FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zubanovic89
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zubanovic89 » 12 jun 2015, 15:58

Ma Diatta je brz pravo i treba nam takav igrac, odusevio me kad smo igrali protiv Zvijezde. Za ovog drugog nisam cuo nikad mozel ko dvije tri o njemu?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 12 jun 2015, 15:59

:clap: :clap: :clap: :clap:
arelinho je napisao/la:Dobrodosli momci u najveci klub u drzavi ! :)
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 12 jun 2015, 16:03

Kad se vidi da su nam na klupi kao zamjene Bajići sjedili Varea i Nedo, Diata je onda za prve postave kakvi su oni :D

Ugovori na 2 godine, reklo bi se taman
ovaj Livaja taman da ga se riješimo ako ne bude nekog hajra od njega jer će tad imati 29 a Diata ako do tad ne proigra neće nikad hhhh
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 12 jun 2015, 16:12

Ja ocekujem da se sad na našem sjeveru umjesto zastave Argentine stavi zastava Senegala da ispoštujemo Diattu :lol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 12 jun 2015, 16:25

Diatta je bio velika Odina želja. Vidjećemo šta i kako je zamislio. Protiv nas je dobro napatio Kvesu.
Livaja je totalna nepoznanica. Bar meni.
Čekamo zadnjeg veznog i napadača.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 12 jun 2015, 16:26

Southboy je napisao/la:Evo jedna insajderska kada vec pricate o transferima.
Zavrsili smo sve sa Diattom,najbrzim igracem Zvijezde i mozda lige,koji igra jako sa obje noge i na oba krila podjednako.
Uz to je mlad i uklapa se u politiku kluba.
Bio je prije kod komšija mada mu nikad nisu davali pravu sansu a momak je solidan pravo uz to je sada i savladao jezik skroz i sazrio u glavi.Vec zamisljam sta ce sa Kvesom praviti po lijevoj strani heh :)
Mada nisam smio ovo napisati al haj nema veze.. :P
eto napisano 17.tog Maja..
A za one koji su optuzivali upravu i srali proteklim danima,sutra bi se mogao naci jos jedan igrac novi pa cemo vidjeti da li ostaje...(tako sam cuo)

U upravi se radi shvatite,judi koliko mogu cak i vise od toga...Samo da se poklope neke stvari u blizoj buducnosti bit ce nam svima drago..
Sad stvari prepustiti Odi i struci da sve pripreme :thumbup: a nase je da punimo lavor u EL..

MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS... :wave:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 12 jun 2015, 16:29

Ovaj Livaja je bas agresivan fudbaler koliko sam ja upratio. Ima bas muda i ide zestoko na svaku loptu. Mislim da im je on bio kapiten na Grbavici protiv nas i odigrao je odlicno prvo poluvrijeme na desnom beku, u drugom je mislim dobio crveni karton. Dosta podsjeca na Zeljkovica, mozda je malo brzi, ali ostalo je tu negdje. Dobili smo s njim, ako nista drugo, potrebnu agresivnost i nekoga ko ce udarati po terenu. Ja sam zadovoljan sto se njega tice, uvijek treba takvih igraca koji ce svaku utakmicu odraditi maksimalno, pa sada koliko je to tesko je reci.

Takodjer i Diata je igrac koji nam je nedostajao u rosteru. Ima potrebnu brzinu i snagu i sigurno je da ce biti jako koristan po krilu, a mozda ga cak gurnuti i nesto naprijed ako se budemo morali braniti da napada iz kontri. Ne djeluje mi kao da je jak toliko u defanzivi i da ce raditi ono sto rade Memija i Djelmic tj. pomagati bekovima. Ipak to se moze ispraviti i sigurno je da ce ga Odovic iskorisiti na pravi nacin.

Sve ovo govori da su ipak dovedena ciljana "pojacanja" i da je Odovic shvatio sta mu nedostaje u ekipi. Naravno, ovo nije kraj s dolascima igraca, ali ono sto raduje je da ce biti tu na pocetku priprema, i valjda se ubrzo rijese i ostale dileme oko sastava, da sto spremniji docekamo Evropu. Vidim mnogi su vec napisali da vjeruju Odovicu, i sam sam takav. Tako da i ne brinem previse.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 jun 2015, 16:33

ocekujte jos par novih igraca sutra na prozivci... a diatta, dao 8 golova u ekipi koja je ispala, ne moze biti los, a i svi pitari su kod nas dobro igrali ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 12 jun 2015, 17:19

Ee hvala Bogu nesto se desi. Ovaj Livaja je extra igrac. Meni nesto kao Tomic samo puno jaci i cvrsci. Diatta ce vjerovatno biti na klupi i za rostera neka ga.
KHAJ PRICE

