FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Baltazar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Baltazar » 22 apr 2010, 12:18

u ovoj "borbi" protiv uprave samo ste im ali razlog da danas odgode sjednicu i sad ce ih budite sigurni jos teze biti otjerati, ako ste vec htjeli napasti upravu a ne ostale mogli sto danas doci ispred te zgrade gdje ce biti odrzana sjednica

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 apr 2010, 12:29

" I nožem, i lancem, i pajserom u glavu. Udari, razvali, za nečiju slavu!"

Ako se tako slava postiže, jadna je ova ljudska vrsta!!!

FUJ !!!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 12:30

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 22 apr 2010, 12:34

kralj je istinu reko
i kralju evo sad na vijestima javljaju da su privedeni ordasi u prekanu ipak ima malo drzave
lijep pozdrav
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 22 apr 2010, 12:38

Baltazar je napisao/la:u ovoj "borbi" protiv uprave samo ste im ali razlog da danas odgode sjednicu i sad ce ih budite sigurni jos teze biti otjerati, ako ste vec htjeli napasti upravu a ne ostale mogli sto danas doci ispred te zgrade gdje ce biti odrzana sjednica
Upravo tako. Skupa sa "prijateljima" i Hastorom na čelu (u torbi 14 milki u kešu) uletiti lagano, linčovati staru Upravu, pobost' zastavu na hastal, može i Benjo nešto zapjevati (tipa "Baljka svezana vode, svezana vode da ga ...), pustiti prezentaciju 2010-2014, sprejem preko čeonog zida napisati mrzim želju i gotovo, hz revolucija. Ali jeb.iga za ovo treba malo mozga. Lakše je upasti na teren kako bi se "smijenila" Uparava itd.
Ja jučer kad sam se vrać'o s posla i kad sam vidio kakve mrske face hodaju sa bordo šalovima, nije mi jotnapri bilo i nije moglo drugačije ni završiti.
Helem, definitivno sje.ba.li ste ligu ove godine, derbi će se igrati van grada ili pred praznim tribinama, Gavarićevi bodovi se još čekaju, incidenata milion, užaš. Ćudo normalan gore više iko ide na tekmu. Vi se fakat ne možete snaći u ovom tranzicijskom vremenu :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 apr 2010, 12:40

blablabla je napisao/la:sarajlija

vala ne znam po cemu da vam zavidimo :lol: :lol:

nemate stadion, navijaci su boze sacuvaj, divljaci, tabela... stanje u klubu

SVE JE OVO NA GRBAVICI BILO DO PROSLE GODINE,PA VI TO VRLO BRZO ZABORAVITE,PA SJETITE SE PALJEVINE ZAPADNE TRIBINE NA GRBAVICI KAD STE RATOVALI PROTIV UPRAVE NIJE BILO TAKO DAVNO.PA KOSEVA I ULIJETANJA MNIJAKA NA TEREN TUCA SA REDARIMA POLICIJOM,PA ZENICA BACANJE BOMBI I OSTALI GLUPOSTI DA NENABRAJAM! :idea:

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 22 apr 2010, 12:43

cena je napisao/la:
blablabla je napisao/la:sarajlija

vala ne znam po cemu da vam zavidimo :lol: :lol:

nemate stadion, navijaci su boze sacuvaj, divljaci, tabela... stanje u klubu

SVE JE OVO NA GRBAVICI BILO DO PROSLE GODINE,PA VI TO VRLO BRZO ZABORAVITE,PA SJETITE SE PALJEVINE ZAPADNE TRIBINE NA GRBAVICI KAD STE RATOVALI PROTIV UPRAVE NIJE BILO TAKO DAVNO.PA KOSEVA I ULIJETANJA MNIJAKA NA TEREN TUCA SA REDARIMA POLICIJOM,PA ZENICA BACANJE BOMBI I OSTALI GLUPOSTI DA NENABRAJAM! :idea:
Ja cu svaki navijacki incident osuditi, nije bitno jel pod plavom ili bordo zastavom.
P.S. nemoj pricati neboloze, kakvo paljenje zapadne tribine, kakvo ulijetanje? :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 22 apr 2010, 12:46

Zamolio bih mlađe Manijake da ne jedu **** na ovoj temi. Bilo je sranja i kod nas. Ulijatali smo i mi u teren na Koševu, itd..

@Cena Mi smo riješili te probleme u vodstu. Vi imate sada(odlaskom Džineta) masu problema u vodstvu skupine.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 apr 2010, 12:48

Ja sam za svako ovo ulijetanje, lomljenje sve dok ne dođu ljudi kojima je Sarajevo, ispred svih i svega u srcu, u upravu... Ovo će im dat do znanja da će i dalje bit ovako...

Također podržavam ove akcije i u drugim klubovima, jer ova liga je svakako u qrcu pa se nešto mora mjenjat, ako je ovo jedini način, što da ne...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 22 apr 2010, 12:49

GunnerS je napisao/la:Ja sam za svako ovo ulijetanje, lomljenje sve dok ne dođu ljudi kojima je Sarajevo, ispred svih i svega u srcu, u upravu... Ovo će im dat do znanja da će i dalje bit ovako...

