FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

black mamba
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la black mamba » 22 apr 2010, 14:51

SVI OVI IDIOTI KOJI SU TOLIKO LJUBOMORNI NA BARCU I TOLKO OCAJNI DA SAMI SEBE LAZU SU JADNI, A TAKVI CE I OSTAT JER CE BARCI UVIJEK GLEDATI U LEDA.

MES QUE UN CLUB!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 apr 2010, 14:54

Bas vi ne bi trebali da se zalita na sudije!

Prije nego mi odgovorite,ne spominjite Pjanica,Alcorcona.... ;)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 22 apr 2010, 14:54

bparena je napisao/la:Samo moj osvrt na utakmicu od sinoc. Crveni karton koji je Riberi dobio - da li je slucajan? Po mnogima iako je postojao taj prekrsaj - trebao je ipak proci bez crvenog kojeg mu je Italijan dodjelio, a ja poludio u tom momentu. E sad mala digresija. Utakmicu u Zenici s Turcima sudi Portugalac a mi poslije te tekme "izvlacimo" u barazu "Portugal". Odradis posao "za njih", jer kao Portugal ce lakse s nama u barazu. Italijan sudi utakmicu s predpostavkom da je Inter vec u finalu. Riberiju daje crveni - poslije se "posipa pepelom" iskljucivsi Tulalama ali vodu navodi kako Italijan misli na Inter u finalu. Mnogi ce reci da ovo nema smisla i da se ranije znaju sudije. Neznam ja jel to bas tako i mozda se znaju samo sudije za finale, a ovo mi sve smrdi kako se sve to poklapa. Pa i Pujol je dobio karton a i nije morao... Ali sve ce to Barselona promjeniti u nadam se velicanstvenoj pobjedi...
Dobro si ti to skonto! a mi mislimo samo kako se to desava u nasoj premijer ligi kad je npr. sudija iz sarajeva iskljucio igraca zrinjskog (kordica) prije revans utakmice zrinjski-zeljo...
Volim te Bosno!!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 apr 2010, 14:57

Nail for Real je napisao/la:Bas vi ne bi trebali da se zalita na sudije!

a real se stvarno ima zalit na sudjenje. grdne rane kradu ih iz godine u godinu.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 apr 2010, 15:01

Wolverine je napisao/la:

a real se stvarno ima zalit na sudjenje. grdne rane kradu ih iz godine u godinu.
Pomazu i Realu,doduse nikad za titulu :twisted: :twisted: ali nakon Ovreba mislim da nijeda Barcin igrac ili navijac ne bi trebalo da se zali za sudjenje.A i nije Ovrebo jedini....
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 apr 2010, 15:23

Nail for Real je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:

Pomazu i Realu,doduse nikad za titulu :twisted: :twisted: ali nakon Ovreba mislim da nijeda Barcin igrac ili navijac ne bi trebalo da se zali za sudjenje.A i nije Ovrebo jedini....
Daj brisi s teme ako nemas nista pametno za napisati .

evo jedan odlican text , ne da mi se prevoditi sada , al vjerovatno vas vecina zna engleski
http://www.totalbarca.com/2010/news/la- ... xcellence/

Barcelona management believe Jose Mourinho did them a favour with his antics in the aftermath of Inter Milan's victory this week.

Sport says the Special One's behaviour in the players' tunnel after Inter's 3-1 Champions League semifinal win infuriated not only the players - but also coach Pep Guardiola.

Mourinho is said to have rowed with Barca midfielder Xavi and also pointed to his temple when facing Guardiola. The Portuguese later claimed he was not taunting Guardiola, but his support staff.

The actions left Guardiola in a rage in the away dressing room, while the players were also furious.

