FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Baltazar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Baltazar » 22 apr 2010, 10:44

cuj okrenuta protiv sarajevskih klubova, na osnovu cega si to zakljucio? pa sta su trebali uraditi nakon onog na grbavici a da ne govorim nakon ovog sad, skoro je pa sigurno da ce oni do kraja sezone igrati bez navijaca, nije ni meni drago alinjima na cast sto ce se derbi najvejrovatnije igrati pred praznim tribinama

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 22 apr 2010, 10:52

bas sam neki dan pricao s prijateljem "pitarom" kako se prica oko naseg navijaca nestisava kad je uletio na grbavici i kako jedva cekaju da klubove iz sarajeva ostete , da se npr. desi na nekom drugom stadionu bilo bi aktuelna dva dana a poslije vise se nebi spominjala naravno ovo sto se tice medija se odnosi pogotovo ovih sarajevskih a sad mogu misliti koliko se se prasine dici na ovu situaciju evo desi se incident u mostaru ma kakvi prva dva dana nesto se osudjuje i kraj a da se nesto takvo desi na grbavici ili na kosevu bilo bi aktuelno bar 1 mjesec al staces ...

steta bi velika bila kad bi sarajevo dobilo kaznu da igra pred praznim tribinama , mislim da bi ovaj derby koji dolazi bio jedan od boljih sto se tice posljednjih 4,5 godina ako ne i vise , sarajevo bi sigurno profitiralo u ekonomskom smislu a atmosfera da nepricam kakva bi bila ....

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 apr 2010, 11:05

Pirke_TM87 je napisao/la:Tuzna je pomisao da ce dusmani jedva docekati u savezu da raspravljaju o drugom sarajevskom klubu! Prasina oko Zelje se jos nije ni slegla a dize se oko Sarajeva! Sami treba da budemo svjesni da je cijla liga okrenuta protiv oba kluba, tako je za ocekivati da ce kazna za Fk Sarajevo biti rigorozna, i trebamo moliti Boga da se stadion ne suspenduje, jer je Derby izmedju Zelje i Sarajeva jedino sto vrijedi u ovoj ligi! Siguran sam da ce sada iz fudbalskog saveza RS-a traziti da se stadion Asim Ferhatovic Hase suspenduje bas kao sto je bio suspendovan i stadion Borca zbog identicnog incidenta na utakmici protiv Slavije. Mislim da ovo nije trebalo prvenstveno igracima Sarajeva ciji je pristup bas na ovoj utakmici trebao da bude na najvisoj razini a ni navijcima Sarajeva koje u neku ruku i razumijem...iako su bili svjesni mogucih posljedica. Pozdrav
Ja mislim da bi ti prvi volio da se suspenduje,ali moram te razocarati da nece ,jer se utakmica zavrsila,a igrace i sudije usli-otrcali u svlacionicu,a finanski sigurno da ce biti zestoka kazna. ;)Od igraca sudija do delegata sto je najbitnije niko nije povrijedjen. :idea:

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 22 apr 2010, 11:19

jeb++ mater ovoj balavurdiji koja nam razvaljuje stadion
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 22 apr 2010, 11:26

cena je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Tuzna je pomisao da ce dusmani jedva docekati u savezu da raspravljaju o drugom sarajevskom klubu! Prasina oko Zelje se jos nije ni slegla a dize se oko Sarajeva! Sami treba da budemo svjesni da je cijla liga okrenuta protiv oba kluba, tako je za ocekivati da ce kazna za Fk Sarajevo biti rigorozna, i trebamo moliti Boga da se stadion ne suspenduje, jer je Derby izmedju Zelje i Sarajeva jedino sto vrijedi u ovoj ligi! Siguran sam da ce sada iz fudbalskog saveza RS-a traziti da se stadion Asim Ferhatovic Hase suspenduje bas kao sto je bio suspendovan i stadion Borca zbog identicnog incidenta na utakmici protiv Slavije. Mislim da ovo nije trebalo prvenstveno igracima Sarajeva ciji je pristup bas na ovoj utakmici trebao da bude na najvisoj razini a ni navijcima Sarajeva koje u neku ruku i razumijem...iako su bili svjesni mogucih posljedica. Pozdrav
Ja mislim da bi ti prvi volio da se suspenduje,ali moram te razocarati da nece ,jer se utakmica zavrsila,a igrace i sudije usli-otrcali u svlacionicu,a finanski sigurno da ce biti zestoka kazna. ;)Od igraca sudija do delegata sto je najbitnije niko nije povrijedjen. :idea:
Uvazavam svacije misljenje pa tako i tvoje, ali si ovdje pogrijesio kod tvrdnje da bi ja volio da se suspenduje stadion Kosevo! Nisam ti ja navijac takvog razmisljanja! Pozdrav

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 22 apr 2010, 11:29

osgood je napisao/la:ovo je meni isto, da sad nezadovoljan situacijom u državi,demoliram svoj stan...

nevjerovatna glupost :evil:
Nije isto, Koševo je gradski stadion a ne stadion FK Sarajeva! A Koševo suspendovat do kraja sezone iako bi mi bilo žao da propustim derbi...