Također podržavam ove akcije i u drugim klubovima, jer ova liga je svakako u qrcu pa se nešto mora mjenjat, ako je ovo jedini način, što da ne...
POTPIS ;) ;) ;)

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 22 apr 2010, 12:49

Je li iko čuo šta ono jadno dijete viče na onom snimku. Užas.
Ova balavurdija ne zna šta znači biti roditelj zato se ovako i ponašaju.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 apr 2010, 12:53

GunnerS je napisao/la:Ja sam za svako ovo ulijetanje, lomljenje sve dok ne dođu ljudi kojima je Sarajevo, ispred svih i svega u srcu, u upravu... Ovo će im dat do znanja da će i dalje bit ovako...

pa ti onda potraži neki bolji forum, gdje ćeš naći istomišljenike koji podržavaju linčovanje.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 apr 2010, 12:54

Marseille84 je napisao/la:

POTPIS ;) ;) ;)
i ti.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 13:11

Šteta na stadionu Koševo 30.000 km,al ce biti po djepu .
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 22 apr 2010, 13:19

I ovako losem vremenu za nas klub, mi smo prvi vrhu tabele i borimo se za Evropu, za razliku od nekih....prijatno i dovidjenja ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 apr 2010, 13:45

Nisam neki obozavalac FK Sarajeva, neopravdavam nasilje i divljastvo. Al ipak shvatam gnjev navijaca kada uprava svjesno unistava klub! Problem je kada celnici klubova ne vide da je dogorilo do nokata. Vide samo sebe i svoj profit.
Imamo mi slicna iskustva, samo ne posezemo unistavanju onoga jer ionako malo imamo!
Pa nek vam je sa srecom da sredite stanje u svom klubu! Nek je i nama sa srecom! :idea:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 22 apr 2010, 13:49

Probisvjet je napisao/la:

Nisam neki obozavalac FK Sarajeva, neopravdavam nasilje i divljastvo. Al ipak shvatam gnjev navijaca kada uprava svjesno unistava klub! Problem je kada celnici klubova ne vide da je dogorilo do nokata. Vide samo sebe i svoj profit.
Imamo mi slicna iskustva, samo ne posezemo unistavanju onoga jer ionako malo imamo!
Pa nek vam je sa srecom da sredite stanje u svom klubu! Nek je i nama sa srecom! :idea:

al najzalosnije je sto sarajevo trenutno nema uprave. a oni na klipu se deru uprava napolje. Kako su samo glupi ovi navijaci sarajeva

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 apr 2010, 13:56

@admin

Dajte neki sticky topic u ovom podforumu, da malo preciznije znamo šta smijemo pisati, a šta ne. Šteta je da ne smijemo postavljati neke lijepe koreografije ili navijačke klipove, koje ne vrijeđaju nikoga. Mislim da treba razdvojiti navijače i huligane.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 22 apr 2010, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

veteran

Post Postao/la veteran » 22 apr 2010, 14:04

Mislim da nam ovo nije trebalo u ovolikoj mjeri. Pretjeralo se s udaranjem prašinara i zaštitara. Razumijem frustracije prema igračima i upravi i juriš na ložu je opravdan. Sve ostalo mislim da nije. Mada treba napomenuti da se na snimcima vidi da samo mali broj udara po zaštitarima i policiji. A naša uprava zaslužuje sve! sjetite se samo kako su hordama pravili degenek na zapadu u pretkolu LP. Ovo će biti naš teret koji će mo nositi a vi ostali prestanite srati po HZ. I ti admine zaustavi vrijeđanje navijača Sarajeva!
Dali smo vam povoda da pljujete po nama ali sve ima svoju granicu. Eto svi su ok samo su Horde huligani.
Iako nisam učestvovao u neredima moram reći još jednom da smo pretjerali.
**** ga, bilo je šta je bilo, ne ponovilo se!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 apr 2010, 14:17

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Gigant je napisao/la:ADMINISTRACIJA NEKA SE kralj_je_mrtav BANUJE, ILI NA BILO KOJI NACIN UDALJI SA OVE TEME, JER CIJELO JUTRO SAMO HUSKA...AKO NISTA NA SVOJOJ TEMI TO MOZEMO ZAHTJEVATI!!!
Zasto da se kralj banuje. Zbog toga sto istinu iznosi i shvati covjece da ovdje ne mozes ti nista zahtjevati. Ne vrijedjam nikog, niti imam namjeru, samo govorim ono sto jeste. Osramotili ste klub, grad i drzavu.
Kakvu bola drzavu ???? Kakav grad??? Jel drzavu gdje je svaki politicar lopov ili ratni profiter... Gdje policija izmislja kazne obicnom narodu i lupa po glavi a stiti ratne profitere i mafijase.
Jel klub u kojem uprava krade lovu i gdje sjedi onaj Suman balo ne zna usta otvorit. ,...

Sine nisi ti dovoljno ili star ili dovoljno osvijescen da malo sagledas sire ... :evil:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, HyperOS, N3R3D, Vanja8 i 57 gostiju.