FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa hajde nam objasni malo.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
licno sam poznavao Dogana jer je jedno vrijeme bio u Olimpicu dok sam trenirao dole,sigurno kvalitetan i strucan covjek ali necemo valjda kukati za njim toliko kada imamo vaznijih stvari 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
pođimo od toga da je ovo istinavrbanjusa je napisao/la:E ovako, Stanić ima platu od 2.500 KM i nije igrao 7 mjeseci. Tražio je 20.000 EUR-a na ruke i platu od 5.000 KM da bi produžio ugovor. Ista situacija je i sa Eldarom, Zeljkovićem i Sejom. Znači tražili duple plate.shzna je napisao/la:Znači, poslije Stanića i Zeljkovića, Gredić se posrao i na Dogana..
Bućana nebi zadržao taman da igra zadžabe
nije da ne zna već jednostavno niti nam je on budućnost a niti sad ima nekih aman-zaman zasluga pa da ga trpimo
Eldar, Zeljković OK ali samo pod istim uslovima
pa i Stanić
ako kome treba dići plate onda su to Bajić, Memija, Amir, Dženis...
ustvari barata li ko informacijama kolika su njihova primanja (ako nisu bar 2/3 Stanićevih recimo tj.1,500 onda postoje 2 rješenja, prvim povećati ili drugim smanjiti)
kad je riječ o upravi, govorim u svoje ime, meni je odličan posao to ako se dug smanjuje, redovno isplaćuju plate svim uposlenicima te ako igramo u europi (svake godine)anonimni je napisao/la:Uprava ima moju podrsku, u ovakvim uslovima rade odlicne stvari, a ako je istina to da su igraci trazili dupla primanja, njima na cast... Najlakse je kuditi i pricati kontra njih, nisu odradili sve kako su i koliko su mogli, ali sam zadovoljan jer se dugovi smanjuju, a klub za koji su mnogi mislili da nece ni vidjeti Evropu je opet u vrhu i dok se stabilizujemo, ja sam za Gredu i ljude oko njega
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
jesmo se mi navikli na titule ali malo realnosti nije na odmet
nismo mi celtic pa da mo sila u državi
pored nas tu su 3 sasvim ravnopravna ako ne i stabilnija tima...minimum 3
polahko smo i mi navijači shvatili da možemo biti od koristi timu a ne štetiti (nema kazni)
sad je samo fazon da nas MORA biti 5.000 u prosjeku minimum minimuma i lagano

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
znaci ti bi potpisao da najveci klub u drzavi narednih 10 godina ne osvoji titulu ??? bravosalle86 je napisao/la:pođimo od toga da je ovo istinavrbanjusa je napisao/la:E ovako, Stanić ima platu od 2.500 KM i nije igrao 7 mjeseci. Tražio je 20.000 EUR-a na ruke i platu od 5.000 KM da bi produžio ugovor. Ista situacija je i sa Eldarom, Zeljkovićem i Sejom. Znači tražili duple plate.shzna je napisao/la:Znači, poslije Stanića i Zeljkovića, Gredić se posrao i na Dogana..
Bućana nebi zadržao taman da igra zadžabe
nije da ne zna već jednostavno niti nam je on budućnost a niti sad ima nekih aman-zaman zasluga pa da ga trpimo
Eldar, Zeljković OK ali samo pod istim uslovima
pa i Stanić
ako kome treba dići plate onda su to Bajić, Memija, Amir, Dženis...
ustvari barata li ko informacijama kolika su njihova primanja (ako nisu bar 2/3 Stanićevih recimo tj.1,500 onda postoje 2 rješenja, prvim povećati ili drugim smanjiti)
kad je riječ o upravi, govorim u svoje ime, meni je odličan posao to ako se dug smanjuje, redovno isplaćuju plate svim uposlenicima te ako igramo u europi (svake godine)anonimni je napisao/la:Uprava ima moju podrsku, u ovakvim uslovima rade odlicne stvari, a ako je istina to da su igraci trazili dupla primanja, njima na cast... Najlakse je kuditi i pricati kontra njih, nisu odradili sve kako su i koliko su mogli, ali sam zadovoljan jer se dugovi smanjuju, a klub za koji su mnogi mislili da nece ni vidjeti Evropu je opet u vrhu i dok se stabilizujemo, ja sam za Gredu i ljude oko njega
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
jesmo se mi navikli na titule ali malo realnosti nije na odmet
nismo mi celtic pa da mo sila u državi
pored nas tu su 3 sasvim ravnopravna ako ne i stabilnija tima...minimum 3
polahko smo i mi navijači shvatili da možemo biti od koristi timu a ne štetiti (nema kazni)
sad je samo fazon da nas MORA biti 5.000 u prosjeku minimum minimuma i lagano

