FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 11 jun 2015, 16:11

ChWilla je napisao/la:"toliko godina" su trenutno dvije. tim rezonom za fk sarajevo ne bi ostao da navija niko do prošle godine, a za nas u periodu 2004-2009 isto tako.

i nije racionalno vjerovati da 15 utakmica možeš jedini u ligi ostati neporažen na sreću. ili da će naši mladi igrači dogodine biti lošiji, a ne bolji. mislim vjerujte slobodno, ali je praznovjerje.
Nisam ja reko da se ne treba navijat, ja cu uvijek navijat. Sjecam se ja vremena i kad sam bjezo iz skole da bi doso i bio sa 500 ljudi na jugu...al nije to ni bila tema. Ja samo kazem da ne mozemo pricat hvalospjevove i govorit SVAKA CAST RADI SE DOBRO ,a najtrofjeniji klub da bude 4 godine bez trofeja....Sto je najgore svake godine ista prica.
=\_1921_/=

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 jun 2015, 16:47

Gredić,Šiljak, Misimović su nešto najvažnije što Želji sad treba i što Željo trenutno ima. Ovo je mnogo važnija utakmica od one na terenu. Ja se njima divim protiv kakve bagre, uhljupa i debila se oni bore, još na to sve dodaš ove nezahvalne navijače.. Nadam se da ce uspjeti u svojim namjerama jer ako budu "poraženi" možemo se pozdraviti sa našim klubom.. ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 jun 2015, 16:52

Cekaj, Sarajevo dovelo Zolja, Sloboda Ordagica, a mi nismo Jankovica i zato nije nikako dobro???
Cudan rezon, blago receno :shock:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 11 jun 2015, 16:57

Željooooo je napisao/la:Gredić,Šiljak, Misimović su nešto najvažnije što Želji sad treba i što Željo trenutno ima. Ovo je mnogo važnija utakmica od one na terenu. Ja se njima divim protiv kakve bagre, uhljupa i debila se oni bore, još na to sve dodaš ove nezahvalne navijače.. Nadam se da ce uspjeti u svojim namjerama jer ako budu "poraženi" možemo se pozdraviti sa našim klubom.. ;)
Upravo tako a mnogi nece to da skontaju.....

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 11 jun 2015, 17:05

Kakvi argumenti. Ubjedili ste me nema sta, da nema Gredica i Siljka ne bi bilo ni Zelje. :pray: :pray:
KHAJ PRICE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 jun 2015, 17:35

invincible1921 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:"toliko godina" su trenutno dvije. tim rezonom za fk sarajevo ne bi ostao da navija niko do prošle godine, a za nas u periodu 2004-2009 isto tako.

i nije racionalno vjerovati da 15 utakmica možeš jedini u ligi ostati neporažen na sreću. ili da će naši mladi igrači dogodine biti lošiji, a ne bolji. mislim vjerujte slobodno, ali je praznovjerje.
Nisam ja reko da se ne treba navijat, ja cu uvijek navijat. Sjecam se ja vremena i kad sam bjezo iz skole da bi doso i bio sa 500 ljudi na jugu...al nije to ni bila tema. Ja samo kazem da ne mozemo pricat hvalospjevove i govorit SVAKA CAST RADI SE DOBRO ,a najtrofjeniji klub da bude 4 godine bez trofeja....Sto je najgore svake godine ista prica.
u ovom trenutku dvije. da bi bile četiri trebaju još dvije. zašto to slutiti sada, hoće l' nam nešto bolje biti?

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 jun 2015, 17:39

DANDY je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Gredić,Šiljak, Misimović su nešto najvažnije što Želji sad treba i što Željo trenutno ima. Ovo je mnogo važnija utakmica od one na terenu. Ja se njima divim protiv kakve bagre, uhljupa i debila se oni bore, još na to sve dodaš ove nezahvalne navijače.. Nadam se da ce uspjeti u svojim namjerama jer ako budu "poraženi" možemo se pozdraviti sa našim klubom.. ;)
Upravo tako a mnogi nece to da skontaju.....
Jednostavno nisam mogao više da trpim, morao sam ovo napisati što sam napisao gore.
Ljudi sredili i generalnog sponzora i investitore koji bi uložili u onih 49 % i opet neki ne znam kako da ih nazovem pleme im ****.m, to sjebase radi sitnih svojih interesa :cry: Isti slucaj je bio sa Koldžom ono kad je Ivica sredio investitore koji bi izgradili stadion, on se nije mogao ogrebati u tome i sjeba.o sve. Pu jeb.em ti taj pogani mentalitet :oops: Almir Gredić hoće da od Želje napravi firmu u kojoj ce se znati ko šta radi, mnogima to ne odgovara jer više nece biti grebanja od kluba i na sve moguće načine rade opstrukcije.
Nisam pravnik ali bih želio da znam na koji način se može skupština kluba očistiti od takvih likova,? postoji li neki način da se uradi ono što su Amar i Greda(reorganizacija radnih mjesta) uradili i na taj način otjerali neke parazite iz uprave. Dajte malo ljudi aktivirajte se, borite se za naš klub, dođite na neku skupštinu kluba i pogledajte kakvi ljudi tu sjede, pola njih ne zna pricati kako treba, al eto busaju se u prsa kako su oni neki faktor u Želji a 90% njih ne ide na utakmice i nema člansku kartu. Ova uprava je još ovu sezonu tu, kad oni odu nek nam je Bog na pomoći..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 jun 2015, 17:39

