12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Nisam dobro pratila dešavanja ovih dana, skoro vidim da su Semir i Stojan opet van ekipe. Znači li to da eventualni finalist Lige prvaka Bosanac-Hercegovac isto ne bi igrao sutrašnju utakmicu kao ova dvojica? Kako sam upratila, izgubili smo ih zbog kratkog boravka na pripremama. Uopće ne kompariram njihove kvalitete sa finalistima LP, nego tražim smisao ovog poteza... Neka me uputi neko upućeniji. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ne, Spahic ce radit posao drugog stopera i oba beka. Kao i svaki put dosada. Pjanicev posao niko ne moze radit.Virtu4l je napisao/la:Ogi bi mogao u prvih 11, treba nam pokretljiv igrač jer ćemo najvjerovatnije imati posjed, a Spahić će povremeno igrati desetku i raditi Pjanićev posao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mene je samo strah da Lulić opet ne podbaci, koja je to podvala od igraca ..
Treba nam efikasnost, ubitacnost pred golom da ih sameljemo !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ta podvala od igrača je protiv Andore upisala tri asistencije.BadrHari je napisao/la:Mene je samo strah da Lulić opet ne podbaci, koja je to podvala od igraca ..
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Daj Virtu,od tebe sam navikao malo vise orginalnosti,ovo sam vec citao od strane drugog forumasa,nije valjda da si kopirao?Virtu4l je napisao/la:Spahić će povremeno igrati desetku i raditi Pjanićev posao.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Lulic je igrac koji najvise trci na terenu i on ne moze podbaciti, niti za njega zamjenu mozes naci...druga je stvar sto su ga neki forsirali da u isto vrijeme igra i beka i krilo...(mada moram priznati da i ja ocekujem njegov veci doprinos...mada i ovakav do sada je uvijek bivao medju 5,6 naj igraca na tekmama repke)
Neko je postavio ovu formaciju, i moram priznati da je jako zanimljiva, sa Lulicem u sredini a Hajrom i Viscom po strani, time bismo izbjegli sporost u sredini terena kada igraju i medo i pjana u isto vrijeme, mada ni to ne bi bilo strasno jer cemo krenuti s jednim napadacem...bili bismo izuzetno pokretljivi s lulicem, besicem, viscom i izetom u veznom redu + pjanic, pogotovo kada je presing u pitanju, a i jako opasni...a Lulicu ta pozicija nije strana, igrao ju je i u Laziu par puta:
.....................................Begovic..................................
Mujdza.............Stoper.......................Spahic..........Kolasinac
......................................Besic....................................
...................Pjanic..............................Lulic..................
Hajrovic................................................................Visca
.......................................Dzeko..................................
Neko je postavio ovu formaciju, i moram priznati da je jako zanimljiva, sa Lulicem u sredini a Hajrom i Viscom po strani, time bismo izbjegli sporost u sredini terena kada igraju i medo i pjana u isto vrijeme, mada ni to ne bi bilo strasno jer cemo krenuti s jednim napadacem...bili bismo izuzetno pokretljivi s lulicem, besicem, viscom i izetom u veznom redu + pjanic, pogotovo kada je presing u pitanju, a i jako opasni...a Lulicu ta pozicija nije strana, igrao ju je i u Laziu par puta:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
hurem je napisao/la:Lulic je igrac koji najvise trci na terenu i on ne moze podbaciti, niti za njega zamjenu mozes naci...druga je stvar sto su ga neki forsirali da u isto vrijeme igra i beka i krilo.
Ja sam takodje razmisljao o istoj formaciji. Napisao si vec koje su pozitivne stvari, imali bi dosta pokretljivih igraca na terenu, Lulic mnogo trci i bori se. Ali problem je sto je Lulic prilicno nesiguran sa loptom za tu poziciju i sto njegova brzina ne bi dolazila do izrazaja na zgusnutoj sredini.
calcio je napisao/la:hurem je napisao/la:Lulic je igrac koji najvise trci na terenu i on ne moze podbaciti, niti za njega zamjenu mozes naci...druga je stvar sto su ga neki forsirali da u isto vrijeme igra i beka i krilo.