There was little comment from Barca players on Mourinho after the game, as they have vowed to deliver their revenge on the pitch in the second-leg at the Nou Camp.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 22 apr 2010, 18:13

bparena je napisao/la:Samo moj osvrt na utakmicu od sinoc. Crveni karton koji je Riberi dobio - da li je slucajan? Po mnogima iako je postojao taj prekrsaj - trebao je ipak proci bez crvenog kojeg mu je Italijan dodjelio, a ja poludio u tom momentu. E sad mala digresija. Utakmicu u Zenici s Turcima sudi Portugalac a mi poslije te tekme "izvlacimo" u barazu "Portugal". Odradis posao "za njih", jer kao Portugal ce lakse s nama u barazu. Italijan sudi utakmicu s predpostavkom da je Inter vec u finalu. Riberiju daje crveni - poslije se "posipa pepelom" iskljucivsi Tulalama ali vodu navodi kako Italijan misli na Inter u finalu. Mnogi ce reci da ovo nema smisla i da se ranije znaju sudije. Neznam ja jel to bas tako i mozda se znaju samo sudije za finale, a ovo mi sve smrdi kako se sve to poklapa. Pa i Pujol je dobio karton a i nije morao... Ali sve ce to Barselona promjeniti u nadam se velicanstvenoj pobjedi...
Roseti je najveći gospodin i najbolji sudac današnjice.Ribery je potpuno zasluženo dobio crveni. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 apr 2010, 20:20

Sajoni je napisao/la:
Roseti je najveći gospodin i najbolji sudac današnjice.Ribery je potpuno zasluženo dobio crveni. ;)
Onaj start je bio za crveni karton , to je sigurno , ali nije bilo namjere , mislim da je zuti bio dovoljan .
Roseti je odlican sudac , po mnogima jedan od najboljih danas , imao je jucer par gresaka ali nije na nama da sudimo , veliki je pritisak na njemu kad mora suditi polufinale lige prvaka , jedini sudac koji se s tim pritiskom moze nositi bez ikakvih problema je colina , cuveni celo :)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 apr 2010, 21:26

a raja sta je sa onim sudijom markusom merkom
on mi se nekako zagubio,da li je penzija ili nesto drugo
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 apr 2010, 21:28

otisao covo u penziju :D

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 22 apr 2010, 23:41

ima li ikakvi šansi da zaigra iniesta u uzvratu??? Ja mislim da će toure ići na stopera umjesto puyola...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 apr 2010, 23:46

šampioni je napisao/la:ima li ikakvi šansi da zaigra iniesta u uzvratu??? Ja mislim da će toure ići na stopera umjesto puyola...
inieste nema
a sto ce toure na stoperu
ako cega imamo onda su to stoperi
tu nam ama bas ne skripi nikako
najvjerovatnije ce milito uletiti ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 22 apr 2010, 23:48

Iniesta ce biti odsutan vjerovatno do kraja sezone.A tu ce vjerovatno na stopera Milito umjesto Puyola zaigrati.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 22 apr 2010, 23:55

Ma znam za milita, nego mi se čini da je toure puno brži i eksplozivniji od milita, jer inter ce ići na kontranapade...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 apr 2010, 23:59

Milito umjesto Puyola , Toure umjesto Busquetsa u revanšu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 apr 2010, 00:04

drop je napisao/la:Milito umjesto Puyola , Toure umjesto Busquetsa u revanšu.
Milito bi trebao zaigrati,najrealnija opcija.Toure takodjer,ali poznavajuci Guardiolu,Busquetsa cemo gledati u veznom redu umjesto njega opet.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 23 apr 2010, 01:14

Cuj ovih ! Barca pregazena !!!!! Jestel vi gledali utakmicu il ste u ove 3 god drkali qrac da vidite da neko moze dobit Barcu vise od 1 gola razlike ???? Ovo nije nedostizan rezultat , samo Pep mora podredit taktiku sporim stoperima Intera ! Zlatan se cini kao visak , bolje bi Bojan izdurao jer je pokretljiviji i agresivniji ! Sudska je zadnja ma pricali Barcini navijaci kao i ja ko zna koje bajke ! Ovo je nerealan rezultat u odnosu na nas borj 100% prilika ! Barca je tim koji se moze proci jedino uz veliku dozu srece i to je svima jasno !
Medjutim javljanja Realovaca po pitanju sudjenja su mi apsurdna ! Vi nemate pravo citat ovu temu dok vasi milijoncici ne dadnu pocasni go Barci ! Getafe , Espanol i ostale vele ekipe mozete cjepat , iole tvrdja ekipa vas moze samljet !
Interu svaka cast na strasnoj igri! Mou ih je poslozio na svoj jedinstven nacin!
Ima jos 90 min na Camp Nou a Barca je ekipa koja ako poludi nema te odbrane i trenera koja to moze kontrolisat !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 apr 2010, 01:27

