FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesu se oni nudili Zelji i trebalo da se spoje tako reci medjutim iz nekog razloga se to nije desilo i sad ce se spojiti sa nama i ne vidim nista lose u tome, a mi da pravimo novi klub vjeruj mi da nema smisla niti vjerujem nekog prevelikog interesa dok je SFK vec formiran klub i daleko bolja opcija
Pyro is not a crime !
godinama mi njega zelimo jer znamo koliko je dobar i nadam se da ce to i pokazati jer nazalost cesto nam se desavalo da takvi igraci izgore, padnu pod pritiskom u Sarajevu i ne pokazu ni djelic svog talenta pa se nadam se to nece desiti i sa Anelom i da ce sto kazes i u repku biti pozvan1922VFC1981 je napisao/la:Neka odigra kako je proslo proljece igrao i pozvat ce ga u reprezentaciju,vidjet cete kakva je cigra ani.Da je igrao u zelji ili kod vas prosle sezone vec bi imao nastupa za repku

Pyro is not a crime !
Slabo sam pratio zadnjih dana situaciju radi obaveza. Da li je klub zvanično već potpisao ugovor da se pruključe bordo porodiciOrton je napisao/la:SFK je vec zavrsena stvar i od dana potpisa ugovora se zovu FK.Sarajevo

SRETAN BROJ - 1725
Re: RE: Re: FK Sarajevo
U narednim danima ce biti potpisano sve.Ali je zavrseno sve sa pravne stranepitic je napisao/la:Slabo sam pratio zadnjih dana situaciju radi obaveza. Da li je klub zvanično već potpisao ugovor da se pruključe bordo porodiciOrton je napisao/la:SFK je vec zavrsena stvar i od dana potpisa ugovora se zovu FK.Sarajevo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hvala na odgovoruOrton je napisao/la:U narednim danima ce biti potpisano sve.Ali je zavrseno sve sa pravne stranepitic je napisao/la:Slabo sam pratio zadnjih dana situaciju radi obaveza. Da li je klub zvanično već potpisao ugovor da se pruključe bordo porodiciOrton je napisao/la:SFK je vec zavrsena stvar i od dana potpisa ugovora se zovu FK.Sarajevo

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Ani zaduzio 13-ku... Ne uprati, koji je Bekic? 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
HahahahHahh halalite! Bio tek ustao, nisam vas upratioDrustveniParazit je napisao/la:samo naprijed mali plavi nema titule!

Hebibe willkommen.
Idemo po Subicaaa

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Aerodromsko
- Kontakt:
Dobro dosao Anele ! 

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
A od sutra malo odbrane
Dodje ovaj forum sebi, sta reci dobro dosao Hebibovicu, po rijecima Ibrak krece cistka lagana, jedni u prodaju drugi na posudbu nema dzabe niko
Mosa RajvoSa
tako i trebapitarlOOk je napisao/la:Dodje ovaj forum sebi, sta reci dobro dosao Hebibovicu, po rijecima Ibrak krece cistka lagana, jedni u prodaju drugi na posudbu nema dzabe niko

Pyro is not a crime !
Bravo Ibrače , bravo uprava. Anele dobro došao , nadam se da ces u Sarajevu pruzati svoje najbolje partije i da cemo rijesiti problem u zadnjih 4 5 godina -desni bek 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Dobro bi bilo da i Subic potpise da smo i lijevo mirni
- Aerodromsko
- Kontakt:
Okrenut' se stranom trzistu sada
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Ovo je vec nesto..
Taman me bio poceo da nervira sa odugovlacenjem..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Ovaj put probni radi 15 dana, ali nisam zadovoljio, Nije za mene lopata kuknjavahilmo je napisao/la: Kakva je plata u Banovicima?![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Izgleda bilo koristi sto smo ga sinoc naruzili zbog odugovlacenja 

Bekan je 19belosevic28 je napisao/la:Ani zaduzio 13-ku... Ne uprati, koji je Bekic?

-
- Kontakt:
Dvije radosne, znam koji je Bekic broj, a i to znaci da je Bandovic bivsishaman7 je napisao/la:Bekan je 19belosevic28 je napisao/la:Ani zaduzio 13-ku... Ne uprati, koji je Bekic?

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
----------velkoski------benko--------------
--bekic---stojcev--radovac---duljevic---
--subic---kovacevic--tatko---hebibovic--
--------------------delac---------------------
S tim da na stoperu imamo još i mladog Mihojevica, na klupi nam još sjede Bekic,Bilbija,Andjusic,Alispahic,Puzi,Rustemovic....
Samo jednog još nismo doveli
--bekic---stojcev--radovac---duljevic---
--subic---kovacevic--tatko---hebibovic--
--------------------delac---------------------

S tim da na stoperu imamo još i mladog Mihojevica, na klupi nam još sjede Bekic,Bilbija,Andjusic,Alispahic,Puzi,Rustemovic....
Samo jednog još nismo doveli

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Dadox, kogmagie46, MaroonBjelave, ristagrad, tajsamja, tutankamon1905, Vanja8 i 38 gostiju.