FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 11 jun 2015, 22:31

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nama treba samo jedan dobar dmf sad za sad.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne znam zasto sebe lazemo.Jeste fali zadnji vezni ali fali i desni bek i krilo te napadac.Znaci 4 igraca cisto da budemo popunjeni na svim pozicijama.Jankovic je trebao biti rjesenje jer ce Amir vjerovatno otici nakon Europe i sta onda?Neozbiljno je ovo oko igrackog kadra a moze se bas nafatati finih igraca sad sto im ugovor istice.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 11 jun 2015, 22:33

bistrikboy je napisao/la:

Ne znam zasto sebe lazemo.Jeste fali zadnji vezni ali fali i desni bek i krilo te napadac.Znaci 4 igraca cisto da budemo popunjeni na svim pozicijama.Jankovic je trebao biti rjesenje jer ce Amir vjerovatno otici nakon Europe i sta onda?Neozbiljno je ovo oko igrackog kadra a moze se bas nafatati finih igraca sad sto im ugovor istice.
Jel to tiimas informaciju da ce Amir negdje ici?

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 11 jun 2015, 22:34

Kuda ce Amir poslije Evrope? Odakle informacija?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 jun 2015, 22:35

Ako ode Bajic (barem za dobre pare) morat ce se trazit zamjena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jun 2015, 22:37

FKZ1921 je napisao/la:

Jel to tiimas informaciju da ce Amir negdje ici?
Menadzer mu ganja angazman u Turskoj...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 jun 2015, 22:38

Pa nije Amir valjda toliko glup da ode u Tursku :facepalm:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 jun 2015, 22:39

Opet insajderi. Ako neko ima vec dogovoreno, onda ce se i dobiti neke pare i naravno da ce dovesti zamjenu za tog igraca. Sad za sad je nama bas neophodan jedan dmf, a na svim pozicijama imamo dobra rijesenja koja su nam donijela i 2 mjesto ove sezone. Pripreme nisu ni pocele, ako ne mozemo proci to prvo pretkolo kao nosioci, onda ebo sve to, a opet cemo imati vremena do 2 pretkola da dovedemo nekoga.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jun 2015, 22:41

Željooooo je napisao/la:Pa nije Amir valjda toliko glup da ode u Tursku :facepalm:
Nije se vala ni Visca zajebao a isti su menadzeri...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 jun 2015, 22:42

Željooooo je napisao/la:Pa nije Amir valjda toliko glup da ode u Tursku :facepalm:
Nije se vala ni Visca zajebao a isti su menadzeri...
Zubanovic mu menadžer ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 jun 2015, 22:45

da.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 jun 2015, 22:47

@Pile odgovor je potvrdan na ono u PP. Danas sam bio s njim. Ali ne mogu da pošaljem PP ne znam koji joj je urac. :mrgreen: :mrgreen:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 11 jun 2015, 22:48

Haj dosta je vise tih insjaderskih. Ti tvrdis da ide poslije evrope, a pises da mu menadzer ganja angazman ?? GANJA??? pa ko je rekao da ce ga utrpat nekome ? Ti si lud
Željezničar živimo !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 11 jun 2015, 22:50

Amiru se nema sta ganjati angazman. On moze odmah ici. Ali,Amir nije igrac o cijem odlasku se razmislja.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 jun 2015, 22:51

Amir ima nazalost fiksnu odstetu, bas me zanima cifra. Trebalo bi mu ponuditi vecu platu i novi ugovor bez te klauzule.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 11 jun 2015, 22:55

Visca ne može da mrdne iz Turske

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 jun 2015, 22:59

a šta mu fali, standardan u timu koji je završio četvrti u prvoj turskoj, u reprezentaciji manje-više. sigurno bi mogao otići da hoće, ali mu je i više nego dobro tamo.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 jun 2015, 23:01

Ne mogu svi biti ko dzeko i zaraditi 50+ miliona al visci je itekako dobro u Turskoj.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 jun 2015, 23:02

ChWilla je napisao/la:a šta mu fali, standardan u timu koji je završio četvrti u prvoj turskoj, u reprezentaciji manje-više. sigurno bi mogao otići da hoće, ali mu je i više nego dobro tamo.
A nije bas ni jeftin da se razumijemo.

Odlicnu sezonu ima iza sebe i koliko znam dosta klubova je pokazalo interesovanje, nekoliko iz liga petice ali Turci nemaju potrebu prodavati ga a ni njemu se bas ne zuri nigdje. Lijepo bi bilo vidjeti ga ili u jacoj ligi ili u nekom od velikog Turskog trojca.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 11 jun 2015, 23:04

Dobro mu jeste, ali nije tacno da mu se ne ide. Visca se ubio za bundesku.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 jun 2015, 23:10

imaće kad i to.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Bing [Bot], knoa, Proximic i 25 gostiju.