FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cena
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cena » 22 apr 2010, 15:23

drop je napisao/la:Ponudice Nijaz duplo više od Borca i eto i nama bodova kad se vec sami nudite na prodaju.
Kupicemo vas i mi za male pare, isto ko i Borac...jer valja platiti sve ove kazne koje vas cekaju.

Ma nema te Vi ni za kifle da imate nebi vam plate igracima kasnile mjesecima!Dobro docice i derbi tako ste i na Grbavici se sepurili pa onda plac i optuzbe na sudije! ;)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 apr 2010, 15:24

cena je napisao/la:
drop je napisao/la:Ponudice Nijaz duplo više od Borca i eto i nama bodova kad se vec sami nudite na prodaju.
Kupicemo vas i mi za male pare, isto ko i Borac...jer valja platiti sve ove kazne koje vas cekaju.

Ma nema te Vi ni za kifle da imate nebi vam plate igracima kasnile mjesecima!Dobro docice i derbi tako ste i na Grbavici se sepurili pa onda plac i optuzbe na sudije! ;)
Pa kako onda Nijaz pokupovao tolike utakmice i sudije (po vašoj prici) ako nema para :lol: :lol:
hahaha koja kontradikcija...sami se upecaše sad :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 22 apr 2010, 15:25

Stole iz Bora je napisao/la:Ma samo opusteno ljudi, kolo po kolo, utakmicu po utakmicu. kad dodje na red derbi onda treba pisati o toj utakmici. Prije derbija imamo laganu utakmicu sa Modricom pa veoma bitnu u Vrapcicima pa, nimalo laku, sa Olimpikom. Svasta se moze izdesavati do tada ..
Lahko je tebi ti si mlad :D
Samo mi čir još treba od ove sezone. Pa još kup i to je dodatna sekiracija. Sutra je izvlačenje?
Rahatniji smo bili prošlih sezona :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 apr 2010, 15:27

čamac je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Ma samo opusteno ljudi, kolo po kolo, utakmicu po utakmicu. kad dodje na red derbi onda treba pisati o toj utakmici. Prije derbija imamo laganu utakmicu sa Modricom pa veoma bitnu u Vrapcicima pa, nimalo laku, sa Olimpikom. Svasta se moze izdesavati do tada ..
Samo mi čir još treba od ove sezone. Pa još kup i to je dodatna sekiracija. Sutra je izvlačenje?
Hvala ti na ovom boldiranom. Samo da mi jos kazes sta podrazumjevas pod "mlad". Koje su to godine ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 apr 2010, 15:28

Stole iz Bora je napisao/la:Zar i ti Seyo .. :?
ma nidje veze je ta ekipa...lafo jaki...ono sto su bili uigrali na kraju prosle polusezone su razyebali...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 apr 2010, 15:29

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Zar i ti Seyo .. :?
ma nidje veze je ta ekipa...lafo jaki...ono sto su bili uigrali na kraju prosle polusezone su razyebali...
Nije to poenta mog posta. Nema potrebe da se anamo oni spominju ovde .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 22 apr 2010, 15:31

Stole iz Bora je napisao/la:
čamac je napisao/la:
Hvala ti na ovom boldiranom. Samo da mi jos kazes sta podrazumjevas pod "mlad". Koje su to godine ..
Ma sve ispod 4 banke. Da mi je sad cvaja i kusur već bi pjevo šampioni, šampioni

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 apr 2010, 15:31

cena je napisao/la:

Citajuci tvoje postove dolazim do zakljucka da su ti palatalizacija i jotovanje nepoznati pojmovi, a o inteligenciji da ne pricam. Da sam na tvom mjestu zagledao bi se u ogledalo 30 sekundi i rekao sebi "Dal' sam normalan u pm".
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 apr 2010, 15:36

1921 je napisao/la:To hoces reci da mi nismo imali najbolju ekipu sa Cocalicem (iako je Culum broj 1), Stilicem, Dialibom i ostalim, u onih 7 godina kada smo taborili pri dnu tabele radi uprave?
Nismo imali najbolju!! Da smo imali nebismo bili tamo gdje smo bili...ekipa je kolektiv, yebo pojedince...eno ti real...
Al upravu je stole...necemo g.ovnat nasu temu...