ChWilla je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:

u ovom trenutku dvije. da bi bile četiri trebaju još dvije. zašto to slutiti sada, hoće l' nam nešto bolje biti?
Racunao sam ako i iduce ne osvojimo ...doduse zajebo sam se za jednu :D Pa ne slutim nego samo kaze valjda forum i sluzi za to. Međutim ako ne osvojimo opet ce se ista prica pricat...BITNO JE DA SMO PODMLADILI, GREDIC HA HU DUGOVI a ko god pokusa rec ovo sto sam ja naveo na kraju sezone ukoliko ne osvojimo rece mu da je pljuvac
=\_1921_/=

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 jun 2015, 18:10

pa bogami slutiš. četiri je duplo više od dvije. i teško da će iko pričati istu priču ako to bude.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 jun 2015, 18:12

ChWilla je napisao/la:pa bogami slutiš. četiri je duplo više od dvije. i teško da će iko pričati istu priču ako to bude.
Imo sam vazda 3 iz mat naguz.ove :D i pod 4 sam mislio ako ne osvoijmo iduce godine...to ce bit 3 jer nismo prosle ove i iduce :hmmmmm:
=\_1921_/=

champions1921

Re: Odg: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 11 jun 2015, 18:28

Željooooo je napisao/la:
Jednostavno nisam mogao više da trpim, morao sam ovo napisati što sam napisao gore.
Ljudi sredili i generalnog sponzora i investitore koji bi uložili u onih 49 % i opet neki ne znam kako da ih nazovem pleme im ****.m, to sjebase radi sitnih svojih interesa :cry: Isti slucaj je bio sa Koldžom ono kad je Ivica sredio investitore koji bi izgradili stadion, on se nije mogao ogrebati u tome i sjeba.o sve. Pu jeb.em ti taj pogani mentalitet :oops: Almir Gredić hoće da od Želje napravi firmu u kojoj ce se znati ko šta radi, mnogima to ne odgovara jer više nece biti grebanja od kluba i na sve moguće načine rade opstrukcije.
Nisam pravnik ali bih želio da znam na koji način se može skupština kluba očistiti od takvih likova,? postoji li neki način da se uradi ono što su Amar i Greda(reorganizacija radnih mjesta) uradili i na taj način otjerali neke parazite iz uprave. Dajte malo ljudi aktivirajte se, borite se za naš klub, dođite na neku skupštinu kluba i pogledajte kakvi ljudi tu sjede, pola njih ne zna pricati kako treba, al eto busaju se u prsa kako su oni neki faktor u Želji a 90% njih ne ide na utakmice i nema člansku kartu. Ova uprava je još ovu sezonu tu, kad oni odu nek nam je Bog na pomoći..
Zašto se ne kažu javno imena tih ljudi koji opstruiraju? Ne znam u čemu je fazon. Ako postoje debili kojima ne odgovara napredak kluba onda ih javno treba prozvati.
BUDI ŽELJO !!!

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 11 jun 2015, 18:41

Bice uskoro i to!

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 11 jun 2015, 18:42

Treba te lezihljeboviće s noge na nogu nabiti iz kluba
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 11 jun 2015, 18:55

Mozda se ovaj pojavi na prozivci : http://www.transfermarkt.co.uk/irfan-sa ... ler/217273.
Jucer u Konzumu u Ilijasu sa Odom neki covjek prica kako treba da ga pogleda daju mu CD od ovog momka,(zapamtio sam mu ime Sahman i da je pominjao mladu repreznetnaciju Crne Gore pa je to vjerovatno ovaj) uglavnom ovaj mu govori da ce pogledati i tako, to je sto sam mogao cuti preko uha :D .

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 jun 2015, 18:56

ta je bila priča i prošle godine u ova doba.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 11 jun 2015, 18:56

Nisam pravnik ali bih želio da znam na koji način se može skupština kluba očistiti od takvih likova,? postoji li neki način da se uradi ono što su Amar i Greda(reorganizacija radnih mjesta) uradili i na taj način otjerali neke parazite iz uprave. Dajte malo ljudi aktivirajte se, borite se za naš klub, dođite na neku skupštinu kluba i pogledajte kakvi ljudi tu sjede, pola njih ne zna pricati kako treba, al eto busaju se u prsa kako su oni neki faktor u Želji a 90% njih ne ide na utakmice i nema člansku kartu. Ova uprava je još ovu sezonu tu, kad oni odu nek nam je Bog na pomoći..[/quote]

