FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 jun 2015, 10:32

Ovdje izgleda treba crtati da se saceka 13ti i prozivka i da ce sve jasnije biti???!

Ne vjerujte ljudi informacijama mimo zvanicne stranice,pri tom ne mislim na supera,pileta,tm i jos par njih.

Mnogo toga je protiv kluba,nemojte da i mi indirektno budemo isti

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 11 jun 2015, 10:37

avlami97 je napisao/la:Mnogi mediji su objavili da se DOGOVORILO sa Jankovićem. Malo je čudno, da ni jednu jedinu riječ o tom NAVODNOM DOGOVORU, nismo čuli od zvaničnika Kluba ili sa zvanične stranice Želje.

Ne želim da ulazim u tačnost informacija o dogovoru (samo je Janković to spominjao), ali je isuviše simptomatično da za taj dogovor niko iz Kluba nije znao niti je taj dogovor komentarisao.

Previše šuplje, čak i od medija, a u konkretnom slučaju je prednjačio ovaj portal. :o
Kao da je bitno što niko iz kluba nije spomenuo ovog igrača. Vidiš da se traži bilo kakav razlog da se počne nabrajati ko sve u klubu ne zna da radi svoj posao.
Navijači se žale što nema informacija iz kluba. Kad se šta desi izađe na zvaničnoj, meni je to dovoljno. Nismo valjda očekivali da se spisak nama interesantnih igrača objavi javno.
Ja vjerujem ovim ljudima. Znam da prave greške, i da može bolje, ali također znam da im nije nimalo lako raditi. Uz sve to generalno gledajući rezultati ove uprave nisu uopšte loši kako neki pokušavaju prikazati.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 11 jun 2015, 10:38

Daj ba ne ofiraj se, klub sam sebi u stomak skace. Cemo ova ofiraza sa pojacanjima? Zbog tih dusmana jel, oni su razlog??
Pa dusmana je bilo i prije i bice ih uvijek, kako to da se prije ove idiotarije nisu desavale

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 jun 2015, 10:41

Choks je napisao/la:Samo čekamo pare od Džeke i Mersina godinama .
Pa ako Dzeko sad na ljeto ne promjeni klub ili se Bajic ne proda za pola tone klikera ja ne znam kako ce klub prezivjeti ? A mi ovdje pisemo i prizeljkujemo pojacanja.

Od Sehica pare necemo nikad dobit to zaboravi, eto ti jos jedan propust pravnog tima kluba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 11 jun 2015, 10:44

Nikako optimistican nisam, nikako. Daj boze proci prvo pretkolo, izvuci kakve amatere, pa u drugom hrabro ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 jun 2015, 10:47

logme je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Mnogi mediji su objavili da se DOGOVORILO sa Jankovićem. Malo je čudno, da ni jednu jedinu riječ o tom NAVODNOM DOGOVORU, nismo čuli od zvaničnika Kluba ili sa zvanične stranice Želje.

Ne želim da ulazim u tačnost informacija o dogovoru (samo je Janković to spominjao), ali je isuviše simptomatično da za taj dogovor niko iz Kluba nije znao niti je taj dogovor komentarisao.

Previše šuplje, čak i od medija, a u konkretnom slučaju je prednjačio ovaj portal. :o
Kao da je bitno što niko iz kluba nije spomenuo ovog igrača. Vidiš da se traži bilo kakav razlog da se počne nabrajati ko sve u klubu ne zna da radi svoj posao.
Navijači se žale što nema informacija iz kluba. Kad se šta desi izađe na zvaničnoj, meni je to dovoljno. Nismo valjda očekivali da se spisak nama interesantnih igrača objavi javno.
Ja vjerujem ovim ljudima. Znam da prave greške, i da može bolje, ali također znam da im nije nimalo lako raditi. Uz sve to generalno gledajući rezultati ove uprave nisu uopšte loši kako neki pokušavaju prikazati.
To je suština. Ja također podržavam rad Uprave, a ovo oko Jankovića mi baca na smišljenu ublehu, kako bi se ukaljao ugled Kluba. Kada je već ovaj portal uzeo izjavu od Jankovića, zašto to nije uradio i od zvaničnika Kluba. Ustvari jeste od Alihodžića, koji je rekao da nema nikakav komentar. Ovo oko Jankovića mi je deplasirano i više govori o našem novinarstvu, nego o Želji.

