nas, molio sam Boga da pada kisa, oni su kvalitetniji i logicno je da pobijede, nismo mi jos na tom nivou da njih pobijedimo itd.
"Volio bi da nas Besiktas napadne" :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jun 2015, 22:44

[youtube][/youtube]

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jun 2015, 16:41

Safete moze li se voditi koja ekipa? Nije valjda moguce da te ni Travnik nece. Ipak si ti klasan trener, kao sto je i Tino klasan igrac.
Celik!3,2,2.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 jun 2015, 22:50

Yebem li ti dan, vidi šta si nam uradio. :puke: :guz:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 jun 2015, 23:21

messilla je napisao/la:Yebem li ti dan, vidi šta si nam uradio. :puke: :guz:
Pape: Prvo da vas pozdravim sviju. Protiv ovakve ekipe kao sto je Izrael i bod bi bio dobar, jer nismo mi jos uvijek na tom nivou da njih pobijedimo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jun 2015, 23:21

Oduzi nam se i preuzmi Belgiju :pray: :pray:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 jun 2015, 11:25

Safet zvani lazni defanzivni vezni, krilo, spic.. lazni Safet..
Celik!3,2,2.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 13 jun 2015, 15:25

Vidis li safete seljacino sta uradi ovakvoj generaciji igraca, vidis li amateru, pojede li se srnecih ledja levatu
Rođeni brato

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.