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 12 jun 2015, 17:21

Ma i za mene je pogrešan potez dovođenje ove dvojice igrača jer realno mogu samo na klupu a tamo zauzimaju mjesto nekom od juniora.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 12 jun 2015, 17:22

shzna je napisao/la:Baš niđe veze, bolje da su juniore gurnuli na mjesto ovih propaliteta.
:crazy:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 jun 2015, 17:24

ljudi ne mozemo imat 15 juniora u prvom timu sta ste navalili
jesmol kukali prosle sezone kako nemamo koga ubacit zadnjih pola sata sad evo imamo tog diatu i valjda napokon spremnog nuspahica
jel nam fali desni bek i zadnji vezni evo ga dosao i doci ce vjerovatno jos jedan
pa u ajaxu je medju onom djecom bilo igraca preko 30 godina, ajd skontajte se malo cc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

tplink
Kontakt:

Post Postao/la tplink » 12 jun 2015, 17:34

Raja, ovaj Diatta bi mogao biti jako koristan igrač. On i Baja ako se uklope dat će zajedno 30 golova sigurno. Diatta visok, jak, može spuštati lopte Bajiću, a i dobit ćemo centarfora koji će zabiti iz prekida, ubačaja i slično. Livaja bi možda mogao imati neku ulogu 'iskusnog' igrača. Je*i ga nema se para, nek nam se 'Đeko' proda pa šta kvalitetnije dovesti..

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 12 jun 2015, 17:38

E ne mogu da vijerujem,prvo kuknjava što niko nije potpisao,a kada potpiše ne valja. Čuj treba juniore,treba ako nemaš nikakvih ambicija pa sastaviš ekipu ko Slavija gdje je većina bila igrača ispod 21 god. Za veće domete trebaju iskusniji igrači. Mi smo spoj iskustva i mladosti i mislim da je tako najbolje. Livaja ne znam kakav je,Diatta mislim da može igrati ako ništa neka ga na klupi.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 12 jun 2015, 17:39

Ja sam iskreno zadovoljan, ko je ocekivao nesto sto nije u skladu sa nasom sadasnjom situacijom taj se i razocarao.

Vidi se da Oda radi planski, bit ce ovo dobro :thumbup:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Rios

Post Postao/la Rios » 12 jun 2015, 17:40

Vec sam pisao,a vidim da je @sergejevic potvrdio isto,Livaja posjeduje potrebnu agresivnost i pokretljivost za zadjenjg veznog,to je ono sto sam ja upratio kad je igrao protiv nas bar,sto bi trebali biti dovoljna osnova za nadogradnju pod vodstvom dobrog trenera kao sto je Oda.Vidjeli smo svi koliko je samo unaprijedio Bogdanovica i Kosorica npr. :thumbup:
O Diatti manje-vise sve znamo.Uglavnom mislim da se radi o kvalitetnim prinovama koje ce donijeti sirinu u rosteru.Takodjer,slazem se sa stavovima da se ne mozemo oslanjati smao na juniore i djecu iz naseg pogona,preveliki je to rizik jer mi moramo razmisljati i o rezultatu i ciljevima tokom sezone,a oni nisu mali nikad. Nastaviti sa promovisanjem mlaldih igraca iz vlastitog pogona naravno,ali ne smijemo bas na njih stavljati ta teska bremena rezultata,mora tu uvijek bitii iskusnijh igraca koji ce povuci da se tako izrazim.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 12 jun 2015, 17:47, ukupno mijenjano 3 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 jun 2015, 17:41

Ronalda da dovedemo rekli bi da nam prosipaju ublehe jer ima 30 godina i ne uklapa se u ideju podmlađivanja :puke:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 12 jun 2015, 17:42

sta bi s onim mexikancem ima li kakvih vijesti i potvrda da li dolazi???
51%--------49%

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 12 jun 2015, 17:43

Onaj Meksikanac je ubleha od fudbalera..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 12 jun 2015, 17:44

Ova dvojica tek treba da se dokazu, dosli su na vrijeme, ima dovoljno vremena da se uklope.
Kada se sjetim Tomića i Kvese kada su dosli nisu mi ulijevali neko strapostovanje, pogotovo Kvesa, omalen, sitan,mislio sam da ce ga svi otpuhati po njegovoj strani ali...Trebala im je polusezona da se uklope, mislim da ce sa ovom dvojicom ici to malo brže, pogotovo ce Diattom koji ce vjerujem brzo da zauzme svoje mjesto.
Livaja... igra poziciju gdje nam trenutno najvise skripi, vjerojatno ce odmah u vatru jer tu nemamo neki veliki izbor. Njegovo iskustvo i Amirova mladost i agresivnost trebala bi biti OK.
Kako god napokon nesto konkretno, neka se samo kotrlja.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 14 gostiju.