Naš reprogram je na 10 godina. Zamisli da anamo oni svake godine ulazu po 5 miliona a mi stojimo na mjestu nikad ih ne bi stigli. Svaka cast upravi, nije im nimalo lako ali moze i mora boljeboccaccio je napisao/la:Upravo su ove pauze i najopasnije po nas i nasa razmisljanja. Imamo puno vremena pa sirimo i siljimo do iznemoglosti u situaciji kada bi trebali i mi malo da se odmaramo i da budemo opusteni. Prije desetak dana ili koji dan vise, svi smo bili prezadovoljni ucinkom naseg kluba, a kad je vec bilo tako, bile su brojne i pohvale na racun nase uprave, jer su u ovim teskim vremenima nalazili put i pogotovo hrabrost da ulete klizeci svima na sceni, da kazu STOP, da odmjere i da donesu odluke koje bi trebale biti u korist pocetka stabilizacije kluba. POCETKA STABILIZACIJE KLUBA !!! POCETKA ljudi !
Sasjekli su budzet, borili se sa tuzbama, borili se sa zaostatcima, borili se sa osudama javnosti, napravili su hrabrost kada su odlucili da nam djeca kroje sudbinu za vrlo potrebnu evropu. Malo su se tu i kockali, ali za razliku od proslih godina, ovaj put se kocka sa djecom isplatila. U evropi smo, pa makar i dvije utakmice. To je neki potreban dio budzeta da bi probali da izvuku jos neke nedace koje su se gomilale u proslosti. Sve je to uradila ova ekipa plus Amar Osim, koji je u medjuvremenu otisao, ali je dosta uradio na tom planu zajedno sa ovim danasnjim.
Bile su pohvale na racun uprave. A vidi danas, samo desetak dana poslije. Da ti pamet stane. Nestrpljiva raja iako se stalno naglasava ova rijec POCETAK stabilizacije. To znaci da mora biti dosta promjena u klubu, po pitanju nekih statusa, po pitanju nekih odnosa, po pitanju ozbiljnosti, po pitanju regularnosti i zakonitosti. Mnogo toga je u igri, ali mi ocekujemo uspjeh novog statuta, iako smo svjesni da realizacija malog dijela takvog projekta moze trajati i pet godina. Zato jer to ne ide tako kako sira masa misli.
Ova uprava je imala reviziju u klubu , ne moze biti napretka dok se i zadnja marka duga ne vrati. Izvrcemo sve naopako mi navijaci, a ljudi se u ovom vremenu tesko bore da klub kao klub prvo opstane, pa da stane na svoje noge, pa da onda napreduje. To je proces.
Mi smo Zeljo. Porodica. Kritike su pozeljne svakako. Treba ih iznositi, treba isto tako pohvaliti neke dobre poteze. Ljudi kritikuju i hvale zato sto vole, jer im nije svejedno. Neki ce igraci sada otici iz kluba, neki ce novi doci. I opet ce biti Zeljo. Porodica. I opet cemo da se nadamo i da se borimo i mi navijaci zajedno sa njima, jer jedno bez drugoga ne moze. Mi smo u braku. Cvrstom, jakom, punom ljubavi. Moramo naci nacin da pomazemo jedni drugima i da kritike budu konstruktivne. Pljuvanje po nekome samo iz razloga jer neko nesto ovde napise je lose po sve. Zasto se odjednom gradi negativan imidz svega sto je u klubu kada se zna da smo kao klub usli u proces koji ne traje tako kratko. I sve to samo za desetak dana. I tako to biva obicno. Put do uspjeha gradis deset godina, a za dan mozes pasti skroz. Jer ti neko popljuje rad i prosiri na masu poput virusa. Kao zaraza. Raja to odmah prihvati. Povjeruje u neke rijeci koje procita, mnogo prije nego ce povjerovati u nesto sto ti se zvanicno kaze. Ma oni to pricaju zvanicno, ali istina je ovo sto ja napisem, tako razmislja masa.
Ne dirajmo porodicu ljudi. Ona je najvaznija. Ne moze sve da se radi savrseno, mnoge greske se tu potkradu. Ali ako smo ista prepoznali u ovoj godini dana koja je prosla, to je da se radilo koliko se moglo i da se radilo iskreno. A mi smo to vidjeli kroz borbu na terenu. I dobili smo ono sto smo zeljeli. Nasu djecu koja trce za nas i ganjaju titulu do zadnjeg kola. Period stabilizacije je takav, da se mnogo stvari u kratkom vremenu dese da zapnu, da negdje stane, da moras promijeniti ovo ili ono, neke odnose, neke ljude, neka rjesenja. To produzava vrijeme oporavka. Ne moramo svi vjerovati u to, ali hajde da malo razmisljamo na ovoj pauzi, da nestavljamo u ove rijeci i sto jeste i sto nije. Polako.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- invincible1921
- Kontakt:
Znaci svaku pauzu ista prica,,,clanske, popusti, dresovi dzabe itd
ocekujem od vikenda da se predje na novi stadion

