FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasDobrinja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa to i meni je zasmetalo , umjesto da se pazimo oni se javno nesta prepucavaju .... AJMO SVI KO JEDAN .. Ja volim volim volim samo Tebe ! 

Zadnja izmjena: HordasDobrinja, dana/u 10 jun 2015, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FK Sarajevo
Fakat, zbog gluposti se rasprava stvori.. Aj da završimo, peace
U TOME LEZI SNAGA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U TOME LEZI SNAGA

Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 10 jun 2015, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sta ste se ba naklatiki Hilmi na kosti? Uostalom, covjek nista nije slago. I ne, ne lize se on sa malenima, vec nema u njemu mrznje prema drugim klubovima, koju neki nose citav zivot i tripuju se da su najvjerniji navijaci.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Da prekinem ovu raspravu sa jednom prethodnom. 
Ovdje se prije svega francesktottiju a i samom meni govorilo kako nikad nismo imali ovakve dresove, i nije mi bilo mrsko

1954.godina.

Ovdje se prije svega francesktottiju a i samom meni govorilo kako nikad nismo imali ovakve dresove, i nije mi bilo mrsko

1954.godina.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ShofallShofaII je napisao/la:Da prekinem ovu raspravu sa jednom prethodnom.
1954.godina.

Ma ovo Benko pise, sjecam se da je ovako slicno pisao.
Benko prestani navlaciti raju da budu protiv Hilme, jer u tome neces nikad uspjeti. Navodis neke razloge zasto jos nije banovan, a razlog je vrlo jednostavan - zato sto je posten forumas. Tebi je krivo sto cijela nasa tema postuje hilmu, a vidim da ti upravo stalno pokusavas biti neki baja, zato tebi i smeta hilmaga. Ohaldi covjece tek si se registrovao. I znaj da ja nemam nista protiv tebe, samo bih te zelio pitati koji je ovo po tebi nick? Valjda je tu kod tebe greska jbg.
Benko prestani navlaciti raju da budu protiv Hilme, jer u tome neces nikad uspjeti. Navodis neke razloge zasto jos nije banovan, a razlog je vrlo jednostavan - zato sto je posten forumas. Tebi je krivo sto cijela nasa tema postuje hilmu, a vidim da ti upravo stalno pokusavas biti neki baja, zato tebi i smeta hilmaga. Ohaldi covjece tek si se registrovao. I znaj da ja nemam nista protiv tebe, samo bih te zelio pitati koji je ovo po tebi nick? Valjda je tu kod tebe greska jbg.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pantelija 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Unazad nekoliko dana sam aktivan na forumu, cisto jer mi je dosadno bez utakmica
pa me zanimalo ima li kakvih "mahalskih" informacija oko odlazaka, dolazaka i sl.
I nije mi lose
Ima svakakvih zelja, nekih realnih, neke su nerealne..al' svi mi zelimo samo najbolje za klub. Evo nakon prvog dolaska, misljenja sam da ce Bekic II u ovoj konstalaciji snaga da bude igrac sa klupe, jer smatram da nema kvalitet da izbaci nekog sa krila (Dulju, Bekica ili Krstu). Ako se odluci da igra beka (to je igrao u Dinamu II), onda on i Puzi ravnopravno ulaze u borbu za to mjesto. U svakom slucaju, konkurencija ne skodi...plus, mislim da ce Okic ici, tako da...
A evo moze jedno pitanje za sve: Ko je po vama najvise napredovao u zadnjoj sezoni? I cijom zaslugom? Pitam jer smatram da Dzeno nije dobar takticar, ali ima ono nesta sto igracima odgovara, oslobadja ih pritiska i sl. Medjutim, po meni to nije dovoljno da igrac napreduje. Bio sam na njegovim treninzima i on dodje obucen ko da ide na kafu, a ostali pomocnici rade sa igracima (!?) Mislim da je Kodro uceniji, potkovaniji od Dzene, ali da slabo poznaje nas mentalitet (jer je vecinu zivota bio vani) i to ga je kostalo posla...Da je ikako moguce njih dvojicu sastaviti u jednog, to je dobitna kombinacija

I nije mi lose

A evo moze jedno pitanje za sve: Ko je po vama najvise napredovao u zadnjoj sezoni? I cijom zaslugom? Pitam jer smatram da Dzeno nije dobar takticar, ali ima ono nesta sto igracima odgovara, oslobadja ih pritiska i sl. Medjutim, po meni to nije dovoljno da igrac napreduje. Bio sam na njegovim treninzima i on dodje obucen ko da ide na kafu, a ostali pomocnici rade sa igracima (!?) Mislim da je Kodro uceniji, potkovaniji od Dzene, ali da slabo poznaje nas mentalitet (jer je vecinu zivota bio vani) i to ga je kostalo posla...Da je ikako moguce njih dvojicu sastaviti u jednog, to je dobitna kombinacija

