Hajduk Split
Re: Hajduk-Torcida
eto,opet taj ibricic... 

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
- Barney Stinson
- Kontakt:
eo bliži se finale... sad u subotu smo pokazali da mozemo s njima i trebamo moci iako ce ovo biti popuno druga utakmica...Hajdukovci su krenuli u karantenu na Brač, a Špaco je poveo 23 igrača: Subašić, Tomić, Maloča, J. Buljat, Pandža, Oremuš, Jozinović, Cernat, M. Ljubičić, Skoko, Anas, Ahmad, Ibričić, Tomasov, Tičinović, Čop, Lendrić, Rubil, Andrić, Strinić, Jonjić, Brkljača i Pezo...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Nego gledam statistiku Hajduka i igraca.
Ibro od mogucih 48 poena svojim odlucujucim pogocima donio skoro pa pola 23
Jos uopste nije napadac.
Ibro od mogucih 48 poena svojim odlucujucim pogocima donio skoro pa pola 23

Jos uopste nije napadac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To bi trebao biti kompliment, ali kad igraš za Hajduk zapitaš se jeli..harishp je napisao/la:Nego gledam statistiku Hajduka i igraca.
Ibro od mogucih 48 poena svojim odlucujucim pogocima donio skoro pa pola 23![]()
![]()
Jos uopste nije napadac.

Jos se vise zapitas kad taj vezni igrac je vrlo blizu da smakne jednog spica u stvari obojicu iz Dinama.Mrgood je napisao/la:To bi trebao biti kompliment, ali kad igraš za Hajduk zapitaš se jeli..harishp je napisao/la:Nego gledam statistiku Hajduka i igraca.
Ibro od mogucih 48 poena svojim odlucujucim pogocima donio skoro pa pola 23![]()
![]()
Jos uopste nije napadac.
Na tabeli strelaca. ;)Gledajuci na formu vrlo,vrlo lako.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidjet ćemo.harishp je napisao/la:Jos se vise zapitas kad taj vezni igrac je vrlo blizu da smakne jednog spica u stvari obojicu iz Dinama.Mrgood je napisao/la:To bi trebao biti kompliment, ali kad igraš za Hajduk zapitaš se jeli..harishp je napisao/la:Nego gledam statistiku Hajduka i igraca.
![]()
Jos uopste nije napadac.

P.S Morales je veznjak.
Od Moralesa i tako i vako nema vise ''morala-lesa ove sezone. 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
joj bh hrvat da vam nema ibre naseg sta bi od vas bilo
onaj sharbini fol neki igrac ima najvecu platu a ibra je za njega doslovno bog 

FC BAYERN je napisao/la:joj bh hrvat da vam nema ibre naseg sta bi od vas biloonaj sharbini fol neki igrac ima najvecu platu a ibra je za njega doslovno bog
vidi ovoga stručnjaka za zamjenice. da vam, ibra naš, od vas. ibraga je naš kako god okreneš
sto ovi stalno potenciraju tu neku tezu hajduk hrv. klub,a Ibro bosanac...bola koga **** boli?sta vam je?ibro je covjek,sto se za mnoge ovdje ne moze reci..l
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Morales veznjak kao i Ibricic , Mandzo je spic.harishp je napisao/la:Jos se vise zapitas kad taj vezni igrac je vrlo blizu da smakne jednog spica u stvari obojicu iz Dinama.Mrgood je napisao/la:To bi trebao biti kompliment, ali kad igraš za Hajduk zapitaš se jeli..harishp je napisao/la:Nego gledam statistiku Hajduka i igraca.
![]()
Jos uopste nije napadac.
Neg kako je igrao Hajduk protiv Sibenika , vidio sam da je pobjedio , al kakva je igra bila ?
Evo jos jednom,hoces jos jednom.harishp je napisao/la:Od Moralesa i tako i vako nema vise ''morala-lesa ove sezone.

P.S Igra je bila tu i tamo.Sibenik je odlicno odigrao i shvatio ovu tekmu.
Vrlo lako da ih ''skine'' u uzvratnom mecu.
Zec skoro pa najbolji igrac tekme.Vrlo su ga tesko zaustavljali.
A Spaco kloc ne konta da ima Pandzu koji je mozda najbolji flaster u HNL.
Nadam se da ce im se to i obiti o glavu.
Iako bi mi bilo zao one dvojice u Hajduku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Barney Stinson
- Kontakt:
pa moguce da je to rjesenje da se igra flastera na zecu... ali u toj opciji bi morao igrati za 3 stopera i ne vjerujem da bi to bilo najbolje rjesenje... treba prvo pricekati malo da se vidi koji igraci ce biti spremni za uzvrat jer vidim da danas protiv karlovca ima dobra lista ozlijeđenih... nemamo pravog desnog bočnog(nismo ga ni imali poslije srne) morati ce improvizirati špaco nesto...
19 - ђ - 11
svaka čast zečini ali prvo ime finala će biti ibraga kao i danas. ovo već sa ibričićem postalo monotono. prije početka utakmice se već zna tko će biti najbolji na terenu
Naprid Bili, moje srce tuce, naprid Bili, uz tebe san Hajduce -ђ-
Kako bih volio da im sad damo do znanja da smo jaci od njih i da ih izbusimo u sred Maksimira
Kako bih volio da im sad damo do znanja da smo jaci od njih i da ih izbusimo u sred Maksimira
- Barney Stinson
- Kontakt:
nema vise smisla majke mi...spomenik ili kip mu treba napravit pored onog bearinog 

- Barney Stinson
- Kontakt:
ORILO GORILO IBRO MI TE VOLIMOwade je napisao/la:nema vise smisla majke mi...spomenik ili kip mu treba napravit pored onog bearinog

19 - ђ - 11
naravno barney,podrazumijeva se 

Po meni, jučer smo odigrali stvarno loše (ustvari, čitavo vrijeme igramo slabo, nekad na mahove dobro) i jedva čekam da se završi prvenstvo. Prvo poluvrijeme samo TRI šanse!!! Od toga, izvrsna solo prilika Ibričića, za dlaku je falilo da uđe. Drugo poluvrijeme isto tako, možda za mrvicu bolje. Karlovac je imao čak i bolje prilike. Džaba terenska inicijativa kad ne možes stvorit šansu. Penal je po meni u najmanju ruku dvojben (ja ga ne bih sudio). Možda jedina dobra stvar je povratak Ahmada Sharbinija. Sve ostalo nije vrijedno spomena.
Al eto, i unatoč tome, tri su boda na kontu i najvjerovatnije je da ćemo i mi i Cibalia skupa u Europu. Za ono treće mjesto koje vodi u Europa ligu bore se Šibenik, Karlovac i Osijek. Volio bih da Šibenik bude taj.
A onda na kraju sezone, veliko pospremanje, kao i svake godine...
Al eto, i unatoč tome, tri su boda na kontu i najvjerovatnije je da ćemo i mi i Cibalia skupa u Europu. Za ono treće mjesto koje vodi u Europa ligu bore se Šibenik, Karlovac i Osijek. Volio bih da Šibenik bude taj.
A onda na kraju sezone, veliko pospremanje, kao i svake godine...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.