Od kad se ovaj mali provlaci kroz forume,od kad je Krste dosao pa kad su ih mjesali kontali familija mada nije isto prezime On je i i prije 3 godine imao vrijednost pola miliona znaci sa 16 godine,krupna je ovo riba dugo vec. Neznam prevelik je ovo dole talenat mnogo vec dugo obecaje da bi tek tako on bio bez kluba,tako da mi je malo cudno ako je stvarno slobodan,jel sam mislio da ce ovi ako nista dobru lovu klepiti na njemu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Od kad se ovaj mali provlaci kroz forume,od kad je Krste dosao pa kad su ih mjesali kontali familija mada nije isto prezime On je i i prije 3 godine imao vrijednost pola miliona znaci sa 16 godine,krupna je ovo riba dugo vec. Neznam prevelik je ovo dole talenat mnogo vec dugo obecaje da bi tek tako on bio bez kluba,tako da mi je malo cudno ako je stvarno slobodan,jel sam mislio da ce ovi ako nista dobru lovu klepiti na njemu
nije mogao otici prije 18-te godine
onda neka "guzva" oko novog ugovora itd... a tu je i krste
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trebaju naši njega ispitat dole obavezno, ne bi on bezveze lajkao našu stranicu.. Možda momak ima zelju da zaigra za nas.
Ako bi njega potpisali na 3-4 godine, možda bi nekako i prebolio odlazak Cimija..
Kad sam kod Cimija , ljudi hoće l' on ić?
FrancescoTotti je napisao/la:Trebaju naši njega ispitat dole obavezno, ne bi on bezveze lajkao našu stranicu.. Možda momak ima zelju da zaigra za nas.
Ako bi njega potpisali na 3-4 godine, možda bi nekako i prebolio odlazak Cimija..
Kad sam kod Cimija , ljudi hoće l' on ić?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa realno sve je osvojio sa ovom ekipom, Kup, Titulu, igrao Play-Off Europa Lige...mislim da je i njemu sada želja da se dokaže i vani, a i nama naravno da šićarimo nešto od njegovog transfera! Mada se iskreno ne bi žalio ni da ostane!
hilmo je napisao/la:Niko ne bi žalio da Cimi ostane, ali realno, vrijeme je za njegovu prodaju.
Upravo tako, da je otisao proslo ljeto bilo bi mi zao sada sa osvojenim kupom i titulom i jos jednom odlicnom godinom i sebi je podigao cijenu i mislim da je pravi trenutak da ode u jacu ligu jer kasnije moze svasta da se desi od povreda pa nadalje.
hilmo je napisao/la:Niko ne bi žalio da Cimi ostane, ali realno, vrijeme je za njegovu prodaju.
Mislim da i naši tako misle, ako ništa jer će u slučaju da Cimi ostane sigurno strahovati (kao i dobar dio navijača) svaku utakmicu da ne uleti kakav kajmačar našem dragulju i uništi mu karijeru...a to bi bio crnjak pravi, pogotovu jer je Cimi toliko toga dao klubu i doprinio u osvajanju kupa i titule!
hilmo je napisao/la:
Vidim ovi bivši stanovnici Mostara mijenjaju odluke, da se i ovaj naš ne predomisli
Pa predomislja se kao i prethodne dvije godine svake godine ista prica sa njim,svake mu godine g.uzica za Turskom zine...na kraju se vrati odakle je dosao.Nakazem da nece doci ali sifrovan je dosta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma Cimi će da pamti Sarajevo cijeli život. Gdje god da ode ja mu želim sve najbolje.
A i moja je neka želja da ima oproštaj na koševu, ono protiv slobode nije ok. Treba se momku zahvaliti na prigodan način, kako dolikuje
hilmo je napisao/la:
Vidim ovi bivši stanovnici Mostara mijenjaju odluke, da se i ovaj naš ne predomisli
Pa predomislja se kao i prethodne dvije godine svake godine ista prica sa njim,svake mu godine g.uzica za Turskom zine...na kraju se vrati odakle je dosao.Nakazem da nece doci ali sifrovan je dosta
Činjenica je da je jedan od boljih na toj strani u ligi, ali brate mili nije Alves.
Ja bih paralelno ganjao još nekog sličnog, pa kad smo mi tebi rezervna varijanta i ti si nama.
Nabijem ja Hebibovica na k....! Ako smo mu mi rezervna opcija i tu samo ako propadne nesto vece, onda nek odyebe.. Nije frajer Cafu da ga treba cekati. Umislio decko da je klasa..
Nije samo direktna zarada u pitanju, nego izgradnja nase reputacije na trzistu. Ako se Cimirot probije negdje u Njemackoj ili Svicarskoj, onda cemo za iduceg Cimirota dobiti duplo vise.