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- pravnik1981
- Kontakt:
R2D2 je napisao/la:Sergej Trifunović jedan je od nas![]()
![]()
![]()
http://www.s o u r c e.ba/clanak/4248707237158/showmagazine/Trifunovi%C4%87%20poslao%20%C5%A1aljivu%20poruku%20prijatelju%20navija%C4%8Du%20%C5%BDeljezni%C4%8Dara/?ref=tiker
samo da se zna za koga Sergej navija

ko ti je taj benko i ko koga ovdje na koga napucava?Lacoste je napisao/la:Ma ovo Benko pise, sjecam se da je ovako slicno pisao.
a ako ces iskreno, zna hilmo pretjerati samo tako, ali je u zadnje vrijeme "podigao" rucnu i shvatio da smo u pravu za "oanamo one"

ako trener Uščuplić kaze da je potpisao ugovor, ja ne znam sta treba"zvaničnije" da bude od toga?
druga stvar je sto eje hilmo nas i sto ne treba da bude svadje i klanja na forumu, svakom svacije... ja sam npr licno uvijek optimista i uvijek sam "Ispred" , neki ljudi nisu optimiste i uvijek im je do pola prazna....
glupa i nepotrebna rasprava totalno imamo mi o cemu pricati, kao npr to dda pokupismo iz svih gradova mlade igrace, djecu, pa o tome da nasi igraci iz akademije potpisuju ugvoore, da pregovaramo sa super dobrim pojacanjima.... itd itd ....
dakle, ne, nisam huškač niakkav, ja samo imam nekako drugaciji stav od njega, ja sve vidim pozitivno i uvijek se nadam najboljem....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dobro izvinjavam se moja greska. Sjecam se samo da si upravo ti imao slicnu raspravu sa hilmom, a izgleda da sam ti pomjesao novi nick sa ovim "Oploditelj" tek to sada vidim.
Ovo nam ne treba, tako nam je dobra situacija u klubu da nam je ocigledno ovde postalo dosadno... Daj problemeeeeeeee
Ovo nam ne treba, tako nam je dobra situacija u klubu da nam je ocigledno ovde postalo dosadno... Daj problemeeeeeeee

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hilmo je normala lik, ja ga znam, sve je suprotno od onoga sto se rekli
Stvar je u tome sto frajera ne zanimaju druge ekipe i sl. i samo se fokusira na Sarajevo i tekme Sarajeva. 99% nas smo drugaciji od njega, morate to shvatiti i postovat naseg brata zbog toga sto jeste...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koji je status Mateja Delaca? Ostaje, ili?
Ja se slazem da treba pozitivno gledat na stvari al i realan bit. Hilmo je upravu zvanicno nije objavljeno da je Nemanja produzijo ugovor, Dzeno jeste reko na pres konferenci pred utakmicu da je Nemanja u kombinaci za tu utakmicu zato kako on zna Nemanja je produzijo ugovor. Sto nemora znacit da jest ni da nije. Posto na takav nacin nas klub nikad nikog nije podpiso ni produzijo sa nekim ugovor. Licno nebi imo nista da Nemanja ostane jos bar godinu dana.
30.06.2015
Ovo je datum do kojeg Bilbija zvanično ima ugovor.
daa, iako jos nije zvanicno potvrđenoFrancescoTotti je napisao/la:Koji je status Mateja Delaca? Ostaje, ili?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Samo polahko braćo,svi mi imamo iste zelje i ista nas ljubav ujedinjuje,mada svi ne mislimo isto i imamo razlicite pristupe.
Ima ih dovoljno sto nas mrze i napadaju nemojmo jos sami sebi to da radimo.
Uzivajmo u ovome sto imamo
Ima ih dovoljno sto nas mrze i napadaju nemojmo jos sami sebi to da radimo.
Uzivajmo u ovome sto imamo

"Ipak, ova godina donosi jako veliku promjenu za identitet Kluba, jer su na utakmici u Ženevi svi bili impresionirani bojom dresova protivnika, pa se ta bordo boja uzima kao zvanična boja dresova, a promijenjen je i grb kluba, koji je i danas u upotrebi, Sve to Sarajevu daje prepoznatljiv klubski identitet." Rijec je 1962. godini.
@Shofall
Ne znam sto si se upalio ko kutnjak druze, napisao sam fino KOLIKO ZNAM da ih nismo nikad nosili, pogrijesio sam. Bio.sam u pravu kad sam rekao da nam nisu zastitni znak. Uostalom, napravio si od ove teme nesto aman zaman, mozemo vazda razgovarat civilizovano...
@Shofall
Ne znam sto si se upalio ko kutnjak druze, napisao sam fino KOLIKO ZNAM da ih nismo nikad nosili, pogrijesio sam. Bio.sam u pravu kad sam rekao da nam nisu zastitni znak. Uostalom, napravio si od ove teme nesto aman zaman, mozemo vazda razgovarat civilizovano...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Sa bilbijom se ppozurilo za produzenje ugovora na jos godinu dana jer covjek ima neku ponudu iz Grcke , pa da bi se uzelo obestecenje. To je jedina istina i ima neko ko bolje i vise zna od hilme
-
- Kontakt:
sve je tacnooo,,osim godine,,godina je 2017, slabo pratis desavanja. pozzSteph je napisao/la:30.06.2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.