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne zelim fakat, samo posmatram i reagovao sam na par neprimjerenih i ponizivajucih komentara. Ima upucenijih, oni ce vam bolje objasniti.vrbanjusa je napisao/la:Pa hajde nam objasni malo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ti se očito praviš englez ali OK, odgovoriću tidelinjo je napisao/la:znaci ti bi potpisao da najveci klub u drzavi narednih 10 godina ne osvoji titulu ??? bravo
KO MOŽE GARANTOVATI DA ĆE UZETI TITULU NAREDNE GODINE ?
mogu pitari ali oni te garancije daju već godinama pa znamo kako to ide
10 godina je dug proces, nekih 3 godine još bih ako me već vučeš za jezik
pod uslovom da se u klubu radi kako sam gore naveo
druga je stvar ako se namakne viška para...
E ovo je već postalo smješno, najgora tema trenutno na forumu.
Koliko su pojedini ljudi željni pažnje, to je strašno.
Koliko su pojedini ljudi željni pažnje, to je strašno.
drug vjerujem da si pratio ZELJU onaj period 7 godina bez titule kada nas niko nije ozbiljno shvatao,ne bi volio to ponovo prozivljavati,vjerujem i ti isto tako,mi kao najveci klub se uvijek moramo boriti za titulu,sve ostalo za nas je neuspjehsalle86 je napisao/la:ti se očito praviš englez ali OK, odgovoriću tidelinjo je napisao/la:znaci ti bi potpisao da najveci klub u drzavi narednih 10 godina ne osvoji titulu ??? bravo
druga je stvar ako se namakne viška para...

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
vjerujem da ti ovo 86 u nicku govori koje sam godištedelinjo je napisao/la:drug vjerujem da si pratio ZELJU onaj period 7 godina bez titule kada nas niko nije ozbiljno shvatao,ne bi volio to ponovo prozivljavati,vjerujem i ti isto tako,mi kao najveci klub se uvijek moramo boriti za titulu,sve ostalo za nas je neuspjehsalle86 je napisao/la:ti se očito praviš englez ali OK, odgovoriću tidelinjo je napisao/la:znaci ti bi potpisao da najveci klub u drzavi narednih 10 godina ne osvoji titulu ??? bravo
druga je stvar ako se namakne viška para...![]()
znači nisam dijete da od juče navijam za želju
tu sam na utakmicama od 95-e
gledam, pratim, podržavama koliko i kako mogu
sama titula ne znači ništa, to znamo najbolje mi koji smo uprkoas titulama ostali tapkati u žabokrečini zvanoj PL i čim bi izašli iz nje dobili bi po njušci
rado bih umjesto titule u naredni 5 godina uzeo financijski stailan klub gdje se zna ko kosi a ko vodu nosi, euronastupi na našoj grbavici itd itd
- samogrbavica
- Kontakt:
Mozes nam malo pojasniti ko si ti da posmatras i dundulis na nekog ko napise kako je nemu cejf, a onda odgovarati na ovaj nacin. Ne vidim svrhu uopce. Da ti napises to, to, to, to i to svaka cast, ali ovo kao ti znas a drugi nemaju pojma i kad neko pita objasni nam svima ti odgovaras na ovaj nacin. On posmatraNeandertalac je napisao/la:Ne zelim fakat, samo posmatram i reagovao sam na par neprimjerenih i ponizivajucih komentara. Ima upucenijih, oni ce vam bolje objasniti.vrbanjusa je napisao/la:Pa hajde nam objasni malo.

