SarajlijaTM je napisao/la:Ne slazem se ja ovdje s mnogo toga,da ti sad ne pisem da ponovo procitas prvu recenicu,gdje kazem :"ja osuđujem oba posta" ,ali kome ovdje svoje neslaganje pisati? Djecurliji koja se sprdaju sa stvarima koje su se desile kad nisu bili rodjeni,zenicanima,tuzlacima,kome jarane?Ado76 je napisao/la:Vidiš lafčino, ja nisam nigdje vidio da ti osuđuješ ovakav post nijednim slovom.Čak štaviše, praviš komparaciju sa nekim ko je izjavio tako nešto bolesno o Osimu, što nema ama baš nikakve veze sa ovim ovdje napisanim.
Možda si mislio da na neki način osudiš post, ali to nisi uradio i to je činjenica.
Otici cemo predaleko,a vidi finog dana,odoh piti kafu,kod havera pitara,da ga prcam o kupljenoj tituli,dok sta nije pocelo padati,kad sam vec slobodan![]()
![]()
![]()
@merak-
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- ElCartel11
- Kontakt:
Financijski top 5 najjacih ekipa BHT PL:
1. FK Sarajevo
2. FK Sloboda
3. NK Široki Brijeg
4. Olimpic
5. Zrinjski

1. FK Sarajevo
2. FK Sloboda
3. NK Široki Brijeg
4. Olimpic
5. Zrinjski
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Hajde i najtrofejnije napišiElCartel11 je napisao/la:Financijski top 5 najjacih ekipa BHT PL:
1. FK Sarajevo
2. FK Sloboda
3. NK Široki Brijeg
4. Olimpic
5. Zrinjski
![]()
![]()
![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Aerodromsko
- Kontakt:
E cuj Diatta potpisao za zelju,ocito ne voli platu primat' 
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Zbog cega Savic iz novog premijerligasa ode u novog federalnog prvoligasa ? 
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Vjerovatno zbog toga sto je ozenjen iz gradacca, tamo mu zena i radi, mozda mu je zvijezda ponudila priblizne uslove kao i Mladost a mozda covjek voli igrat prvu liguarelinho je napisao/la:Zbog cega Savic iz novog premijerligasa ode u novog federalnog prvoligasa ?
Ybt gledam kolko je FKS ispred Zeljeznicara pa ovaj Diatta kod nas nije bio ni u rosteru a kone ga predstavljaju kao da je u najmanju ruku Marco Reus
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ti se zajebaješ jel?ElCartel11 je napisao/la:Financijski top 5 najjacih ekipa BHT PL:
1. FK Sarajevo
2. FK Sloboda
3. NK Široki Brijeg
4. Olimpic
5. Zrinjski
![]()
![]()
![]()
I have a dream
Kad General bude predstavio finansijski izvjestaj onda budemo vise znali
možda je u međuvremenu napredovaoesprit24 je napisao/la:Ybt gledam kolko je FKS ispred Zeljeznicara pa ovaj Diatta kod nas nije bio ni u rosteru a kone ga predstavljaju kao da je u najmanju ruku Marco Reus
šalu na stranu, niko pametan im neće preći, al' et', šta zna čamuga, njih je lako preveslat', zato i jesu za izrabljivanje
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Inteligentan ko kvačiloChinaglia je napisao/la:možda je u međuvremenu napredovaoesprit24 je napisao/la:Ybt gledam kolko je FKS ispred Zeljeznicara pa ovaj Diatta kod nas nije bio ni u rosteru a kone ga predstavljaju kao da je u najmanju ruku Marco Reus
šalu na stranu, niko pametan im neće preći, al' et', šta zna čamuga, njih je lako preveslat', zato i jesu za izrabljivanje
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zasto su se ovi navijaci slobode ovoliko digli, pa Zeljo ce da bude bolji od njih da sve djeca od 18 godina igraju.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- Aerodromsko
- Kontakt:
Zamijenio mi mjesto 4 i 5 s tim da nisam upoznat kolika je razlika izmedju Zrinjskog i Sirokogwestherc je napisao/la:Ti se zajebaješ jel?ElCartel11 je napisao/la:Financijski top 5 najjacih ekipa BHT PL:
1. FK Sarajevo
2. FK Sloboda
3. NK Široki Brijeg
4. Olimpic
5. Zrinjski
![]()
![]()
![]()
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
OSIM: SARAJEVO JE SLUČAJNO PARE DOBILO, TO NIJE PLOD NEKE STRATEGIJE!
Kako da ne volis ovog covjeka
- ElCartel11
- Kontakt:
U vezi cega?westherc je napisao/la:Ti se zajebaješ jel?ElCartel11 je napisao/la:Financijski top 5 najjacih ekipa BHT PL:
1. FK Sarajevo
2. FK Sloboda
3. NK Široki Brijeg
4. Olimpic
5. Zrinjski
![]()
![]()
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
I kako da mu covjek ne pjeva "vrati konju glavu amare" kad ovako lupi glupost??Orton je napisao/la:OSIM: SARAJEVO JE SLUČAJNO PARE DOBILO, TO NIJE PLOD NEKE STRATEGIJE!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakvi su ti argumenti za to? Kakvu dugorocnu strategiju Zeljo ima?zeljeznicar1 je napisao/la:Zasto su se ovi navijaci slobode ovoliko digli, pa Zeljo ce da bude bolji od njih da sve djeca od 18 godina igraju.
Sloboda je ima i prihvacena je, znaci mi u naredne 4 godine do 100 godina kluba samo rastemo..
Isto tako se ne zivi od historije, svaki naredni dan treba biti bolji samo sto smo mi to kasno shvatili i sto smo imali parazite. Ali kada je se na zdravim temeljima mi smo u pet timova i top tri grada sto se publike tice. Od historije se ne zivi nazalost..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 jun 2015, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
njihova strategija je čekanje na transfer Džeke 
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.