Zašto bih ja ili bilo ko više vjerovao nekim portalima od zvanične stranice Kluba, a na toj zvaničnoj nije NAPISANO NI SLOVO o Jankoviću. Niko iz Želje nije progovorio NI RIJEČ o Jankoviću. Malo čudno, zar ne?

Sada će me neki napasti i govoriti o teoriji zavjere i ko zna čemu, ali je sve ovo što sam napisao istina.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Plavojesrceumeni
Kontakt:

Post Postao/la Plavojesrceumeni » 11 jun 2015, 10:48

SarajlijaTM je napisao/la:Ovdje izgleda treba crtati da se saceka 13ti i prozivka i da ce sve jasnije biti???!

Ne vjerujte ljudi informacijama mimo zvanicne stranice,pri tom ne mislim na supera,pileta,tm i jos par njih.

Kakve veze ima 13ti sa sponzorima i financijama. Ja nisam neko ko blati i uvijek sam optimista nadam se boljem, ali pare se moraju naci i to stalni(na par godina) izvor. Lako je dovesti igraca kad se ima para, da imamo lovu sad bi tu bili i bekric i zeba i kajkut i mnogi ali bez para nema ni pojacanja

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 11 jun 2015, 10:49

Ja curica po forumu što plaču. Kme, kme. Užas majke mi.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 11 jun 2015, 10:59

rodom s Mejtaša je napisao/la:Švabo je rijetko koga falio u životu, a Dogana je baš falio. Ali eto šta zna Švabo. Pratim Želju decenijama i odgovorno tvrdim da nikad nam veća seljadija nije u klubu bila kao posljednjih godina da ne kažem decenija. Sve go papak do posljednjeg. Amar je tip na svoju ruku, ali sam ga volio što ga je znao seljacima šuknut kao rijetko ko. Zato mi ga je najviše žao, ali vratit će se kad tad. Papcima niko ne valja i svakome živom su našli mahanu, a ovcu iz tora u tor ne bi znali dovesti. Sramota. Jedini ko je nešto znao i kontao u omladinskom pogonu je bio Dogan, ovo sve ostalo što se tamo vrti mogu samo na taksiju završiti.
Dogane bježi od ovih papaka, barem ti možeš birati gdje ćeš raditi. Ovo jeste početak kraja najjače fudbalske škole na ovim prostorima, ali ti nisi kriv. Sretno brate.
Pocetak kraja najjace fudbalske skole zato sto je otisao Dogan, HAHAHAHHAHAHA :crazy:
KHAJ PRICE

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 jun 2015, 11:00

Plavojesrceumeni je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Ovdje izgleda treba crtati da se saceka 13ti i prozivka i da ce sve jasnije biti???!

Kakve veze ima 13ti sa sponzorima i financijama. Ja nisam neko ko blati i uvijek sam optimista nadam se boljem, ali pare se moraju naci i to stalni(na par godina) izvor. Lako je dovesti igraca kad se ima para, da imamo lovu sad bi tu bili i bekric i zeba i kajkut i mnogi ali bez para nema ni pojacanja
A sta mislis od cega sad zivimo,od have? Ako nema generalnog sponzora,ne mora znaciti da nema para i da je tu fajront.