KHAJ PRICE
druga je stvar ako se namakne viška para...[/quote]
drug vjerujem da si pratio ZELJU onaj period 7 godina bez titule kada nas niko nije ozbiljno shvatao,ne bi volio to ponovo prozivljavati,vjerujem i ti isto tako,mi kao najveci klub se uvijek moramo boriti za titulu,sve ostalo za nas je neuspjeh
[/quote]
vjerujem da ti ovo 86 u nicku govori koje sam godište
sama titula ne znači ništa, to znamo najbolje mi koji smo uprkoas titulama ostali tapkati u žabokrečini zvanoj PL i čim bi izašli iz nje dobili bi po njušci
rado bih umjesto titule u naredni 5 godina uzeo financijski stailan klub gdje se zna ko kosi a ko vodu nosi, euronastupi na našoj grbavici itd itd[/quote]
pa bas zbog toga tog nekog finansijskog aspekta su nam potrebne titule i igranje u LP,jer moras shvatiti da prolazak jednog predkola u LP vrijedi kao da prodjes tri u EL,i ka tome trebamo teziti,i mislim da je realno da nam to bude cilj kao najvecem klubu u ovoj drzavi,ziv ti meni bio
druga je stvar ako se namakne viška para...[/quote]
drug vjerujem da si pratio ZELJU onaj period 7 godina bez titule kada nas niko nije ozbiljno shvatao,ne bi volio to ponovo prozivljavati,vjerujem i ti isto tako,mi kao najveci klub se uvijek moramo boriti za titulu,sve ostalo za nas je neuspjeh

vjerujem da ti ovo 86 u nicku govori koje sam godište
rado bih umjesto titule u naredni 5 godina uzeo financijski stailan klub gdje se zna ko kosi a ko vodu nosi, euronastupi na našoj grbavici itd itd[/quote]
pa bas zbog toga tog nekog finansijskog aspekta su nam potrebne titule i igranje u LP,jer moras shvatiti da prolazak jednog predkola u LP vrijedi kao da prodjes tri u EL,i ka tome trebamo teziti,i mislim da je realno da nam to bude cilj kao najvecem klubu u ovoj drzavi,ziv ti meni bio

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
samogrbavica je napisao/la:Mozes nam malo pojasniti ko si ti da posmatras i dundulis na nekog ko napise kako je nemu cejf, a onda odgovarati na ovaj nacin. Ne vidim svrhu uopce. Da ti napises to, to, to, to i to svaka cast, ali ovo kao ti znas a drugi nemaju pojma i kad neko pita objasni nam svima ti odgovaras na ovaj nacin. On posmatraNeandertalac je napisao/la:Ne zelim fakat, samo posmatram i reagovao sam na par neprimjerenih i ponizivajucih komentara. Ima upucenijih, oni ce vam bolje objasniti.vrbanjusa je napisao/la:Pa hajde nam objasni malo.
Pa ja sam pisao vec o ovome prije desetak dana, znao sam sta se desava. Da malo vise pratis primjetio bi to. Ovako, samo cekate ko se nece sloziti da ga citirate i pokusavate spustiti. Balavci...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
opet osnovedelinjo je napisao/la:pa bas zbog toga tog nekog finansijskog aspekta su nam potrebne titule i igranje u LP,jer moras shvatiti da prolazak jednog predkola u LP vrijedi kao da prodjes tri u EL,i ka tome trebamo teziti,i mislim da je realno da nam to bude cilj kao najvecem klubu u ovoj drzavi,ziv ti meni bio
prolazak 1 pretkola LP donosi 750.000 eura
ALI što ga to mi ne prođosmo kad smo bili pa hajmo reći najjači
zato što su tu protivnici sve samo ne naivni (Maribor, Viktorija, Izraelci, qrci palci)
tako da je prolazak 1 pretkola hajmoreći naučna fantastika i dalje za naše klubove sve, vidjeće se na primjeru kona da je to tako (sem baš ako ih ne pomazi izvlačenje parova)
450.000 eurića je znači zarada od LŠ a u LE tu cifru zaradiš ako prođeš u drugo pretkolo (tačnije 410.000) + opet imaš veće šanse ti kroz LE da prođeš kolo dalje nego kroz LŠ
- Neandertalac
- Kontakt:
FKZ1921@ i Pile@ sta vi kazete na ovakav razvoj situacije? Korak naprijed?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
je li to Dogan odlazi u Akademce fk Malezije ili sam ja nesto krivo povezao??
51%--------49%
a zato sto nam je trebala samo jos jedna titula da budemo nositelji u drugom predkolu i samim tim bi izbjegli ove protivnike razumijes ?salle86 je napisao/la:opet osnovedelinjo je napisao/la:pa bas zbog toga tog nekog finansijskog aspekta su nam potrebne titule i igranje u LP,jer moras shvatiti da prolazak jednog predkola u LP vrijedi kao da prodjes tri u EL,i ka tome trebamo teziti,i mislim da je realno da nam to bude cilj kao najvecem klubu u ovoj drzavi,ziv ti meni bio
prolazak 1 pretkola LP donosi 750.000 eura
ALI što ga to mi ne prođosmo kad smo bili pa hajmo reći najjači
zato što su tu protivnici sve samo ne naivni (Maribor, Viktorija, Izraelci, qrci palci)
tako da je prolazak 1 pretkola hajmoreći naučna fantastika i dalje za naše klubove sve, vidjeće se na primjeru kona da je to tako (sem baš ako ih ne pomazi izvlačenje parova)
450.000 eurića je znači zarada od LŠ a u LE tu cifru zaradiš ako prođeš u drugo pretkolo (tačnije 410.000) + opet imaš veće šanse ti kroz LE da prođeš kolo dalje nego kroz LŠ

