Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa jarane vidiš po tom klipu gore da je čovjek ofanzivac : mašina,brz,dobar tehničar,silovita ljevica ,dobar centarsut,mislim da će se Benko nazabijati golova preko njegovih ledjaZip je napisao/la:Zar nije Bekić ofanzivniji igrac?
Nisam pratio Slobudu, znam za Bekića i iz vremena kad je otišao iz Slobode u Dinamo. Ali, meni se cini da je on ofanzivan igrac, il sam mozda pogrijesio??
Ako je ofanzivan, nzm kako on moze da utice na Puzigacu, kojeg treba sutnuti sto dalje od kluba???
Prirodna pozicija mu je krilni napadac ali moze odigrati i na beku sasvim pristojno.Zip je napisao/la:Zar nije Bekić ofanzivniji igrac?
Nisam pratio Slobudu, znam za Bekića i iz vremena kad je otišao iz Slobode u Dinamo. Ali, meni se cini da je on ofanzivan igrac, il sam mozda pogrijesio??
Ako je ofanzivan, nzm kako on moze da utice na Puzigacu, kojeg treba sutnuti sto dalje od kluba???
hilmo je napisao/la:Razmišljam nešto, evo došao Bekić, nadam se još neki koji nam trebaju a nikakvih vijesti ko ide?
Jel to kod nas fakat toliko dobro pa da je bolje sjediti na klupi nego igrati u drugom klubu i napredovati?
Jel ima informacija oko produženja saradnje sa Bilbijom i Kovačevićem?
Čuo sam da će veći broj igrača otići nego što će doći?!
Isto ko i kod vas, iscekujuci pojacanja.MortemHz je napisao/la:Rooney legendo kako si
a ne zna se jos nista bar mi ne znamohilmo je napisao/la:Razmišljam nešto, evo došao Bekić, nadam se još neki koji nam trebaju a nikakvih vijesti ko ide?
Jel to kod nas fakat toliko dobro pa da je bolje sjediti na klupi nego igrati u drugom klubu i napredovati?
ma ok je to treba covjeka ispoštovati oko operacije i rehabilitacije ,ne treba ga sutnuti sad kad je povrijedjen al kad se oporavi realno nema mjesta u ovom timu SarajevaZip je napisao/la:Purić treba da ostane, da mu pomognemo i ne odbacimo ga kad mu je najteze u zivotu!!!
Izvini, ali meni ovo http://sportsport.ba/bh_fudbal/nemanja- ... evu/161414 nije informacija da je Bilbija produzio ugovor. U clanku stoji Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, Bilbija će uskoro potpisati novi ugovor s Bordo timom, te će i dalje nositi dres kluba s Koševa., ali se to jos nije desilo, ili nije jos objavljeno.Oploditelj je napisao/la:hilmo je napisao/la:Razmišljam nešto, evo došao Bekić, nadam se još neki koji nam trebaju a nikakvih vijesti ko ide?
pa ti si uvijek upucen i ne kontam kako je tebi promaklo da je Bilbija produzio ugovor ima mjesec dana (jos jedna god)...ali za tvoju info ima Bica neku shemu sa Grcima pa je moguce da i ode
Neka nam Okica za klupe a ostali nek im je sa srecombordobijeli je napisao/la:realno ako dovedemo 3-4 igraca moze komotno otici 7-8 nece se puno osjetiti . puric,berberovic,okic,baric,protic,kalasi ,bandovic ako Delac ostane i jos sigurno 2 koja ce se prodati ,puno je upitnika punoo,svi nesto nagadjaju sta i kako a realno samo Dzeno i Ibrakovic znaju kako ce izgledati tim za iducu sezonu.
Nije Habibovic nego HebibovicPitar6785 je napisao/la:Posle pregledanog ovog klipa ovaj igrac nista nije bolji od bekica 1 okica bilbije mozda malo jaci sut da ima od ove trouce i to je to.
Ja nebi ni jednom igracu ni subicu ni habibovicu dao mogucnost da ceka ino angazman ako hoces hoces ako neces alahimanet za sva vremena.ko da su oni igracine neke pa da nesto kalkulisu. Koliko habibovic ima godina