FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zastone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 10 jun 2015, 21:59

Svaka čast upravi još jednom zaista :)

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 10 jun 2015, 22:01

amorovski je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Steph je napisao/la: Bilbija dakle nije šarnuo nikakav ugovor, bar još uvijek, a usmeni dogovori me ne zanimaju, pozz.
Da, to i ja pokušavam da objasnim, ali oni koji su od ranije imali iste ispade to ne prihvataju.
Znači, službeno nije obavljeno da je ugovor potpisan što vjerovatno implicira da nije ni potpisan, šarnut, a jel dogovoren ja to ne znam. Ponavljam, nemam apsolutno nikakve informacije iz kluba, sve što znam je ono što pročitam u medijima i eventualno ako neko od forumaša baci nešto u pp, a i to uzimam s rezevom.
Prateći tri relevantne stanice, po meni, o produženju ugovora (http://www.fcsarajevo.ba, http://www.sportsport.ba i http://www.fsks.ba) ni na jednoj nema informacije o Bilbijinom ugovoru, a o svim ostalim produženjima ima, bar na dvije od tri.

Bilbija je svojim igrama, prvenstveno borbenošću zaslužio novi, ali da bude u drugom planu. Pričali smo neki dan puno o tome i drago mi je da tu vlada koncenzus.

Izvinjavam se svima zbog pokretanja diskusije koja aspolutno nije potrebna, ali eto ispalo je tako.
Haj sto citas Avaz, al sto ne pratis info i 033. Sramota

svako ima svoje misljenje o svavom igracu sarajeva,,to postujem i to je to,,ono sta znam a moze se i smije napisati,,obicno napisem,,ljudi koji me znaju,,a ima ih par ovdje na forumu,,znaju otprilike odakle meni te info i jesu i kolio su tacne, dosadno mi je prepirati se sa bilo kim o bilo cemu, pozz

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 jun 2015, 22:03

imal ba kakih pojacanja ili oce makar biti manite se ordagica i ovih bekica to nisu pojacanja
Samo Sarajevo

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 10 jun 2015, 22:07

.
Zadnja izmjena: Lacoste, dana/u 10 jun 2015, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 10 jun 2015, 22:09

Dobro nam dosle bordo dame

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 10 jun 2015, 22:11

Dobro dosle drage dame, pratit ce vas bordo armija

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jun 2015, 22:47

Ako se ne varam,neda mi se sada traziti ali mislim da ce u buducnosti jedan od uslova biti za igranje(dali u ligi ili nesto slicno) da se mora imati i zenski fudbalski tim ,pa se i tada u startu odma povuklo ovo ajde da uzmemo ovaj SFK to je vec formiran klub,10 koplja iznad ostalih itd itd..neznam sjetih se ovoga ali nemora biti ni tacno ali volio bi da neko nadje kome nije mrsko :P Uglavnom neznm sta reci na ovo,znaci ovo je otislo toliko daleko i toliko se nesto "zahebano" pravi da smo mi otisli ovako na ove neke faze tima toga da se uzme zenski fudbalski klub,nemozes vjerovati kakvi ljudi rade u klubu i za sta sve imaju i volje i zelje.

Neznam meni jos uvijek ova prica djeluje kao da se ovo ovdje ne desava,neznam kad vidim kakvu muku ostali muce,nikoga ne provociram jel smo i mi do jucer u istim **** bila,ali stvarno se visoko ljestvica podigla za vrlo kratko vrijeme,ali bas za kratko vrijeme,nemam rijeci svaka cast ovima sto su u klubu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 10 jun 2015, 22:54

Nevjerovatna pobjeda U-15 selekcije Akademije FK Sarajevo na današnjoj utakmici doigravanja za državno prvenstvo. Bravo Bordo divovi!

FK Sarajevo - FK Gorazde 19:0
:opaopa: :opaopa:
Ti si opet šampion !

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 jun 2015, 22:55

I kadeti i juniori su danas izgubili od Slobode u zadnjem kolu.

I Ordagic prelazi isto u Slobodu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 jun 2015, 22:56

Prije svega da vas pozdravim sve redom, i da nam cestitam svima na tituli.

