Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pa sramota za Rukometni savez i organizatore. Reklama ama baš nikakva, piše se samo o nogometnoj repki..za rukometaše ništa iako su se u Ze potrudili ( zastave po gradu, zastavice ispred arene ) ...ali dzaba..nekome je cilj sto manje publike u Ze.
Prije 2 sedmice se pisalo kako su ulaznice ured rasprodane,a sad kuknjava..
Prije 2 sedmice se pisalo kako su ulaznice ured rasprodane,a sad kuknjava..
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Što se mene tice nedam ni marke koja ce otici u ruke ljudima koji su trenutno u savezu,eno ima Banjaluka i Borik,.Kad nismo podobni za organizaciju završnice kupa ne znam koji nam qrc trpaju i reprezentaciju..
Ljudi ba sramota je da se sutra dvorana ne napuni

Sarajevo je palo na tom ispitu, nemojte i vi. Zao mi je sto se utakmica ne igra u TZ. Sto se tice same utakmice ocekujem nasu pobijedu ali veoma tesku utakmicu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sarajevo je palo na tom ispitu, nemojte i vi. Zao mi je sto se utakmica ne igra u TZ. Sto se tice same utakmice ocekujem nasu pobijedu ali veoma tesku utakmicu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Je li se gleda gol razlika ili međusobni omjer?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- bistrikboy
- Kontakt:
ako pobjedimo plasirali smo se,**** matematikuhapuc je napisao/la:Je li se gleda gol razlika ili međusobni omjer?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH
Tako je Danska dobila Litvu ss 35-23,sutra pobjeda i plasman na EP.bistrikboy je napisao/la:ako pobjedimo plasirali smo se,**** matematikuhapuc je napisao/la:Je li se gleda gol razlika ili međusobni omjer?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo nemoj da protiv Danske moramo ganjati neku pobjedu od 5-6 razlike, nešto slično kao protiv Litve na Eurobasketu 
Ne znam od čega imam veću nervozu (a pojačat će je Damir ujutru) od ove tekme ili fudbalske. Odigrat kao protiv Islanda ili Danske i pobjeda mora doći, hajmo momci!

Ne znam od čega imam veću nervozu (a pojačat će je Damir ujutru) od ove tekme ili fudbalske. Odigrat kao protiv Islanda ili Danske i pobjeda mora doći, hajmo momci!

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma puna dvorana nego sta, nazalost ja sam sprijecen a bas sam se bio nagodio da odem 
Ocekujem pobjedu, tu smo negdje po kvaliteti, ali puna arena + volja i karakter ovih momaka koji je najbolji od svih reprezentativnih selekcija mi govore da cemo pobijedit' bele ruse

