Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Evo i spiska:
Nemanja Gordić (Cedevita), Muhamed Pašalić (Aris), Alex Renfroe (Alba Berlin), Draško Knežević (Igokea), Džanan Musa (Cedevita), Zack Wright (Istanbul BSB), Nihad Đedović (Bayern), Marko Šutalo (Pitesti), Milan Milošević (AEK), Marko Jošilo (Metalac Valjevo), Dalibor Peršić (BC Timisoara), Adin Vrabac (TBB Trier), Nedim Buza (OKK Spars), Edin Atić (OKK Spars), Almir Hasandić (OKK Sloboda Tuzla), Mirza Teletović (Brooklyn Nets), Miroslav Todić (Tofas), Miralem Halilović (Krka Novo Mesto), Kenan Karahodžić (Unicaja), Stefan Glogovac (OKK Spars), Elmedin Kikanović (Nancy), Andrija Stipanović (Trabzonspor), Jusuf Nurkić (Denver Nuggets), Draško Albijanić (Kozuv) i Nermin Hujdurović (bez kluba).
Nemanja Gordić (Cedevita), Muhamed Pašalić (Aris), Alex Renfroe (Alba Berlin), Draško Knežević (Igokea), Džanan Musa (Cedevita), Zack Wright (Istanbul BSB), Nihad Đedović (Bayern), Marko Šutalo (Pitesti), Milan Milošević (AEK), Marko Jošilo (Metalac Valjevo), Dalibor Peršić (BC Timisoara), Adin Vrabac (TBB Trier), Nedim Buza (OKK Spars), Edin Atić (OKK Spars), Almir Hasandić (OKK Sloboda Tuzla), Mirza Teletović (Brooklyn Nets), Miroslav Todić (Tofas), Miralem Halilović (Krka Novo Mesto), Kenan Karahodžić (Unicaja), Stefan Glogovac (OKK Spars), Elmedin Kikanović (Nancy), Andrija Stipanović (Trabzonspor), Jusuf Nurkić (Denver Nuggets), Draško Albijanić (Kozuv) i Nermin Hujdurović (bez kluba).
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Zasto je Nurkic na spisku, kad se tek operisao :S
ovih 11 je sigurno za eurobasket, jos je dilema da li ce mirza igrati (a 90% da nece), pa bi umjesto njega mogao vrabac/buza upastiEthel je napisao/la:Evo i spiska:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ah, da mogu reci "evo pozvali smo ga i time ispunili nasu duznost".JHam je napisao/la:Zasto je Nurkic na spisku, kad se tek operisao :S
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Znaci ovako:
Renfroe - Sutalo - Milosevic - Todic - Kikanovic
Gordic - Persic - Vrabac - Halilovic - Stipanovic
Renfroe - Sutalo - Milosevic - Todic - Kikanovic
Gordic - Persic - Vrabac - Halilovic - Stipanovic
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo još da idu Mirza i Nihad. Još uvijek ništa sa sigurnošću reći ne možemo.
Ako ne bude ove dvojice, ili barem jednog, bit' ćemo kanta za nabijanje.
Ako ne bude ove dvojice, ili barem jednog, bit' ćemo kanta za nabijanje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
evo, imam slobodnog vremena, pa da i obrazlozim onaj svoj post:KK_Bosna je napisao/la:ovih 11 je sigurno za eurobasket, jos je dilema da li ce mirza igrati (a 90% da nece), pa bi umjesto njega mogao vrabac/buza upastiEthel je napisao/la:Evo i spiska:
Nemanja Gordić (Cedevita) - siguran putnik, o njemu se nema sta reci
Muhamed Pašalić (Aris) - i on je siguran kao treci plej
Alex Renfroe (Alba Berlin) - ako dobije pasos na vrijeme (a trebao bi), prvi plej ekipe
Draško Knežević (Igokea) - na spisku je jer jedino on moze igrati iz igokee za repku
Džanan Musa (Cedevita) - ogroman talenat, ne treba previse pisati o njemu, sve se zna
Zack Wright (Istanbul BSB) - ukoliko renfroe ne dobije pasos on je kao rezerva, mada se on ne bi ni odazvao
Nihad Đedović (Bayern) - nema nase drzavljanstvo, postoji 0,001% sanse da ga dobije, savez svim silama radi na tome, ali se pita bavarska, tj. njihova dobra volja
Marko Šutalo (Pitesti) - tuzno, ali nas najbolji suter je u rumuniji
Milan Milošević (AEK) - ove sezone je solidan, steta, mogao je mnogo, mnogo vise napraviti u karijeri
Marko Jošilo (Metalac Valjevo) - zalutao na spisak
Dalibor Peršić (BC Timisoara) - veliki borac, igrac zadatka
Adin Vrabac (TBB Trier) - solidna sezona, ali ispod ocekivanja za takvog talenta
