Ne znam za koji klub navijaš ali za koji god da klub navijaš evo vam ga odma zapakovanog, sa mašnicom na kutiji + dobijate bonus što ga vodite i od svakog narednog transfera koji ga udaljava od našeg stadiona imate procenat. To ćemo se naknadno dogovoriti u ovisnosti od kilometraže.batigol777 je napisao/la:Šta je sa Seom Bućanom čini mi se da neigra kod vas a djelovao je ko dobar igrac?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Livaja je polivalentan igrac..moze igrati desnog beka veznog,sta god treba...zahvalan i borben igrac..prosle sezone predobar bio kad smo ostvarili dobar rezultat u debiju u premijer ligi..ove sezone utopio se na kraju u sivilo kompletne ekipe,ali imao je dobrih utakmica.. Po meni bolje da ste doveli Livancica,mlad,perspektivan ,potencijalni U21,talentiran i borben sto se moglo vidjeti protiv Sarajeva..
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
- Kontakt:
Sutra treba doci na prozivku da momci vide da smo tu, i da ne mirujemo!
Idemo po iskorak u evropi sa "najslabijim" timom
Idemo po iskorak u evropi sa "najslabijim" timom

Sto neko rece,ne mogu se smatrati pojacanjima ni Diatta ni Livaja,ali kvalitetnim prinovama mogu po meni. Dolaze u veci i kvalitetniji klub,radit ce sa dobrim trenerom i svakako da ce imati priliku da unaprijede svoju igru. O Diatti sam vec pisao davno kad je neko ovdje rekao da ce doci,momak je u posljednjoj utakmici protiv nas bio odlican,raspametio je Kvesu. Sto se Livaje tice,momak mi je skrenuo paznju u onoj utakmici protiv nas u Vitezu,cini mi se da ima potrebnu agresivnost i pokretljivost za def. veznog,ali vidjet cemo..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 12 jun 2015, 14:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Druže njega su godine stigle, nije ni sjena onog igraca koji je bio. Sad npr. uđe u igru i nakon par minuta dobije žuti karton, zbog neke gluposti koju napravi. Umjesto da je iskusan igrač zbog godina koje ima u nekim situacijama ko dijete postupa. Kad je na terenu nervira i protivnicke i naše igrace a i navijace. Ono najvažnije je da Željo njemu nece produžiti ugovor. Po meni, njemu bi sad najbolje bilo da se oprosti od fudbala. Znam da navijaš za Zvijezdu ali vjeruj mi Bucan vam ne bi bio pojacanje..batigol777 je napisao/la:Šta je sa Seom Bućanom čini mi se da neigra kod vas a djelovao je ko dobar igrac?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nije pojačanje ali Livaja je strašan igrač u pravoj ekipi. Ne boji se duela, dobro kliže, zna podvaliti loptu i nije loš na skoku. Mislim da je zreo za te pozicije, ima oko 27-8 godina. Gol ne zna dati, ali jbg nek ne da na naš gol 

Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
- Kontakt:
Jednog su takvog doveli Savica igrao je i kad nas i kod vas dobar igrac ali i prica nepotrebno ..Željooooo je napisao/la:Druže njega su godine stigle, nije ni sjena onog igraca koji je bio. Sad npr. uđe u igru i nakon par minuta dobije žuti karton, zbog neke gluposti koju napravi. Umjesto da je iskusan igrač zbog godina koje ima u nekim situacijama ko dijete postupa. Kad je na terenu nervira i protivnicke i naše igrace a i navijace. Ono najvažnije je da Željo njemu nece produžiti ugovor. Po meni, njemu bi sad najbolje bilo da se oprosti od fudbala. Znam da navijaš za Zvijezdu ali vjeruj mi Bucan vam ne bi bio pojacanje..batigol777 je napisao/la:Šta je sa Seom Bućanom čini mi se da neigra kod vas a djelovao je ko dobar igrac?
Hvala drug zao mi je sto Ordaga nedodje kod vas jer je Zeljo moj drugi klub.

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Za Livaju nemam pojma nisam ga upratio da se istice nesto u inace slaboj ekipi, dok sto se tice Diatte mislim da je bolje to mjesto koje ce on uzimati u timu dati nekom nasem omladincu
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Baš niđe veze, bolje da su juniore gurnuli na mjesto ovih propaliteta.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ljudi, mi klupe nismo ni sad imali, a ide najmanje 5-6 igrača. šta vam je.
Pa nemamo 10 juniora da ih svake sezone ubacujemo u prvi tim, pretjera ga i ti druze.shzna je napisao/la:Baš niđe veze, bolje da su juniore gurnuli na mjesto ovih propaliteta.
Hmm ne igramo juniorsku nego seniorsku ligu.. I sacekajte ss ovom dvojicom, nisu jos nasi...blue36 je napisao/la:Pa nemamo 10 juniora da ih svake sezone ubacujemo u prvi tim, pretjera ga i ti druze.shzna je napisao/la:Baš niđe veze, bolje da su juniore gurnuli na mjesto ovih propaliteta.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Znam smo da Kvesic nije dobio ni jedan duel protiv Diate po meni uopste nije los igrac on i memija bi se mogli dobro uklopiti
Tako je, najbolji igrac Zvijezde je bio protiv nas u Gradačcu.CARSON je napisao/la:Znam smo da Kvesic nije dobio ni jedan duel protiv Diate po meni uopste nije los igrac on i memija bi se mogli dobro uklopiti
Pa da, ne trebaju pojacanja jer smo mi ipak PSV i Ajax u jednom pa imamo po 30 dobrih omladinaca koje mozemo saltati u prvi tim kad nam je qrcu cejf. Gdje ste vi do sada pratili fudbal pobogu?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
neizvjesno je jesu li ovo pojačanja, ali zaista nam trebaju i igrači bukvalno da popune broj za sva takmičenja.
ja ga **** ko je nama ugodioshzna je napisao/la:Baš niđe veze, bolje da su juniore gurnuli na mjesto ovih propaliteta.
eto toliko...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Baš neki ovdje postaju jako bezobrazni. Stidite se.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- champions1921
Ma samo neka Odovic kroji ekipu i bice to dobro. Trebace izvuci najbolje iz onog sto mi u ovom momentu mozemo dovesti a Odovic je jedan od rijetkih koji to moze uraditi.
Izmedju ostalog onaj momak rece da ce potpisati u 14:30 u plavom salonu. Nema jos nikakve potvrde..
Izmedju ostalog onaj momak rece da ce potpisati u 14:30 u plavom salonu. Nema jos nikakve potvrde..
BUDI ŽELJO !!!
A i ova priča o juniorima nema uvijek smisla.
Svake godine gurnuti po jednog, dvojicu ili trojicu je uredu jer je za očekivati za iz jedne generacije izađu 2-3 igrača koji bi se mogli uklopiti u prvu ekipu, ali ako svake godine ubaciš 6-7 juniora tu već nešto nije kako treba. Sa izuzetkom ako se radi o nekoj vanserijskoj generaciji.
Svake godine gurnuti po jednog, dvojicu ili trojicu je uredu jer je za očekivati za iz jedne generacije izađu 2-3 igrača koji bi se mogli uklopiti u prvu ekipu, ali ako svake godine ubaciš 6-7 juniora tu već nešto nije kako treba. Sa izuzetkom ako se radi o nekoj vanserijskoj generaciji.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.