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bio sam u toku oko ovih stvari...Pisao sam o tome. Pokusao sam nekako uticati da se ova situacija rijesi u interesu kluba. Cijenim prof.Dogana i njegov doprinos unapredjenju rada naseg omladinskog pogona. Takodje cijenim nastojanja da se u rad svih struktura kluba uvede potpuni red.Ne znam kako ce se zavrsiti ovaj nesporazum i ne zelim prejudicirati. Dakle,ne mogu hipoteticki diskutovati.Neandertalac je napisao/la:FKZ1921@ i Pile@ sta vi kazete na ovakav razvoj situacije? Korak naprijed?
Ali,Neandertalac,kad si me vec prozvao da ti kazem. Po mom misljenju ti si sasvim ok lik,pravi zeljovac. Ono sto me ponekad nervira je tvoj radikalizam u ocjenama nekih ljudi ili procesa u klubu. Ali,to me zna iznervirati bas zato sto znam da si veliki zeljovac.
Za razliku od tebe,ovi padobranci kojih se nakoti u posljednjih nekoliko dana me ne mogu nicim iznervirati.
Hoće li se u narednim danima išta desiti pozitivno u vezi Želje ? Bože daj ti nama sabura. Ubi ova tišina prije sezone,a i previše negativne energije.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma ja tako u kost, u svemu, nikada nisam bio previse taktican. Hajde, da sacekamo konacan epilog. Taman da nesto napisem, ali kontam i mene repliciraju previse, a radi padobranaca i dusmana. Fakat ko gljive...FKZ1921 je napisao/la:Bio sam u toku oko ovih stvari...Pisao sam o tome. Pokusao sam nekako uticati da se ova situacija rijesi u interesu kluba. Cijenim prof.Dogana i njegov doprinos unapredjenju rada naseg omladinskog pogona. Takodje cijenim nastojanja da se u rad svih struktura kluba uvede potpuni red.Ne znam kako ce se zavrsiti ovaj nesporazum i ne zelim prejudicirati. Dakle,ne mogu hipoteticki diskutovati.Neandertalac je napisao/la:FKZ1921@ i Pile@ sta vi kazete na ovakav razvoj situacije? Korak naprijed?
Ali,Neandertalac,kad si me vec prozvao da ti kazem. Po mom misljenju ti si sasvim ok lik,pravi zeljovac. Ono sto me ponekad nervira je tvoj radikalizam u ocjenama nekih ljudi ili procesa u klubu. Ali,to me zna iznervirati bas zato sto znam da si veliki zeljovac.
Za razliku od tebe,ovi padobranci kojih se nakoti u posljednjih nekoliko dana me ne mogu nicim iznervirati.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ako nije tajna, u čemu je problem ?FKZ1921 je napisao/la: Bio sam u toku oko ovih stvari...Pisao sam o tome. Pokusao sam nekako uticati da se ova situacija rijesi u interesu kluba. Cijenim prof.Dogana i njegov doprinos unapredjenju rada naseg omladinskog pogona. Takodje cijenim nastojanja da se u rad svih struktura kluba uvede potpuni red.Ne znam kako ce se zavrsiti ovaj nesporazum i ne zelim prejudicirati. Dakle,ne mogu hipoteticki diskutovati.
Može i na pp, ako si u situaciji da pričaš o tome, ako nisi uredu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.