FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
strašno intrigantne fizičke sposobnosti. niko ne može za likove iz takvih timova biti siguran jesu li pojačanja, ili uopšte za prvog sastava, ali ja nikad u našoj ligi nisam vidio tolikog, a tako brzog igrača.
- champions1921
Vratite se na moje postove vezano za Diattu, a bice sigurno jos 3 igraca.
Joco Stokic i Jedan igrac Zrinjskog bi mogli potpisati, Joco malo zeza sa primanjima, a ako ne ode vani nas je 100%!
Joco Stokic i Jedan igrac Zrinjskog bi mogli potpisati, Joco malo zeza sa primanjima, a ako ne ode vani nas je 100%!

Nije sto je nas,ali

Na pomocnom trava fino napreduje,ne znam odakle nam voda ako su nam zavrnuli

Livaja je zadnji vezni. Kapiten je bio u Vitezu, onako nista specijalno, al i igre Viteza nisu Bog zna sta pa nije neko mjerilo. Zelja Odovica.
S.Diata mene podsjeća na B.DialibuChWilla je napisao/la:strašno intrigantne fizičke sposobnosti. niko ne može za likove iz takvih timova biti siguran jesu li pojačanja, ili uopšte za prvog sastava, ali ja nikad u našoj ligi nisam vidio tolikog, a tako brzog igrača.

