Izbori

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne mogu se prestat smijatRoberto Mancini sve manje vjeruje hrvatskom reprezentativcu.Minutažu mu daje na kapaljku, a već duže vrijeme velika mu je želja Chelseajev Juan Cuadrado, igrač koji pokriva Kovačićevu poziciju.
Fudbaler Mančester Sitija Aleksandar Kolarov započeo je danas pregovore oko prelaska u Inter, prenosi italijanski Skaj Sport. Direktor Nerazura Pjero Ausilio sastao se danas u Milanu sa agentom srpskog reprezentativca Serđom Bertijem, a ključnu ulogu u transferu mogao bi da ima trener Roberto Manćini koji je Kolarova doveo u Siti 2010. godine.
Ova 3m su mi nekako malo,ali to je već gotovo 15m sada (Alvarez).After a 1-1 draw with Pescara that ended just minuted ago Bologna have now secured promotion and will return to the Serie A next season. This brings some positive news for Inter ahead of the summer mercato as Bologna’s promotion triggers the immediate purchase of on-loan player, Ibrahima Mbaye. The newly promoted team will have to pay a sum of approximately 3m for the permanent services of the Senegalese defender. Mbaye is now tied to Bologna until 2019.
Udinese president Franco Soldati has been speaking to ‘Radio Kiss Kiss Napoli’ and has denied a possible departure of midfielder Allan, who is being courted by Napoli and Inter.
“Allan? There are many clubs after him in addition to Napoli. He’s a growing young player but he will remain in Udine for another year to mature.”
+1m od Spendlhofera. Bice vjerovatno jos, 3m od Schellota, 4m od Perreire(Leeds je poslo ponudu ako ga oni ne otkupe), Sampdorija hoce Andreollija, Genoa i Chievo Obija, Sevilla Krhina, uvalit kome Guarina i Kuzmanovica i eto finih para.SiamoNoi je napisao/la: Ova 3m su mi nekako malo,ali to je već gotovo 15m sada (Alvarez).
Dize covjek cijenu. Samo ne znam sta se toliko ceka. Uzet ce nam ljudi sve ciljeve i sta cemo onda, dovest opet nekog polovnjaka.SiamoNoi je napisao/la: “Allan? There are many clubs after him in addition to Napoli. He’s a growing young player but he will remain in Udine for another year to mature.”
Izgleda da se ozbiljno zahuktava oko Perisica i Di Marzio je piso da ga hocemo. Vjerovatno ce to i bit cijena, plus mozda neki bonusi.Tritolone je napisao/la: Spominje se Perisic za 15 mil eura, sta je preskupo po meni, 12-13 max. To bi isto moga bit dobar ulov, pitanje kako bi mu sjela Italija.
jbga, nek je Podloski pojacanje nea sta.JoseMourinho je napisao/la:Majko moja na sta je inter spao kad se perisic smatra pojačanjem![]()
nije ni onaj društveni manijak al bgm nije ni Perišić bar po meniLillard je napisao/la:jbga, nek je Podloski pojacanje nea sta.JoseMourinho je napisao/la:Majko moja na sta je inter spao kad se perisic smatra pojačanjem![]()
15 milijuna za Perisica je kradja s obzirom na danasnje trziste.
Da ga yebes saciri je ku.rac od desetke, on je krilo a 10-toku može Kovačić ili hernanes ili igrat 4-3-3 bez ciste desetkeJericho je napisao/la:Perišić bi nam odlično došao... 15mil nije puno za takvog igrača...
e'o nesto ovako nebi bilo loše....
____________Icardi____________
Perišić______Shaqiri_____Cuardado
________Kovačić__Motta?_______
btw. nadam se da u "deal" za Ivana uvalimo Ranocchiu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.