Dobro dosao na forum mastanja ; )plavanacija je napisao/la:Jedva cekam prvu tekmu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- samogrbavica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja ga nevidjo danas na potpisu ugovorasamogrbavica je napisao/la:Raja prica da je Govedarica nas igrac. Ja cisto sumnjam..

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Oko novih igrača...
Meni je bitno da ekipu za narednu sezonu slaže šef stručnog štaba sa svojim saradnicima.
To Šta ko od nas misli o nekom igraču, manje je bitno.
Livaja je nepoznanica za većinu nas. Danas sam razgovarao sa bivšim trenerom Viteza vezano za tog igrača.
Igrao je veznog, zadnjeg i centralnog...Taj trener ga je prebacio na bok.
Kaže da je uvijek fizički bezprijekoran, brz,tehnički solidan...Taktički malo luta ali je to očekivano obzirom na promjenu mjesta.
Osim toga,kaže
da je vrlo odgovoran i korektan.
On je doveden kao bek,obzirom da je vrlo izvjestan dolazak zadnjeg veznog igrača,vrlo dobrog.
Ponavljam, trener gleda i vidi cjelinu,sistem koji treba biti održiv, funkcionalan...mi gledamo igrača ko igrača,jedinku, uglavnom se rukovodimo time koliko zna s loptom...
Ali, osim toga,još je puno bitnih elemenata da bi igrač bio uspješan dio tima.
Meni je bitno da ekipu za narednu sezonu slaže šef stručnog štaba sa svojim saradnicima.
Livaja je nepoznanica za većinu nas. Danas sam razgovarao sa bivšim trenerom Viteza vezano za tog igrača.
Kaže da je uvijek fizički bezprijekoran, brz,tehnički solidan...Taktički malo luta ali je to očekivano obzirom na promjenu mjesta.
Osim toga,kaže
On je doveden kao bek,obzirom da je vrlo izvjestan dolazak zadnjeg veznog igrača,vrlo dobrog.
Ponavljam, trener gleda i vidi cjelinu,sistem koji treba biti održiv, funkcionalan...mi gledamo igrača ko igrača,jedinku, uglavnom se rukovodimo time koliko zna s loptom...
-
- Kontakt:
Nesto brza i agresivnija verzija ZeljkovicaFKZ1921 je napisao/la:Oko novih igrača...
Osim toga,kaže

Super je to ako on nije doveden kao zadnji vezni, sto ne znaci da ne moze fino da odigra tu poziciju.
Znaci mozemo ocekivati zadnjeg veznog, nadam se kvalitetnog
Znaci mozemo ocekivati zadnjeg veznog, nadam se kvalitetnog
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Joj upravo sta pojedinima ovdje na forumu radis 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ako Livaja moze da igra vise pozicija u timu to je onda jos jedan veliki plus za ovaj transfer.FKZ1921 je napisao/la:Oko novih igrača...
Osim toga,kaže

Govedarica bi nam dobro legao. 21 godina. Gledao sam ga u Slaviji. Protiv pitara najbolji bio pored silnih svemiraca.
Nešto kontam Chievo je otkupio Zukanovićev ugovor od Genta za milion eura ako ga prodaju u Inter za 2-3 miliona eura to ce biti dobro i za nas jer i mi dobijamo eurice.. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Jesi siguran da imamo procenat od njegove prodaje uopste? Zar on nije iz Zelje otisao kao slobodan igrac?Željooooo je napisao/la:Nešto kontam Chievo je otkupio Zukanovićev ugovor od Genta za milion eura ako ga prodaju u Inter za 2-3 miliona eura to ce biti dobro i za nas jer i mi dobijamo eurice..

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Nema ništa od toga.bojamora je napisao/la:Govedarica bi nam dobro legao. 21 godina. Gledao sam ga u Slaviji. Protiv pitara najbolji bio pored silnih svemiraca.

nema to nikakve veze.Rooney88 je napisao/la:Jesi siguran da imamo procenat od njegove prodaje uopste? Zar on nije iz Zelje otisao kao slobodan igrac?Željooooo je napisao/la:Nešto kontam Chievo je otkupio Zukanovićev ugovor od Genta za milion eura ako ga prodaju u Inter za 2-3 miliona eura to ce biti dobro i za nas jer i mi dobijamo eurice..
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Naravno da ima vezze. Nemaju u ugovoru svi igraci da bivsi klubovi u narednim transferima dobijaju procenat. A ako igrac ode kao slobodan ti nemas nista od narednih transfera. To ti mislio kako je ta stavka univerzalna u svakom transferu ikada?ZZtop10 je napisao/la:nema to nikakve veze.Rooney88 je napisao/la:Jesi siguran da imamo procenat od njegove prodaje uopste? Zar on nije iz Zelje otisao kao slobodan igrac?Željooooo je napisao/la:Nešto kontam Chievo je otkupio Zukanovićev ugovor od Genta za milion eura ako ga prodaju u Inter za 2-3 miliona eura to ce biti dobro i za nas jer i mi dobijamo eurice..
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Idi Visca u bundesku, idi budi nam glavno krilo.
Dva nova igrača, kakva god da su dobro je.
Dva nova igrača, kakva god da su dobro je.
-
- Kontakt:
Visca mocan ko dzamija :bih
Rooney88
to je uefin fond solidarnosti kako bi pomogli manje klubove i nema nikakve veze s ugovorima koje potpisuju klubovi.Procenat se racuna po godinama koliko je taj igrac proveo u klubu i svako dobija ono sto ga sljeduje.
to je uefin fond solidarnosti kako bi pomogli manje klubove i nema nikakve veze s ugovorima koje potpisuju klubovi.Procenat se racuna po godinama koliko je taj igrac proveo u klubu i svako dobija ono sto ga sljeduje.
I onda kada više ne bude me ovdje
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nema veze da li se prodao iz Zelje ili ne, to je fiksna stavka, fond solidarnosti, za godine provedene u klubu do 23 godine, za svaku godinu određeni procenat.Rooney88 je napisao/la:Naravno da ima vezze. Nemaju u ugovoru svi igraci da bivsi klubovi u narednim transferima dobijaju procenat. A ako igrac ode kao slobodan ti nemas nista od narednih transfera. To ti mislio kako je ta stavka univerzalna u svakom transferu ikada?ZZtop10 je napisao/la:nema to nikakve veze.Rooney88 je napisao/la: Jesi siguran da imamo procenat od njegove prodaje uopste? Zar on nije iz Zelje otisao kao slobodan igrac?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/jovan-bl ... ler/196944
Ajde upravo sredite njega i da uzmemo lagano titulu
Ajde upravo sredite njega i da uzmemo lagano titulu

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.