12.06.2015. / BiH - Izrael

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Izrael

Pobjeda
178
82%
Neriješeno
17
8%
Poraz
23
11%

Ukupno glasova: 218

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la calcio » 12 jun 2015, 18:57

STEVIE je napisao/la:
napravila je i turska hiljadu zlocina pa smatras da su ti oni braca.
Npr. genocid nad armencima koji ni 100 godina kasnije ne zele da priznaju. Milion ljudi pobili... Kurde maltretiraju na svakom koraku, neki dan su kod njih bili izbori i ometali su njihove predizborne kampanje cak i bombama. Ali to su nasa "braca", djes' njima zvizdati, gluho bilo, tobe jarabi. :nene:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 jun 2015, 18:59

calcio je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
napravila je i turska hiljadu zlocina pa smatras da su ti oni braca.
Npr. genocid nad armencima koji ni 100 godina kasnije ne zele da priznaju. Milion ljudi pobili... Kurde maltretiraju na svakom koraku, neki dan su kod njih bili izbori i ometali su njihove predizborne kampanje cak i bombama. Ali to su nasa "braca", djes' njima zvizdati, gluho bilo, tobe jarabi. :nene:
kako to objasniti bosnji koji danas sve gleda kroz prizmu religije umjesto da ponekad mucne malo glavom svojom?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2015, 19:01

calcio je napisao/la:
Mnoge drzave prave razna sranja. Izrael, Turska, Kina, Amerika, itd.
Sta si ti zapeo da mjesecima branis ove zlocince?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 12 jun 2015, 19:01

Izrael jeste pogana drzava, izraelci jesu pogan narod, sve to stoji, ali ljudi moji zasto se spustiti na njihov nivo, zasto rizikovati da se na kraju odlucuje za zelenim stolom i da savez fasuje jos koju kaznu, zasto da svima padamo u ocima nakon toliko pohvala na racun navijanja? Zasto ne bismo ostavili politiku iza kapija, van tribina, i pokazali im kako se podrzava repka na pravi nacin, i tako sve pozitivno iznenadili? Hajmo se malo smiriti, razumijem ja sve, euforija, podrska stanovnicima Palestine, to je uredu, ali to obavezno ostaviti van stadiona i fokusirati se iskljucivo na bodrenje reprezentacije, onako kako mi to najbolje znamo, bez zvizduka na himnu i slicne gluposti koje nam u ovom trenutku ne trebaju, ionako smo u teskoj situaciji, i u situaciji kada nam nijedan rezultat osim pobjede ne odgovara. Ne mozemo vise gledati druge, sebi trebamo biti najpreci, a igracima sigurno necemo pruziti podrsku skandiranjem "Palestina" i zvizdanjem na himnu Izraela. Ja se iskreno nadam da ce sve proteci u najboljem redu i da cemo veceras svi na kraju slaviti. Vracamo im onih 3:0 aBd. :bih: :bih:

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 12 jun 2015, 19:01

Nabijem na qrac i jedne i druge. Jedino sto je bitno je pobjeda vcrs,gdje su moderatori da podijele banove ovim politicarima,vjernicima i moralistima?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 12 jun 2015, 19:02

Ebo vas Izrael. :)
FK Željezničar
Chelsea FC

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jun 2015, 19:02

Deri hazare

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 12 jun 2015, 19:06

calcio je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Svi genocidasi zasluzuje zvizduke i neprijateljsku atmosferu :wave:
kako srbija tako i izrael, pozdrav iz evo kisovite zenice
Turska? Njemacka? Amerika? Japan?
Naravno. Sve po zaslugama, dobro mozda ne Turke jer je to nerealno ocekivati od strane jednog prosjecnog Bošnje.
To je vec sci-fi kad mozes naci njihove zastave na nasim utakmicama, koje nemaju veze s njima .. sto je tuzno

Ali uglavnom amerika je usko povezana s vecerasnjim gostima tako da se zvizdi i jednim i drugim. Svi znamo ko drzi americku politiku medije itd u saci.

