FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Urban

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Urban » 10 jun 2015, 23:32

Lično sam zadovoljan .. jer postavljen je cilj koji je ispunjen (evropa , promovisanje juniora u prvi tim ) ide sve svojim tokom kako su nam i prezentovali na početku proljetnog dijela prvenstva .. Ne vidim razlog za opstrukciju uprave od strane nas koji volimo naš klub .. svi planovi i projekti koji se desavaju ili ce se desiti pokazat ce kakve takve rezultate , koji ce nam opet pokazati jel to bilo ispravno ili ne .. A kad to dodje onda imamo pravo na kritiku ili hvalospjeve bar je moj takav stav ..
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 10 jun 2015, 23:33

Nasi se previse kockaju..ne znam da li su svjesni da nas u slucaju neprolaska u evropi ceka rupcaga i to crna :roll:
Željeznicar za život cijeli !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2015, 23:38

likusa je napisao/la:Nasi se previse kockaju..ne znam da li su svjesni da nas u slucaju neprolaska u evropi ceka rupcaga i to crna :roll:
Ni prolaskom u Evropi nećeš izbjaći rupčagu, izbjeći ćeš je samo sa Džekom ili Bajićem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 jun 2015, 23:38

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 10 jun 2015, 23:40

Ne dolazi Jankovic .
Brkica

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 10 jun 2015, 23:40

Steta zbog Jankovica, ali ovo oko dovodjenja igraca i produzenja ugovora nasi vrlo lose i podlo rade. Bas me zanima kako ce ovo objasniti i hoce li dovesti jednog kvalitetnog zadnjeg veznog i minimalno jednog centralnog ili prednjeg jer je raji dopizdilo gledati Sadikovica, a ovo za Stanu ne znam sta da kazem stvarno. Nesto slicno kao i sa Tomicem i na kraju klub tu najvise gubi. Ocekivao sam ovakve stvari, jedan je Amar Osim.
Dogan navodno nije podnio validan izvjestaj o pretkloj godini o radu u omladinskom pogonu i protiv njega se digao Misimovic i jos neki clanovi uprave.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 10 jun 2015, 23:41

likusa je napisao/la:Nasi se previse kockaju..ne znam da li su svjesni da nas u slucaju neprolaska u evropi ceka rupcaga i to crna :roll:
S cim se kockaju? Okupljanje nije ni pocelo :?

P.S. Opet Acini novinarski momenti, prvo objave pa sami sebe demantuju. Smijesno. A samo ti brisi komentare ;)
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 10 jun 2015, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 10 jun 2015, 23:43

Ja nisam zadovoljan nikako,**** pricu o drugom mjestu,to je ssmo unanje Ode i Sablje i par igraca Bogom datih iz juniora,s ovo ostalo je katastrofa,dogovorr igraca pa propadne,odlaze dobri igraci,nists se ne radi,ja sam previse vezan za Zelju,ovo me ubi,malo odmorit do pocetka sezone,pa vidjet kako i sta.
Zeljeznicar! 1921 !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 jun 2015, 23:45

Procice se prvo predkolo,u drugom smo nenosioci,sto znaci drugo tesko.Ove godine je tako,kockali se il ne kockali.

Ja koliko pratim ovih dana,a to nije nesto puno,jedini igrac za kim bi mozda zalio je zeljkovic,ostalo je bila metla po klupi i to je to.
Znaci sigurno ce se moci prikljuciti par juniora prvom timu i bice 100% par pojacanja gdje skripi. Meni to djeluje kao napredovanje,a ne kockanje.

Sacekajte ljudi 13ti,samo da znate kako je fino u ovom preiodu "supljiranja" ne slusati svasta,sve ce biti jasnije na prozivci. :wave:

@virtual- ode kodže ove godine garant ili se seik pusi na njemu 15-20mil :mrgreen:

@dimitrijevic - da nije misimovica,niti bi bilo odovica niti licence za evropu,za koju se jufke i danas pitaju,kako je dobismo. sve sam ti rekao

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 jun 2015, 23:46

Jednostano nema para, kvalitetni igraci ne igraju za klikere i to je sva prica. A da u igraci jedini trosak, tu je milion stvari.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2015, 23:47

SarajlijaTM je napisao/la:@virtual- ode kodže ove godine garant ili se seik pusi na njemu 15-20mil :mrgreen:
Ne puši šeik ništa na njemu, on je sebe davno otplatio onim golom protiv QPR.
Voli te tvoje Sarajevo.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 10 jun 2015, 23:50

Sve ce doći na svoje . Uprava radi odlično , dugovi se vraćaju . Ajde da malo o ljubavi igrača . Mnogi su se kleli da bi igrali samo za Želju u našoj ligi dok smo uzimali titule i kojima je mogla biti odskočna daska za unosnije ugovore van BiH . Kada je nestalo para druga priča , mislim nisam za to da igraju džabe , ali mnogi i ucjenjuju klub od kada je nestalo para . I nestalo ljubavi . Pa eto vam bujrum u fks , olimpic i slobodu . Bas ce izgraditi karijere . Željo je 1921 i može sve prebroditi pa i lažne igrače i njihove menadžere . Volim te Željo !
Brkica

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 10 jun 2015, 23:51

SarajlijaTM je napisao/la:
Procice se prvo predkolo,u drugom smo nenosioci,sto znaci drugo tesko.Ove godine je tako,kockali se il ne kockali.

