NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Lijepo je bilo navijač crveno bijelih auuuu. Kakav sms dobi jedva živ ostadoh
u petak potpisi.

Ajde barem reci koliko god imaju koje pozicije igraju tko ce dočekati petak
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
U petak će biti sve o njima. Iako to je samo početak Hamza radi odličan posao.
Jovo Kojić,sjajan bek Čelika i jedan od najefikasnijih igrača ovog kluba je slobodan igrač.Prije par sezona nije zadovoljio ukuse Zvijezde sto se poslije ispostavilo krivim potezom.
Vrijeme je da I Hamza nesto uradi,tj.radi.Ako nije znao u PL.bar u Prvoj da nesto korisno uradi.Onako kako je bio u PL.svako od nas bi mogao biti.reddragon001 je napisao/la:U petak će biti sve o njima. Iako to je samo početak Hamza radi odličan posao.
Pa ko je reko da Hamza nije radio, jer ako je istina da trener nije zelio pojacanja Hamza tu nije mogo nista realno. Jedva cekam da pocnu pripreme da vidimo na sta ce to sve licit.vatreni je napisao/la:Vrijeme je da I Hamza nesto uradi,tj.radi.Ako nije znao u PL.bar u Prvoj da nesto korisno uradi.Onako kako je bio u PL.svako od nas bi mogao biti.reddragon001 je napisao/la:U petak će biti sve o njima. Iako to je samo početak Hamza radi odličan posao.

-
- Kontakt:
Ima dosta igrača slobodnih gledam i sivsic iz olimpika. Ordagic definitivno ide izgleda da će ga klub pustiti uz odstetu. Vućina Scepanovic, Djurix iz Zrinjskog jusuf dqjic nas Sloboda također
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kolaju neke price da bi Ordagic mogao bez obestecenja kod nas plus jedan igrac u pravcu gradacca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Haj bar kad neces da pricas o imenima uredu je tako i treba ono sto napises napisi da se razumije polahko s tim tastaturom.
Daja bi bio extra pojacanje samo ako htjedne.

Daja bi bio extra pojacanje samo ako htjedne.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Problem je kada pisem s mobitela, izvinjavam se na gresakama. Usput trebaju nam igraci koji ce igrati srcem i boriti se, ne kao u prosloj sezoni borimo se za opstanak nema klizecih startova. Uros Stojanov bjezi od odbranbenih igraca umjesto da ide na provociranje, koskanje da izmami koji faul. Tako da samo srcane momke trebamo dovesti, koji ce od pocetka znati cijeniti nas dres.
E ****.a Piska ti opet po starom, prvo govoriš u srijedu će se znati imena pa ništa. Onda govoriš nema potpisa do 01.07.2015. a sada potpisi u petak. Daj nam bar imena ili makar nagovijesti.reddragon001 je napisao/la:Lijepo je bilo navijač crveno bijelih auuuu. Kakav sms dobi jedva živ ostadohu petak potpisi.
I još nešto da pitam sinoć gledam Savić se voza sa Hamzom po gradu je li on prvo pojačanje. Također sam i Brku viđao ovih par dana po gradu tako da pretpostavljam da bi i on mogao potpisati. Još sam čuo da se pregovaralo sa Morankićem ali mi je to malo nerealno poslije one tužbe koju je on imao prema Zvijezdi, pa te molim Piska da mi potvrdiš ili demantuješ za ova tri igrača koja sam naveo.
-
- Kontakt:
Ja imena znam ali me je hamza zamolio da ne objavljujem.
pa hajde piši nam na pp,ja kada sam saznao cifru za Ordagića ni jedan forumaš nije iznio istu u javnost.reddragon001 je napisao/la:Ja imena znam ali me je hamza zamolio da ne objavljujem.

Zadnja izmjena: zmaj348, dana/u 11 jun 2015, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
Moze li makar u pp neke od igraca ili barem jednog ?
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Stvarno bi mogao, ubi ova neizvijesnost.
Piska može li na pp koji bi igrač trebao nama doći iz Slobode??? Jeli Jasko ili neko drugi???
Ma ima da budemo jaki ko nato
-
- Kontakt:
Ponuda od 150 000 za ordagica
-
- Kontakt:
Evoo real pridaje benzemu pa treba rec hamzi. Mozda i xavi dodje posto nece da igra za barcu vise pregovara se i sa dani alvesom al on ce produzit sa barcom .petar cech jr 100% nas. Jese iz reala takodje na posudbu dolazi Drogba to je za sada.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Ceka se jos ajde gracicu ajde olimpic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.