Sad Japan pretjera ga i ti kad ce oni na Bilino bgt :D
Porediti Njemacki genocid iz drugog svj. rata i stanje u kojem je Njemacka sad, sa cionistickim izivljavanjem na neduznom djecom i narodom Palestine kojem skoro svakodnevno svjedocimo je glupo.
Jedni se stide, ( ili barem se pretvaraju ), dok drugi pred ocima ostatka svijeta ponosno nastavljaju sa gnusnim oduzimanjem zivota :wave:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 12 jun 2015, 19:06

Ma veceras samo Führera dici, opalit ce ih nostalgija i tu je nasa sansa za pobjedom.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 12 jun 2015, 19:07

Izreal je spreman da veceras uzme tri boda ovako ili onako. Mogu ih uzeti naravno pobjedom, ali cisto sumnjam da oni nemaju rezervisanu neku budalu koja ce u slucaju vodstva BiH da uleti sa svastikom na teren, sudija salje igrace u svlacionicu, tri boda za Izrael. Svasta jesu, glupi sigurno nisu.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 12 jun 2015, 19:08

BadrHari je napisao/la:Svi genocidasi zasluzuje zvizduke i neprijateljsku atmosferu :wave:
A navijas za Njemacku jado. :wave:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 jun 2015, 19:08

Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Cuj branim zlocine. Zgrozen sam glupim komentarima koje citam ovih dana i mjeseci, na fb i na forumima. Svijet nije crnobijeli kao sto vi mislite, npr mnogi jevreji su nama pomagali na razne nacine za vrijeme rata, dok su braca hladila mu*a i gledali svoja posla. Evo i danas, prece im je kupovati fudbalske klubove po Evropi nego napraviti bolnicu palestincima.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jun 2015, 19:09

flwz je napisao/la:Ma veceras samo Führera dici, opalit ce ih nostalgija i tu je nasa sansa za pobjedom.
I pa pa kvalifikacije, pa pa navijaci, zdravo kaznama i jos jednom sunovratu BiH nogometa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 12 jun 2015, 19:09

Mi se nešto kao ****.mo, skandiramo "Palestina" i dajemo podršku a obicni smo jad i bijeda, i kako je krenulo i mi cemo biti " Palestina u srcu evrope" . Zadnja smo rupa !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2015, 19:09

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Cuj branim zlocine. Zgrozen sam glupim komentarima koje citam ovih dana i mjeseci, na fb i na forumima. Svijet nije crnobijeli kao sto vi mislite, npr mnogi jevreji su nama pomagali na razne nacine za vrijeme rata, dok su braca hladila mu*a i gledali svoja posla. Evo i danas, prece im je kupovati fudbalske klubove po Evropi nego napraviti bolnicu palestincima.
Yebe mi se sta su pomagali i nisu. Oni su zlocinci i pogani do srzi. Ja pricam o Izraelcima, yebali te jevreji i braca. Pricamo o zlocincima.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 12 jun 2015, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jun 2015, 19:10

Greivis je napisao/la:
A navijas za Njemacku jado. :wave:
Danasnja njemacka to nije al danasnji izrael jeste i to gori od te njemacke.

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 12 jun 2015, 19:11

Ja ne mogu da vjerujem o cemu vi pricate pred najbitniju utakmicu.

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 12 jun 2015, 19:13

Zasto sam pesimista ?
Dzeko u zadnjih sest mjeseci odigrao dvije utakmice.
Ibisevic u zadnjih sest mjeseci odigrao jednu i pol utakmicu.
Spahic odavno ne igra. Medunjanin na klupi. Bicakcic se preselio na klupu. Hajrovic na klupi, Avdija na klupi. Pjanic sve vise na klupi, Kolasinac i Mujdza samo poceli igrati. Jedini relativno stabilni su Begovic, Lulic i Visca. Forma nam je katastrofalna.
Pritisak je velik, pogotovo smo se slabi pokazali u situacijama kada se pred utakmice nabija pritisak zasnovan na politickoj osnovi (ovo se odnosi na sve sportove).
Igramo protiv reprezentacija koju nikad nismo pobijedili, koja ima duh zajednistva i volju i zelju da budu iznad ostalih, a mi smo sa takvim losi. U izraelu sam prognozirao ubjedljiv poraz i nazalost pogodio sam, a ovdje mislim da ce biti nerijeseno ili cak gubimo, u pobjedu ne polazem puno nade, tek jedan tračak, ako se desi neka lucidnost pa povedemo u ranom dijelu utakmice.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 12 jun 2015, 19:13

Najjace su mi ove moraliste.

Frajer mozda nije uplatio ni feninga Palestinskom narodu ali ih podrzava dok vi s druge strane branite ove cigane i genocidase.

Kad je 11. juli i kad se svi, jednom u godini sjete Srebrenice onda idu komentari "Pizda im materina, niko se ne sjeca genocida, niko nije obracao paznju na jadnu djecu, zene i muskarce i zato se i desio genocid" a kad raja pocne spominjati Palestinu pocnete srat ko foke.

Glupi Bosnjo nikad pameti nece doc', ebo vas Izrael usta.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 12 jun 2015, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 jun 2015, 19:13

MP8 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem o cemu vi pricate pred najbitniju utakmicu.
nas narod, ba.... nabijem nas na kkurac :puke: :puke: :puke:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 35 gostiju.