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 22 apr 2010, 11:29

Tarpi do bagro je napisao/la:jeb++ mater ovoj balavurdiji koja nam razvaljuje stadion
igra Olimpik danas na Koševu, pa mogu nastaviti gdje su jučer stali.... :roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 apr 2010, 11:30

osgood je napisao/la:
Tarpi do bagro je napisao/la:jeb++ mater ovoj balavurdiji koja nam razvaljuje stadion
igra Olimpik danas na Koševu, pa mogu nastaviti gdje su jučer stali.... :roll:
Vukovi će pojest stadion :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 22 apr 2010, 11:38

samo da kazem nesto i to je zadnje od mene

sa ovom stokom u nasem klubu se nije moglo drugacije i ipak ljudi shvatite gdje zivite ovo je BALKAN!!!

melandri
Kontakt:

Post Postao/la melandri » 22 apr 2010, 11:39

cena je napisao/la:
kakve veze ima sto je utakmica zavrsena...i u BL je prosle godine bila zavrsena utekmica kad su uletili Lesinari pa su dobili 2 utakmice suspenzije...

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 22 apr 2010, 11:46

Pogledati utakmicu Zelje i Borca i ovu jucer izmedju Sarajeva i Širokog...ne znam bruka i sramota!! Horde stidi te se,zalosno nista više!!
...nisu mogli da te ugase!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 apr 2010, 12:00

MOLIM VAS DA SE NE RASPRAVLJAMO OKO JUCERASNJIH DOGADJAJA....

MI KOJI SMO UZ FKS SVAKU UTAKMICU,MI KOJI ZNAMO KAKVA JE SITUACIJA U KLUBU I KOJI ZELIMO NAJBOLJE NASEM KLUBU... ZNAMO STA JE JUCER BILO I TO JE DOVOLJNO...zar treba nekom lijevom objasnjavat to

NE TREBAMO NIKOM OBJASNJAVAT STA,KAKO I ZASTO....pa ne moze meni neko ko nije otiso na dvije tekme u sezoni ili pogotovo neko sa strane ko nema doditnih tacaka sa FKS da drzi moralne lekcije ovdje....

PRVI JA NISAM ZA NASILJE i svi koji su bili na utakmici,pa i sami celnici i igraci ŠB mogu potvrdit jesmo li za 90 minuta nesto nacionalisticko ili kakvo vec izgovorili ili uradili,uostalom kao i na svakoj utakmici....

ONO STO SE DESILO JUCER...TO JE NASA STVAR,STVAR NAVIJACA I KLUBA...I ostali se ne trebaju mjesati A MI JOS MANJE OBJASNJAVAT KAKO I ZASTO...ONI KOJI TREBAJU ZNATI I KOJI SU UZ FKS SVAKU TEKMU TO ZNAJU...

I MOLIM VAS BEZ DALJE RASPRAVE...OVAKO ILI ONAKO SVI SU PROTIV NAS i nece shvatiti...ne vrijedi...mi imamo nas put kojeg se drzimo u cilju jacanja i stvaranja jakog SARAJEVA...nekima se to ne svidja..boze moj

i provokatori mrs sa teme :!:

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 22 apr 2010, 12:01

sarajlija89 je napisao/la:MOLIM VAS DA SE NE RASPRAVLJAMO OKO JUCERASNJIH DOGADJAJA....

MI KOJI SMO UZ FKS SVAKU UTAKMICU,MI KOJI ZNAMO KAKVA JE SITUACIJA U KLUBU I KOJI ZELIMO NAJBOLJE NASEM KLUBU... ZNAMO STA JE JUCER BILO I TO JE DOVOLJNO...zar treba nekom lijevom objasnjavat to

NE TREBAMO NIKOM OBJASNJAVAT STA,KAKO I ZASTO....pa ne moze meni neko ko nije otiso na dvije tekme u sezoni ili pogotovo neko sa strane ko nema doditnih tacaka sa FKS da drzi moralne lekcije ovdje....

PRVI JA NISAM ZA NASILJE i svi koji su bili na utakmici,pa i sami celnici i igraci ŠB mogu potvrdit jesmo li za 90 minuta nesto nacionalisticko ili kakvo vec izgovorili ili uradili,uostalom kao i na svakoj utakmici....

