FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam razloge uprave za nedovođenje Jankovića al' mislim da ne može ovo ovako. Pa nemojte da se zavaravamo sa nekakvim listama. Recite yebiga mi nemamo para nećemo nikoga dovoditi narednih 5 godina, što može džaba ili iz naše škole nek' dođe ostalo ništa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Meni ništa ne znači to što ti pratiš izvještaje iz kluba, isto kao što mi ne znači niti jedna informacija od ovih forumskih kvaziinsajdera. Znači mi ono što vidim crno na bijelo i što je zvanično. Zašto? Zato što nisu transparentni i kao papagaji ponavljaju jedne te iste floskule. Ja ću ti vjerovati tek onda kad predsjednik izađe u javnost sa ciframa, dugovanjima i ono najbitnije - porezima.Choks je napisao/la:Ja pratim izvještaje iz kluba i vjerujem šta pričaju . Što mnogi plaču i kukaju je posljedica sto komšije ulažu , naravno moje mišljenje .
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samogrbavica
- Kontakt:
Pa koji klinac onda idu u evropu. Nek budu uvijek 6., neka kazu da ce ubacivati juniore i prodavati. Bicu bar miran, necu se zivcirat i cao. A ne ovako. Boris se za evropu, a ne dovedes nikoga pri tome ti ode tri igraca, a ionako nemas nikog na klupi. Pa hebem mu majkuFaraonTM je napisao/la:Ne znam razloge uprave za nedovođenje Jankovića al' mislim da ne može ovo ovako. Pa nemojte da se zavaravamo sa nekakvim listama. Recite yebiga mi nemamo para nećemo nikoga dovoditi narednih 5 godina, što može džaba ili iz naše škole nek' dođe ostalo ništa.

Nijedan konkretan odgovor, nego samo mlate praznu slamu. Radimo, vracamo dugove, bla, bla. A niko da odgovori od kojih para vracaju dugove?
KHAJ PRICE
Ko je kriv što Janković neće potpisati? Što se sa igračima dogovori jedno,pa se nudi drugo? Kako su pisali na temi Zvijezde sličano je bilo i sa Ordagićem. Nisam od onih koji samo pljuju,ali meni ovo ne miriše na dobro.
Pustimo ih ljudi ,ima jos vremena,opustite se,bice vremena za psovanje itd.
Zeljeznicar! 1921 !
Ko psuje?Format je napisao/la:Pustimo ih ljudi ,ima jos vremena,opustite se,bice vremena za psovanje itd.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Virtu , nemam namjeru da se svadjam . Ja imam pravo na svoje misljenje kao i ti . Nadat se da ce sve biti okej . Ja barem tako mislim da ce biti i nadam se 

Brkica
Re: RE: Re: FK Željezničar
Niko ne psuje al kazem bice vremena za nerviranje poslije ovog transfer roka ,tek je pocelo,da vidimo sta ce uradit pa onda.Virtu4l je napisao/la:Ko psuje?Format je napisao/la:Pustimo ih ljudi ,ima jos vremena,opustite se,bice vremena za psovanje itd.
Zeljeznicar! 1921 !
Ma ta prica o mladoj ekipi moze prolaziti jos malo,ne smijem ni pomisliti sta ce biti ako ne osvojimo titulu iduce godine,ove godine smo uspjeli sa ovakvom ekipom izboriti Evropu. Hocemo li moci i duce godine?zeljocity je napisao/la:CARSON je napisao/la:Buraz ja samo znam sve dok se nama Amar ne vrati nista lijepo nam se nece desiti ja se vama divim na nadi koju imate ko god želju prati duze godina zna period bez Amara i sa njim ovi nasi dragulji su samo ublazili njegov odlazakDinara je napisao/la:Hoće li se u narednim danima išta desiti pozitivno u vezi Želje ? Bože daj ti nama sabura. Ubi ova tišina prije sezone,a i previše negativne energije.
Pa vec se desilo nesto lijepo, znaci sa mladom ekipom evo nas u Evropi i mene sad najvise interesuje da vidim dokle se doslo sa otplatom dugova i nadam se uskoro da ce biti neki intervju sa predsjednikom.
Nema svađe druže, kad napišeš da se dugovi vraćaju, red je da kažeš koliko i kako. Imam i ja pravo na svoje mišljenje, a ono je da se ništa ne radi, da su nesposobni i tako će biti sve dok me ne uvjere u suprotno, a uvjeriće me samo ono što bude pisalo ovdje,Choks je napisao/la:@Virtu , nemam namjeru da se svadjam . Ja imam pravo na svoje misljenje kao i ti . Nadat se da ce sve biti okej . Ja barem tako mislim da ce biti i nadam se
http://www.fkzeljeznicar.ba
Dakle, samo zvanično, nikakvi superi i slični. Bez ikakve uvrede prema njima, ali neka budu malo pametniji i ne trče pred rudu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nakon svega ovoga ja nemam vise ni trunke povjerenja u ovu upravu, pogotovo nakon nekih fb statusa. Nije nam trebalo ovo pred Europu, to je sigurno.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
E moj Željo, da hoće proći dan a da se ne nasjekiram 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ja mislim da je rad uprave smijesan , klub ima sve uslove da normalno funkcionise i da solidno posluje , pocevsi od lokacije pa preko historije kluba omladinskog pogona tradicije i milion drugih stvari . Bas me zanima kako bi funkcionisao klub da se nalazi u nekom selu tipa lištice, Mozes ti marketing unaprijediti na najvisi moguci nivo a iza ledja imas 10 000 stanovnika , kako onda takav klub svake godine ima mjesto medju prvia 4 , izlazak u evropu , odrziv igracki kadar ? Ne kazem da je maximalno losa situacija , titule se jesu osvojile , oborili su se neki rekordi , ali pod ovim okolnostima pod kojim se ovaj klub nalazi strucni ljudi bi mogli napraviti klub koji bi za pocetak svake 2-3 godine igrao ligu evrope dok se koeficijent ne poveca i koji bi pozitivno poslovao i imao stalnu dobru posjetu bez pola muke, samo na osnovu uslova i okolnosti pod kojima se ovaj klub nalazi. Ali nema veze neka se nastavi prica o tome kako se u ovom klubu radi odlican posao i kako napredujemo iz dana u dan.
[*]
Nisu ovdje u pitanju komsije i Europa, ovdje je u pitanju sezona 2015/2016. Zrinjski, Siroki, Olimpik, Sloboda sigurno nece tek tako nastupati i odustat od borbe za poziciju od 1 do 3, zato ke raja mslo skepticna..Vidis da nije problem samo u komsijama. No sacekajmo 13. i da vidimo ko pije a ko placaChoks je napisao/la:
Ja pratim izvještaje iz kluba i vjerujem šta pričaju . Što mnogi plaču i kukaju je posljedica sto komšije ulažu , naravno moje mišljenje .

