Nije nego je to kao praznik, dolazi Željo, u tom trenutku sve prestajebad_boy je napisao/la:Zbog sigurnosti djece,ako dodje do kakvih incidenata,da djeca djaba ne dobiju.19TM87 je napisao/la:
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije nego je to kao praznik, dolazi Željo, u tom trenutku sve prestajebad_boy je napisao/la:Zbog sigurnosti djece,ako dodje do kakvih incidenata,da djeca djaba ne dobiju.19TM87 je napisao/la:
![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la:Nije nego je to kao praznik, dolazi Željo, u tom trenutku sve prestajebad_boy je napisao/la:Zbog sigurnosti djece,ako dodje do kakvih incidenata,da djeca djaba ne dobiju.19TM87 je napisao/la:
![]()
![]()
Igraćemo u Hrasnici.ChelseaFann11 je napisao/la:eo izaslo da je moguce da se kosevo suspenduje??? sta vi mislite...nista od derbija ako se to desi
jedna rijec: NIJEcena je napisao/la:Dragi boze ,pa vi ste do prosle sezone dok Vam nije dosla nova uprava i Amar iste stvari radili, mozda ne u ovom obliku kao sto je to bilo na Kosevu.Pa zar nije bilo paljevine zapadne tribine i ganjanje uprave i sl.jollytm87 je napisao/la:Divljaci, koji sebe nazivaju navijačima Sarajeva, pokušali su i donekle uspjeli u namjeri da demoliraju stadion svog kluba, valjda kako bi pokazali svu svoju ljubav prema bordo boji.
sve ovo je tacno osim STADION SVOG KLUBA
hahahahha..pa moze jedno 50 navijaca na onu tribinuVirtu4l je napisao/la:Igraćemo u Hrasnici.ChelseaFann11 je napisao/la:eo izaslo da je moguce da se kosevo suspenduje??? sta vi mislite...nista od derbija ako se to desi
a Grbavica?Seyo_TM je napisao/la:jedna rijec: NIJEcena je napisao/la:Dragi boze ,pa vi ste do prosle sezone dok Vam nije dosla nova uprava i Amar iste stvari radili, mozda ne u ovom obliku kao sto je to bilo na Kosevu.Pa zar nije bilo paljevine zapadne tribine i ganjanje uprave i sl.jollytm87 je napisao/la:Divljaci, koji sebe nazivaju navijačima Sarajeva, pokušali su i donekle uspjeli u namjeri da demoliraju stadion svog kluba, valjda kako bi pokazali svu svoju ljubav prema bordo boji.
sve ovo je tacno osim STADION SVOG KLUBA
narkic bio na tribini i zapalio tepih...u civilizovanim klubovima se ceka skupstina...vas klub vasa sramota!
Pusti nas da se patimo oko toga hocemo li osvojiti jedan ili dva trofeja...
Sta Grbavica?ja sam je napisao/la:a Grbavica?
fulah citatSeyo_TM je napisao/la:Sta Grbavica?ja sam je napisao/la:a Grbavica?
ChelseaFann11 je napisao/la:hahahahha..pa moze jedno 50 navijaca na onu tribinuVirtu4l je napisao/la:Igraćemo u Hrasnici.ChelseaFann11 je napisao/la:eo izaslo da je moguce da se kosevo suspenduje??? sta vi mislite...nista od derbija ako se to desi![]()
![]()
E ako je ispod ceterest onda jesam mlad, priznajem ...čamac je napisao/la:Ma sve ispod 4 banke. Da mi je sad cvaja i kusur već bi pjevo šampioni, šampioniStole iz Bora je napisao/la:Hvala ti na ovom boldiranom. Samo da mi jos kazes sta podrazumjevas pod "mlad". Koje su to godine ..čamac je napisao/la:Lahko je tebi ti si mlad![]()
Samo mi čir još treba od ove sezone. Pa još kup i to je dodatna sekiracija. Sutra je izvlačenje?