ONO STO SE DESILO JUCER...TO JE NASA STVAR,STVAR NAVIJACA I KLUBA...I ostali se ne trebaju mjesati A MI JOS MANJE OBJASNJAVAT KAKO I ZASTO...ONI KOJI TREBAJU ZNATI I KOJI SU UZ FKS SVAKU TEKMU TO ZNAJU...

I MOLIM VAS BEZ DALJE RASPRAVE...OVAKO ILI ONAKO SVI SU PROTIV NAS i nece shvatiti...ne vrijedi...mi imamo nas put kojeg se drzimo u cilju jacanja i stvaranja jakog SARAJEVA...nekima se to ne svidja..boze moj

slika
Kako se ne trebamo mjesati pa razvaljujete olimpijski drzavni stadion, a ne svoj :S
Volim te Zeljo!!!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 apr 2010, 12:03

sarajlija89 je napisao/la:MOLIM VAS DA SE NE RASPRAVLJAMO OKO JUCERASNJIH DOGADJAJA....

slika

Mismo divovi nasje cijeli svijet u BORDO BOJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :o !

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 apr 2010, 12:06

chichak je napisao/la:Pogledati utakmicu Zelje i Borca i ovu jucer izmedju Sarajeva i Širokog...ne znam bruka i sramota!! Horde stidi te se,zalosno nista više!!
Prvo se nauci pravopisu, pa se javljaj....a iskreno, ja bih volio da se suspenduje stadion, i da se derbi igra pred praznim tribinama...da lopovi vise ni marke ne dobiju preko kluba...
Ja sam prvi osudio ono sto se jucer desilo, i stajao sam na tribini u nevjerici...zao mi je bilo i redara, i policajaca...ali najvise mi je bilo zao onolike mase ljudi, koji su bili dovedeni to toga, toliko licemjerstvo od strane uprave, jednostavno je moralo rezultirati onako...90 minuta utakmice je proteklo za pozeljeti...bez provokacija, navijanje kakvo samo Horde mogu prikazati u drzavi...ali ne moze vise pod kozu, kada imas upravu koja te non stop vraca korak unazad...i igraci koji nemaju trunke morala...to boli svakog navijaca, i isto bi se desilo na svakom stadionu, i svakom klubu koji bi se nalazio u ovoj situaciji u kojoj se nalazi Sarajevo trenutno...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 apr 2010, 12:09

ADMINISTRACIJA NEKA SE kralj_je_mrtav BANUJE, ILI NA BILO KOJI NACIN UDALJI SA OVE TEME, JER CIJELO JUTRO SAMO HUSKA...AKO NISTA NA SVOJOJ TEMI TO MOZEMO ZAHTJEVATI!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 apr 2010, 12:10

@zlatandr

pa hocete li vi to platiti????

nas klub ce i vozdra..nemate sta brinuti niko od vas dusebriznika nece platit :D

i da...KOSEVO JE NASA SVETINJA....a to "nije to vas stadion" to vi mozete nekom drugom....

od kako je stadiona i igre na istom...FKS je sinonim za kosevo i niti jedan drugi klub ili reprezentacija....i to svi znaju....drugo su pravne radnje ali kad kazes KOSEVO svi prvo sto pomislie je FKS...nema nista drugo ni trece ;) svi to znaju...

FCS - LJUBAV ZIVOTA

za mene diskusija zavrsena

NEKA NAM ZAVIDE,NEKA NAS NE VOLE...MALI BORAC,MALI ZELJO,MALO POSUSJE..JER JA SAM HORDAS...JA IMAM SAN..I CVRSTO SPAVAM ZBOG SARAJ'VA :!:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 22 apr 2010, 12:14

sarajlija

vala ne znam po cemu da vam zavidimo :lol: :lol:

nemate stadion, navijaci su boze sacuvaj, divljaci, tabela... stanje u klubu

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 apr 2010, 12:14

zlatandr je napisao/la:

BJEZI PAPAK KAD VIDIM KO TI JE IDOL SAV SE NAJEZIM.JA NEZNAM KAO OVAKVE PAPKE NA GRBAVICU PUSTAJU I SA KARTOM !PRAVA SU GRADSKA RAJA! ;)

i provokatori mrs sa teme :!:

slika
Kako se ne trebamo mjesati pa razvaljujete olimpijski drzavni stadion, a ne svoj :S

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 22 apr 2010, 12:17

blablabla je napisao/la:sarajlija

vala ne znam po cemu da vam zavidimo :lol: :lol:

nemate stadion, navijaci su boze sacuvaj, divljaci, tabela... stanje u klubu
Ja mu zavidim cvrsto decko spava :mrgreen:
...nisu mogli da te ugase!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Gomis99, johntravolta123, siroliver69 i 59 gostiju.