Zadnja izmjena: Minjore, dana/u 11 jun 2015, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
http://www.shop.posta.ba/
Manijaci iz drugih gradova u BiH, a i vi dijasporci evo nekih od artikala koje mozete naruciti sa dostavom na kucnu adresu. Bice bolja ponuda pred evropske utakmice.
Manijaci iz drugih gradova u BiH, a i vi dijasporci evo nekih od artikala koje mozete naruciti sa dostavom na kucnu adresu. Bice bolja ponuda pred evropske utakmice.
Par novopečenih forumaša uleti ovdje sa pričom kako uprava mulja, petlja, sve na osnovu starog mahalskog argumenta "rekla,kazala, bio, sjedio na kafi, čuo od nekoga ko je vidio" i odjednom se provlači protiv uprave i to od strane onih koji su je u nebesa dizali poslije Čelika i zadnjeg kola sa pričom o nekom ponosu, srce im k'o Trebević i salvama hvale za upravu koja radi vanserijskim naporima u nehumanim uslovima.
Što je najgore, ima tu i dobrih forumaša.
Polako, zna se kad se podvlači crta i daju ocjene.
Što je najgore, ima tu i dobrih forumaša.
Polako, zna se kad se podvlači crta i daju ocjene.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- samogrbavica
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
što se tiče ovog vračanja dugova pa nece podnosit na stranici mjesecne izvještaje?? javi se gredic ponekad i kaze cak i cifre tačne tako da ne znam u čemu je problem?
isto tako samo dobijanje licence za europu koje je bilo najrigoroznije od osnivanja ove naše lige smo prošli, valjda vam je tim jasno da se radi dobar posao
isto tako samo dobijanje licence za europu koje je bilo najrigoroznije od osnivanja ove naše lige smo prošli, valjda vam je tim jasno da se radi dobar posao

ja nezz u cemu je problem ovih koji kritikuju Gredica isto kao da on ne bi volio da nemamo dugova (KOJE NIJE NAPRAVIO ON) i da imamo para dam ozemo dovoditi igrace, praviti stadion, terene za omladinski pogon ma sve zivo, ponasate se isto kao da je Gredic u klubu sa misijom, a da je ta misija da unisti Željeznicar. Pa nemojte biti plitki i nasjedati na pricu onih koji su krivi za ovolike dugove, koji su krivi za raznorazne probleme u klubu, a koji se vuku vec mnogo mnogo godina i tek sad napokon se rijesavaju. Ja smijem slobodno reci da sad klub posluje i radi po zakonu vise nego ikada i to ubjedljivo. Nema vise pare na ruke pa onda kasnije da se pita gdje je potroseno sta je potroseno. Sjecam se naslova kad je Gredić izjavio da smo zamalo dozivjeli sudbinu kk Bosna e da je tad revizija usla u klub i da je znao stanje ko bi se prihvatio takvog posla. Revizija je bila nedavno i ustanovila da ima jos nekih dugova za kojih se nije znalo. Ogroman uspjeh je i potpisivanje reprograma sa poreznom upravom i sto se to redovno izmiruje.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.