Igrač br. 6

BadrHari
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la BadrHari » 12 jun 2015, 21:43

To ebemu srb i cekic vako se igra za reprezentaciju, za drzavu ! :D
Decko s tajmingom iz seher Banja Luke :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 12 jun 2015, 21:44

Bravo Ogi :opaopa:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 jun 2015, 21:46

Principatus je napisao/la:Ubij ih Ognjene! Pokazi im koliko je sati! :mrgreen:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2015, 21:47

Dobar nastup Vranjesa u oprostajnoj tekmi, nek se bar oprosti casno..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2015, 21:48

joker90 je napisao/la:Dobar nastup Vranjesa u oprostajnoj tekmi, nek se bar oprosti casno..
Iskreno se nadam da je oproštajna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 jun 2015, 21:50

Vranjes je daleko od oprostajne tekme. Napravio je nepromisljen potez, pokajao se i istrcao na teren i pokazao kako se gine za svoju zemlju. Momak nije imao utakmice u repki gdje je hladio muda i igrao nonsalantno, za razliku od nekih patriota.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 jun 2015, 21:52

Ovo je oprostajna VHSu. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 12 jun 2015, 21:54

Ne zaslužujemo te Ognjene!
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2015, 22:51

Virtu4l je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Dobar nastup Vranjesa u oprostajnoj tekmi, nek se bar oprosti casno..
Prije ces se ti oprostiti od foruma, nego Vranjes od repke. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2015, 22:53

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Prije ces se ti oprostiti od foruma, nego Vranjes od repke. :mrgreen:
Tuzno, ali istinito izgleda..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jun 2015, 22:55

**** situacija jako ****. Ja sam pisao ovdje i prije 20 dana da ce poceti Spahic-Vranjes i tako se je i desilo. Ova tetovaza je napravila velike probleme. I Mesa je morao da se kocka. Ili Vranjes ( za kojega je znao da je puno bolji izbor za ovu utakmicu ) ili Sunjic. I izabrao je Vranjesa. Sto se tice oprostaja poslje ovakve utakmice to ce ici malo teze. Ne znam sta da kazem. Dobar je igrac samo nikako ne opravdavam njegov potez i mislim da mu to nikako nije trebalo.
Neci Mesi biti lako to je sigurno. I to jos protiv SUPER jake i motivisane Belgije, **** :roll: :roll:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 12 jun 2015, 22:59

storm_raider je napisao/la:Republika Bosna i Hercegovina je dobila nezavisnost od tadasnje SFRJ 1. Marta 1992 godine i to je i tvoj, a Boga mi i moj Dan Nezavisnosti, iskljucivo voljom gradjana sa, vjerovao ili ne, skoro 99,50% ljudi koji su zaokruzili "Jesam" na pitanje:
Jeste li za suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda BiH - Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive?
Nisu. Zaokružili su "DA". Bio sam tu, sa premalo godina da budem aktivni učesnik, ali sam pomogao nani da zaokruži "DA" pa se valjda i to pika. :D

Nadam se da Vranješ ostaje u repki, bori se za repku 100 posto, ima kvalitet da tu bude i iz njegovog pokušaja da popravi grešku proizlazi da želi biti u reprezentaciji. Da je uradio ono što je uradio Nemanja Supić, to bi bila druga priča.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 jun 2015, 23:08

Obarska je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Mozda nije vazeci tebi, ali cijeli svijet ga je priznao kao vazeci. "Care", tu izreku od 100 puta ponovljenoj lazi primjeni na sebe.

Srpski književnik M.Milicević napisa: "Ne mogu naši potomci znati istinu o nama, jer je mi i ne kazujemo, nego izlažemo što nam podmiruje racun".
Svi znamo i ulogu tog cijelog svijeta u raspadu SFRJ i koliko su "pravicni" kad nesto rade u svom interesu! Trazio si cinjenice ja ti iznesem cinjenice,ti opet vrtis svoju pricu,a znas i ti dobro sta je bilo i kako se sve izdesavalo! Toliko od mene a ti vrti svoju pricu,
Nikakvu cinjenicu ti nisi iznio, osim neutemeljenih redova na forumu. Jeste eto cijeli svijet je kriv sto se SFRJ raspala, svi su protiv Srbije, itd. Mozes sebe lagati samo, ali cinjenica je da je agresija bila, tako je presuda rekla. Isto kao i sto je cinjenica da je RS nastala kao produkt te agresije.

Inace, Ognjen odlicno veceras branio boje Bosne i Hercegovine. Dobro je natopio znojem dres braneci BiH. Svaka cast Ognjene, tako se postaje igrac, a ne nekim bezveznim tetovazicama. Tako se igra za Jedinu BiH!
Sport je lijek za tijelo i duh.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 jun 2015, 23:11

ovaj momak srcem igra za ovu DRZAVU :!: decko je mlad, shvatio je svoju gresku i momak IMA pravo na drugu sansu ;) ovog momka se ne smije vrijedjati i degradirati i treba pustiti decka da bude dio nase porodice :!: ne znam stvarno sta smo sebi umislili pogotovo BHF koji qurac glade iz dijaspore dok mi ledja lomimo, OGNJENE imas moju podrsku! sto ce mi neko sad pametovati libo me racku
Sloboda Tuzla

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 12 jun 2015, 23:18

I ja se nadam da mu je ovo oprostajna utakmica... Nema on sto da radi u reprezentaciji gdje ga navijaci ne postuju radi onog sto jeste...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 12 jun 2015, 23:19

Bravo OGI majstore :bow: :bow: :bow: igrom i zalaganjem objasnio :bih: :bih: :bih: :bih:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2015, 23:21

Mislim da je ona parola i ono pjevanje nepotrebno. Sta dobro moze iz toga izac? Dok je covjek na terenu i igra za nas, ne treba ga vrijedjat i rizikovat da ga to ometa u igri. Nepotrebno potpuno.

ALI, mora objasnit onu tetovazu. Ako je ona Pecikoza pametna i ako radi svoj posao ona mu to mora naredit. Opklada, pizdarija sta vec. Mora je objasnit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2015, 23:22

I gledam sad na fb-u ovi navijaci sto su mu psovali po stranici pisu kako je kraaalj, igracina samo jer je prekrio tetovazu. Ne znam ko je veci beskicmenjak i licemjer, oni ili Vranjes! FUJ! :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 jun 2015, 23:22

Vranjes se uvjek zalagao i davao maksimum za reprezentaciju.

Ova tetovaza mu je velika mrlja koja mu nije trebala.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 jun 2015, 23:23

Ognjen je objasnio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: denimen99 i 2 gosta.