FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka čast upravi još jednom zaista 

-
- Kontakt:
amorovski je napisao/la:Haj sto citas Avaz, al sto ne pratis info i 033. Sramotahilmo je napisao/la:Da, to i ja pokušavam da objasnim, ali oni koji su od ranije imali iste ispade to ne prihvataju.Steph je napisao/la: Bilbija dakle nije šarnuo nikakav ugovor, bar još uvijek, a usmeni dogovori me ne zanimaju, pozz.
Znači, službeno nije obavljeno da je ugovor potpisan što vjerovatno implicira da nije ni potpisan, šarnut, a jel dogovoren ja to ne znam. Ponavljam, nemam apsolutno nikakve informacije iz kluba, sve što znam je ono što pročitam u medijima i eventualno ako neko od forumaša baci nešto u pp, a i to uzimam s rezevom.
Prateći tri relevantne stanice, po meni, o produženju ugovora (http://www.fcsarajevo.ba, http://www.sportsport.ba i http://www.fsks.ba) ni na jednoj nema informacije o Bilbijinom ugovoru, a o svim ostalim produženjima ima, bar na dvije od tri.
Bilbija je svojim igrama, prvenstveno borbenošću zaslužio novi, ali da bude u drugom planu. Pričali smo neki dan puno o tome i drago mi je da tu vlada koncenzus.
Izvinjavam se svima zbog pokretanja diskusije koja aspolutno nije potrebna, ali eto ispalo je tako.
svako ima svoje misljenje o svavom igracu sarajeva,,to postujem i to je to,,ono sta znam a moze se i smije napisati,,obicno napisem,,ljudi koji me znaju,,a ima ih par ovdje na forumu,,znaju otprilike odakle meni te info i jesu i kolio su tacne, dosadno mi je prepirati se sa bilo kim o bilo cemu, pozz
imal ba kakih pojacanja ili oce makar biti manite se ordagica i ovih bekica to nisu pojacanja
Samo Sarajevo
Dobro nam dosle bordo dame
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Dobro dosle drage dame, pratit ce vas bordo armija
Ako se ne varam,neda mi se sada traziti ali mislim da ce u buducnosti jedan od uslova biti za igranje(dali u ligi ili nesto slicno) da se mora imati i zenski fudbalski tim ,pa se i tada u startu odma povuklo ovo ajde da uzmemo ovaj SFK to je vec formiran klub,10 koplja iznad ostalih itd itd..neznam sjetih se ovoga ali nemora biti ni tacno ali volio bi da neko nadje kome nije mrsko
Uglavnom neznm sta reci na ovo,znaci ovo je otislo toliko daleko i toliko se nesto "zahebano" pravi da smo mi otisli ovako na ove neke faze tima toga da se uzme zenski fudbalski klub,nemozes vjerovati kakvi ljudi rade u klubu i za sta sve imaju i volje i zelje.
Neznam meni jos uvijek ova prica djeluje kao da se ovo ovdje ne desava,neznam kad vidim kakvu muku ostali muce,nikoga ne provociram jel smo i mi do jucer u istim **** bila,ali stvarno se visoko ljestvica podigla za vrlo kratko vrijeme,ali bas za kratko vrijeme,nemam rijeci svaka cast ovima sto su u klubu

Neznam meni jos uvijek ova prica djeluje kao da se ovo ovdje ne desava,neznam kad vidim kakvu muku ostali muce,nikoga ne provociram jel smo i mi do jucer u istim **** bila,ali stvarno se visoko ljestvica podigla za vrlo kratko vrijeme,ali bas za kratko vrijeme,nemam rijeci svaka cast ovima sto su u klubu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nevjerovatna pobjeda U-15 selekcije Akademije FK Sarajevo na današnjoj utakmici doigravanja za državno prvenstvo. Bravo Bordo divovi!
FK Sarajevo - FK Gorazde 19:0

Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
I kadeti i juniori su danas izgubili od Slobode u zadnjem kolu.
I Ordagic prelazi isto u Slobodu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I Ordagic prelazi isto u Slobodu.
- Evolution87
- Kontakt:
Prije svega da vas pozdravim sve redom, i da nam cestitam svima na tituli.
Najbolji strijelac: Krste Velkoski 14
Najkorisniji igrac: Krste Velkoski 22
i neki bi ga nogirali/prodali
Najbolja zamjena za Cimija
http://www.transfermarkt.de/darko-velko ... ler/191822

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Slažem se sa svakim slovommiky_hz je napisao/la:Ako se ne varam,neda mi se sada traziti ali mislim da ce u buducnosti jedan od uslova biti za igranje(dali u ligi ili nesto slicno) da se mora imati i zenski fudbalski tim ,pa se i tada u startu odma povuklo ovo ajde da uzmemo ovaj SFK to je vec formiran klub,10 koplja iznad ostalih itd itd..neznam sjetih se ovoga ali nemora biti ni tacno ali volio bi da neko nadje kome nije mrskoUglavnom neznm sta reci na ovo,znaci ovo je otislo toliko daleko i toliko se nesto "zahebano" pravi da smo mi otisli ovako na ove neke faze tima toga da se uzme zenski fudbalski klub,nemozes vjerovati kakvi ljudi rade u klubu i za sta sve imaju i volje i zelje.