Ja koliko pratim ovih dana,a to nije nesto puno,jedini igrac za kim bi mozda zalio je zeljkovic,ostalo je bila metla po klupi i to je to.
Znaci sigurno ce se moci prikljuciti par juniora prvom timu i bice 100% par pojacanja gdje skripi. Meni to djeluje kao napredovanje,a ne kockanje.

Sacekajte ljudi 13ti,samo da znate kako je fino u ovom preiodu "supljiranja" ne slusati svasta,sve ce biti jasnije na prozivci. :wave:

@virtual- ode kodže ove godine garant ili se seik pusi na njemu 15-20mil :mrgreen:

@dimitrijevic - da nije misimovica,niti bi bilo odovica niti licence za evropu,za koju se jufke i danas pitaju,kako je dobismo. sve sam ti rekao
Ma znam to sve i ovi malo upuceniji to znaju. Premije i slicne stvari zna se ko je davao i daje. Za Dogana raja ima podijeljeno misljenje,a ja opet kazem da i pored ovih uspjeha na rezultatskom planu i velikog broja igraca u prvom timu iz nase skole ima dosta neuredjenih stvari u pogonu i ljudi koji tu ne bi trebali biti, ali hajde... ako nastavimo izbacivati igrace kao dosad valjda je to uspjesna misija.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2015, 23:51

Choks je napisao/la:Uprava radi odlično , dugovi se vraćaju .
Daj cifre ili :shh:
Voli te tvoje Sarajevo.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 jun 2015, 23:52

Virtu4l je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:@virtual- ode kodže ove godine garant ili se seik pusi na njemu 15-20mil :mrgreen:
Ne puši šeik ništa na njemu, on je sebe davno otplatio onim golom protiv QPR.
Ma jest kurko dokoljenko,koliko ono hiljada ima sedmicnu platu,a vec je 3-4 g tamo,a plus ga platili preko 30mil,koliko se sjecam...

Poenta je da seik moze jos ove godine uzeti na njemu pare i to je to.

@dimitrijevic :thumbup: to je to

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 jun 2015, 23:57

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 10 jun 2015, 23:57

Choks je napisao/la:Sve ce doći na svoje . Uprava radi odlično , dugovi se vraćaju . Ajde da malo o ljubavi igrača . Mnogi su se kleli da bi igrali samo za Želju u našoj ligi dok smo uzimali titule i kojima je mogla biti odskočna daska za unosnije ugovore van BiH . Kada je nestalo para druga priča , mislim nisam za to da igraju džabe , ali mnogi i ucjenjuju klub od kada je nestalo para . I nestalo ljubavi . Pa eto vam bujrum u fks , olimpic i slobodu . Bas ce izgraditi karijere . Željo je 1921 i može sve prebroditi pa i lažne igrače i njihove menadžere . Volim te Željo !
8 godina poslije ista prica, glupa, sve ce doci na svoje. Iz godine u godinu ista prica, a mi tapkamo i ne mozemo dovesti igraca. Samo me zanima od cega vracaju dugove od have, zraka? Objasni nam ta nadnaravna cuda? Nemas sponzora, nisi prodao igraca godina, otisao dzava Tomic, Stanic a u njih ulozene stotine hiljada maraka, navijaca na tribinama nema? Aladin s carabnom lampom vraca dugove? Od Sehica jos pare nismo dobili.

Evo taman se radovao doveli Jankovica, nismo ni to u stanju. Tacno za plakat na ove price. Dusa me boli majke mi moje

Lazu igrace, lazu ih za pare, momci naravno da nece da dodu. Da je kako dovesti igraca za 2 KM.

:plac:

Objasni mi od cega se vracaju dugovi? Konkretno molim te?
KHAJ PRICE

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 11 jun 2015, 00:00

Uprava radi odlično , dugovi se vraćaju .

Daj cifre ili :shh:

Ja pratim izvještaje iz kluba i vjerujem šta pričaju . Što mnogi plaču i kukaju je posljedica sto komšije ulažu , naravno moje mišljenje . ;)
Brkica

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 11 jun 2015, 00:02

Jankovic u Zelji =
A yebo ih pojacanje 29 mu godina, velez mu maximum karijere jesu nasli koga ce dovest, ni najbolji tamo nije, opet glupa pojacanja dovede, yebem ti upravu fuj

Jankovic ipak ne u Zelji =
propade nam super pojacaanje, pa yebemu zivot zar nisu sposobni nam ga bili osigurat, super bi nam se uklopio, dobar igrac pravo, al nesposobni ga dovest, yebem ti upravu fuj

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :wave: :wave: :wave:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 11 jun 2015, 00:03

I Hajduku vec 10 godina ide bolje,dugovi se vracaju itd ..
Zeljeznicar! 1921 !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.