ma salu nastranu,ali manijaci su procitana knjiga..mi prvaci svemira,amar,ivica,bice bolje,**** ga,posrecilo vam se,mi najtrofejniji.
i to je sav vokabular koji ljudi koriste..
sto se tice famoznog klipa,o njemu je sve receno,i samo blesav nezeli skontat,al hajde,to im je sve sto su i uradili,POCERALI balavurdiju,po sonom trgu,ok.
pricu o pisanju mogu prosipati djeci u osnovnoj,sve je ovo mladja generacija,koja neustaje iza racunara.ode po potrebi pisat,spava otvorenih ociju,da mu koji post nebi proletio,nedo bog da se nejave,da nas potsjete na staklene boce u vetrinama iz 67.
neko guzenje slobode pominju,a frajer sam sebe demantova gore u jednom postu,lijepo rece da onomad ni tenkom nisi mogo bod iz tuzle odnjet..
zabijali im golove u zadnjim minutama,uzimali titulu i prije..nas 200 nadglasa cijeli hebeni jug jbt..sve ima na jutube.
na alipasinom ih zaganjali,frjeri kamenuju buseve ko zadnje p.nogama se vrata razvaljivala,frajer bjezi curi pod suknju u kladionici..nemogu mu zamjeriti,mlado,napelo se **** misli srce.tog dana je orila grbavica,mi smo fukare iz grada soli..
ali sad ce opet neki balo da nama objasni kako je to fantazija,da to nije moguce,razumijes..pa sine,starija generacija nosila sake,i muda umjesto telefona,nije se imalo kada snimat.a nije imalo ni cime..
imali smo mi nesporazuma i sa hordama,a vidi onog pacenika,postavlja klip frajer..pa jarane sta sad ...
druga su vremena,sve ostaje isto,na tribini,ali nasa dva kluba grade sportsko prijateljstvo,normalne odnose,koliko se moze...opet ti kazem,slabo da se NEKE TAMO grupe kolju medjusobno..samo napaceni bosnjo guli ****...horde i fukare ce stati tome u kraj..
vrijeme je.
pazite vi da nebude borbe za opstanak sledece sezone,zapamti ovaj post..