RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

1922VFC1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la 1922VFC1981 » 10 jun 2015, 23:56

shaman7 je napisao/la:nesto imam osjecaj da ce svi ostati na kraju tu u Mostaru, osim Anija koji je , kako sam cuo, vec napustio Mostar i znat ce se za koji dam gdje ce zavrsit. Naravno, isticu ugovori, interesuju se.klubovi za kvalitetne a slobodne igrace. Mi i ne mozemo znati hoce li svi ovi produziti ugovore, to zna samo vrh kluba. Skahic se odma nakon zadnjeg kola povezao sa Slobodom, kazi zavrseno , bila, gotovo, kad oni Kostica za stopera doveli. Sve to ima nesto svoje, pricekajmo jos malo :-D
Druze ti ovdje zestoko supljiras,Anija svaki dan vidjam u gradu danas je bio u vikendici u Blagaju,danas je bio na kafi u blejicevoj,neki dan A3 njegova na parkingu tu je nigdje nije otisao :D ..Samo opusteno
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jun 2015, 23:56

shaman7 je napisao/la:nesto imam osjecaj da ce svi ostati na kraju tu u Mostaru, osim Anija koji je , kako sam cuo, vec napustio Mostar i znat ce se za koji dam gdje ce zavrsit. Naravno, isticu ugovori, interesuju se.klubovi za kvalitetne a slobodne igrace. Mi i ne mozemo znati hoce li svi ovi produziti ugovore, to zna samo vrh kluba. Skahic se odma nakon zadnjeg kola povezao sa Slobodom, kazi zavrseno , bila, gotovo, kad oni Kostica za stopera doveli. Sve to ima nesto svoje, pricekajmo jos malo :-D
Pa i hoće na kraju, s tim što se znalo poodvano da će Ani u inostranstvo, jer je tako obećao svima u klubu koji su bili i više nego korektni prema njemu...

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 jun 2015, 23:57

kazem, kako sam cuo i dobio informaciju od pitara. Lazu oni meni, i ja tebi :-P

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 11 jun 2015, 00:32

Denis Zvonić
Im Team seit: 01.07.2011
Vertrag bis: 30.06.2015
:lol: :lol: :lol:
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 11 jun 2015, 00:34

Ja bih zamolio nase forumase da nas postede i ne plasiraju nam ovde dezinformacije,pouinformacije i zelje i pozdrave drugih klubova.Molim vas nemojte,ima nas ovdje malo starijih koje takve stvari nerviraju.
Ovdje bi se trebalo pisati sa malo vise odgovornosti prema velikanu ,to sto nam ne ide kako bismo zeljeli ne daje nikome za pravo da nam podcjenjuje i na taj nacin vrijedja klub.Na kraju krajeva mozemo bar sacekati zvanicne informacije kad dodju i onda iznosti misljenja
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA i jos jednom MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 11 jun 2015, 00:55

rodjenisa je napisao/la:Ja bih zamolio nase forumase da nas postede i ne plasiraju nam ovde dezinformacije,pouinformacije i zelje i pozdrave drugih klubova.Molim vas nemojte,ima nas ovdje malo starijih koje takve stvari nerviraju.
Ovdje bi se trebalo pisati sa malo vise odgovornosti prema velikanu ,to sto nam ne ide kako bismo zeljeli ne daje nikome za pravo da nam podcjenjuje i na taj nacin vrijedja klub.Na kraju krajeva mozemo bar sacekati zvanicne informacije kad dodju i onda iznosti misljenja
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA i jos jednom MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
pretpostavljam da si na mene mislio, s obzirom da sam dosta aktivan i na drugim temama. Sve vam je ovdje preneseno donekle provjerene informacije. kao i mozda sam prvi bio koji je spomenuo da je propao transfer jankovica u zelju koja je zapocela kao 'mahalska', pa sta je na kraji bilo. Sve pisem u korist Veleza, i kada ne ide uvijek realno sagledam, ali nisam tome ja kriv sto nema luno toga pozitivnog u zadnje vrijeme. :-D

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 11 jun 2015, 07:40

Pa ti evo danima trpas Anija pitarima,pises na svim temama sa odusevljenjem kako je gotova stvar da je njihov .Analiziras s pitarima kakvo ce im pojacanje biti ,kako je JEFTIN itd.A u isto vrijeme sutis na bezocne lazi jednog ublehasa koji objasnjava nekome da je Anijeva plata u Velezu 8 stoja i na taj nacin vrijedja i potcjenjuje tvoj klub.O uobicajenom pljuvanju po nasim ljudima je suvisno trositi rijec ,bez obzira sto su za svog mandata prakticno spasili Velez od propasti i sto ce svojim naslijednicima ostaviti ciste racune bez marke duga i na taj nacin pripremiti sve uslove da se privatizacija kluba izvrsi na najbolji moguci nacin.O tome da recimo ja iz Sarajeva imam vise posjeta i domacim i gostujucim utakmicama od dosta vas koji se tako ponasate i unosite nemir i smutnju medju nase navijace je u najmanju ruku sramno govoriti.Jeste li svjesni da ste navijaci Veleza,kluba koji je generacijama navijaca donosio radost i veselje,kluba za kojeg i dan danas mnogi njegovi navijaci diljem planete zive i raduju se i najmanjem uspjehu ,isto tago tuguju i prozivljavaju svaku njegovu nedacu.Imajte molim vas malo vise postovanja prema slavnom imenu njegovom,prema igracima sto kroz njegovu historiju pronesose slavu i grada Mostara i kluba Veleza.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 jun 2015, 09:29

