e sad malo za navijanje i cjeli put do stadiona. Picim iz doboja do TUZLE ja i jos 3 momka'? Kad ono ne igramo izgleda u Tuzli na Tusnju vec u Zivinicama

MORAMO cekat tm iz Sa i u koloni. u Zivinicama nas drze bezpotrebno nekih 20min sve dok tekma nija pocela,tako da krecemo prema Tusnju oko 16h40min i dolazimo sa zakasnjenjem kao sto je to i obicaj kad gostujemo u gradu soli. Uslovi gdje smo bili su idealni al zaista ,neka kaldrma neki put neki limovi,zice stubovi ograde,jednom rijecju nemam RIJECI. Navijanji na tom putu kaldrmi ili vec kako god da nazovemo samo mozemo MI i Manijaci

Cjelu tekmu smo davali bezrezervnu podrsku bez obzira na sve uvijete i rezultat.Al najgora stvar dolazi na kraju svega na izlasku sa stadiona auto mi se gasi i ne moze ga cak ni Cak Noris upalit Manijaci odlaze ja i ekipa moja ostajemo policija odlazi uz rijeci:sakrijte salove i transparente mi odosmo

heheheh i tako .........na kraju smo ipak nekako krs od auta doslepali i uspjeli da dodjemo i da vidimo ROBENOV GOOL