Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa upravo o tome i govorim @staragarda. Bit će gutavo svim klubovima. Niko nije u dobroj situaciji. Da se bogdo ranije usvojio zakon o sportu, sada bi imali privatizovane klubove, i ne bih bilo ovih problema. Ovako...
Janković, ipak, ne dolazi u Željezničar!
Piše: A. Beganović
Danas, 23:30
Srbijanski ofanzivni fudbaler i prošle sezone jedan od najboljih igrača Veleža, Dejan Janković, ipak, neće pojačati redove sarajevskog Željezničara.
Iza Dejana Jankovića je sjajna sezona, a njegove dobre igre nisu ostale nezapažene, pa je na njegovu adresu stigla ponuda i iz Željezničara.
Željezničar i Janković su dogovorili transfer, no iznenada je došlo do promjene, odnosno kako Janković kaže za naš portal, Plavi nisu ispoštovali raniji dogovor.
"Nismo se se dogovorili i jako mi je žao. No, šta da radim sada, tako je kako je", za SportSport.ba je istakao Janković.
"Bilo je sve dogovoreno, radovao sam se dolasku u Željezničar. Međutim, kada smo se vidjeli pričali su mi drugu priču u odnosu na naš dogovor koji smo postigli ranije", dodao je srbijanski veznjak, koji na svom stolu ima nekoliko ponuda, pa i iz Premijer lige, no još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti karijeru.
Podsjetimo, osim za Velež ovaj iskusni veznjak je nastupao za Leotar, Voždovac, Srem i Radnički Obrenovac.
Isto ovako i Ordagicu uradjeno a mene zafrkava onaj samogrbavica da lazem
Srbijanski ofanzivni fudbaler i prošle sezone jedan od najboljih igrača Veleža, Dejan Janković, ipak, neće pojačati redove sarajevskog Željezničara.
Iza Dejana Jankovića je sjajna sezona, a njegove dobre igre nisu ostale nezapažene, pa je na njegovu adresu stigla ponuda i iz Željezničara.
Željezničar i Janković su dogovorili transfer, no iznenada je došlo do promjene, odnosno kako Janković kaže za naš portal, Plavi nisu ispoštovali raniji dogovor.
"Nismo se se dogovorili i jako mi je žao. No, šta da radim sada, tako je kako je", za SportSport.ba je istakao Janković.
"Bilo je sve dogovoreno, radovao sam se dolasku u Željezničar. Međutim, kada smo se vidjeli pričali su mi drugu priču u odnosu na naš dogovor koji smo postigli ranije", dodao je srbijanski veznjak, koji na svom stolu ima nekoliko ponuda, pa i iz Premijer lige, no još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti karijeru.
Podsjetimo, osim za Velež ovaj iskusni veznjak je nastupao za Leotar, Voždovac, Srem i Radnički Obrenovac.
uzesmo im obojicuOrton je napisao/la:Janković, ipak, ne dolazi u Željezničar!
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
samo bahato 
-
dimitrijevic
- Kontakt:
To je ta Sloboda strasna...predsjednice vidi sta im radimo, predsjednicesolinas je napisao/la:uzesmo im obojicuOrton je napisao/la:Janković, ipak, ne dolazi u Željezničar!
Isto ovako i Ordagicu uradjeno a mene zafrkava onaj samogrbavica da lazem![]()
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
nije nam potreban, al' nek' se nađe, samo bahato
k'o Saraj'vo
k'o Saraj'vo
sloboda je odlučila izgleda da ove godine im uzme titulu (Sa remijem na grbavici
) sve igrace (oradgić-jankovic), a iduce godine i evropu
nemojte samo stajati, imate podršku
nemojte samo stajati, imate podršku
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
dimitrijevic
- Kontakt:
A Velezu i Celiku nista aaa?Head je napisao/la:Podrska Tuzli, Slobodi i Husicu
8.5.1947
A jesu se spisali, do juce se klali gdje god su stiglidimitrijevic je napisao/la:A Velezu i Celiku nista aaa?Head je napisao/la:Podrska Tuzli, Slobodi i Husicu
Prodaju klub, nag.uze se kome stignu cc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Eh moji strumfovi, izgleda da vas vise ovde niko ne hebe ni 1%. Proslo je vase...
Hocemo i mi da imamo sportske prijatelje ko vi sto imate Leotar!godrina je napisao/la:A jesu se spisali, do juce se klali gdje god su stiglidimitrijevic je napisao/la:A Velezu i Celiku nista aaa?Head je napisao/la:Podrska Tuzli, Slobodi i Husicu
Prodaju klub, nag.uze se kome stignu cc
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jes vuna kad vise nisi ni prvo ni drugo a ni trece sviralo u PL
I ovdje čitava stranica konverzacije između fukareštine i pitara a tema je - Najbolji i najtrofejniji bosanskohercegovački klub
Kakva dominacija
Kakva dominacija
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
tolko ste dobri da ljudi radije idu u Rudar B. nego kod vas
- ElCartel11
- Kontakt:
jesu mi smjesni ovi mali plavi kad nemaju nista drugo reci u odbranu svog kluba onda kazu najtrofejniji klub u BiH
isto ko navijaci Reala kad nisu mogli osvojiti LP godinama a non-stop ulagali u klub milione i na kraju svake sezone je bilo: sta je mi imamo najvise titula 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ne sekiraj se ti za nas gledaj svoj klub
Zapravo ti samo gledaš Želju, toliko te pere kompleks
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma samo lagano. Jos samo dvije dobre zlatne sezone, i taj njihov jedini i zadnji argument nece moci vise koristiti.ElCartel11 je napisao/la:jesu mi smjesni ovi mali plavi kad nemaju nista drugo reci u odbranu svog kluba onda kazu najtrofejniji klub u BiHisto ko navijaci Reala kad nisu mogli osvojiti LP godinama a non-stop ulagali u klub milione i na kraju svake sezone je bilo: sta je mi imamo najvise titula
- ElCartel11
- Kontakt:
Gledam u svoj klub i ne vjerujem, brez dugova, svi uposlenici i igraci dobili platu na vrijeme, gradi se trening kamp, o njemu su poceli pisati i inostrani mediji, ostaje mi samo da gledam ko ce nas to pojacati za sljedecu sezonuFaraonTM je napisao/la:Ne sekiraj se ti za nas gledaj svoj klub![]()
Kakav kompleks od Želje? De mi reci koji je to kompleks pa da i ja znam
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.