RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Pappy
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Pappy » 08 jun 2015, 17:31

AlemC85 je napisao/la:
hifans je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Ja znam da vam 90% dolazi jedan fudbaler iz Branitelja. :mrgreen:
Vjerovatno je Novo u pitanju čim si ti upoznat. ;)

Ako je on, onda ste dobili pravo pojačanje.
Može li kratak opis ovog fudbalera? ;)
Kvalitetan fudbaler kojeg su na žalost povrijede spriječile da odradi već nešto više u svojoj karijeri. Napadač, možda i neko krilo/polušpic. I ove godine je u Branitelju odigrao za polusezonu (stigao iz Leotara) manje utakmica, jer je bio u dva navrata povrijeđen, zadnji put su ga u Čapljini ubili. :D Dva-tri gola, i tri-četiri asistencije u ovoj polusezoni.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jun 2015, 17:50

@Pappy

Hvala na odgovoru. :D Drago mi je čuti da smo doveli dobrog igrača a ne samo prinovu.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 jun 2015, 18:02

AlemC85 je napisao/la:@Pappy

Hvala na odgovoru. :D Drago mi je čuti da smo doveli dobrog igrača a ne samo prinovu.
Nista se jos ne zna @Aleme ,zasad niko nije dosao.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 jun 2015, 21:11

AlemC85 je napisao/la:@Pappy

Daleko je još od dolaska, ali eto. I ja bih volio da vam dođe. :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jun 2015, 22:36

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 jun 2015, 22:43

A sto je zivo zadnjih dana u Velezu .
Prvo prije 9 dana dobijemo Borca a vec danas konkurs nase marketing sluzbe
Aaaaaaa svaka cast :clap:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jun 2015, 23:12

rodjenisa je napisao/la:A sto je zivo zadnjih dana u Velezu .
Prvo prije 9 dana dobijemo Borca a vec danas konkurs nase marketing sluzbe
Aaaaaaa svaka cast :clap:
Neka i treba biti živo. ;)

AlemC85
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la AlemC85 » 10 jun 2015, 15:31

ZAMJENA BUSENA NA STADIONU

Nakon završetka sezone pristupilo se uređenju travnjaka stadiona Veleža. Sezona koja je iza nas, kao i obično, ostavila je tragove na travnjaku. Posebno “problematični” su dijelovi unutar šesnaesterca i na centru terena.

Zbog toga je Velež investirao sredstva u kupovinu busena i njegovu zamjenu. Radnici na stadionu, uz podršku stručnog osoblja firme koja uzgaja zamjenski busen, postavili su ga na „udarnim“ mjestima. Nakon ovoga ostaje da se nastavi sa redovnim održavanjem travnjaka, uz naravno što manju izloženost treninzima, kako bi maksimalno spreman dočekao novu sezonu.

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628

:thumbup:

rodjenisa
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la rodjenisa » 10 jun 2015, 16:11

Citam na drugoj temi da Ani pregovara sa Sarajevom i da mu navodno nude 2000-2500 km mjesecno
Ako je ovo tacno onda postoji realna sansa da ostane kod nas ukoliko ne ode vani.Mada vjerujem da ce nesto naci vani ,ali ako ne uspije on ostaje nas ,siguran sam.Sve ovo pod uslovom da je tacna informacija oko ponude pitara.Znaci milion % u Velezu imao dosta vecu lovu od one spomenute.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jun 2015, 16:17

rodjenisa je napisao/la:Citam na drugoj temi da Ani pregovara sa Sarajevom i da mu navodno nude 2000-2500 km mjesecno
Ako je ovo tacno onda postoji realna sansa da ostane kod nas ukoliko ne ode vani.Mada vjerujem da ce nesto naci vani ,ali ako ne uspije on ostaje nas ,siguran sam.Sve ovo pod uslovom da je tacna informacija oko ponude pitara.Znaci milion % u Velezu imao dosta vecu lovu od one spomenute.
Koplja se lome, Ani se koprca, ali će opet ostati u Veležu.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 10 jun 2015, 19:15

ako misle u Evropu iduce godine nek dovode pojacanja...ako ne misle nek ne dovode nikog mi cemo ostat u ligi 100% bola sta vam je...i ako ode jos 2-3 igraca a ne dovedemo nikog ostat cemo u ligi...jao oko cega se vi sekirate :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jun 2015, 19:28

pravnik1981 je napisao/la:ako misle u Evropu iduce godine nek dovode pojacanja...ako ne misle nek ne dovode nikog mi cemo ostat u ligi 100% bola sta vam je...i ako ode jos 2-3 igraca a ne dovedemo nikog ostat cemo u ligi...jao oko cega se vi sekirate :D
Nemojte zaboraviti naše juniore Tina Andre Tolić, Peco, Jakupović i D. Ćemalovič, plus Hadžić...Ima tu još materijala među mladima. NE treba gomilati igrače, nego dovesti samo one koji nam stvarno fale: centafor, stoper, i dva veznjaka, jedan centralni vezni i jedno krilo, uz ovaj roster, sa stabilnim klubom, imaš tim za borbu za najviše ciljeve... ;)

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 10 jun 2015, 23:37

Srbijanski ofanzivni fudbaler i prošle sezone jedan od najboljih igrača Veleža, Dejan Janković, ipak, neće pojačati redove sarajevskog Željezničara.