Nedim Buza (OKK Spars) - konacno napustio sparse, od njega se ocekuje za nekoliko sezona da bude starter
Edin Atić (OKK Spars) - da nema zdravstvenih problema siguran bih bio da ce biti novi markovic
Almir Hasandić (OKK Sloboda Tuzla) - najbolji domaci igrac u nasoj ligi
Mirza Teletović (Brooklyn Nets) - male su sanse da kapiten zaigra na evropskom, nazalost... razlog: NBA
Miroslav Todić (Tofas) - koristan igrac za rotacije, izgleda da ce silom prilika biti starter
Miralem Halilović (Krka Novo Mesto) - nevjerovatno kako je unaprijedio svoju igru, cak i centra ponekad igra
Kenan Karahodžić (Unicaja) - nema pravo nastupa, dobili smo odbijenicu, mora kao i sulejmanovic cekati 21. godinu
Stefan Glogovac (OKK Spars) - talenat, radnik, ali fali mu centimetara nazalost
Elmedin Kikanović (Nancy) - nas prvi centar, konacno je ojacao i poceo je hvatati skokove, sto je prije samo dvije godine bilo nezamislivo
Andrija Stipanović (Trabzonspor) - stipana bi svaki selektor pozelio, ovakav igrac treba svakom timu
Jusuf Nurkić (Denver Nuggets) - operisao koljeno, nema teorije da smije zaigrati na euru
Draško Albijanić (Kozuv) - u nedostatku nurkica bit ce treci centar
Nermin Hujdurović (bez kluba) - mislim da ni sam nermin ne zna zasto je pozvan
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Pisi propalo, omjer 0:5 znaci
Imamo odlicnu ekipu na papiru i odlicnog trenera. Eh sad je veliko pitanje da li ce Nihad i Mirza igrati. Bez njih smo totalno druga dimenzija. Nurkic je samo reda radi na spisku, sigurno ce biti zamjenjen nekim iz domace lige kada odbije poziv.
Najbolja verzija: Gordic, Alex, Djedovic, Sutalo, Stipanovic, Kikanovic, Persic, Teletovic, Halilovic, Albijanic, Musa, Pasalic
Posao sam napisati i drugu, nedaj Boze, verziju al' stvarno nemam ideja kako nadomjestiti ovu dvojicu kvalitetnim i iskusnim kosarkasima.
Najbolja verzija: Gordic, Alex, Djedovic, Sutalo, Stipanovic, Kikanovic, Persic, Teletovic, Halilovic, Albijanic, Musa, Pasalic
Posao sam napisati i drugu, nedaj Boze, verziju al' stvarno nemam ideja kako nadomjestiti ovu dvojicu kvalitetnim i iskusnim kosarkasima.
Jedan grad, jedna ljubav!
- sigurnoable
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:evo, imam slobodnog vremena, pa da i obrazlozim onaj svoj post:KK_Bosna je napisao/la:ovih 11 je sigurno za eurobasket, jos je dilema da li ce mirza igrati (a 90% da nece), pa bi umjesto njega mogao vrabac/buza upastiEthel je napisao/la:Evo i spiska:
Nemanja Gordić (Cedevita) - siguran putnik, o njemu se nema sta reci
Muhamed Pašalić (Aris) - i on je siguran kao treci plej
Alex Renfroe (Alba Berlin) - ako dobije pasos na vrijeme (a trebao bi), prvi plej ekipe
Draško Knežević (Igokea) - na spisku je jer jedino on moze igrati iz igokee za repku
Džanan Musa (Cedevita) - ogroman talenat, ne treba previse pisati o njemu, sve se zna
Zack Wright (Istanbul BSB) - ukoliko renfroe ne dobije pasos on je kao rezerva, mada se on ne bi ni odazvao
Nihad Đedović (Bayern) - nema nase drzavljanstvo, postoji 0,001% sanse da ga dobije, savez svim silama radi na tome, ali se pita bavarska, tj. njihova dobra volja
Marko Šutalo (Pitesti) - tuzno, ali nas najbolji suter je u rumuniji
Milan Milošević (AEK) - ove sezone je solidan, steta, mogao je mnogo, mnogo vise napraviti u karijeri
Marko Jošilo (Metalac Valjevo) - zalutao na spisak
Dalibor Peršić (BC Timisoara) - veliki borac, igrac zadatka
Adin Vrabac (TBB Trier) - solidna sezona, ali ispod ocekivanja za takvog talenta
Nedim Buza (OKK Spars) - konacno napustio sparse, od njega se ocekuje za nekoliko sezona da bude starter
Edin Atić (OKK Spars) - da nema zdravstvenih problema siguran bih bio da ce biti novi markovic
Almir Hasandić (OKK Sloboda Tuzla) - najbolji domaci igrac u nasoj ligi