iz više razloga
hhh
nek se igrači dovode planski, to je najbitnijeSenad1921 je napisao/la:Livaja je zadnji vezni. Kapiten je bio u Vitezu, onako nista specijalno, al i igre Viteza nisu Bog zna sta pa nije neko mjerilo. Zelja Odovica.
ako ovo bude istina, eto nema straha, opet idu hvalospijevke
hhhhh
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
dobro, ovom je već 23 a dialiba je sa 21 prekucao ovu ligu i otišao...ali potencijala ima.
- champions1921
Ja sam za Dijatu cuo price odmah nekad posle nase tekme u Gradačcu. Definitivno bi pojacao konkurenciju, ali koliko bi bio pojacanje je relativno. Kod pitara se nije naigrao a i ono sto je odigrao je bilo prosjecno. U Zvijezdi je bio medju boljim, ako ne i najbolji, ali opet Zvijezda je bila medju najlosijim ekipama u ligi, tako da je tesko ocijeniti jeli se on izdvajao radi svog kvaliteta ili radi nekvaliteta ostalih igraca.. Najvise ovisi o nacinu na koji ce se uklopiti u Odin sistem igre. Ima dobre fizicke predispozicije i iskustvo koje nam moze valjati. Ako dodje neka mu je sa srecom..
Ako su on i Livaja Odine Zelje onda imaju moju punu podrsku..
BUDI ŽELJO !!!
Ma nijedan od ove dvojice nisu pojacanja nego prinove koje trebaju da se dokažu po meni prosjecni igraci.champions1921 je napisao/la:Ja sam za Dijatu cuo price odmah nekad posle nase tekme u Gradačcu. Definitivno bi pojacao konkurenciju, ali koliko bi bio pojacanje je relativno. Kod pitara se nije naigrao a i ono sto je odigrao je bilo prosjecno. U Zvijezdi je bio medju boljim, ako ne i najbolji, ali opet Zvijezda je bila medju najlosijim ekipama u ligi, tako da je tesko ocijeniti jeli se on izdvajao radi svog kvaliteta ili radi nekvaliteta ostalih igraca.. Najvise ovisi o nacinu na koji ce se uklopiti u Odin sistem igre. Ima dobre fizicke predispozicije i iskustvo koje nam moze valjati. Ako dodje neka mu je sa srecom..
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Nikada nije ni bilo straha, samo drugi pokusavaju da ga nemetnu. Druge je strah. Vidis, postoje ekipe koje moraju dovesti 60 fudbalera da bi pogodili s dvojicom. To je najveci njihov problem. A imas ekipe koje izbace iz svog omladinskog pogona najboljeg napadaca, veznog i krilo. Takodje imas i ekipe koje dovedu 13537 krilnih igraca a ni jedan ne valja a u medijima su Di Maria, Hazard i sl.
Opusteno, bice to sve kako treba.
Opusteno, bice to sve kako treba.
- champions1921
Naravno da nisu neka pojacanja ali Odovic zna sta radi i ako ih je on trazio to nije slucajno.. E sad jesu li oni njemu bili prvi, drugi ili treci izbor to ne znam..BLU SKY je napisao/la:Ma nijedan od ove dvojice nisu pojacanja nego prinove koje trebaju da se dokažu po meni prosjecni igraci.champions1921 je napisao/la:Ja sam za Dijatu cuo price odmah nekad posle nase tekme u Gradačcu. Definitivno bi pojacao konkurenciju, ali koliko bi bio pojacanje je relativno. Kod pitara se nije naigrao a i ono sto je odigrao je bilo prosjecno. U Zvijezdi je bio medju boljim, ako ne i najbolji, ali opet Zvijezda je bila medju najlosijim ekipama u ligi, tako da je tesko ocijeniti jeli se on izdvajao radi svog kvaliteta ili radi nekvaliteta ostalih igraca.. Najvise ovisi o nacinu na koji ce se uklopiti u Odin sistem igre. Ima dobre fizicke predispozicije i iskustvo koje nam moze valjati. Ako dodje neka mu je sa srecom..
BUDI ŽELJO !!!
sigurna pojačanja nisu ni mnogo, mnogo provjereniji igrači, vidjeli smo šta bi sa vareom koji je bio među najboljim igračima lige ne tako davno. ali oda je zaista zaslužio da mu malo vjerujemo.
-
- Kontakt:
Naznam da li je Buba bas kalibar za Zelju,momak je fin do bola, kod nas je igrao solidno Jak u skok igri i mozda jedan od najboljih u tome brz je ali mana mu je igra s loptom dok primi loptu i namjesti se sat prodje. Nek mu je sa srecom a i vama.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Buba je i moja želja već od prošle sezone, nadam se da je ovo 100% tačno i da će obući plavi dres, ovaj Livaja mi je nepoznat ali ako je Odina želja, onda podržavam.
Oda me svojim dosadašnjim potezima natjerao da mu vjerujem. Ako je izričito on zahtjevao/zatražio dolazak ove dvojice ja i smatram da su dovoljnih kvaliteta za Želju. U krajnjem slučaju ojačat će klupu što je od izuzetne važnosti za nas, i sami smo svjesni da je to ona karika koja nam je u prošloj sezoni nedostajala za onaj najviši cilj. Brzonog i visok su dvije jako bitne fudbalske osobine za igrača koji će npr. ući sa klupe i to je ono što bi donijelo prevagu na terenu naročito u kontra napadima ili prekidima. Ne znam, možda Oda njega vidi i u startnoj postavi. Rekao sam već nekoliko puta da mu vjerujem jer čovjek stvarno zna šta radi, odgovori na neka pitanja će nam se sami kazati u narednom periodu. Livaja mi nije naročito poznat, ne znam ni koliko je svoj (ne)kvalitet mogao ispoljiti u Vitezu ali kao što sam već rekao, ako je on Odina Želja onda nemam ništa protiv njegovog dolaska. Ovo govorim ukoliko se ovo sve obistini naravno, u njihov dolazak ću povjerovati tek u onom trenutku kada vidim pružene ruke i ugovor na stolu koji je već potpisan.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Šta je sa Seom Bućanom čini mi se da neigra kod vas a djelovao je ko dobar igrac?
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Samo nama pojacanje moze biti igrac zadnje ekipe na tabeli a pri tome nije najstandarniji bio,nek nam je Bog na pomoci...samo sabura 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
batigol777 je napisao/la:Šta je sa Seom Bućanom čini mi se da neigra kod vas a djelovao je ko dobar igrac?

Nije pojacanje i bio je standardan.delinjo je napisao/la:Samo nama pojacanje moze biti igrac zadnje ekipe na tabeli a pri tome nije najstandarniji bio,nek nam je Bog na pomoci...samo sabura
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Prinova ok ali citam mnogo napisali pojacanje pa ne razumijemZZtop10 je napisao/la:Nije pojacanje i bio je standardan.delinjo je napisao/la:Samo nama pojacanje moze biti igrac zadnje ekipe na tabeli a pri tome nije najstandarniji bio,nek nam je Bog na pomoci...samo sabura

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.