Evo Dželo potvrdio riječi pojedinih forumaša da nas nijedan igrač dosad nije napustio. Igračima pod ugovorom su predstavljene ambicije za narednu sezonu i šta se od njih očekuje. Sa igračima kojima je istekao ugovor je već razgovarano. Neki su već pristali na produženje istih. Krajem sedmice će doći do produženja ugovora sa većinom njih. Pripreme kreću 21 juna. ;)

Prvi dio priprema je u Mostaru i Čitluku, dok će visinske pripreme biti na Zlatiboru. ;)

Velike su šanse i da Ani ostane.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 11 jun 2015, 10:05

AlemC85 je napisao/la:Evo Dželo potvrdio riječi pojedinih forumaša da nas nijedan igrač dosad nije napustio. Igračima pod ugovorom su predstavljene ambicije za narednu sezonu i šta se od njih očekuje. Sa igračima kojima je istekao ugovor je već razgovarano. Neki su već pristali na produženje istih. Krajem sedmice će doći do produženja ugovora sa većinom njih. Pripreme kreću 21 juna. ;)

Prvi dio priprema je u Mostaru i Čitluku, dok će visinske pripreme biti na Zlatiboru. ;)

Otkud sad to ?
Zar se ne raspadamo :?: :damn:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 jun 2015, 10:09

rodjenisa je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Evo Dželo potvrdio riječi pojedinih forumaša da nas nijedan igrač dosad nije napustio. Igračima pod ugovorom su predstavljene ambicije za narednu sezonu i šta se od njih očekuje. Sa igračima kojima je istekao ugovor je već razgovarano. Neki su već pristali na produženje istih. Krajem sedmice će doći do produženja ugovora sa većinom njih. Pripreme kreću 21 juna. ;)

Otkud sad to ?
Zar se ne raspadamo :?: :damn:
ma pusti šuplje drug...Velež se na kraju pita. neće oni iz Veleža, zato što je klub prema njima maksimalno korektan... ;)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 11 jun 2015, 10:55

rodjenisa je napisao/la:Pa ti evo danima trpas Anija pitarima,pises na svim temama sa odusevljenjem kako je gotova stvar da je njihov .Analiziras s pitarima kakvo ce im pojacanje biti ,kako je JEFTIN itd.A u isto vrijeme sutis na bezocne lazi jednog ublehasa koji objasnjava nekome da je Anijeva plata u Velezu 8 stoja i na taj nacin vrijedja i potcjenjuje tvoj klub.O uobicajenom pljuvanju po nasim ljudima je suvisno trositi rijec ,bez obzira sto su za svog mandata prakticno spasili Velez od propasti i sto ce svojim naslijednicima ostaviti ciste racune bez marke duga i na taj nacin pripremiti sve uslove da se privatizacija kluba izvrsi na najbolji moguci nacin.O tome da recimo ja iz Sarajeva imam vise posjeta i domacim i gostujucim utakmicama od dosta vas koji se tako ponasate i unosite nemir i smutnju medju nase navijace je u najmanju ruku sramno govoriti.Jeste li svjesni da ste navijaci Veleza,kluba koji je generacijama navijaca donosio radost i veselje,kluba za kojeg i dan danas mnogi njegovi navijaci diljem planete zive i raduju se i najmanjem uspjehu ,isto tago tuguju i prozivljavaju svaku njegovu nedacu.Imajte molim vas malo vise postovanja prema slavnom imenu njegovom,prema igracima sto kroz njegovu historiju pronesose slavu i grada Mostara i kluba Veleza.
Pa bolane :D . Normalno da ne bih volio da nas iko napusti, nego da još dovedemo 5-6 igrača dobrih pa da napadnemo vrh. Ali evo kakvoj sam situaciji prisustvovao. Ani je u jednom od kafica gdje uvijek bude dosao sa par dresova, podijelio raji sto sjedi sa njima, pozdravio se sa dosta njih, još mu samo nisu počeli skandirati da ti bude potpuno jasno da čovjek ode iz Mostara, ili ako ništa od te raje. Ali eto kako reče momak gore, vidio ga je po vikendicama, parkingu itd. , daj Bože da griješim. Ne trpam im Hebibovića, mnogo ranije se pojavila informacija (kažu oni već 2 godine ga gonjaju), a ja dobijem na pp par poruka kao provjerenih informacija gdje je trebao već biti predstavljen. Ako već mora da ide i ako će to biti PLBiH , onda je meni najdraže da ode u Sarajevo. To za Anijevu platu od 8 stoja nisam procitao iskreno, da jesam, vjerovatno bih ga citirao i rekao da to nije istina jer momak ima najmanje toliko duplo (moje neko realno mišljenje). Unosenje nemira i smutnje? vec prije 3 dana sam vam lijepo rekao da vjerovatno Janković ne ide u Zelju, a Zolj isto tako jer ih je neko (ne znamo na koga se misli, Velež, menadžer itd.) htio u paketu poslati u Želju., i evo sinoć izbaci ss.ba da je propao transfer. Svaku informaciju provjerim i podijelim sa vama. U broj nečijih posjeta na utakmicama nećemo da ulazimo, to nisu stvari kojima se treba da dičimo, nego da to budu obaveze svako drugu sedmicu kada Velež igra kući. Naravno, ne mislim na tebe iz Sarajeva, nego na raju iz Mostara. Iskreno, ja sam dosta mlađi od tebe lično, pastrmke i još ove starije raje koja su tu, ali sa sigurnoscu ti mogu reci da je svaki moj komentar realan i u korist Veleža. Možeš me naći sigurno i na drugim temama, simpatišem i još neke ekipe pa me zanimaju i situacije kod njih, ali niko i nikad kao Velež :)