Ko zna kako ce izgledati sastav protiv Intera, Pep u zadnje vrijeme dosta experimentise pa moguce i da vidimo nesto potpuno novo. Moguce da Yaya bude i stoper zbog ofanzivnije igre, da zadnjeg veznog igra Keita, a u sredini Xavi i Messi i u napadu Pedro, Ibra i Henry. Vidjecemo sta ce nam Pep pripremiti. Onako kako ja kontam, mislim da ce Inter maximalno zatvoriti sredinu terena, tj. Xavija i Messija, a da ce puno prostora biti po stranama za ubacivanje bekova. Zato mislim da bi trebali igrati i Ibra i Henry i Yaya u nekoj ofanzivnijoj ulozi, jer ce biti dosta centarsuteva u kazneni i trebat ce nam jaki skakaci. Kroz sredu ce sigurno tesko ici jer ce bii zgusnuto. Vjerovatno ce biti i dosta kornera i slobodnih udaraca, a i tu imamo jake sutere i skakace i kolose kao Yaya, Ibra, Pique, mozda i Marques. Stizanje ovog negativnog rezultata po meni nije nikakva nemoguca misija, samo da odigramo kvalitetno i golovi rezultat ce doci, Inter je u prvoj utakmici odigrao nevjerovatno dobro i nema sanse da ce to moci i ponoviti, a mi mozemo puno bolje. Očekujem da cemo ih stjerati u 16 metara i da cemo ih bombardovati sutevima i ubacivanjima, a ako ne budemo puno fulali bice tu i golova i ko zna cega sve. Jos kad tu dodamo i 100 000 navijaca koji ce nostiti nase igrace tako da ce biti puno vise borbenosti i trcanja, Interu se sprema pakao.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 apr 2010, 01:33

Nije Barca pregazena,vec je odlicno zaustavljena. Kada Barca igra sve zavisi od sudije. Ako dopusti da se igra malo grublje,tu je barca izgubljena. Njima ne odg prekidanje igre. Messi je 4-5 puta pao,a sudija nije svirao nista. Da je neki dr sudija bio tu,bilo bi dosta drugacije.

U revansu ce biti dosta drugacije. Faliti ce puno Puyol u obrani. Vama treba rani gol. Ako dugo vremena prodje a vi ne zabijete,igraci postaju nervozni,moraju se sve vise otvarati,a Eto'o ako ostavite i malo prostora on ce to iskoristiti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 23 apr 2010, 02:01

majestic24 je napisao/la:Nije Barca pregazena,vec je odlicno zaustavljena. Kada Barca igra sve zavisi od sudije. Ako dopusti da se igra malo grublje,tu je barca izgubljena. Njima ne odg prekidanje igre. Messi je 4-5 puta pao,a sudija nije svirao nista. Da je neki dr sudija bio tu,bilo bi dosta drugacije.

U revansu ce biti dosta drugacije. Faliti ce puno Puyol u obrani. Vama treba rani gol. Ako dugo vremena prodje a vi ne zabijete,igraci postaju nervozni,moraju se sve vise otvarati,a Eto'o ako ostavite i malo prostora on ce to iskoristiti.
Cuj Nostradamusa !
Znaci ako sudija nebude sudio faulove za Barcu njih moze svako dobit ! Idi se prijavi na neki Talent show pa im prospi to !
Ljudi godinama cekali da ga bace , da dozive da Barca konacno izgbubi !
Zapamtite jos jedno : Ima jos 90 min , a igra se na Camp Nou !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.