Mene iskreno prvo interesuje sastav koji ce igrati ligu evrope,pa onda sve ostalo

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 jun 2015, 11:02

perodeformero je napisao/la:Daj ba ne ofiraj se, klub sam sebi u stomak skace. Cemo ova ofiraza sa pojacanjima? Zbog tih dusmana jel, oni su razlog??
Pa dusmana je bilo i prije i bice ih uvijek, kako to da se prije ove idiotarije nisu desavale
Ko je konkretno iz kluba pomenuo bilo koje ime igraca koji treba doci kod nas?
BUDI ŽELJO !!!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 11 jun 2015, 11:05

Pa ovdje se neki furaju da su oko kluba i da imaju sve informacije. Njima se kao vjeruje. Nece oficijelna pisati pregovaramo s 10 igraca valjda je to logicno.
KHAJ PRICE

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 jun 2015, 11:05

champions1921 je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Daj ba ne ofiraj se, klub sam sebi u stomak skace. Cemo ova ofiraza sa pojacanjima? Zbog tih dusmana jel, oni su razlog??
Ovo je sve smišljenu u nekoj od ovdašnjih kuhinja. Nadam se da će se Klub zvanično oglasiti po ovom pitanju. Raja nasjela, kao što je i Pjanić do sada promijenio sve klubove u Evropi ili Džeko, nebitno :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 11 jun 2015, 11:06

champions1921 je napisao/la:
e ovo je bit svega ja nigdje na zvanicnoj ili nekog od ljudi iz kluba nne vidi da je bilo koga spomenuo
malo sacekajte barem prozivku bice tu intervjua vjerovatno sa Odom ,s nekim iz kuba pa onda komentarisite ovako je bas sve špekulisanje

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 11 jun 2015, 11:08

Omladinski pogon našeg najtrofejnijeg kluba FK Željezničar, ponovo je pokazao da se na Grbavici uspješno radi sa mlađim kategorijama.
Tim povodom razgovarali smo sa koordinatorom omladinskog pogona Željezničara, Mensurom Doganom.

Za početak pitali smo gospodina Dogana kako je zadovoljan ovom sezonom kada je u pitanju omladinski pogon.

''Veoma sam zadovoljan jer smo u ovoj sezoni uspjeli promovisati nekoliko juniora u prvi tim, i to da su oni postali prvotimci koji su dali značajan doprinos kada je plasman kluba u evropska takmičenja te druga pozicija na tabeli u pitanju. I pored igranja nekoliko juniora za prvi tim, naša juniorska ekipa je odbranila titulu prvaka Bosne i Hercegovine, dok su kadeti završili na drugom mjestu''.
Kada su u pitanju uslovi u kojima rade dječaci sa Grbavice, Dogan kaže da oni nisu baš najbolji ali ni najgori.

''Uslovi u kojima trenutno radimo nisu najbolji ali ni najgori. Imamo jedan teren sa vještačkom travom na kome trenira oko 500 polaznika omladinske škole pa je on prebukiran. Ipak ne žalimo se previše jer se sjećam da smo prije sedam godina radili na šljakastom terenu'' kaže Dogan a zatim dodaje:

''Sigurno je da bi još jedan teren sa plastičnom travom kao i reflektori izuzetno pomogli. Dobili bi dodatne termine za treninge a posebno bi to bilo značajno za kadete i juniore koji bi tako bar u ljetnom periodu mogli dolaziti na večernje treninge sa cijelom grupom, a ne kao što je to sada slučaj, da zbog obaveza u školi treniraju u smjenama''.

Tajna uspjeha je u pripadnosti klubu, ova djeca su blago

Od prve poslijeratne titule osvojene 1998. godine pa do danas ekipa Željezničara u seniorskom timu je imala, najmanje pet ili šest igrača koji su ponikli u ovom klubu, te je i po tome Željezničar jedini takav klub u našoj državi. U čemu je tajna takvog uspjeha?