Ako mi imas sta reci, slobodno pisi na pp, vrlo rado cu ti odgovoriti, samo da ne kvarimo temu više jer je jači Velež u svim segmentima od nas dvojice :salut:

btw. Od kako postoji naš forum što je dena otvorio, ovaj više shvatam kao neki uopsteni gdje cu moci saznati informacije i od ostalih klubova, ništa više

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 11 jun 2015, 11:35

Ne razumijem ovo svrsavanje na Sarajevo, ali zaista.. :S

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 11 jun 2015, 12:59

NeverGiveUp je napisao/la:Ne razumijem ovo svrsavanje na Sarajevo, ali zaista.. :S

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ni ja.. :? :?
Jos 4 boda ove godine protiv njih,jedino za to se moze rec da je dobro u ovoj sezoni :urnebes:
#musvdg

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 11 jun 2015, 14:24

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... eva/164513

Šteta, hvala mu ipak za sve, sigurno da mu imamo na čemu zahvaliti. Puno sreće mu zelim

Nadam se da ćemo naći još bolju zamjenu za njega :D

1922VFC1981
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la 1922VFC1981 » 11 jun 2015, 14:41

Ne znam sta uprava misli ali kad je Celik igrao ovde Karic onaj napadac je odigrao strasnu utakmicu,trebali bi da imaju to ime u planu ako kontaju dovest nekog
#musvdg

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 11 jun 2015, 14:44

1922VFC1981 je napisao/la:Ne znam sta uprava misli ali kad je Celik igrao ovde Karic onaj napadac je odigrao strasnu utakmicu,trebali bi da imaju to ime u planu ako kontaju dovest nekog
Bravo drug, bio sam mu ime zaboravio, Mahir Karic jel tako? Pored njega i Radovanovic iz Slobode, mislim da je slobodan igrač , ali nisam bas siguran. Prosle godine dosao iz Slavije, gonjali smo ga i mi ja mislim :)

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 11 jun 2015, 14:47

shaman7 je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:Ne znam sta uprava misli ali kad je Celik igrao ovde Karic onaj napadac je odigrao strasnu utakmicu,trebali bi da imaju to ime u planu ako kontaju dovest nekog
Bravo drug, bio sam mu ime zaboravio, Mahir Karic jel tako? Pored njega i Radovanovic iz Slobode, mislim da je slobodan igrač , ali nisam bas siguran. Prosle godine dosao iz Slavije, gonjali smo ga i mi ja mislim :)
http://www.transfermarkt.de/mahir-karic ... eler/46224
Istice mu ugovor za 19 dana..
#musvdg

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 11 jun 2015, 14:49

1922VFC1981 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
http://www.transfermarkt.de/mahir-karic ... eler/46224
Istice mu ugovor za 19 dana..
Njegovo lično iskustvo je tu, 28 godina, formiran igrač a kvalitetan, iskustvo igranja Premijer Lige je tu, čak i sa malim izletom u Evropu. Ne vidim razlog da ne bude naš i da ne bude pojačanje.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 11 jun 2015, 14:58

@shaman7
Pojacanje je sigurno znajuci ko nam igra u vrhu napada i koliko se mucimo sa tom pozicijom,a frajer je mene bas iznenadio kad je ovde igrao vidi se da je dobar igrac ;) :D
#musvdg

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 11 jun 2015, 18:25

i tako jos jedan u nizu ode...svi govore iz Veleza jedino u inostranstvo a sve ode u PLBIH :thumbdown:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.