Mirza Teletović (Brooklyn Nets) - male su sanse da kapiten zaigra na evropskom, nazalost... razlog: NBA
Miroslav Todić (Tofas) - koristan igrac za rotacije, izgleda da ce silom prilika biti starter
Miralem Halilović (Krka Novo Mesto) - nevjerovatno kako je unaprijedio svoju igru, cak i centra ponekad igra
Kenan Karahodžić (Unicaja) - nema pravo nastupa, dobili smo odbijenicu, mora kao i sulejmanovic cekati 21. godinu
Stefan Glogovac (OKK Spars) - talenat, radnik, ali fali mu centimetara nazalost
Elmedin Kikanović (Nancy) - nas prvi centar, konacno je ojacao i poceo je hvatati skokove, sto je prije samo dvije godine bilo nezamislivo
Andrija Stipanović (Trabzonspor) - stipana bi svaki selektor pozelio, ovakav igrac treba svakom timu
Jusuf Nurkić (Denver Nuggets) - operisao koljeno, nema teorije da smije zaigrati na euru
Draško Albijanić (Kozuv) - u nedostatku nurkica bit ce treci centar
Nermin Hujdurović (bez kluba) - mislim da ni sam nermin ne zna zasto je pozvan
Kakve Atic ima zdravstvene probleme?
Srcanih problema..
Srcana mana preciznijelumani je napisao/la:Srcanih problema..

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
samo vi pisite takve stvari na forumu, vec su za minutu na srpskim i hrvatskim.
sta ce nam persic i albijanic...todic, halilovic, sutalo...sve je to odron
Sva sreca imamo puno boljih...baglama je napisao/la:samo vi pisite takve stvari na forumu, vec su za minutu na srpskim i hrvatskim.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Rekneš biće novih imena pa ja pitah jednog sa kojim sam nekad bio dobar a on bio informiran, a on nešto krije ka zmija noge, ja se ponadah Ratkovici, Todoroviću i sutonu kada ono tresla se gora rodio se plankton
Da je barem ratkovica tu onda bi mogli renforoa ili nemanju gurati na 2 ili još bolje todorović ovako daj bože da se ne osramotimo baš do bola
Ništa opet crne i sušne godine za nas košarkaške fanatike, nestala nam klupska scena, sada i reprezentacija tone, a mi ćemo kao nekada zvezdaši čekati sljedeću sezonu tj. sljedeće kvalifikacijama i aBd EP 2017
Najsmješnije bi bilo da ova postava bez udarne trojke prođe grupu, kakav bi to moralni šamar bio toj trojci od koje se toliko očekivalo, a Bogom se kujem da mi u tom slučaju nikada nikakvi Đedovići, Teletovići i Nurkići nebi bili ispred Gordića i Kikanovića koji su uvijek tu
Da je barem ratkovica tu onda bi mogli renforoa ili nemanju gurati na 2 ili još bolje todorović ovako daj bože da se ne osramotimo baš do bola
Ništa opet crne i sušne godine za nas košarkaške fanatike, nestala nam klupska scena, sada i reprezentacija tone, a mi ćemo kao nekada zvezdaši čekati sljedeću sezonu tj. sljedeće kvalifikacijama i aBd EP 2017
Najsmješnije bi bilo da ova postava bez udarne trojke prođe grupu, kakav bi to moralni šamar bio toj trojci od koje se toliko očekivalo, a Bogom se kujem da mi u tom slučaju nikada nikakvi Đedovići, Teletovići i Nurkići nebi bili ispred Gordića i Kikanovića koji su uvijek tu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:Rekneš biće novih imena pa ja pitah jednog sa kojim sam nekad bio dobar a on bio informiran, a on nešto krije ka zmija noge, ja se ponadah Ratkovici, Todoroviću i sutonu kada ono tresla se gora rodio se plankton

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
KK_Bosna je napisao/la:ovih 11 je sigurno za eurobasket, jos je dilema da li ce mirza igrati (a 90% da nece), pa bi umjesto njega mogao vrabac/buza upastiEthel je napisao/la:Evo i spiska:
slabo,slabo ovo izvgleda
baglama je napisao/la:samo vi pisite takve stvari na forumu, vec su za minutu na srpskim i hrvatskim.
koje stvari?
Sta je sa Mitrovicem ? Sve u svemu nek nam je bog na pomoci 

Ma bice to sve ok..Uskoro ce i Mirza novi ugovor potpisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.