Ja sam takodje razmisljao o istoj formaciji. Napisao si vec koje su pozitivne stvari, imali bi dosta pokretljivih igraca na terenu, Lulic mnogo trci i bori se. Ali problem je sto je Lulic prilicno nesiguran sa loptom za tu poziciju i sto njegova brzina ne bi dolazila do izrazaja na zgusnutoj sredini.
Možda najbolja formacija dosada.Mnogo je bolje staviti Lulica u sredinu nego hajrovica na desetku
.A i da vidimo odgovara li Pjanicu dva brza igrača u sredini, ako podbaci i u ovakvoj formaciji onda stvarno ne znam.
Zadnja izmjena: adoo11, dana/u 11 jun 2015, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Realno krilo koje nema dribling, tehniku, sut, centarsut .. Da nabrajam dalje. S loptom izgleda krajnje traljavo i nesigurno..
Ako ne moze pretrcati igraca ne moze ga ni predriblati ..
Izvlaci ga ta kondicija ali na najvisem nivou to svakako nije dovoljno.
Ko god ga agresivnije cuva on se pogubi.
Nadati se samo njegovoj utakmici kao protiv Andore, a ne kao protiv Argentine ili Izraela npr
Ako ne moze pretrcati igraca ne moze ga ni predriblati ..
Izvlaci ga ta kondicija ali na najvisem nivou to svakako nije dovoljno.
Ko god ga agresivnije cuva on se pogubi.
Nadati se samo njegovoj utakmici kao protiv Andore, a ne kao protiv Argentine ili Izraela npr
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Otprilike su slična i moja razmišljanja. Neophodno je da pokažemo više želje i elana od Izraelaca, a to ćemo postići trkom i zalaganjem svakog pojedinca. Ako krila na iznevjere, ova formacija bi se mogla pokazati kao dobitna i Meša bi je mogao koristiti i u nastavku kvalifikacija.hurem je napisao/la:Lulic je igrac koji najvise trci na terenu i on ne moze podbaciti, niti za njega zamjenu mozes naci...druga je stvar sto su ga neki forsirali da u isto vrijeme igra i beka i krilo...(mada moram priznati da i ja ocekujem njegov veci doprinos...mada i ovakav do sada je uvijek bivao medju 5,6 naj igraca na tekmama repke)
Daj ba ne budite naivni. Eto mi smo njima bas dragi i stvarno jedva cekaju da se izljube s nasim igracima u tunelu prije utakmice.SlevinKelevra je napisao/la:ma ja sam bio ubjedjen da je neko izmislio, ili debelo izvukao iz konteksta ove izjave. jednostavno, tesko da bi ovo neki navijac izjavio, a ne profesionalni sportista. ja ponavljam, treba se sjetiti maksimalno korektnog docek koji su imali nasi igraci i navijaci u izraelu, i da se po tome ravnamo.Interista je napisao/la:Na njihovoj oficijalnoj fb stranici nema izjava kao sto pisu nasi mediji koji vjerujem napumpavaju kao i obicno i izmisljaju vijesti.. a i komentari na stranici im nisu u stilu mrznje ako je vjerovati translatoru
i jos nesto, ovo jako osiguranje sto ih prati nema veze sa nama. jednostavno, ovako je kod njih jos od onog devra na olimpijadi u minhenu.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
-
- Kontakt:
ok, ali zasto ste sigurni da necemo krenuti sa dva napadaca?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Zato sto je Vedo letva.džakailibu je napisao/la:ok, ali zasto ste sigurni da necemo krenuti sa dva napadaca?
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ma male su sanse da Mesa u ovakvoj situaciji gdje nam samo pobjeda igra da sansu Vedadu ili Djuricu od kojih nijedan nije u formi.džakailibu je napisao/la:ok, ali zasto ste sigurni da necemo krenuti sa dva napadaca?