Ocekujem pobjedu, tu smo negdje po kvaliteti, ali puna arena + volja i karakter ovih momaka koji je najbolji od svih reprezentativnih selekcija mi govore da cemo pobijedit' bele ruse
Vala koliko su svi kukali na Sarajevo (s pravo, ako mogu dodati), jer nije napunilo dvorane, baš sam mislio da će Zenica sad pokazati kako se to radi. I nekako sam baš bio uzbuđen, kontajući da će biti puna dvorana. Nadam se da su to dezinformacije i da će biti krcata dvorana u suprotnom...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Prvi put odlucujemo sami o svojoj sudbini , steta radi povreda nama je svaki igrac zlata vrijedan a posebno karacic istina da ne igra na nekom nivou jos od islanda ali ok... Nadam se pobjedi i plasmanu na EP bila bi velika stvar za nas rukomet i sigurno da bi tim plasmanom definitivno razbili sve nedoumice po pitanju nase kvalitete i sve buduce kvalifikacije igrali sa dosta manje pritiska. Siguran sam da ce publika biti na nivou u to nikad ne sumnjam no jedini je problem sto se nama u takvim utakmicama i u punoj dvorani uvijek svezu ruke ali eto nadam se da sutra nece biti tako.
Rekao je selektor jučer na press konferenciji da će igrati Karačić i Savić. Jedini koji neće biti spreman je Jankovićgrgr je napisao/la:Prvi put odlucujemo sami o svojoj sudbini , steta radi povreda nama je svaki igrac zlata vrijedan a posebno karacic istina da ne igra na nekom nivou jos od islanda ali ok... Nadam se pobjedi i plasmanu na EP bila bi velika stvar za nas rukomet i sigurno da bi tim plasmanom definitivno razbili sve nedoumice po pitanju nase kvalitete i sve buduce kvalifikacije igrali sa dosta manje pritiska. Siguran sam da ce publika biti na nivou u to nikad ne sumnjam no jedini je problem sto se nama u takvim utakmicama i u punoj dvorani uvijek svezu ruke ali eto nadam se da sutra nece biti tako.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bez obzira što sutra neće igrati Toromanović, Čelica i povrijeđeni Karačić, atmosfera u i oko reprezentacije je fenomenalna. Svi su uvjereni da ova generacija ima snage plasirati se na Evropsko prvenstvo i ponovo obradovati cijelu naciju....FaraonTM je napisao/la:Rekao je selektor jučer na press konferenciji da će igrati Karačić i Savić. Jedini koji neće biti spreman je Jankovićgrgr je napisao/la:Prvi put odlucujemo sami o svojoj sudbini , steta radi povreda nama je svaki igrac zlata vrijedan a posebno karacic istina da ne igra na nekom nivou jos od islanda ali ok... Nadam se pobjedi i plasmanu na EP bila bi velika stvar za nas rukomet i sigurno da bi tim plasmanom definitivno razbili sve nedoumice po pitanju nase kvalitete i sve buduce kvalifikacije igrali sa dosta manje pritiska. Siguran sam da ce publika biti na nivou u to nikad ne sumnjam no jedini je problem sto se nama u takvim utakmicama i u punoj dvorani uvijek svezu ruke ali eto nadam se da sutra nece biti tako.
Eto ovo napisase u zadnjem clanku nadam se da igra super bi bilo

Kada je u pitanju igrački kadar selektor može biti zadovoljan jer ćemo nastupiti u najjačem raspoloživom sastavu.
– Svi igrači su spremni. Karačić i Savić će nastupiti protiv Bjelrousije, jedino je upitan Janković koji ima problema sa koljenom, tako da protiv Bjelorusije nastupamo u najjačem sastavu.

– Svi igrači su spremni. Karačić i Savić će nastupiti protiv Bjelrousije, jedino je upitan Janković koji ima problema sa koljenom, tako da protiv Bjelorusije nastupamo u najjačem sastavu.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
OdlicnoFaraonTM je napisao/la:Kada je u pitanju igrački kadar selektor može biti zadovoljan jer ćemo nastupiti u najjačem raspoloživom sastavu.

Ima da grmi arena večeras, toliko jako da židovi se sase.ru u hotelu iznad 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Što se tiče navijanja,Zeničani nisu nikad iznevjerilisamocelik je napisao/la:Ima da grmi arena večeras, toliko jako da židovi se sase.ru u hotelu iznad

osjeca se u gradu polako euforija... danas sam uzeo kartu i kaze ovaj sto prodaje da je jos ostalo nekoliko stotina ulaznica tako da ocekujem ako ne punu onda dobro popunjenu Arenu... i onda uz fantasticnu atmosferu idemo do pobjede i odlazimo prvi put u historiji na Evropsko prvenstvo... volim te BiH
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
BiH vs Belarus 1-0 game in progress 
Ova 4 dana svaki dan neki naš meč (večeras rukomet, sutra fudbal, subota mladi-fudbal i nedjelja opet rukomet a svaki dan tenis- Damir). Debeli nam živci trebaju.

Ova 4 dana svaki dan neki naš meč (večeras rukomet, sutra fudbal, subota mladi-fudbal i nedjelja opet rukomet a svaki dan tenis- Damir). Debeli nam živci trebaju.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bit ce jako tesko veceras, ali vjerujem da momci noseni podrskom prepune Arene mogu dobiti ovo i otici na jos jedno veliko takmicenje. To bi zaista bila odlicna stvar za nas rukomet.
Sretno momci večeras, valjda bude kao i prošle kvalifikacije kad su bili zaboravljeni od većine oni su se digli i napravili historijski uspjeh, neka tako bude i ovaj put, samo bojim se da je malo atmosfera u repki narušena u zadnje vrijeme, ali pobjeda večeras bi sve vratila.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.