=\_1921_/=
Uprava ima moju podrsku, u ovakvim uslovima rade odlicne stvari, a ako je istina to da su igraci trazili dupla primanja, njima na cast... Najlakse je kuditi i pricati kontra njih, nisu odradili sve kako su i koliko su mogli, ali sam zadovoljan jer se dugovi smanjuju, a klub za koji su mnogi mislili da nece ni vidjeti Evropu je opet u vrhu i dok se stabilizujemo, ja sam za Gredu i ljude oko njega
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma prica oko Stanica se treba zavrsiti zaista. Ceka hoce li otici u Tursku a cisto sumnjam. Vjerovatno je novi igrac Olimpica.
KHAJ PRICE
Ja mu želim puno sreće, ali bojim se da poslije Olimpika ne bude opet Slavija.samogrbavica je napisao/la:Ma prica oko Stanica se treba zavrsiti zaista. Ceka hoce li otici u Tursku a cisto sumnjam. Vjerovatno je novi igrac Olimpica.
Nagledali smo se sličnih slučajeva kada igrač sebe precijeni.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ja mislim da je ostao kod nas opet ne bi mogao otici nigdje. Bilo je sve zavrseno s jednim klubom u Turskoj gdje bi mi dobili solidne pare, ali povreda i takva mu nafaka bila. Tesko da ce se vratiti u onu staru formu, mozda hoce ali pitanje je kad?!logme je napisao/la:Ja mu želim puno sreće, ali bojim se da poslije Olimpika ne bude opet Slavija.samogrbavica je napisao/la:Ma prica oko Stanica se treba zavrsiti zaista. Ceka hoce li otici u Tursku a cisto sumnjam. Vjerovatno je novi igrac Olimpica.
Nagledali smo se sličnih slučajeva kada igrač sebe precijeni.
KHAJ PRICE
moju podrsku imaju dok ispunjavaju ono sto su i rekli..ove godine europa i stabilizacija tj. pocetak kako kolega boccacio kaze +promocija par mladih igraca
rekli -uradili to je sve sto meni treba da im vjerujem
sad ce europa pa nova sezona reci ce sta je cilj i idemo dalje
Volim Te Željoooo
Volim Te Željoooo
Cilj je titula sljedeće sezoneDR.HOUSE je napisao/la:moju podrsku imaju dok ispunjavaju ono sto su i rekli..ove godine europa i stabilizacija tj. pocetak kako kolega boccacio kaze +promocija par mladih igraca
Volim Te Željoooo

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
E cuj 'onaj' Dogan. Udario bi se cekicem po glavi da znas sta si napisao. Sta mislis ko je najzasluzniji za vrlo uspjesan rad omladinskog? 'Onaj'. Lol...DR.HOUSE je napisao/la:izgleda da je onaj Dogan otpusten pa da je zato to napisao adzem ...
nije 100% info ,ali eto
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- samogrbavica
- Kontakt:
Bogami smo mi godinama izbacivali dobre igrace a prije Dogana a i poslije cemo aBd
Zeljeznicar! 1921 !
Dogan je vrlo dobar na svojoj poziciji ali ima i boljih. Ako ode hvala mu za sve ali i Amar je otišao pa nismo propali.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Ja upravi upotpunosti vjerujem i znam da Greda i co rade samo za dobrobit kluba i samo nek ovako nastave jer fakat rade predobar poso za svetinju zvanu fk Zeljeznicar
Re: RE: Re: FK Željezničar
izvini molim te napisano u brzini oprosti mi zivota ti evo opalio sam se maljemNeandertalac je napisao/la:E cuj 'onaj' Dogan. Udario bi se cekicem po glavi da znas sta si napisao. Sta mislis ko je najzasluzniji za vrlo uspjesan rad omladinskog? 'Onaj'. Lol...DR.HOUSE je napisao/la:izgleda da je onaj Dogan otpusten pa da je zato to napisao adzem ...
nije 100% info ,ali eto

- samogrbavica
- Kontakt:
Da nije bilo Amara da potpise ugovor s Amirom i ostalim niko tog Dogana ne bi spomenuo. Vjerovatno ce dobiti vise para u akademiji, pa bujrum.
Sad ce Dogan ispasti da bi ga Real pozelio u svojim redovima.
Sad ce Dogan ispasti da bi ga Real pozelio u svojim redovima.
KHAJ PRICE
E cuj zao im sto Dogan ide iz kluba

Super spasavaj temu dok ne bude prekasno!:-)
- corleone87
- Kontakt:
Hajde malo mi prepricajte sta se desavalo na ranijim stranicama..je li bilo sta zanimljivo 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- samogrbavica
- Kontakt:
Manchester City spreman je saslušati ponude za kapitena Edina Džeku, piše Daily Mail, međutim kapiten bh. reprezentacije Etihad sigurno neće napustiti za sitan novac.
Građani su voljni pustiti 29-godišnjeg napadača, ali nisu u žurbi da ga prodaju. Za popularnog Dijamanta tražit će 20 miliona funti, odnosno 27 miliona eura.
Ukoliko se Džeko proda za spomenuti iznos odlično će ''pazariti'' i Željezničar kojem će pripasti 3 % od ukupnog transfera na ime naknada za treniranje, odnosno oko 810 hiljada eura, budući da je naš golgeter do 19 godine bio fudbaler kluba sa Grbavice.
Građani su voljni pustiti 29-godišnjeg napadača, ali nisu u žurbi da ga prodaju. Za popularnog Dijamanta tražit će 20 miliona funti, odnosno 27 miliona eura.
Ukoliko se Džeko proda za spomenuti iznos odlično će ''pazariti'' i Željezničar kojem će pripasti 3 % od ukupnog transfera na ime naknada za treniranje, odnosno oko 810 hiljada eura, budući da je naš golgeter do 19 godine bio fudbaler kluba sa Grbavice.
KHAJ PRICE
- Neandertalac
- Kontakt:
Koliko ste upuceni vidi se po pitanjima: ko je, sta je, od kada je tu, sta radi. Kada vec nemate pojma bolje da sutite, pogotovo da znate koliko smo izgubili, tek tada bi se poklopili...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.