Camac starohane pa pjevaj :D star si onoliko koliko se osjecas :D

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 22 apr 2010, 15:39

1921 je napisao/la:
cena je napisao/la:

Citajuci tvoje postove dolazim do zakljucka da su ti palatalizacija i jotovanje nepoznati pojmovi, a o inteligenciji da ne pricam. Da sam na tvom mjestu zagledao bi se u ogledalo 30 sekundi i rekao sebi "Dal' sam normalan u pm".
Nemoj nam Cenu dirati to je naša maskota.

jollytm87
Kontakt:

Post Postao/la jollytm87 » 22 apr 2010, 15:44

e sad malo za navijanje i cjeli put do stadiona. Picim iz doboja do TUZLE ja i jos 3 momka'? Kad ono ne igramo izgleda u Tuzli na Tusnju vec u Zivinicama :) MORAMO cekat tm iz Sa i u koloni. u Zivinicama nas drze bezpotrebno nekih 20min sve dok tekma nija pocela,tako da krecemo prema Tusnju oko 16h40min i dolazimo sa zakasnjenjem kao sto je to i obicaj kad gostujemo u gradu soli. Uslovi gdje smo bili su idealni al zaista ,neka kaldrma neki put neki limovi,zice stubovi ograde,jednom rijecju nemam RIJECI. Navijanji na tom putu kaldrmi ili vec kako god da nazovemo samo mozemo MI i Manijaci :D :idea: Cjelu tekmu smo davali bezrezervnu podrsku bez obzira na sve uvijete i rezultat.Al najgora stvar dolazi na kraju svega na izlasku sa stadiona auto mi se gasi i ne moze ga cak ni Cak Noris upalit Manijaci odlaze ja i ekipa moja ostajemo policija odlazi uz rijeci:sakrijte salove i transparente mi odosmo :roll: heheheh i tako .........na kraju smo ipak nekako krs od auta doslepali i uspjeli da dodjemo i da vidimo ROBENOV GOOL

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 apr 2010, 15:48

Virtu4l je napisao/la:
Željovac je napisao/la:A sad nisu blizu Evrope??? Do zadnjeg kola je mogu i osigurati, a mogu i ispasti iz utrke. Ali sve su prilike da će se do zadnjeg kola boriti za 3. ili 4. mjesto i da neće smjeti pustiti Borcu.
Da, blizu su, ali da su jučer dobili, bili bi treći na tabeli. Sad idu Zvijezdi u Gradačac, tamo im neće biti baš veselo ;)
A šta, konkurenti im nemaju utakmice u gostima? Hajde samo tabelu pogledaj, pa mi reci da su ispali iz trke za Evropu. Ne može nikako biti izjednačenija borba.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 22 apr 2010, 15:48

mi uzmamo siguro 3 boda protiv Sarajeva i Leotara i da nam je 1 bod iz Mostara to bi bilo super jer i Borac ima lahko gostovanje na Kosevu :) :)
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

jollytm87
Kontakt:

Post Postao/la jollytm87 » 22 apr 2010, 16:02

Divljaci, koji sebe nazivaju navijačima Sarajeva, pokušali su i donekle uspjeli u namjeri da demoliraju stadion svog kluba, valjda kako bi pokazali svu svoju ljubav prema bordo boji.
sve ovo je tacno osim STADION SVOG KLUBA :idea:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 apr 2010, 16:07

Dosta o njima, imamo mi većih problema, kao npr. kako do titula :P :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 apr 2010, 16:12

Virtu4l je napisao/la:Dosta o njima, imamo mi većih problema, kao npr. kako do titula :P :mrgreen:
3 boda na kosevu i 3 boda na policam i to je to :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 apr 2010, 16:12

jollytm87 je napisao/la:Divljaci, koji sebe nazivaju navijačima Sarajeva, pokušali su i donekle uspjeli u namjeri da demoliraju stadion svog kluba, valjda kako bi pokazali svu svoju ljubav prema bordo boji.
sve ovo je tacno osim STADION SVOG KLUBA :idea:

Dragi boze ,pa vi ste do prosle sezone dok Vam nije dosla nova uprava i Amar iste stvari radili, mozda ne u ovom obliku kao sto je to bilo na Kosevu.Pa zar nije bilo paljevine zapadne tribine i ganjanje uprave i sl. :idea:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 apr 2010, 16:17

slika
:D :D :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 22 apr 2010, 16:18

Iskreno kada smo vec kod malenih to je njihova stvar ali javalja se sada jedan opasan presedan ako uspiu smijeniti upravu na ovaj nacin bojim se da da ce to biti jasan znak ostalim navijackim skupinama da urade slicnu stvar kada su ne zadovoljni ili bivsim upravama da se vrate u klubove na slican nacin tako da bi bilo najpametnije dok je kod nas ovako dobro raspolozenje medju navijacima da se uvezemo bolje da imamo ljude sa jesnom slikom kako treba bodriti svoj klub i da to bude malo transparetnije i da bodrimo nas klub i kada igra lose i kada igra dobro da imam jednu kulturu dolazaka na utakmice lijepo je bilo 15k dusa na Grbavici protiv Borca milina gledati utakmicu i ne vidim razlog zasto ne bi bilo na svakoj utakmici puna grbavica.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 16:19

19TM87 je napisao/la:slika
:D :D :D
Zbog sigurnosti djece,ako dodje do kakvih incidenata,da djeca djaba ne dobiju.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”