Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Bravo momčino, najbolja utakmica u dresu reprezentacije 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odlican danas bez greske. Dobar potez Mese da je sa njim poceo u prvih 11 kao i naravno taktika. Osim mozda jedne dileme
koja se je isto pokazala kao dobar izbor na kraju.

Slazem se momci sa vama sto se Harisa tice ,posebno mi se dopalo sto on i Pjanke mjenjaju pozicije u toku utakmice, dakle ni jedan nije ona klasicna desetka ali to opet odlicno funkcionise.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Sa ovakvim Medunjaninom nije nam ni Vrancic vise toliko potreban kao sto sam mislio prije. Mada ima jos problema na drugim pozicijama. Sto se tice sredine terena Besic - Medunjanin - Pjanic je izgledalo odlicno i tu nebi ja nista mijenjao do kraja kvalifikacija.
Neka Vrancica tuAjax je napisao/la:Sa ovakvim Medunjaninom nije nam ni Vrancic vise toliko potreban kao sto sam mislio prije. Mada ima jos problema na drugim pozicijama. Sto se tice sredine terena Besic - Medunjanin - Pjanic je izgledalo odlicno i tu nebi ja nista mijenjao do kraja kvalifikacija.

Nisam pratio nesto puno Maria ne znam da li bi on mogao odigrati na lijevom krilu kao eventualna zamjena za Lulica?
#15.10.2013 !!!
Dobar veceras, nije gnjavio loptu i bio nonsalantan kako zna bit. Vjerujem da je bio ekstra motivisan jer se nije lijepo razisao sa onim Izraelcima. Ovaj vezni red Besic-Pjanic-Medo cuvat do kraja kvalifikacija. Da izgrade saradnju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Dobar veceras, nije gnjavio loptu i bio nonsalantan kako zna bit. Vjerujem da je bio ekstra motivisan jer se nije lijepo razisao sa onim Izraelcima. Ovaj vezni red Besic-Pjanic-Medo cuvat do kraja kvalifikacija. Da izgrade saradnju.
Bio je zarezao na jednog ****

Uglavnom dobar Hare danas

#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Bravo Hare majstore,dokazao si da nisi taraba kako su te mnogi oslovljavali.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Harisu treba "slagati" da svaku tekmu igramo protiv Izraela! Nameracio se na njim izgleda, da je mogo ikako krvi bi im se napio danas
Bravo momceeee 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Grčki PAOK zainteresovan za Medunjanina.Kako pišu španski portali Deportivo želi kupiti Lucasa od Paoka a uprava traži milion dolara i Medunjanina međutim Deportivo nije za ovu opciju.
#15.10.2013 !!!
Ako ce igrati nek ide.Treba nam Haris u formi. Bolje tu standardan nego klupa u deporu. On i Mujdza samo formu moraju nabiti znanja im ne manjka.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Kako prenose španski mediji izgleda da je Chievo zainteresovan za Harisa.
#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
-
- Kontakt:
Nikakav covjek Zukanovic ga preporucioharis92 je napisao/la:Kako prenose španski mediji izgleda da je Chievo zainteresovan za Harisa.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Medunjanin predlozio Mujdzu Deportivu, Pjanic Dzeku, Zuka Hareta, niko fantasticni trojac (VHS) nece da preporucibhfanatic14 je napisao/la:Nikakav covjek Zukanovic ga preporucioharis92 je napisao/la:Kako prenose španski mediji izgleda da je Chievo zainteresovan za Harisa.

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Kakvo je stanje u Chievu na Medinoj poziciji .Mozda to i ne bi bilo lose, jer u Deportivu su poprilicno popunjeni i sto se centralnih veznih i ofanzivnih veznih tice.A nije bas ni da su ljudi Safet Susic pa da ne vide da on ne moze igrati defanzivnog veznog.
#15.10.2013 !!!
Stvarno su nikakviadoo11 je napisao/la:Medunjanin predlozio Mujdzu Deportivu, Pjanic Dzeku, Zuka Hareta, niko fantasticni trojac (VHS) nece da preporucibhfanatic14 je napisao/la:Nikakav covjek Zukanovic ga preporucioharis92 je napisao/la:Kako prenose španski mediji izgleda da je Chievo zainteresovan za Harisa.stvarno su nikakvi ljudi ovi nasi

-
- Kontakt:
Trio VHS jedino mozes doktoru preporucit. . Nikako nekom fudbalskom klubu !Senegal je napisao/la:Stvarno su nikakviadoo11 je napisao/la:Medunjanin predlozio Mujdzu Deportivu, Pjanic Dzeku, Zuka Hareta, niko fantasticni trojac (VHS) nece da preporucibhfanatic14 je napisao/la:
Nikakav covjek Zukanovic ga preporuciostvarno su nikakvi ljudi ovi nasi
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Medo je i u onom interviewu 20 spominjao Zuku i govorio kako je nepravda ucinjenja. Mislim da su u dobrim odnosima, s druge strane nadam se da ce Medunjnin preci u Chievo malo u sporiju ligu sto bi njemu cjerovstno odgovaralo.
Mada je patnja velika gledati Chievo, ljudi svaku utakmicu idu na 0:0.
Mada je patnja velika gledati Chievo, ljudi svaku utakmicu idu na 0:0.
DD
Mozes misliti razlike izmedju dva takticaraBurundi je napisao/la:ljudi svaku utakmicu idu na 0:0.

-
- Kontakt:
"Safet Susic zagonetan"Senegal je napisao/la:Mozes misliti razlike izmedju dva takticaraBurundi je napisao/la:ljudi svaku utakmicu idu na 0:0.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.