''Željo je jedan zaista specifičan klub. Nekada je više a nekada manje novca u klubu, ali je omladinski pogon uvijek bio garant da klub neće doći u krizu iz koje neće moći izaći vlastitim snagama. Možda je tajna u osjećaju pripadnosti klubu koja je zajednička za sve koji rade u omladinskom pogonu kao i za naše polaznike. Imamo kvalitetan kadar koji radi sa djecom i da je uz to dobra radna atmosfera ključni faktor. Također želim naglasiti da smo u posljednjih sedam godina imali povjerenje Uprave kluba a prije svega menadžera Amara Osima, koji je vjerovao u ono što radimo a mi smo se dobrim rezultatima željeli odužiti za sve to. Jedan period je klub funkcionisao upravo od novca zarađenog transferima igrača koji su ponikli u našem klubu''.
Danas okosnicu Željinog tima čine Bajić, Beganović, Memija, Kjosevski, Sadiković i drugi koji su do prije godinu ili dvije igrali za juniorski tim Željezničara. Tu je i Amir Hadžiahmetović koji je iako još uvijek junior pokretačka snaga sredine terena Odovićevih izabranika. Kako ste zadovoljni njihovim igrama u prethodnoj sezoni.

''Svaki od njih je imao svoje zapažene trenutke igrajući za prvi tim. Često je upravo neko od njih bio odlučujući igrač bitnih utakmica, što pokazuje veliki kvalitet ovako mladih igrača. Ne da sam zadovoljan, nego sam ponosan na njih jer su se tako dobro nosili sa pritiskom koji nosi seniorski fudbal i pokazali su zapravo sav svoj potencijal i ono koliko vrijede. Želim im poručiti da nastave sa kvalitetnim radom jer su oni tek na početku svoje karijere''.
Činjenica je da u A reprezentaciji, ali i u U21 timu naše zemlje upravo ima najviše igrača koji su prošli omladinski pogon ili su nosili dres Željezničara. Da li je i to dodatni motiv za dalji rad i ulaganje u mlade?

''Desilo se baš sada da kada je i selektor A reprezentacije bivši fudbaler Željezničara, ima najviše igrača koji su u karijeri nastupali za naš klub, mnogi će reći da možda i to ima veze ali ja se neću složiti sa tim. Veliki je broj naših igrača i u ostalim selekcijama što je dovoljan pokazatelj da se kvalitetno radi. Također mislim da bi to trebalo stimulisati sve one koji rade sa mladima kao i same mlade igrače da što više ulažu u sebe i rezultat će sigurno doći'' izjavio je za kraj razgovora Mensur Dogan koordinator omladinskog pogona FK Željezničar.
Brkica

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 jun 2015, 11:14

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 jun 2015, 11:17

samogrbavica je napisao/la:Pa ovdje se neki furaju da su oko kluba i da imaju sve informacije. Njima se kao vjeruje. Nece oficijelna pisati pregovaramo s 10 igraca valjda je to logicno.
Pa odes na trening ili sjednes na kafu u makiato i uvjek ces se naslusati raznoraznih prica sto od ljudi bliskih klubu, sto od onih koji svakodnevno komuniciraju sa njima.. Svi imaju svoje informacije i razbacuju se sa njima. Kao i na forumu neki hvale dok neki kude a cinjenica je da je 99% tih informacija obicna spekulacija ili svjesno izmisljena laz..
BUDI ŽELJO !!!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 11 jun 2015, 11:18

Ne znam zasto ovoliko negativnosti, jer nisu Ordagic i Jankovic potpisali.Pa sjetimo se prije par godina kako su nas Kajkut i Salcinovic izradili.Vec sve bilo dogovoreno, dolaze na pripreme a onda iznenada odustase.Tada niko nije govorio kako je Amar nesposoban jer nije uspio da ih dovede, vec da su ti igraci supci i kako su nas izradili.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 jun 2015, 11:20

pa nadarević bio i na oficijelnoj.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 jun 2015, 11:21

Ma dok ne stavi svoj potpis na ugovor nije nas igrac pa taman da tito iz groba ustane i kaze da jeste..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 38 gostiju.