Očekuj nasloveHead je napisao/la:Inace kod tog Velkovskog zadnji klub koji je lajkao je Sarajevo.![]()
Mlada nada Makedonskog fudbala "slučajno" otkrila gdje nastavlja karijeru

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Očekuj nasloveHead je napisao/la:Inace kod tog Velkovskog zadnji klub koji je lajkao je Sarajevo.![]()
nije mogao otici prije 18-te godinemiky_hz je napisao/la:Od kad se ovaj mali provlaci kroz forume,od kad je Krste dosao pa kad su ih mjesali kontali familija mada nije isto prezimeOn je i i prije 3 godine imao vrijednost pola miliona znaci sa 16 godine,krupna je ovo riba dugo vec. Neznam prevelik je ovo dole talenat mnogo vec dugo obecaje da bi tek tako on bio bez kluba,tako da mi je malo cudno ako je stvarno slobodan,jel sam mislio da ce ovi ako nista dobru lovu klepiti na njemu
Pa realno sve je osvojio sa ovom ekipom, Kup, Titulu, igrao Play-Off Europa Lige...mislim da je i njemu sada želja da se dokaže i vani, a i nama naravno da šićarimo nešto od njegovog transfera! Mada se iskreno ne bi žalio ni da ostane!FrancescoTotti je napisao/la:Trebaju naši njega ispitat dole obavezno, ne bi on bezveze lajkao našu stranicu.. Možda momak ima zelju da zaigra za nas.
Ako bi njega potpisali na 3-4 godine, možda bi nekako i prebolio odlazak Cimija..
Kad sam kod Cimija , ljudi hoće l' on ić?![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo tako, da je otisao proslo ljeto bilo bi mi zao sada sa osvojenim kupom i titulom i jos jednom odlicnom godinom i sebi je podigao cijenu i mislim da je pravi trenutak da ode u jacu ligu jer kasnije moze svasta da se desi od povreda pa nadalje.hilmo je napisao/la:Niko ne bi žalio da Cimi ostane, ali realno, vrijeme je za njegovu prodaju.
Mislim da i naši tako misle, ako ništa jer će u slučaju da Cimi ostane sigurno strahovati (kao i dobar dio navijača) svaku utakmicu da ne uleti kakav kajmačar našem dragulju i uništi mu karijeru...a to bi bio crnjak pravi, pogotovu jer je Cimi toliko toga dao klubu i doprinio u osvajanju kupa i titule!hilmo je napisao/la:Niko ne bi žalio da Cimi ostane, ali realno, vrijeme je za njegovu prodaju.
Vala meni već ide na živce...čuj da mi čekamo ako ne nađe angažman vani kao doći će kod nas,izgleda hoće-neće...pa nismo ni mi...hilmo je napisao/la:Totalno nenametljiv lik, a tako te brzo natjera da ga zagotiviš.
Volio bih, naravno u slučaju da odluče da ide, da to bude posle evropskih utakmica, pa da se momku pripremi ispraćaj kakav zaslužuje.
Vidim ovi bivši stanovnici Mostara mijenjaju odluke, da se i ovaj naš ne predomisli![]()
Pa predomislja se kao i prethodne dvije godine svake godine ista prica sa njim,svake mu godine g.uzica za Turskom zine...na kraju se vrati odakle je dosao.Nakazem da nece doci ali sifrovan je dostahilmo je napisao/la:
Vidim ovi bivši stanovnici Mostara mijenjaju odluke, da se i ovaj naš ne predomisli![]()
Činjenica je da je jedan od boljih na toj strani u ligi, ali brate mili nije Alves.miky_hz je napisao/la:Pa predomislja se kao i prethodne dvije godine svake godine ista prica sa njim,svake mu godine g.uzica za Turskom zine...na kraju se vrati odakle je dosao.Nakazem da nece doci ali sifrovan je dostahilmo je napisao/la:
Može "paradni" samo pocuclati Cimiju koji ga je iskulirao momački!Zagor je napisao/la:kad smo već kod Cimija, sjeća li se ikog ovog![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic, tutankamon1905 i 55 gostiju.