Iza Dejana Jankovića je sjajna sezona, a njegove dobre igre nisu ostale nezapažene, pa je na njegovu adresu stigla ponuda i iz Željezničara.

Željezničar i Janković su dogovorili transfer, no iznenada je došlo do promjene, odnosno kako Janković kaže za naš portal, Plavi nisu ispoštovali raniji dogovor.

"Nismo se se dogovorili i jako mi je žao. No, šta da radim sada, tako je kako je", za SportSport.ba je istakao Janković.

"Bilo je sve dogovoreno, radovao sam se dolasku u Željezničar. Međutim, kada smo se vidjeli pričali su mi drugu priču u odnosu na naš dogovor koji smo postigli ranije", dodao je srbijanski veznjak, koji na svom stolu ima nekoliko ponuda, pa i iz Premijer lige, no još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti karijeru.

Podsjetimo, osim za Velež ovaj iskusni veznjak je nastupao za Leotar, Voždovac, Srem i Radnički Obrenovac.
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jun 2015, 23:38

1922VFC1981 je napisao/la:Srbijanski ofanzivni fudbaler i prošle sezone jedan od najboljih igrača Veleža, Dejan Janković, ipak, neće pojačati redove sarajevskog Željezničara.

Iza Dejana Jankovića je sjajna sezona, a njegove dobre igre nisu ostale nezapažene, pa je na njegovu adresu stigla ponuda i iz Željezničara.

Željezničar i Janković su dogovorili transfer, no iznenada je došlo do promjene, odnosno kako Janković kaže za naš portal, Plavi nisu ispoštovali raniji dogovor.

"Nismo se se dogovorili i jako mi je žao. No, šta da radim sada, tako je kako je", za SportSport.ba je istakao Janković.

"Bilo je sve dogovoreno, radovao sam se dolasku u Željezničar. Međutim, kada smo se vidjeli pričali su mi drugu priču u odnosu na naš dogovor koji smo postigli ranije", dodao je srbijanski veznjak, koji na svom stolu ima nekoliko ponuda, pa i iz Premijer lige, no još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti karijeru.

Podsjetimo, osim za Velež ovaj iskusni veznjak je nastupao za Leotar, Voždovac, Srem i Radnički Obrenovac.
Valjda će ostati u Veležu.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jun 2015, 23:43

Evo čitam da Olimpik želi Haurdića i Blagojevića. Samo se pitam što se niko iz Veleže očituje, u vezi ovih priča...

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 10 jun 2015, 23:46

AlemC85 je napisao/la:Evo čitam da Olimpik želi Haurdića i Blagojevića. Samo se pitam što se niko iz Veleže očituje, u vezi ovih priča...
Celo u Tunisu sa svojom dragom,a oni od danas poceli trenirat za evropske utakmice tako da sumnjam da ima od toga ista a za Haurdica nema se sta rec osim da ima ugovor do ljeta 2016 dzaba nece otic ;)
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jun 2015, 23:48

1922VFC1981 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Evo čitam da Olimpik želi Haurdića i Blagojevića. Samo se pitam što se niko iz Veleže očituje, u vezi ovih priča...
Celo u Tunisu sa svojom dragom,a oni od danas poceli trenirat za evropske utakmice tako da sumnjam da ima od toga ista a za Haurdica nema se sta rec osim da ima ugovor do ljeta 2016 dzaba nece otic ;)
Ovo neko baca bombe? :shock: Haurdić ne želi ići iz Veleža, to je sam izjavio a Blagoje želi ostati u Mostaru...

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 10 jun 2015, 23:48

Gdje si to procitao drug,ja ne mogu nigdje da nadjem

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jun 2015, 23:52

rodjenisa je napisao/la:
Gdje si to procitao drug,ja ne mogu nigdje da nadjem
pokuašavm ti staviti ovdje linak ali ne ide...

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 jun 2015, 23:53

nesto imam osjecaj da ce svi ostati na kraju tu u Mostaru, osim Anija koji je , kako sam cuo, vec napustio Mostar i znat ce se za koji dam gdje ce zavrsit. Naravno, isticu ugovori, interesuju se.klubovi za kvalitetne a slobodne igrace. Mi i ne mozemo znati hoce li svi ovi produziti ugovore, to zna samo vrh kluba. Skahic se odma nakon zadnjeg kola povezao sa Slobodom, kazi zavrseno , bila, gotovo, kad oni Kostica za stopera doveli. Sve to ima nesto svoje, pricekajmo jos malo :-D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.