FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 14:21

Schlager je napisao/la:Mislio sam da konobarišu,naplaćuju parking.love ribu,a u slobodno vrijeme igraju fudbal....ako im je fudbal jedino zanimanje onda ne vidim u čemu je problem da odigraju četiri srijede u polusezoni.
Ovako kondiciono pripremljeni ne mogu ni parking da naplaćuju, tamo ima dosta da se hoda, oni već duže vrijeme izgledaju kao grupa rekreativaca, uz dužno izvinjenje pojedincima, dakle ovo nije ni amaterizam, ovo su rekreativci, a opet zna se ko je i za to kriv...
Čim je smijenjen kondicioni trener Jovanić, trebalo je da shvatimo da tu nisu čista posla, opet vam kažem ja sam odmah u Krupi shvatio da će da bude patnja, neda mi se da sada tražim svoje stare postove, ali mislim da se većina toga sjeća...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 22 apr 2010, 14:28

sto se tice marica covjek je obicni demagog i neznalica
smjena pod hitno ako zelimo kup.
a nasljednik vlado j. nema konflikt sa navijacima, jeftiniji , u nasem je gradu i vratio bih nase igrace i naravno pratio klince potencijalne za prvi tim
to bi trenutno iako bi i baja bio dobro rjesenje. sto se tice ove ekipe i nije toliko losa samo je dosta nespremna i ne timska a sve zna se zbog koga.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 14:32

Mi smo svi izgleda teški "kancelarijaši" čim usred radnog dana možemo ovoliko o Borcu analizirati....Ima li iko od "kuke i motike" od nas?

Izgleda da nema radničke klase na ovoj temi,he,he

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 14:34

Schlager je napisao/la:Mi smo svi izgleda teški "kancelarijaši" čim usred radnog dana možemo ovoliko o Borcu analizirati....Ima li iko od "kuke i motike" od nas?
pa vecina ljudi na forumu pise najvise u radno vrijeme, sto znaci da su vecina kancelarijaši :)

ono radis otvoren ti forum, pa sveremna na vrijeme kliknes da vidis imal sta novo :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 14:35

Hehehehehe, pa ja piskaram i tako stalno po računaru, kući i na poslu nikada ne gasim računar, e jedino ako se negdje otputuje, a i danas je dan grada pa nema nešto posla pretjeranog...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 14:38

nego nesto razmisljam, kad smo mi ovdje tvrdili da borac jesenas igra dobro, baja je prozivan ( sa istoka ali ne sa zapada) sada kada mi govorimo da igramo lose, maric se ne proziva ( sa istoka ali se proziva sa zapada)

Ljudi se na istoku raduju pobjedi i pozdravljaju nigrače , na zapadu odlaze 5 minuta prije kraja utakmice.

Ne znam , samo konstatujem, malo mi čudno
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 14:45

borcev_navijac je napisao/la:nego nesto razmisljam, kad smo mi ovdje tvrdili da borac jesenas igra dobro, baja je prozivan ( sa istoka ali ne sa zapada) sada kada mi govorimo da igramo lose, maric se ne proziva ( sa istoka ali se proziva sa zapada)

Ljudi se na istoku raduju pobjedi i pozdravljaju nigrače , na zapadu odlaze 5 minuta prije kraja utakmice.

Mislim da griješiš, igrači sa zapada uvijek na kraju dobiju aplauze, posebno nakon izmjena, naravno ako su ga zalaganjem zaslužili, neki popiju i dosta psovki, kao juče Vukobratović, ali i na kraju, ja to znam jer sa djecom nikada ne izlazim u gužvu nego sačekam da se malo sve raziđe...

Juče je situacija bila dosta drugačija jer je bilo dosta ljudi iz Prijedora, pa smo morali njima objasniti da se penal sudi samo za prekršaje u 16 metara, a ne kao u Prijedoru itd itd itd
"TREĆI PUT ČASTIMO"

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 22 apr 2010, 14:47

borcev_navijac je napisao/la:nego nesto razmisljam, kad smo mi ovdje tvrdili da borac jesenas igra dobro, baja je prozivan ( sa istoka ali ne sa zapada) sada kada mi govorimo da igramo lose, maric se ne proziva ( sa istoka ali se proziva sa zapada)

ta tema i jeste vrlo bitan uzrok trenutnog upravljanja kluba jer istok je moc

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 22 apr 2010, 14:53

Са " се не ¥ $ ?(а % се "), " & ? не проговоре. ;)

% се " тренера, ' & $, & познаје &, ", $ ?... " са стране су ' ?.
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 14:56