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Eto Lulic je ubleha, a jedan od rijetkih koji igra standardno u ekipi koja će najvjerovatnije igrati LP. Da je više takvih ubleha.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
gdje pise da treba da se ljubimo? nema nikakvog razloga da utakmica ne bude odigrana u fer atmosferi kako je to i obicno na tekmama u zenici. objasni onda kako je nasa himna docekana bez ijednog zvizduka na stadionu od 30 000 ljudi ako nas tako ne mogu smisliti ocima? ja mislim da su neki prizeljkivali to, pa da mogu reci kao su izraelci ovakvi ili onakvi, a nidje vezeKeenan.- je napisao/la:Daj ba ne budite naivni. Eto mi smo njima bas dragi i stvarno jedva cekaju da se izljube s nasim igracima u tunelu prije utakmice.SlevinKelevra je napisao/la:ma ja sam bio ubjedjen da je neko izmislio, ili debelo izvukao iz konteksta ove izjave. jednostavno, tesko da bi ovo neki navijac izjavio, a ne profesionalni sportista. ja ponavljam, treba se sjetiti maksimalno korektnog docek koji su imali nasi igraci i navijaci u izraelu, i da se po tome ravnamo.Interista je napisao/la:Na njihovoj oficijalnoj fb stranici nema izjava kao sto pisu nasi mediji koji vjerujem napumpavaju kao i obicno i izmisljaju vijesti.. a i komentari na stranici im nisu u stilu mrznje ako je vjerovati translatoru
i jos nesto, ovo jako osiguranje sto ih prati nema veze sa nama. jednostavno, ovako je kod njih jos od onog devra na olimpijadi u minhenu.
- Principatus
- Kontakt:
Bojim se da cemo igrati sa Hajrovicem kao nekom vrstom 10ke/viseci spic, no to nije vjerovatno. Inace ce ici mnogo po krilima, a Pjanic bi mogao kroz sredinu da igra jednu ulogu koja ce ga dosta potrositi kroz utakmicu. Steta sto Salihovic nije tu, niti Vrancic, jer bi nam to dalo sirinu i omogucilo Pjanicu da igra 10ku ili da se povuce vise prema centru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Prije nekoliko mjeseci sam u Tailandu upoznao dvije Izraelke, jedna je cak bila uciteljica arapskog, pametne zene otvorenog duha, a bogami i lijepe su bile.SlevinKelevra je napisao/la:ne bi se bas kladio... mislim da je istina blize tome da su izrael i izraelci puno normalniji nego sto se u svijetu pokusava prikazati.invincible1921 je napisao/la:
ja bi se takodjer smio zakeleti da prosjecni gradjanin ili sportista izraela nema pojma da uopste zive muslimani u BiH

Trebamo ih klepnuti na terenu, a na tribinama uvjek biti gospoda.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bas cudna neka situacija sto se reprezentacije tice , dosada se prije na sedam dana znalo otprilike sastav, moglo se barem po slikama sa treninga zakljuciti ko bi mogao u prvih jedanaest a sad nista
Citam maloprije na nekom portalu prognozitanje rezultata i moguce formacije i mogu slobodno reci da su forumasi mnogo kreativniji sto se toga tice.Ovdje je bilo par zanimljivih formacija od one sa Lulicem u vezi ili Hajrovicem na desetki dok tamo raja uglavnom zagovara Ibisevica u tandemu sa Dzekom i Medunjanina u vezi.
Sve u svemu, nadam se da ce nas Mesa obradovati sa pobjedom a vjerujem da ce bez obzira ko igrao svaki od momaka dati svoj maximum da se ova utakmica dobije .

Sve u svemu, nadam se da ce nas Mesa obradovati sa pobjedom a vjerujem da ce bez obzira ko igrao svaki od momaka dati svoj maximum da se ova utakmica dobije .

#15.10.2013 !!!
Volio bih da pocnemo sa jednim napadacem, Vedo mora na klupu nije vrjedno rizika da on pocne da igramo sa dva napadaca obzirom na njegovu formu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.