A hoće li se cure onda zvat sfk 2000 ili FK SARAJEVO? Kako će se sjebat ostale ženske ekipe u Europi kad vide horde iza naših cura

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Umrlo Gorazde danas 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- franklampard8
- Kontakt:
Zvat ce se FK Sarajevo.FrancescoTotti je napisao/la:Slažem se sa svakim slovommiky_hz je napisao/la:Ako se ne varam,neda mi se sada traziti ali mislim da ce u buducnosti jedan od uslova biti za igranje(dali u ligi ili nesto slicno) da se mora imati i zenski fudbalski tim ,pa se i tada u startu odma povuklo ovo ajde da uzmemo ovaj SFK to je vec formiran klub,10 koplja iznad ostalih itd itd..neznam sjetih se ovoga ali nemora biti ni tacno ali volio bi da neko nadje kome nije mrskoUglavnom neznm sta reci na ovo,znaci ovo je otislo toliko daleko i toliko se nesto "zahebano" pravi da smo mi otisli ovako na ove neke faze tima toga da se uzme zenski fudbalski klub,nemozes vjerovati kakvi ljudi rade u klubu i za sta sve imaju i volje i zelje.
Neznam meni jos uvijek ova prica djeluje kao da se ovo ovdje ne desava,neznam kad vidim kakvu muku ostali muce,nikoga ne provociram jel smo i mi do jucer u istim **** bila,ali stvarno se visoko ljestvica podigla za vrlo kratko vrijeme,ali bas za kratko vrijeme,nemam rijeci svaka cast ovima sto su u klubu![]()
![]()
A hoće li se cure onda zvat sfk 2000 ili FK SARAJEVO? Kako će se sjebat ostale ženske ekipe u Europi kad vide horde iza naših cura![]()
1946
-
- Kontakt:
Slobodan je igrač ,imaš li kakav clip ?Evolution87 je napisao/la:Prije svega da vas pozdravim sve redom, i da nam cestitam svima na tituli.
eh da je tog malog zaganjati , čudi me da ga Rabotnički nije prodao nekom, vidim slobodan.Evolution87 je napisao/la:Prije svega da vas pozdravim sve redom, i da nam cestitam svima na tituli.
Malo je nezgodno uletiti u teren kad osvoje titulufranklampard8 je napisao/la:Zvat ce se FK Sarajevo.FrancescoTotti je napisao/la:Slažem se sa svakim slovommiky_hz je napisao/la:Ako se ne varam,neda mi se sada traziti ali mislim da ce u buducnosti jedan od uslova biti za igranje(dali u ligi ili nesto slicno) da se mora imati i zenski fudbalski tim ,pa se i tada u startu odma povuklo ovo ajde da uzmemo ovaj SFK to je vec formiran klub,10 koplja iznad ostalih itd itd..neznam sjetih se ovoga ali nemora biti ni tacno ali volio bi da neko nadje kome nije mrskoUglavnom neznm sta reci na ovo,znaci ovo je otislo toliko daleko i toliko se nesto "zahebano" pravi da smo mi otisli ovako na ove neke faze tima toga da se uzme zenski fudbalski klub,nemozes vjerovati kakvi ljudi rade u klubu i za sta sve imaju i volje i zelje.
Neznam meni jos uvijek ova prica djeluje kao da se ovo ovdje ne desava,neznam kad vidim kakvu muku ostali muce,nikoga ne provociram jel smo i mi do jucer u istim **** bila,ali stvarno se visoko ljestvica podigla za vrlo kratko vrijeme,ali bas za kratko vrijeme,nemam rijeci svaka cast ovima sto su u klubu![]()
![]()
A hoće li se cure onda zvat sfk 2000 ili FK SARAJEVO? Kako će se sjebat ostale ženske ekipe u Europi kad vide horde iza naših cura![]()

Mosa RajvoSa
-
- Kontakt:
Igra za Repku ,dobar stoper , jos malo ce mu isteci ugovor s Čelikom

Ordagić izgleda definitivno u Slobodi
http://****.ba/vijesti/nece-u-elju-i ... jeru/93650
http://****.ba/vijesti/nece-u-elju-i ... jeru/93650
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Daj ba, cuj Gojkovic, nema vece tarabe u reprezentaciji.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.