Kakav glupson ovaj Glavaš...ili mu je neko obećao pobjedu pa je ovako samouvjeren :cry: :cry:

Mi u narednom kolu idemo u goste Rudaru bez sedmorice standardnih igrača koji će odrađivati kartone, a onda nam na Tušanj dolazi Borac kojeg ćemo sasvim sigurno pobijediti

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 15:01

Schlager je napisao/la:Kakav glupson ovaj Glavaš...ili mu je neko obećao pobjedu pa je ovako samouvjeren :cry: :cry:

Mi u narednom kolu idemo u goste Rudaru bez sedmorice standardnih igrača koji će odrađivati kartone, a onda nam na Tušanj dolazi Borac kojeg ćemo sasvim sigurno pobijediti
i ja sam to primjetio, i ne mogu da razumijem tu samouvjerenost pa nisu barselona jbt , nego ekipa koja se bori za opstanak.
E sad borac im nije mogao obecati da ce ih pustiti jer nema logike, mogli su u savezu nesto da im obecaju sa sudijama i tako to , ali ne mozes sa takvom sigurnoscu ulaziti u utakmicu, nema nikakvog smisla.

Cuj koji ćemo SIGURNO pobjediti, pa ja tako za modricu ne bi rekao da mi dolazi , nimalo rezerve , nimalo postovanja prema faktoru srece i neizvjesnosti u fudbalu .

Znači slijedi nam tuča u Tuzli , nažalost, nisam siguran kako će ove naše balerine izdržati tu tuču
TREĆI PUT ČASTIMO !

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 22 apr 2010, 15:02

Schlager je napisao/la:Kakav glupson ovaj Glavaš...ili mu je neko obećao pobjedu pa je ovako samouvjeren :cry: :cry:

ma i mene brate nervira.. samo zbog njega bi volio da sloboda ispadne
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 15:02

borcev_navijac je napisao/la:

i ja sam to primjetio, i ne mogu da razumijem tu samouvjerenost pa nisu barselona jbt , nego ekipa koja se bori za opstanak.
E sad borac im nije mogao obecati da ce ih pustiti jer nema logike, mogli su u savezu nesto da im obecaju sa sudijama i tako to , ali ne mozes sa takvom sigurnoscu ulaziti u utakmicu, nema nikakvog smisla.

Cuj koji ćemo SIGURNO pobjediti, pa ja tako za modricu ne bi rekao da mi dolazi , nimalo rezerve , nimalo postovanja prema faktoru srece i neizvjesnosti u fudbalu .

Znači slijedi nam tuča u Tuzli , nažalost, nisam siguran kako će ove naše balerine izdržati tu tuču

Čini mi se da su sve pobijedili sa rezultatom 1-0, što će reći da im niko nije dao gola, znači veselo...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 15:04

biće kolo, ono skakući da ti nogu ne polomi neko :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 22 apr 2010, 15:07

" са & " " ' % " у ", а поготово у ?.
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 15:09

EastStand je napisao/la:" са & " " ' % " у ", а поготово у ?.
u tuzli sad nema fudbala, prema tome nije bitno kako igras inace , tamo svakako nemozes igrati lijepo, ko odigra u tuzli najcvrsce i bude spreman na tucu da je izdrzi i potuce se na terenu moze uzet bod(ove)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 15:10

mi smo zadnju našu utakmicu tamo pobjedili,prošle sezone...rikanović dao gol glavom :D

ali tad je bio jagodić a ne marić

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 15:12

Schlager je napisao/la:mi smo zadnju našu utakmicu tamo pobjedili,prošle sezone...rikanović dao gol glavom :D

Pa ja mislim da ova ekipa moze odigrati čvrsto i nekako mi je od svih gostovanja najvjerovatnije da u tuzli uzmemo bod ili bodove, mada i velež me ne impresionira, oni igraju otovoreno a nemaju baš kapacitet za takvu vrstu otovrene igre, pa lako mogu obiti neki go iz kontre.
Jedino mislim da sarajevu teško možemo otkinuti bilo šta na koševu
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 15:13

Schlager je napisao/la:mi smo zadnju našu utakmicu tamo pobjedili,prošle sezone...rikanović dao gol glavom :D

Jel Rikan il je Ogi Vranješ, znam da se igralo 100 minuta, bila neka kišurina odvratna...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 15:13

nismo nikad u istoriji,ni u jugoslaviji ni u bih uzeli NIJEDAN bod na Koševu,pa nećemo ni sad :cry: :cry:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.