I onda kazu treba ih fino docekat.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma najgora sorta su. Gade mi seCartman je napisao/la:http://www.theguardian.com/world/2015/j ... h-children
I onda kazu treba ih fino docekat.![]()
![]()
Prijatelju nama je i ovih 15 hiljada mjesta preveliko ..hz1987 je napisao/la:sto vise ne naprave ovakve montazne tribine iza golova?
imaju celika na izvoz u zeljezari!!!
Digao bi se kapacitet barem na 20.000
nesto ovog tipa kao sto je cagliari uradio na svome stadionu.
To jedino ako misli jednog od njih dvojice staviti na Misketovu desetku, mislim ne da mi se ni pomisliti da Lulić neće biti u prvih 11 (jedino ako ga neće opet gurati na lijevog beka al' to mi je van pameti pored zdravog Kolašinca).Chinaglia je napisao/la:hmm, Višća i Hajrović najavljeni u početnom sastavu![]()
dobro, kad je u pitanju pozicija krila, Hajrović je neprikosnoven i Višća tu nema šta tražit', al' ako se gurne da igra isturenije, kao napadač, recimo, to djeluje zanimljivo
Protiv Izraela nisu oni isti kojima ne smeta ni tetovaza Vranjesa. Ja cu biti najveci seljak veceras i zvizdat cu himnoj Israela(necu bacati nista na teren) a vi budite gospoda i aplaudirajte himoj koja pravi apartheid protiv neduznog narodaHariTz je napisao/la:Ma najgora sorta su. Gade mi seCartman je napisao/la:http://www.theguardian.com/world/2015/j ... h-children
![]()
fala, haj snaću se već nekakomaximusdecimus je napisao/la: prati Bosnu uzvodno kilometar i naici ces na taj drugi most, ali taj je samo za pjesake. imas i treci most na Odmutu, mozes autom
ma, daj, molim te..lion1111 je napisao/la:nastaviti papetovim putem znaci otici na svako slijedece veliko takmicenje
Publika će sasvim sigurno biti neprijateljski nastrojena, ali ja želim da pokažem kako se bori za državu, rekao je izraelski reprezentativac
Reprezentacije Bosne i Hercegovine i Izraela u petak na Bilinom polju igraju najbitniju kvalifikacijsku utakmicu grupe B za odlazak na Euro 2016. godine, a u Zenici je opsadno stanje.
Gostujući fudbaleri su pod posebnim nadzorom svojih specijalaca, a da se u našoj državi ne osjećaju sigurno nevjerojatnim je izjavama potvrdio i Ben Sahar, fudbaler holandskog Willema.
"Publika će sasvim sigurno biti neprijateljski nastrojena, ali ja želim da pokažem kako se bori za državu. Ako Bosna i Hercegovina ne otvori utakmicu dobro, to će biti naša šansa", rekao je Ben Sahar, a potom je dodao:
"Mnogo sam puta u karijeri igrao pred publikom koja je neprijateljski raspoložena, što mi daje dodatnu snagu i motiv. Zbog nacionalizma koji se oko nas dešava, moguće je da bude uzavrela atmosfera. Pred muslimanskom publikom želim pokazati kako se bori za izraelsku zastavu. Želim da dam sve od sebe," zaključio je.
Podsjetimo, utakmica na Bilinom polju igra se u petak u 20:45 sati.
Tako je.sigurnoable je napisao/la:Protiv Izraela nisu oni isti kojima ne smeta ni tetovaza Vranjesa. Ja cu biti najveci seljak veceras i zvizdat cu himnoj Israela(necu bacati nista na teren) a vi budite gospoda i aplaudirajte himoj koja pravi apartheid protiv neduznog narodaHariTz je napisao/la:Ma najgora sorta su. Gade mi seCartman je napisao/la:http://www.theguardian.com/world/2015/j ... h-children
![]()
Oni su i danas isti mozda i gori.Cartman je napisao/la:Danasnji Izrael je drzava i nacija na nivou Juzne Afrike pod Apartheidom, Njemacke pod Hitlerom, Srbije pod Milosevicem i tako dalje i tako dalje. Sljam ljudski.