Po toj logici,i Bosnjaci imaju pravo da ubijaju i vrse genocid na Hrvatima jer je Hrvatsko primorje u doba Kotromanica bilo u sastavu Bosne.dinoze je napisao/la:Edukuj me ti molim te ti prosvejtli me o gradu sa imenom Jebus o kralju Davidu i istorji staroj 5000 godina. A malo me edukuj o kraljevstvu po imenu Israel koje je postojalo od 1010 prije Krista pa do 926 prije Krista. Hajdem neka me neko vise prosvjetli ko je to bio tu prvi na tim prostorima i ko koga je otjerao i kada. Idemo u off topic bezveze, istorija drugih naroda netreba da ima uticaj na nas i veceranju tekmu. Samo kultura.Ammare je napisao/la:Hajd prije nego što nešto napišeš malo se edukuj živ bio. Ne pričaj o historiji ako je ne poznaješ.dinoze je napisao/la:Izraelski narod je u svakom smislu bolji i pametniji od nas a haman i od svih Arapa zajedno sto dokazuju svaki dan u svakom pogledu. Ljudi su za 50 godina uspjeli napraviti drzavu kakvu mi nikada necemo moci jer nam mozgovi nisu razvijeni. Palestinci su do dolaska evropskih zidova zivjeli na ostatcima jevrejskih gradjevina, na pustinjskoj prasini i hljeba nisu imali jesti.Profitirali su zbog dolaska zidova i postali civilizovani. Kada su nas klali po Bosni ja nevidi da su se Palestinci nesto podigli ali vidio sam da su nam razni Jevreji pomagali, da nebi Madlene Albright bilo bi jos 10 Sreberenica u BiH. I zato me zaboli ona stvar za Palestincima i oni su se takodje naselili na tudjoj zemlji i otjerali drugi narod. Gledajmo na sebe, mi smo Bosnaci i Herecegovci,pokusajmo pobjediti Izrael tamo gdje mozemo a to je fudbalski teren. Sve provokacije i nekultura samo ce jos vise srozati ugled nase napacene zemlje a necemo nikome sa tim pomoci. Palestinci neka se brinu za sebe i svoje Arape a mi trebamo za sebe.
Veceras treba pokazai kulturu a ne divljastvo. Veceras 2:0 za nas, nemaju sanse oni na Bilinom, ima da ori navijanje cjelu tekmu.
Isto tako bi Indijanci trebali da istrijebe Amere jer su oni tu bili do prije nekoliko stotina godina i slicno.
Izraelci su planski naseljeni i od Palestinaca je oteta zemlja,i danas dan je otimaju,a Palestince ubijaju i protjeruju te grade nova naselja na njihovoj teritoriji.Da zavrsimo ovu pricu i ne idemo dalje u politiku.