Ako je ovo tacno onda uprava ima moju punu podrsku. Moraju se svi u klubu aktivirati i raditi svoj posao, a i mi navijaci. Ne znam tacno kako stvari stoje sa statutom, nikad da ga detaljno procitam, ali za Zelju bi bilo najbolje da se pretvori u dionicko drustvo gdje bi 49% dionica kupili investitori, po mogucnosti vise njih (mozda da nam Amar dovede kakve bogate Arape), a 51% da ostane u vlasnistvu kluba i navijaca (26% / 25 %), tako da klub bude vecinski vlasnik, a i da svaki navijac, simpatizer Zelje moze kupiti odredjeni broj dionica (kao uslov za kupovinu dionica obavezati dionicara da je clan kluba, a clansku kartu podici na 50 km i neka navijaci budu generalni sponzor). Sigurno bi tu bilo onih Zeljinih navijaca koji imaju vise novca, ulozili bi novac u Zelju. Prije toga procijeniti vrijednost svega onoga sto je u vlasnistvu kluba, a to nije manje od 20 miliona km. Kad bi ovo uradili imali bi dovoljno novca da sredimo Grbavicu i jos svasta nesto. Ne znam, ali moje je misljenje da se mora napraviti nesto u evropskim takmicenjima da se privuku investitori.

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 11 jun 2015, 19:09

Bez jakog sponzora mi ne možemo puno .... uglavnom sezona još nije gotova(kalendarski ona traje još do 30.06). .... ali ukoliko ovako nastave nemojte da opet čudi slaba posjeta nikakva prodaja u fan shopu. Trpiili smo 2 godine rekli su da če krajem 2014. godine izači iz krize , a ono opet nema para , samo jedno pitanje odakle recimo veležu pare mi svake godine izađemo u evropu, eto para od uefe, od gledalalca... pa se svsake godine skoro proda neko Bekrić, Zolotić, Višča , Adilović , Đeko... dok Velež nikada nije izašao u evropu nikakda nisu igrača prodali pa opet plačaju Maletić, Hebibiovića, Zolja, Jankovića isl i to vjerovatno redovno jer svake godine dobiju licencu.....P zar se ne može omogučiti plata za prvih 11 po pet Hiljada KM to je mjesečno 55 Hiljada KM na godišnjem nivou to je 660 000 km pa, mi čemo u slučaju prolaska u drugo pretkolo Ako Bog da dobiti 800 000 km a da ovi što su na klupi ... budu iz naše škole fudbala...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 jun 2015, 19:15

IvicaOsim je napisao/la:Bez jakog sponzora mi ne možemo puno .... uglavnom sezona još nije gotova(kalendarski ona traje još do 30.06). .... ali ukoliko ovako nastave nemojte da opet čudi slaba posjeta nikakva prodaja u fan shopu. Trpiili smo 2 godine rekli su da če krajem 2014. godine izači iz krize , a ono opet nema para , samo jedno pitanje odakle recimo veležu pare mi svake godine izađemo u evropu, eto para od uefe, od gledalalca... pa se svsake godine skoro proda neko Bekrić, Zolotić, Višča , Adilović , Đeko... dok Velež nikada nije izašao u evropu nikakda nisu igrača prodali pa opet plačaju Maletić, Hebibiovića, Zolja, Jankovića isl i to vjerovatno redovno jer svake godine dobiju licencu.....P zar se ne može omogučiti plata za prvih 11 po pet Hiljada KM to je mjesečno 55 Hiljada KM na godišnjem nivou to je 660 000 km pa, mi čemo u slučaju prolaska u drugo pretkolo Ako Bog da dobiti 800 000 km a da ovi što su na klupi ... budu iz naše škole fudbala...
Ja ga **** ko Kokotu, Kosoricu ili Bucanu da 5 milja mjesecno.

Ne mozes ocekivati da svi igraci imaju tolike pare, pa u Sarajevu nemaju svi toliko jbte, jos pricas samo za prvih 11, kao da imas samo 11 igraca u klubu, ostali nek` igraju za topli obrok? Put je tezak za izlazak iz krize, nece to moci za godinu-dvije, to je na duze staze, zasto mislis da se okrecemo omladinskom pogonu? Nije sigurno zbog sezonu/dvije nego je plan na duze staze. Ne trebaju ti insajderi, ukljucis mozak i vidis sam neke stvari.

Najgori trenutak se izabrao za kuhanje i pljuvanje, nije sada vrijeme ljudi moji za to. Zelji je tesko a svejednos e bori za trofeje, polako, prema mojim informacijama sve ide svojim tokom.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 jun 2015, 19:16

realno bi još veće bacanja para od davanja tih para takvim igračima bilo da djeca koja su i bolja od njih, a koja imaju vrijednost za prodaju sjede na klupi.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 jun 2015, 19:19

@ivica
Ne bi ja Amira na klupu stavio da dodje 100 Jankovića, Hebibovica i sličnih.. Kako mi samo ne cijenimo svoje. Ti koje si pobrojao iz Veleža se sa loptom nisu sastavili protiv nas a eto trebali smo ih dovesti. Bolji i vrijedniji su Amir i Kerim pojedinacno nego svi ti nabrojani zajedno..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 11 jun 2015, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.