Najbolji strijelac: Krste Velkoski 14
Najkorisniji igrac: Krste Velkoski 22

i neki bi ga nogirali/prodali :facepalm:

Najbolja zamjena za Cimija
http://www.transfermarkt.de/darko-velko ... ler/191822
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jun 2015, 22:56

miky_hz je napisao/la:Ako se ne varam,neda mi se sada traziti ali mislim da ce u buducnosti jedan od uslova biti za igranje(dali u ligi ili nesto slicno) da se mora imati i zenski fudbalski tim ,pa se i tada u startu odma povuklo ovo ajde da uzmemo ovaj SFK to je vec formiran klub,10 koplja iznad ostalih itd itd..neznam sjetih se ovoga ali nemora biti ni tacno ali volio bi da neko nadje kome nije mrsko :P Uglavnom neznm sta reci na ovo,znaci ovo je otislo toliko daleko i toliko se nesto "zahebano" pravi da smo mi otisli ovako na ove neke faze tima toga da se uzme zenski fudbalski klub,nemozes vjerovati kakvi ljudi rade u klubu i za sta sve imaju i volje i zelje.

Neznam meni jos uvijek ova prica djeluje kao da se ovo ovdje ne desava,neznam kad vidim kakvu muku ostali muce,nikoga ne provociram jel smo i mi do jucer u istim **** bila,ali stvarno se visoko ljestvica podigla za vrlo kratko vrijeme,ali bas za kratko vrijeme,nemam rijeci svaka cast ovima sto su u klubu
Slažem se sa svakim slovom :bow: :bow: :bih:
A hoće li se cure onda zvat sfk 2000 ili FK SARAJEVO? Kako će se sjebat ostale ženske ekipe u Europi kad vide horde iza naših cura :rol: :opaopa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2015, 22:59

Umrlo Gorazde danas :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 10 jun 2015, 23:01

FrancescoTotti je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ako se ne varam,neda mi se sada traziti ali mislim da ce u buducnosti jedan od uslova biti za igranje(dali u ligi ili nesto slicno) da se mora imati i zenski fudbalski tim ,pa se i tada u startu odma povuklo ovo ajde da uzmemo ovaj SFK to je vec formiran klub,10 koplja iznad ostalih itd itd..neznam sjetih se ovoga ali nemora biti ni tacno ali volio bi da neko nadje kome nije mrsko :P Uglavnom neznm sta reci na ovo,znaci ovo je otislo toliko daleko i toliko se nesto "zahebano" pravi da smo mi otisli ovako na ove neke faze tima toga da se uzme zenski fudbalski klub,nemozes vjerovati kakvi ljudi rade u klubu i za sta sve imaju i volje i zelje.

A hoće li se cure onda zvat sfk 2000 ili FK SARAJEVO? Kako će se sjebat ostale ženske ekipe u Europi kad vide horde iza naših cura :rol: :opaopa:
Zvat ce se FK Sarajevo.
1946

Kahric1991
Kontakt:

Post Postao/la Kahric1991 » 10 jun 2015, 23:01

Evolution87 je napisao/la:Prije svega da vas pozdravim sve redom, i da nam cestitam svima na tituli.

Slobodan je igrač ,imaš li kakav clip ?

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 10 jun 2015, 23:07

Evolution87 je napisao/la:Prije svega da vas pozdravim sve redom, i da nam cestitam svima na tituli.

eh da je tog malog zaganjati , čudi me da ga Rabotnički nije prodao nekom, vidim slobodan.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jun 2015, 23:08

Inace kod tog Velkovskog zadnji klub koji je lajkao je Sarajevo. :think:

slika
1946

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 10 jun 2015, 23:16

franklampard8 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:

Zvat ce se FK Sarajevo.
Malo je nezgodno uletiti u teren kad osvoje titulu :oops: valja im poskidati dresove kao po tradiciji :rol:
Mosa RajvoSa

Kahric1991
Kontakt:

Post Postao/la Kahric1991 » 10 jun 2015, 23:18

Igra za Repku ,dobar stoper , jos malo ce mu isteci ugovor s Čelikom :)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 jun 2015, 23:20

Ordagić izgleda definitivno u Slobodi
http://****.ba/vijesti/nece-u-elju-i ... jeru/93650

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 jun 2015, 23:22

Daj ba, cuj Gojkovic, nema vece tarabe u reprezentaciji.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”