Rahatniji smo bili prošlih sezona
Tuzla je seljacki grad i nismo mogli ocekivati nista bolje.. Ja sam govorio da nema sanse da ostanemo neporazeni jer bi tamo i Barselona fasovala..kinone je napisao/la:moj neki komentar na jucerasnje gostovanje
imali smo 3 mrtva ziciera, pogotovo stanic koji je bio sam pred golom. Tuzla je do sad najgore gostovanje pravi papci pocevsi od njihovog golmana pa do trenera i ostalih uposlenika koji su vrsili konstantan pristisak na sudiju psovali nasim igracima itd... kad je pocela utakmica bilo je 10 lopti na terenu, a kad je sloboda zabila gol sve su lopte nestale i ostale su samo dvije i na kraju nasi navijaci su presli toliki put da bi bili smjesteni na nekom gradilistu ili sta je vec, mogu vam samo reci da je Prijedor i ostali manji gradovi gdje smo igrali mnogo ispred Tuzle po uredjenosti stadiona i gostoprimstvu.
Ovu utakmicu što brže zaboraviti i okrenuti se Modriči koja nam stiže u subotu.
Seljacki grad sto ste izgubili 1:0,nidje veze,smijesan si,ako usput mislis na stadion,nismo mi krivi,nadji druge krivce,i nemoras sve gradjane Tuzle stavljat u isti kos,previse pricas.mak_033 je napisao/la:Tuzla je seljacki grad i nismo mogli ocekivati nista bolje.. Ja sam govorio da nema sanse da ostanemo neporazeni jer bi tamo i Barselona fasovala..kinone je napisao/la:moj neki komentar na jucerasnje gostovanje
imali smo 3 mrtva ziciera, pogotovo stanic koji je bio sam pred golom. Tuzla je do sad najgore gostovanje pravi papci pocevsi od njihovog golmana pa do trenera i ostalih uposlenika koji su vrsili konstantan pristisak na sudiju psovali nasim igracima itd... kad je pocela utakmica bilo je 10 lopti na terenu, a kad je sloboda zabila gol sve su lopte nestale i ostale su samo dvije i na kraju nasi navijaci su presli toliki put da bi bili smjesteni na nekom gradilistu ili sta je vec, mogu vam samo reci da je Prijedor i ostali manji gradovi gdje smo igrali mnogo ispred Tuzle po uredjenosti stadiona i gostoprimstvu.
Vlatko Glavas je najveci seljak na ovim prostorima
bio sam na mnogo gostovanja, ali onoliko psovanje i pritisak na sudije nisam ocekivao od Slobode. I jos da dodam da su vam igraci pravi mesari mozda zbog borbe za opstanak ne znam...bad_boy je napisao/la:Seljacki grad sto ste izgubili 1:0,nidje veze,smijesan si,ako usput mislis na stadion,nismo mi krivi,nadji druge krivce,i nemoras sve gradjane Tuzle stavljat u isti kos,previse pricas.mak_033 je napisao/la:Tuzla je seljacki grad i nismo mogli ocekivati nista bolje.. Ja sam govorio da nema sanse da ostanemo neporazeni jer bi tamo i Barselona fasovala..kinone je napisao/la:moj neki komentar na jucerasnje gostovanje
Vlatko Glavas je najveci seljak na ovim prostorima
Hahaha ma dobro, nije jednostavno igrati kada znas da ti gori pod nogamaborcev_navijac je napisao/la:U tuzli danas nema fudbala, to sam vec napisao na nasoj temi. Nas ceka isto sto i vas. Mozes igrat ne znam kako lijepo to tamo ne znaci nista, samo ekipa koja odigra cvrsto grubo i bude se spremna potuci na terenu moze uzet tamo bod(ove).
Nazalost tako je s slobodom danas.
Dobra ba,necu vise o tome,nije tema o Slobodi,vec o Zelji,ne bih da kvarim temu.borcev_navijac je napisao/la:U tuzli danas nema fudbala, to sam vec napisao na nasoj temi. Nas ceka isto sto i vas. Mozes igrat ne znam kako lijepo to tamo ne znaci nista, samo ekipa koja odigra cvrsto grubo i bude se spremna potuci na terenu moze uzet tamo bod(ove).
Nazalost tako je s slobodom danas.
Trenutno korisnika/ca: Brkooo, Napaceni87, Proximic, ristagrad, zeljooo13 i 83 gosta.